- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
CyberPunk666 #16495 üzenetére
#16498: facebookon is terjednek vírusos linkek - alkalmasint valami érdekességnek álcázva, ismerős által "továbbítva".
#16499: a fentiek szerint az Avira megy - én 8.1 alatt ezt használom nagy megelégedéssel + MBAM-mal szoktam alkalmanként szkennelgetni. Ezenkívül van még hitmanPro böngészővédelemre és rendesen meg van pakolva a chrome: BDTL, adguard, scriptsafe. Ezek közül csak az Avira verzióm fizetős - de abból jó a free is.
-
laleeee
őstag
válasz
CyberPunk666 #16490 üzenetére
Te melyik vírusirtót ajánlanád w10-hez ?
-
gtamate2
veterán
válasz
daczkó #16488 üzenetére
Mert ráérek és jobb a tudat hogy biztosan nincs vírusom. De húh, fél éve sikerült regisztrálni aztán azóta te osztod itt az észt úgy látom
CyberPunk666: Oké, mégsem kapok. Ha sétálsz a járdán is elüthet a kocsi és meghalhatsz, akkor nem mozdulsz ki otthonról? Félévente feldobok egy Avirát, HitmanPro-t (ha már a Hitmant emlegetted) és egy AVG-t, átvigygálja az összes meghajtómat és nem szokott probléma lenni. Cserébe nem eszi egész évben vírusírtó a gépemet, nem idegesít a frissítésekkel és nem lassít. Amúgy is herótot kapok az összestől.
Nincs zombihálózaton a gépem mégsem, tudom hihetetlen.. -
lowzor
veterán
Naponta beszarik nálam a start menü, rákattintok és nem történik semmi, csak az újraindítás segít.
Tegnap ezzel bombázott, csak rendszer visszaállítással lehetett rendbe hozni: [link]
Még 1 dobása van, aztán kap 1 clean install-t (frissítéssel lett feltéve), ha azzal sem lesz jó, akkor visszarakom a 8.1-et. -
válasz
CyberPunk666 #16479 üzenetére
Gyengus de nagyon, kb nincs értelme felrakni.
#16478, eszakas: köszi! Beleásom magam egy kicsit - ez elvileg egy GUI a biztonságos windows-tűzfal-ra.
#16490, CyberPunk666: az első Cryptolocker-ig nagyon magabiztos tud lenni az ember a gépe védelmi képességeiben
-
CyberPunk666
senior tag
válasz
gtamate2 #16487 üzenetére
Nem értesz a témához ez lejött a hozzászólásodból, hiába kezded el őt gúnyolni.
A legtöbb vírus nem cseszi szét a gépedet, hanem a háttérben fut és próbálja a dolgát észrevétlenül tenni. Botneteket ezer féle dologra használhatják és lehet soha nem jössz rá.Egy befészkelt vírus könnyebben álcázza magát a kereső elöl, mintha már a befészkelés közben is ellenőrzik.
A vírust pedig tök legit helyekről is bekaphatsz, például a prohardver fórumától is itt.
-
erdeitibor
tag
válasz
hackeeeee #16484 üzenetére
Ugye frissítettem a win 10 et.
Aztán úgy gondoltam h mi lenne ha feltenném a telepítőt pendrive-ra és rendesen boot menüből telepíteném, minthacsak egy új gép lenne.
Nincs termékkulcsom.
A 8.1 em az pro volt de kivalasztottam a win10 home ot.De most feltettem vissza a 8.1 et és lefrissítem igy szüzen. Hatha nem lesznek gondok akk igy vele.
-
-
CyberPunk666
senior tag
válasz
gtamate2 #16483 üzenetére
Honnan tudod, hogy nincs több és gyakrabban?
Szökőévente 1-2? Az az 2-4 évente bekapsz valami olyat, amit észre is veszel? Az elég durva. Szerintem én 10+ éve nem kaptam be olyat, amit észre is lehetett venni. Bár igazából szerintem 12 éves koromban a hitman 1 cracken kívül soha nem is sikerült egyet sem.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sylsoft virtual clone drive - ha emulálásra kell, írásra pedig CDBurnerXP.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
erdeitibor #16467 üzenetére
Öhm, és nincs kulcsod?
Havernak, online fiókkal csináltunk tiszta telepítéssel, azonnal aktivált. Mondjuk nem tudom, hogy ez feltétel-e.
Megfelelő verziót telepítettél?
-
gtamate2
veterán
válasz
CyberPunk666 #16477 üzenetére
Akkor mivel magyarázod hogy kb szökőévente van egy-két vírusom? Biztos véletlen, (mellékesen 3 géppel rendelkezem).
-
daczkó
aktív tag
válasz
gtamate2 #16476 üzenetére
Az égvilágon nincs semmi köze a fertőzés / támadás bekapásának ahhoz, hogy milyen oldalakat látogatsz. Nem egyszer volt már fertőzött a BBC oldala és a NYT oldala is.
"A defender pedig ki volt kapcsolva, most a 10 esetén bekapcsolva hagytam, de ha valaki tudja használni az internetet elég nehéz vírusba belefutni."
Mintha egy ncore-os szakértői kommentet olvasnék, az ilyen embereket tiltanám le elvből az internetről és tenném át egy "én nem vagyok vírusos" szeparált hálózatba, ahol tagjai lehetnek bármelyik botnet hálózatnak.
-
A fejlécet lehet átlátszóra tenni?
-
eszakas
őstag
-
gtamate2
veterán
válasz
daczkó #16464 üzenetére
Lehet hogy nem a freewarez site oldalakon kell lógni és nem lesz vírus sem. Érdekes, én csak olyan oldalakról töltök le fájlt amit ismerek, vagy megbízható, nem töltök mindenféle csodaprogramokat, sőt még a telepítőknél sem a NEXT-et nyomogatom hanem átnézem gyorsan nehogy valami plusz idegesítő program települjön.
A defender pedig ki volt kapcsolva, most a 10 esetén bekapcsolva hagytam, de ha valaki tudja használni az internetet elég nehéz vírusba belefutni.
-
-
Audison
senior tag
Sziasztok!
Adott egy frissen telepített WIN7 home premium x64. Kötelező megvárni, hogy megjelenjen a frissítési ikon vagy feltelepíthetem a WIN10-et, amit a Microsoft oldaláról töltöttem le?
-
válasz
CyberPunk666 #16470 üzenetére
Köszi, kipróbálom. Van licenszünk a PRO-ra, kár lenne veszni hagyni. Egy szívfájdalmam van csak, hogy az Outpost tűzfallal nem lehet kombinálni (igaz, utóbbiból még nem is készült el a win10-es verzió), valszleg maradok a win-tűzfalnál.
-
dredjudge84
őstag
Sziasztok!
Felraktam a win10et. A gondom az hogy van egy routerem, amin van egy külső vinyó, de nem érem el a hálózaton. Intézőbe beírom hogy \\192.168.1.1 de hibát dob. Mi lehet a baj? Minden hálózatelérés és megosztás engedélyezve van a vezpultban.
-
CyberPunk666
senior tag
válasz
t72killer #16469 üzenetére
Az avira hivatalosan támogatja a windows 10-et, így ez is az ajánlottak között van.
https://www.avira.com/en/support-for-home-knowledgebase-detail/kbid/1777
-
Avirát használ valaki a végleges verzió alatt? Úgy néz ki, van Július 23.-i kiadás, nincs gond vele?
#16468: sima mountoláshoz semmilyen progi nem kell, a windows megoldja. ISO-készítéshez én UltraISO-t használok - bár 10 alá nem tettem még fel, a kiadója szerint kompatibilis.
-
lanw
aktív tag
Alcoholhoz hasonló programot keresek ami kompatibilis a 10-el.Valaki használ ilyet?
-
krealon
veterán
válasz
Sotyks94 #16358 üzenetére
"Kétlem hogy vírus vagy malwer, rendszerint karbantartom a gépem, Avast, és malwerbyte meg nonstopp fut."
Igaz, hogy XP-s gepen, de egy ismerosomnel az Avast + Malwarebyte Antimalware rezidens vedelme leterdeltette a gepet. Utobbit kikapcsolva rendbejott.
Szoval ovatosan az egyszerre hasznalt rezidens vedelmekkel... -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
erdeitibor #16463 üzenetére
Gondolom aktiválni kellene.
Ha ráböksz, hogy aktiválni szeretnéd, nem történik semmi?
-
daczkó
aktív tag
válasz
gtamate2 #16455 üzenetére
Ja, amint látható csodálatos helyen szerepel a Defender. Vistás megjelenése óta masszívan tartja a helyét.
-
erdeitibor
tag
Hali!
Pendrive-ról újratettem a Win 10 bootmenüből. Teljesen szűz.
De azt írja, h a Windows nincs aktiválva.
Na most akk. mivan? -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Sotyks94 #16458 üzenetére
Én abból indulok ki, hogy több olyan gépet láttam már, ami Avast telepítése után lényegében használhatatlan lett, vagyis volt, hogy be sem töltött a rendszer, vagy épp nem működött a wifi, 100%-os CPU használat, és így tovább..stb,
Így, simán benne van a pakliban, hogy az volt a ludas, de hamarosan ki fog ferülni.
-
nonsen5e
veterán
Üdv!
Arra létezik valami mód, hogy a jobb alsó sarokban lévő vízjelet, ami a teszt módot jelzi:
-->a hivatalos aláírással nem rendelkező drivereket is telepíthetővé tevő opció
bcdedit /set testsigning onel lehessen tüntetni anélkül, hogy kikapcsolnám a teszt módot?
Kell ahhoz, hogy DualShock3 kontrollert lehessen emulálni, de zavaró. -
gtamate2
veterán
-
Sotyks94
aktív tag
válasz
Sotyks94 #16368 üzenetére
Nah Avast leszedvem újraindítva a gép, és jelenleg üres (100MB) a nem lapozható készlet. Az össz memó fogyasztás is 2,6 GB. Szóval jelenleg minden rendben van. Ez persze nem jelenti 100%-osan azt hogy az Avast okozta, mert már 1 hete megvolt ez a probléma, miközben fenn volt az Avast, és az előző 6 napban az újraindítás kitörölte a memót, csak ma kezdte el ezt hogy az újraindítás sem segít. Szóval jah, használom így, Avast nélkül egy picit. Ha végleg eltűnt akkor az volt a probléma, ha megint pár óra után kezd feltelni a memória a semmivel akkor meg sajnos nem
Végeredménytől függetlenül köszönöm mindenkinek aki segített
-
CanibelZ
aktív tag
Hozzá tudok adni más internetes tárhelyeket a 10-ben, úgy mint ahogy a OneDrive van? Vagy csak külső program használható ehhez? Google Drive érdekelne elsősorban, meg esetleg a Dropbox.
-
PlayMax
nagyúr
válasz
laleeee #16449 üzenetére
Windows 8 óta jóformán nem használok vírus irtót,legnagyobb hülyeség,ezek aztán a legnagyobb vírusok igazán!
Beépített Defender általánosságban mindent kitisztít,nekem 3 éve nincs vele bajom.
(#16446) csabi63 v Meg sem rezzen a Chrome,kivétel a Facebook,de hát az hol nem...
-
laleeee
őstag
válasz
CyberPunk666 #16359 üzenetére
Az avast szerinted miért nem kompatilis a win10-el ?
-
Nem bírtam ki, az újdonság varázsa elcsábított, feltettem a Windows 10-et rengeteg infó begyűjtése után. Próbálgatom a különféle programokat, és eddig minden működik. Kicsivel gyorsabb lett a rendszer, meg kicsit más, még szoknom kell. De alapvetően elégedett vagyok, semmi hiba nálam.
Kérdés, egy Bay Trail atomos notinál mi a helyzet?! Nincsenek problémák a HD Graphics miatt? Tesómnak kéne. Ja, Pavilon g6-on Intel HD Graphics 3000 és AMD Radeon HD 7670M is hibátlan eddig. AC4: Black Flag legalábbis jól futott, mást még nem próbáltam.
-
csabi63
senior tag
válasz
PlayMax #16441 üzenetére
Nálam is 5 perc után taccsra került az Edge. Jó a Chrome, bár néhányan itt YouTube szaggatást jeleztek. De nálam meg sem rezzen, 10 nyitott ablak 1080p videónál sem. Az Edge majd kap még esélyt, de félkész állapotban nem foglalkozom vele. Jó lesz az is, biztos vagyok benne.
-
-
JamesHun
addikt
király
update valamit elcseszerintett
Magento adminként nem tudok uploadolni képeket
Mintha a flash kezeléssel lenne valami bibi, mert ez a hülye oldal azt használja hozzá :S -
hape60
aktív tag
válasz
FollowTheORI #16438 üzenetére
Nincs külön VGA, i7-4770S procival megy, Intel HD 4600-as a video. Lehet, hogy ennek van újabb drivere? Upgrade: megnéztem.., nincs frissebb driver.
-
PlayMax
nagyúr
válasz
hape60 #16432 üzenetére
Pfhuu de csúnya,életlen a gyári böngésző.
Goole Chrome mellette olyan mint a villám,én is azt használom,egy kis finomgörgetés,jobb böngésző nem is létezik.
-
Van értelme aktiválni?
-
Toby888
senior tag
egyik ismerösömnek felraktam a win10-et, és csak második indításra indul :/ pontosabban bekapcsolom, alaplap logo, és fekete képernyő, akkor power gomb hosszan, vissza bekapcs , és csak akkor indul, ez mitől lehet ?? elötte win 7 volt és nem produkált ilyet
-
-
Toby888
senior tag
válasz
FollowTheORI #16420 üzenetére
Köszönöm szépen !!!
-
-
válasz
Askformore #16369 üzenetére
Szia!
Én is win7-ről váltottam 10-re, de nálam szerencsére jól működnek eddig a játékok. Sőt, mintha valamivel jobb is lenne. Elsőre nem sikerült neki önállóan felrakni a Catalystot, de az AMD Driver autodetect-tel felment szépen, addig nem is volt fullHD felbotásom.
HD 6870
AMD Phenom 2 X4 955BE 3,2
4GB RAM
Far Cry 4-et próbáltam eddig ,meg a World of Warships-et. -
JamesHun
addikt
idén szerintetek az edge eljut odáig, hogy egy file letöltésekor megkérdezze hova mentse le?
céges környezetbe ezt a letöltések mappába berakás baromi idegesítő :Sotthon még elmenne, de itt nem mind1 nekem mit hova mentek le, aztán meg elfelejtem onnan átmenteni máshova és kész a baj
-
-
Jocy
aktív tag
válasz
CyberPunk666 #16359 üzenetére
Szia.
Pedig az Avast kompatibilis, írják is a honlapon. Nekem is az van, és hibátlanul működik. -
Tin
veterán
válasz
Воланд #16424 üzenetére
legyen igazad, kinyomtam.
aztán start windows normally, és bejött a windows 7, csont nélkül, és működik minden faszányosan.
na megnéztem, valami realtek driver volt, nem is értem miért akart automatikusan installálódni.
mázli, aszittem már bukok egy fél napot a beállítgatással
köszi
amúgy ha a gépen volt legális 8.1 bios kulccsal, a rajta lévő win7 meg céges licensz de mindkettő legális, akkor kíváncsi leszek, melyik licenszet fogja aktiválni. bár qakkor nekem menni fog a clean install is egyből, nem?
-
anderledani
őstag
Az miért lehet, hogy nekem a monitor csak akkor hajlandó kikapcsolni a beállított 10 perc után, ha bejelentkezési képernyőn hagyom?
-
Воланд
titán
válasz
krisztianAMG #16425 üzenetére
osszefoglalo --> media creation tool
-
krisztianAMG
senior tag
Az elmúlt pár hétben nem volt időm foglalkozni az "insideres" gépemmel, és most nem akar frissiteni 10166-ról 10240-re. Tegnap már találtam letöltő programot itt a topicban, de most hosszú keresés után se találom...
Visszaállítottam a rendszert gyári beállításokba, de az után se találta meg a WU a 10240-es buildet. -
Tin
veterán
van egy laptopom legális win7-el, alig volt rajta pár dolog, ritkán használom. ma szólt, hogy van win10, lenyomtam az ablakot, erre shutdown-nál installing update 1 of 1 van, 2 órája. semmi státusz, semmi egyéb infó. most akkor meddig várjak ezzel?
amúgy az MS tök hülye, 20%-on volt az akku, ha mondjuk dolgoznék rajta és tenném be a táskába a laptopot, vagy nincs nálam töltő, akkor csesszem meg?
egyébként van rá esély, hogy ez befagyott? egyáltalán, ez a win10 upgrade?
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Gépemben az egyik vinyón Win7 a másikon Win8 van. Telepítéskor a másik le volt húzva. Most a Win8-at frissíteném Win10-re. A Win7-et húzzam le ezalatt vagy maradhat? A gép úgy van beállítva, hogy először a Win7-es vinyót tölti be. Win8-at, F12-vel tudom csak választani.
-
hape60
aktív tag
válasz
FollowTheORI #16413 üzenetére
Semmi hack...ma tettem fel a win10-et, azóta ismerkedem vele. Ez a nyomorult programlista, vagy alkalmazáslista az elejétől ilyen. Teljesen érthetetlenül működik: ha a minden alkalmazást megnyitom, halványszürke betűkkel még éppen láthatók a nevek, de ahogyan húzom lefelé a görgetősávot, eltünik a betű, és átmegy majdnem feketébe - a fekete háttér előtt! A tö...m tele van vele!
-
-
Toby888
senior tag
válasz
FollowTheORI #16413 üzenetére
üdv. hogy lehet kikapcsolni a gép indításakor jelszót kérő képernyőt ??
-
-
Mennyire megbizható a beépitett irtó, mert amit ajánlottak az sem akar települni.
-
vlevi
nagyúr
válasz
alfa20 #16390 üzenetére
Rossz a kérdés. A gpt nem filerendszer, hanem a particios tabla tipusa, ami lehet mbr, vagy gpt. Az mbr legfeljebb 2tb hdd-t tamogat, es !aximum 4db elsodleges particiot. A gpt eseten nincs ilyen korlat. A particiok barmelyik particios tabla eseten lehetnek barmilyen file rendszerűek. Az uefi bootolashoz kell a gpt particio. Azuefi azonban csak fat32-rol tud bootolni, de ezt a windows megoldja, ugy, hogy csinal egy kicsi fat particiot, az l3sz bootolhato, es majd atvalt az ntfs particiora.
-
hape60
aktív tag
16342-re valaki? Az alkalmazások (programok) neve alig látszik. Fekete háttérben sötétszürke betűk..
Hogyan lehet ezt megváltoztatni. Nem kell nekem az aero, vagy mi a fene háttér, csak látható legyen.
-
anulu
félisten
válasz
Askformore #16369 üzenetére
részemről tökéletes
i7-860, GTX980, 8GB DDR3
-
Bodor
veterán
Ha még nem volt: How to Remove the Folders From “This PC” on Windows 10
-
kvio1
tag
Sziasztok! Amióta fent van a windows 10, ha megnyitok egy képet pl. Media player, VLC. Mindkettő ugyanazt csinálja, megnyitom a képet és lejátsza, mintha videó lenne. Pár mp-ig, utána meg eltűnik. Ezt miért csinálja? Köszi a segítséget!
-
Krumplileves
újonc
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy akinek nincs eredeti Win 7 vagy 8.1-e, annak is megjelenik a tálcán ez az ikon, hogy frissítés elérhető? Vagy náluk ez hogy van? -
libus
őstag
"Családtagot" hogy lehet eltávolítani ebből a Win10-ből??
Mert nem tudom, hogy került a kollégám a MS fiókom családtagjai közé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged