- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Szólánc.
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv!
Tegnap, ahogy ismerkedtem a dolgokkal, ha jól emlékszem pont az áruházba belépéskor kérte a fiók jelszavát, azután kérte a jelszót a gép újraindításakor és az alvó állapotból visszalépéskor. Na most ezt kilőttem ahogy Te is írtad. Viszont a Microsoft fiókban folyamatosan jelen vagyok minden újraindításkor, és ez kavar be egyes mappák elérési jogosultságánál, szóval érdeklődnék, hogy ki lehet ebből a fiókból valahogy jelentkezni a gépen, az áruházból úgyse veszek semmit? -
Joker88
őstag
-
eszakas
őstag
-
Semplar
őstag
Üdv!
Valaki nézzen már rá megy -e a windows update.
Nálam "WindowsUpdate_80072EFE" "WindowsUpdate_dt000" hibát dob, de még a honlapjuk sem tölt be:
[link]
Köszi! -
Mate
nagyúr
Nem csak áruházba vagy bejelentkezve. A képet is innen tudta, átszinkronizálta a régi gépről, mivel ott is online fiókot használtál.
Netplwiz-re keress rá és indítsd el. Ott be tudod állítani, hogy induláskor ne kérjen. Alvó állapotnál ilyenkor fog még kérni, azt pedig gépházban tudod kikapcsolni.
-
Cry0
őstag
na ujra dobtam a gépet az az egy fura hogy mindent töröltem mind a 2 meghajtó meg az ssd is formázva lett de a háttér képem még is megmaradt
Azt hol tudom kikapcsolni hogy ugye bevagyok jelenkezve az áruházba és mikor bekapcsol a gép ne kérjen jelszót?
-
Mate
nagyúr
válasz
noorbertt #17186 üzenetére
Onedrive-ot simán nem lehet eltávolítani.
A többit meg vezérlőpultban vagy gépház/Rendszer/Alkalmazások és szolgáltatások.
(#17188) hape60:
"Biztosan van még egy halom bug, olvastam, hogy az SP1 már ki is jött a win10-re...:."
Cikk:
"A Microsoft az új rendszerrel átalakította a frissítések módját: most már nem Service Packek képében érkeznek a nagyobb léptékű fejlesztések, hanem a hagyományos frissítő csomagokkal."
-
hape60
aktív tag
Két gépre,három napja frissítettem win7pro-ról win10 pro-ra. Ismerkedem a win10-el, egyenlőre minden jól működik. (Kivéve az Edge, de az lehet, hogy megjavul egyszer.)
Biztosan van még egy halom bug, olvastam, hogy az SP1 már ki is jött a win10-re...:.http://www.geeks.hu/hirek/150804_az_elso_nagy_frissites_kint_is_van_a_windows_10_hez_es_mar_a_masodikrol_is_jonnek_az_in?utm_source=weekly_newsletter&utm_medium=title&utm_campaign=email_2015-08-07
-
ignisz
senior tag
Sziasztok! Olvasgatom a hozzá szólásokat. Néhány napja frissítettem win10-re. Én is tartottamtőle, mivel régi szoftver és hardver is van a konfigomban. Itt kaptam ötletet, hogy hogyan indítsam a frissítést. A tapasztalatom ebben a néhány napban pozitív. A régi szoftver és hardver is működik . A Chrome-mal sincs bajom, a windows képnézegetővel sincs. Minden az első perctől rendesen, akadás mentesen működik. Bocsánat ha hosszan írtam.
-
noorbertt
őstag
sziasztok,
hogyan lehet eltuntetni az onedrive es hasonlo alkalmazasokat?
-
norbiamen
csendes tag
Segítség!
Egyik gépemen letöltötte magát a win10, de még nem raktam fel, viszont egy másik gépemen szeretném felrakni, amire nincs letöltve. Net szűkében megoldható, hogy áttegyem valahogy a telepítőt? -
ÚÚ, teljesen beparáztattatok... nekem is kiírta a 7, hogy frissíthetek 10-re, de pár perc itteni olvasgatás után úgy döntöttem, hogy még várok... sokat.
-
eszakas
őstag
A frissítés elindítása sikerült. Ez volt a hibaüzenet: "w10 nem sikerült frissíteni a rendszer számáras fenntartott partíciót"
A lemezkezelőben tettem aktívvá a partíciót /nem tudom miért nem volt az /, elindult a frissítés utána kék halál mert nem találta a telepítendő filéket vagy mi valami számkódot írt ki. Most lemezről visszaállítottam a W8.1-et és újra megpróbálom
-
Szokenesz
senior tag
válasz
wolfman #17171 üzenetére
Avastot használsz? Ha igen, akkor valószínűleg az a baja.
Beállítások > Aktív védelmek > Web védelem testreszabás > Kizárások > Kizárandó URL-ek:
• https://ncore.cc
Beállítások > Aktív védelmek > Web védelem testreszabás > Script kizárások > Kizárandó URL-ek:
• https://ncore.cc
• https://static.ncore.cc -
Imi1981
veterán
Tegnap előtt csináltam egy tiszta telepítést és minden rendben volt, aktiválta is magát ,frissítettem és beléptem a microsoft fiókomba. A baj az ,hogy azóta se szinkronizálta vissza a könyvjelzőimet az internet explorerben sem az edge-ben pedig be van állítva a gépházban ,hogy böngészőbeállítások szinkronizálása! Lehet ezzel valamit kezdeni?
-
t72killer
titán
Hihetetlen, a win10 upgrade tönkretette a noti recovery partícióját! (új HP 720G2-ről van szó) Félig lefut a rendszervisszaállítás, aztán behal. Kezdhetek hozzá win7 telepítőt letölteni
17011, Űrvándor: a Mediont kérdezd, a részükről kéne megfelelő win10 driver. Legközelebb linkeld a HSZ-t, nem sok a motiváció visszalapozni, kikeresni
-
jam1991
tag
nálam most nem megy az asztal és akadnak a játékok...
ha nyomok egy jobb klikket az asztalon, akkor előjön a homokóra és úgymarad.. nem tudok kijelölni se de a tálca müxik
másnál ilyen?
-
Űrvándor
csendes tag
(#17011) Erre tudtok már megoldást?
-
SP4C3
veterán
válasz
GEPESZ66 #17159 üzenetére
Törlöd a C: partíciót, majd újrapartícionálod 2 részre, csak ha a D primary, akkor azt fogja C: partícióra átnevezni és a system nem a C:-n lesz, ha látja a rendszer a D partíciót. Így a D:-ből C-lesz és a system a D: partícióra kerül, ami nem túl jó megoldás. :S fack logic. :S
-
wolfman
veterán
másnak is rossz az nCore Chrome alatt? Nekem nem jelennek meg a képek.
-
-
törölt tag
Légyszi valaki,hogy kell feketére állitani,hogy a gépház olyan legyen?
-
bugylee
tag
A laptopom win8-cal jött anno, de letöröltem az oem partíciót és onnantól nem lehetett aktíválni újratelepítés után és KMS-sel tudtam csak használni. Aztán frissítettem win 10-re, megvártam míg aktívál, majd újraraktam lemezről és egyből aktíválta is magát, és a KMS-t sem kellett feltenni. Most akkor vhogy kiolvasta az OEM kódot aktíváláshoz v a KMS törés miatt van?
-
Kernel
nagyúr
válasz
DAVE_CH1 #17165 üzenetére
Nem nagyon értem, hogy mikor van alapeset, és mikor nem alapeset?
Szakember miért foglalkozik a beépített nézővel, ha úgyis célprogramot használ?
Gammakalibráció le volt futtatva egyébként?
De annak egyébként sincs hatása az átméretezési simításra, elmosásra. Már amennyiben a betett képek nem 100 % méretben futnak, hanem le vannak méretezve. Az árnyalat eltérését befolyásolhatja esetleg, ami a kék felületen látszik.
-
DAVE_CH1
tag
Nekem olyan problémám van ami nagyon zavaró az a színbeállítás, színkészlet kezelés.
Itt a példa látható ugyan az a kép, bal oldalt a beépített fényképnézővel megnyitva, jobb oldalt pedig acdsee-vel megnyitva. (a jobb oldali a jó kép) Látható a különbség!
Alap esetben beépített nézővel minden kép atom contrastos. Nem értem hogy miért. Fénykép szerkesztéssel foglalkozom leginkább a gépen, és Win8.1 és Win10 alatt is ugyan ez a "hiba".
Minden létező dolgot kipróbáltam: monitort, videokártyát, cseréltem mindent amit el lehet képzelni kipróbáltam és a jelenség ugyan az. Win7 alatt minden kép jól megjelenik.Valakinek ötlete hogy ez a színkezelés "élénkebb" színek kezelését hol p*csában lehet kikapcsolni?
-
hape60
aktív tag
válasz
hape60 #16444 üzenetére
Írtam a ronda betűkről, érdekes a probléma. A fenti képen látható elmosódott betűk csak az Edge-ben vannak...a IE11 és a Firefox-szal hibátlan a kép.
Másik gond, és ez többeket érinthet: a win10 egyenlőre haragban van néhány Intel grafikus processzorral, többek között az én procimban levő 4600-al is...erről van rengeteg hozzászólás a neten, az Intel kiadott már új drivert is, de még nem az igazi. Valószínűleg ez okozza az előző hozzászólásomban említett minden alkalmazás megnyitásnál fellépő hibát; feltételezem, hogy az Edge hibám is ez miatt van -
Kernel
nagyúr
Szerintem nem véletlenül ment az insider ingyenes legalizálás, meg a varázsütésre aktiválódó Windowsok.
Kezdetben, főleg Win 9x korszakban sem nagyon foglalkoztak vele, hogy ki lopja a rendszert. Sokkal fontosabb volt a Windows nevű "vírus" világszintű elterjesztése.
Utána voltak szigorítások, most mintha ismét fontosabb lenne, hogy minél többen használjanak Windows 10-et, a rivális rendszerek helyett. Akár Linux, vagy főleg amerikai piacon az Apple / Mac helyett. Közvetve ebből milyen haszna származik a Microsoftnak, azon lehetne kombinálgatni, hosszú téma.
-
t72killer
titán
válasz
GEPESZ66 #17156 üzenetére
"Ha ezt így hagyom, akkor innen bármikor visszaállítható a WIN8.1?"
Erre keresem én is a választ, jogilag/aktiváció szempontból hogy megy a visszaállás? Mindjárt nyomok egy recovery-t a nejem gépén, ami a "back to win7" gomb híján a recovery partícióról fog menni - visszajelzek, hogy rendben lesz-e az aktiváció.
"Jó elképzelés-e a C-újrapartícionálása?"
Mindenképpen. Az adatok menjenek külön partícióra.
Hogy a lemezekről mi a visszatérés határideje nem tudom, szakértők véleményét várjuk
-
SP4C3
veterán
válasz
GEPESZ66 #17156 üzenetére
Bocsi, nekem kicsit zavaros.
Mielőtt telepítenéd, bootolsz egy hordozható oprendszerrel és partícionálod a lemezt: PL:
C: - 60GB - erre megy az OS - Ezt előre formázod, hogy ne baCCa a teremtőjét a 100mb-os partíciójával
D: - Adatok tárolására - személyes méret... Ez logikai meghajtó legyen
E: - ide amit akarsz
F: - ide is -
GEPESZ66
veterán
A feleségen laptopján van egy olyan partíció, hogy
ecevery-D-kb.13GB. Ezen van a laptoppal együtt vásárolt WIN8.1.
A másik partíció: -C- Ezen van a telepített Windows, s az összes többi minden, mérete több 100 GB.
Tiszta telepítéskor a következő képpen szeretném csinálni.
A Recovery -D- partíciót nem bántanám.
Ha ezt így hagyom, akkor innen bármikor visszaállítható a WIN8.1?
A másik -C- partíciót megszüntetném, újrapartíconálnám két részre.
60 GB-ra menne a WIN10, a maradékra a saját állományok.
Jó elképzelés-e a C-újrapartícionálása?
Vagy a másik elképzelés, hogy a teljes meghajtót újrapartícionálom két részre, a Recovery részt sem tartom meg.
Amikor a laptopot először használatba vettük, akkor készítettem a menüből rendszervisszaállító lemezeket.
Erről elméletileg bármikor visszarakható a WIN8.1? -
Amur
addikt
Pont ezt osztottam meg ma délelőtt hogy frissen telepített w10 annyi mindent kezd el egyszerre csinálni, hogy jobb magára hagyni pár órára, mert ha még te is szöszölsz rajta valamivel akkor tuti úgy belassul hogy nem fogsz tudni ugyse rajta semmit..
Elsőre én is szidtam mint a bokrot, aztán egy bő óra múlva mintha kicserélték volna a rendszert!
Pikk-pakk ment rajta minden, pedig még akkor is szöszölt valamivel, de legalább nem tekerte a winyót a sok update. -
t72killer
titán
Bizony, új gépeknél nem matricán, hanem a bios egyik zugában ül az OEM termékkulcs. Ki is olvastam, nem ez a gond, hanem az, hogy a win10 upgraddel ezt a kulcsot feladtam, és úgy lehet visszaszerezni, ha downgradelek win7-re. Ez elvileg egy gombnyomás lenne, viszont hiányzik a gomb
Végülis van win7-es iso-m is, nem tudom, az megfelel-e a célra (hogy a M$-nál "visszaváltson" a licensz win10-ről win7-re)
-
CyberPunk666
senior tag
Nem is kell felismernie, a monitor az szerencsére egy olyan dolog, hogy a beállításoknál ki lehet kapcsolni, hogy csak az érzékelt beállításokat legyen hajlandó használni, és be tudod állítani bármilyenre, függetlenül a monitortól és attól, hogy a típusát felimseri-e.
Éljenek a szabványok! -
ffodi
veterán
Találtam egy idegesítő bugot :
Ha a tálcán elrejtem a kereső ikonját, akkor a kiterjesztett monitorokon nem működik a tálca autohide. A fő monitoron minden OK, a kiterjesztetteken pedig nem rejti el. Ha engedélyezem a keresőikont, egyből elrejti, és minden jó. Ilyenkor egyébként ha ismét elrejtem a keresőt, akkor újraindításig megy az autohide rejtett keresővel is.
-
Mátésum
aktív tag
Na, a keresés megoldódott, valószínűleg a sok kép, hang és videó listázás lefoglalta a gépet. a boot képernyő felbontásának megváltoztatására valaki?
-
Tiger.
nagyúr
Nekem nem ismeri fel a monitoromat, asus vw197d drivert sem talalok.
-
Win 10 bug: Az óra mellett nem lehet meghatározni mely ikonok jelenlenek meg és melyek maradjanak rejtve, mert amikor belépsz ebbe a menübe és gondolkodik fogja magát és bezárja az ablakot.
Aztán ott van a Aerthos wifi ami az alaplapra van integrálva. Abszurd ami ezen a téren megy. HA nem kábelen kapná a nagy gép a netet halott lenne minden, mert nincs driver win10-hez. Letöltöttem a win7 64bitest fel is tettem, közben (és ez a durva) láttam az eszközkezelőben, hogy felismeri, kiírja a nevét a hálózati eszközökhöz, erre hirtelen eltűnt, de úgy eltűnt, mintha nem is lenne ez a hW a gépben. Felszívódott. Gyakorlatilag a wifi nem működik. SSD life, HDS is bugos kissé, notin nem, csak asztalin. Asztalival 1000x több gondom volt mint a notival. A noti feltelepült 2009-es létére és ment. Igaz SSD-s új procis, de nem ezen áll vagy bukik. Az asztli egy Z77-es, Ivy alapú GTX670-es és ezer sebből vérzett, meg még vérzik is. Az update nem tudta feltenni a driverét, le kellett szednem külön és feltenni. Aztán az AHCI driver szokásos butasága, hogy le lehet választani az SSD-t mint egy pendriveot. Semmi gond, feltesszük az intelest. No de az közölte, hogy barátom nem nyert, ez nem fog menni. Mondom he a legújabb? Töltögettem le a korábbi verziókat még nem az egyik felment. -
SP4C3
veterán
válasz
freelancer68 #17135 üzenetére
Clean install becsületesebb. Próbáld meg azzal, ezúton nem akarja megjegyezni a régi oprendszer beállításait meg sok sz@rságot.
-
Fefe52
tag
Egy Asus eee pc 1025T gépemre telepítettem a win 10-et. Gond nélkül üzemel, csak idegesít, hogy bekapcsolás után feljön egy ablak (marad a kikapcsolásig) : Hiányzó Asus ACPI illesztőprogram. Kérem telepítse az Asus ACPI illesztőprogramot. Eddig nem találtam megoldást. Valaki tudna segíteni?
-
eszakas
őstag
Hali.
Ez a hiba üzenet jön: "w10 nem sikerült frissíteni a rendszer számáras fenntartott partíciót" hely van 80gb van rá valami megoldás a frissítésre vagy tiszta telepítés kell?
-
SP4C3
veterán
válasz
freelancer68 #17132 üzenetére
Clean install vagy upgrade volt?
-
Polír
csendes tag
Kérdeznék még valamit,bár nem idevág a téma ezért bocsi,de úgylátom sok számítógép guru van itt
Szóval az a bibi hogy egy játék az istennek sem akar elindulni,leírom az eddigi történéseket,hátha valaki tud rá megoldást.
Games torrentről letöltött játék Forma1 2014.letöltés után telepítés ez minden gond nélkül megy.Indításnál ezt irja:rendszerhiba az msvcr100.dll hiányzik a számítógépről.Ezt a dll-t letöltöm,beleteszem a játék gyökérmappájába akkor meg ezt irja ki indításnál:az alkalmazás nem tudott elindulni 0xc000007b hiba miatt.Erre kaptam egy tippet hogy a microsoft visual c++2010-et telepítsem fel,ezután meg azt irja indításnál,hogy:dummy fájl,ez nem az az exe fájl. Van erre valami megoldás???:-)
-
SP4C3
veterán
Személy szerint soha nem frissítettem, persze megfelelő védelem és hozzáértés mellett.
Nem buzdítalak rá, hogy ne frissíts, mert megint jönnek a nagyokosok és kérik, hogy "ugyan futtassak már le egy malwarebyte-s tesztet", amit meg is tettem a végeredmény pedig hibátlan.
Ezért is útálom a windows frissítéseket, mert sűrűn-sűrűn olvasok ilyen remek élményeket a update-vel kapcsolatban.
Amit tehetsz, hogy safe-módban megpróbálod feléleszteni, (amit kétlek, hogy sikerülni fog update esetén) és megpróbálod törölni egyesével a frissítéseket (ha lehet) és meglátod melyik frissítés okozza a galibát.
Pár napos rendszer és jönnek az update-ek, gratulálok, szépvolt kecifeiek.
Egyébként, meg jómunkát!
-
wjbhbdux
veterán
válasz
freelancer68 #17128 üzenetére
lehet hogy félrenyomtál telepítésnél a gép tulajdonosát illetően
-
freelancer68
tag
válasz
freelancer68 #17111 üzenetére
A c: gyökér tulajdonosa TrustedInstaller.
Más: a pár napja sikeresen visszahozott cd/dvd újra eltűnt a device manager-ből, nincs meg a meghajtóm.
A hócipőm tele van már.
-
Polír
csendes tag
Döbbenetes ez a win10
Egy hete frissítettem rá majd pár nap mulva tiszta telepítés,de másnapra megadta magát,semmire nem reagált hiába kattintottam bárhova semmit nem nyit meg,csak pörög az egérkurzor mellett a kis karika és ennyi.Lepucoltam.De piszkálta a fantáziámat mert hát ugye tetszett maga a rendszer ma délelött ujra feltettem,működött rendesen gyors is volt,de a hiba megint előjött ugyan úgy semmire nem reagál.Annyit sikerült kideríteni,hogy telepítés után kiirta az update hogy a gép naprakész nincs frissítés,aztán egyszer csak frissített,és utána döglött meg megint az egész rendszer.Nem lehet kikapcsolni valahogy hogy az update ne önállóan dolgozzon?
Bár ez is érdekes hogy amíg nem frissít minden ok,frissítés után meg megdöglik.Van erre valami tippetek mitől lehet ez??
-
hcs57
addikt
Tegnap felajánlotta a windows 10, hogy telepíti magát... a telepités hibába futott. Letöltöttem a telepitőt, telepítettem... sikeresen települt, de az Ati HD 4830 video kártyát nem jól kezeli, az 1920x1080 felbontású monitoron körben fekete sáv van.. A Catalist nem megy fel... mi a megoldás?
-
Mátésum
aktív tag
bocsi, de már nem sikerült szerkeszteni. A boot képernyő felbontáson kívül még a keresési lehetőségeknél lenne egy problémám. nem találja, amit beírok, csak az előre telepített alkalmazásokat. ez lehet azért, mert lassan frissíti az adatbázist, és éppen a képek, videók, zenék mappát olvassa be, vagy más? előző telepítésnél minden frankón működött. előre is köszi a válaszokat (akár mindkét kérdésre)
-
thomasa
senior tag
válasz
Szaszabond #17099 üzenetére
Csinálni kell az adott mappára egy megosztást, hogy a "Rendszergazdák" írás/olvasás-ra, majd mentés után visszamenni a mappára, és levenni a megosztást. Ekkor a Rendszergazdából tulajdonos lesz.
-
freelancer68
tag
válasz
Szaszabond #17099 üzenetére
Na ez a másik problémám. Hasonló mint nálad. Irfanview-ból save as-el mentek a c: gyökérbe. Látszókag megcsinálja, de nincs ott. Ha mégegyszer rányomok a mentésre megkérdezi, hogy felülírja-e, de se a file explorer, se a total commender nem látja. Ha máshova mentem pl. d: gyökér, onnan át tudom másolni a c: gyökérbe.
Annyit vettem még észre, ha az indításnál jobb gombot nyomok az irfanview-n és run as administrator-ként futtatom, akkor lementi a c: gyökérbe és ott is van. -
t72killer
titán
Megvan a windows.old mappám, mégsincs az update -> recovery menüben visszatérési lehetőség win7-re. Elő lehet csalogatni valahogy?
-
Mátésum
aktív tag
üdv. lehet, hogy nagyon hülye kérdésem van, de rettenetesen idegesít. Win 10 első frissítése után a boot képernyő szép volt, megfelelő felbontással. Aztán csináltam egy teljes telepítést, mert tiszta rendszerrel akartam kezdeni, azóta sehogy nem sikerül normális felbontásra állítani a boot képernyőket, és már kezdek nagyon pipa lenni. van valakinek ötlete?
-
SP4C3
veterán
Bocsi. Keress rá a neten, hogy hogy lehet kikapcsolni Cortana-t... Kapcsold ki és talán rendben lesz.
-
SP4C3
veterán
Én is tegnap szervízeltem egy samsung laptopot és ott sem akart megnyílni rendesen a start menü, csak BeViLLaNT, aztán kb minden huszadik próbálkozásra bejött, aztán megint nem és megint és megint.... sz@r az egész úgy ahogy van mondattal be lett fejezve a szervíz. ma megy rá egy valamilyen másik OS.
-
Cry0
őstag
sziasztok olyan gondom van hogy 29.-e óta fent van nekem a windows 10 és tegnap nem tudtam megnyitni a start menüt ma meg az első bekapcsolásnál olyan hibát irt ki hogy Kritikus hiba A start menü és a cortana nem érhetőek el.A legközelebbi bejelenezéskor megpróbáljuk kijavítani a hibát na ez többszöri kijelenezéskor se javult meg mi a teendő ?
-
Popes
őstag
válasz
CyberPunk666 #17087 üzenetére
Én nem láttam abban a hsz-ban hogy az alaplap eladásán kívül szó volna másról.
Lehet én értettem félre, de nem látom hogy adni akarná mellé a Windows-t is.(de majd leírja pontosan hogy mire is gondolt)
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest