Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
erdeitibor
üzenetére
Öhm, és nincs kulcsod?
Havernak, online fiókkal csináltunk tiszta telepítéssel, azonnal aktivált. Mondjuk nem tudom, hogy ez feltétel-e.
Megfelelő verziót telepítettél?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
erdeitibor
üzenetére
Gondolom aktiválni kellene.

Ha ráböksz, hogy aktiválni szeretnéd, nem történik semmi?
-
Kókuszdió
nagyúr
válasz
erdeitibor
üzenetére
Persze,hiába rakod újra,GTA 5 is foss lett.
Én már újra húztam vagy 3x mióta elérhető az új rendszer,most egy Home 64bit-et raktam fel,kikapcsoltam a Gépház/adatvédelem opcióban szinte minden felesleges háttérben futtatott okosságot,mondhatom pörgősebb lett egy picivel mint volt a rendszer de a gta 5 foss maradt ugyan úgy.
-
Askformore
senior tag
válasz
erdeitibor
üzenetére
És teljesítményben érzel romlást?
-
válasz
erdeitibor
üzenetére
Frissíteni kell először (azaz Windows alól kell elindítani a frissítést, ez történhet pendriveról is) és ha aktivált lesz utána lehet akár pendrive-ról, DVD-ről, bármi másról tisztán telepíteni/újrarakni.
UI: Bele kéne egyértelműen írni az Összefoglalóba.
1. lépés: letöltöd az ISO fájlt, vagy a programmal csinálsz ISO-t, vagy simán Update-tel szeded le a frissítést (Win10-et).
2. lépés: Elindítod az ISO/progi/... a frissítést (először frissítened kell a Windows-t, csak így lesz aktivált Windowsod!!!)
3. lépés: Ha sikerült a frissítés (ami 15 perctől lehet több óráig is terjedhet), utána ha szeretnéd újra telepíteni, mert friss telepítést szeretnél, először meg kell várnod, hogy aktiválja magát, addig nem tudsz, tiszta telepítést csinálni.
4. Ha aktivált lesz, utána a megszokott módon tudod telepíteni a Windows 10-et, és aktiváltá is fog válni, nem kell semmilyen kulcs !Valami ilyesmi...
-
Milestone2
nagyúr
válasz
erdeitibor
üzenetére
Miért nem állítod alaphelyzetbe a Gépházon keresztül? Az -tudtommal- szűz rendszert eredményez.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Fallout 4 Pip-Boy Edition
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest