- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Döglött Róka
veterán
válasz
FollowTheORI #16396 üzenetére
Na latod, megy ez
Egyebkent ilyenkor o a haverod, csak nehez hozzajutni.
-
forestwow
csendes tag
Udv,
Win 8.1 rol valtottam win10 re, de nem torlodtek a file ok csak atmasolt mindent, ezert ugy gondoltam, hogy settingsbol tolok egy reset my pc opciot, azota minden inditasnal egy kekhalal jellegu uzenet fogad: A hibaüzenet: INACCESSIBLE_BOOT_DEVICE.U. Es nem tortenik semmi, ujraindul majd megint ugyan ez es igy tovabb...
Megoldas erre letezik? Nem szeretnem visszakuldeni a gyartonak.
Elore is koszi, ha tud valaki segiteni! -
Tiger.
nagyúr
Na fent van a win 10 eddig minden jó.
-
válasz
Döglött Róka #16385 üzenetére
Rendben. Legközelebb nem fogalmazok pongyolán.
A rejtettet úgy értem hogy a task manager és a monitor nem mutat minden típusú memória foglalást (és nyilván akkor az adott progi sem látszik ott)... akár kernel akár nem kernel szinten futhat valami amit nem mutat meg egyik se csak a process explorer pl.
Ez a commit, reserved, vitual address space meg private bytes stb stb. Nem tudom már pontosan hogy vannak hívva.
Egyiket látod másikat nem a sima windowsban lévő cuccokkal, de attól még be van "foglalava", mint a srác példája is mutatja.És ez lehet szarul megírt, vagy épp inkompatibilitás miatt rosszul működő viruskergető egyik része is akár (valamilyen típúsú nem látható memória leak pl).
De ha te annyira szaki vagy ugyis tudod mire gondolok.
-
Goose-T
veterán
-
csibu99
tag
válasz
csibu99 #16340 üzenetére
Közben a korábbi 250 GB-os HDDm win7-es "régi" rendszerére bootoltam, itt minden frankó, semmi újraindulásra, lefagyásra való hajlam, pedig már nyüstölöm egy ideje, szóval win10-zel érkezett a probléma (ettől függetlenül, lehet, hogy valami hardverrel nem szimpatizál), kérlek segítsetek kideríteni, mi lehet a gond...
(Közben futtattam egy memóriaellenőrzést is, ott is minden 100%-os, nincs gond.)
-
alfa20
senior tag
lehet láma kérdés, de ha van hozzá értő segítene?
- van értelme 120GB-s SSD-t GPT-re formázni és arra feltenni a W10-et vagy nem sok értelme van az NTFS-hez képest?
- miben másabb az UEFI boot az MBR-től, van előnye?azt értem, MBR < 2TB, a GPT > 2TB, de ugye ebben az esetben ennek nincs jelentősége.
-
ignisz
senior tag
válasz
SpongyaBob #16387 üzenetére
AMD Radeon HD 7660D. Alaplapi, 1024 Mb-re van állítva.
-
Tiger.
nagyúr
Lol az avg 2015 nem engedi telepiteni, akkor mi a tokomet rakjak fel?
-
Döglött Róka
veterán
válasz
FollowTheORI #16384 üzenetére
Mondom viruskeresot latna, pont, nincs rejtett viruskereso feltetelezesekbe meg ne bocsatkozz.
Milyen egyeb szintek vannak a kernel mellett? Bahh inkabb nem irok semmit. Kerlek ne szakerts.
-
válasz
Döglött Róka #16379 üzenetére
Nem biztos, vannak kernel megy egyéb szinten futó dolgok amik nem látszanak... egy víruskereső is beeshet ilyenbe, vagy valamyik rosszul működő része... de tény alapból ritka, meg nem lehetne.
Vagy driver is (ez a hw foglalás miatt is gyanús).
-
erdeitibor
tag
válasz
Askformore #16377 üzenetére
Teljesítményben nálam érdekes módon javulás történt (ameddig működött -.- )
Semmi akadozás, AW Multiban megvolt a fix 91 FPS pl. -
TechN7ne
nagyúr
válasz
erdeitibor #16376 üzenetére
Persze,hiába rakod újra,GTA 5 is foss lett.
Én már újra húztam vagy 3x mióta elérhető az új rendszer,most egy Home 64bit-et raktam fel,kikapcsoltam a Gépház/adatvédelem opcióban szinte minden felesleges háttérben futtatott okosságot,mondhatom pörgősebb lett egy picivel mint volt a rendszer de a gta 5 foss maradt ugyan úgy.
-
válasz
Askformore #16369 üzenetére
AMD-s driverek bizonyos hardverekkel finyásak, ez van, majd jön rá újabb driver, és megoldódnak a problémák.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
FollowTheORI #16360 üzenetére
Viruskeresot latna.
De mar az is eros hogy a hw reservation majdnem 2 giga. Tuti valamit benyalt.
En is gyalulnam, nem exchange server ez hogy troubleshootolni kell.
poolmon-t tudom meg javasolni, de az erosen debug program es laikus nem fogja kihamozni mi zabal, de legalabb latni fogja.
-
Askformore
senior tag
válasz
erdeitibor #16376 üzenetére
És teljesítményben érzel romlást?
-
erdeitibor
tag
válasz
Nekem is vannak gondok játék terén.
Pl: Advanced Warfare Multija kilép a menüből exe leállással.
Próbáltam már driverekkel variálni az se segített... most ha hazamentem lehet újrahúzom a 10 est rendesen. -
ignisz
senior tag
Szép napot! A dx diag azt írja, hogy 11.2 a verzió. Nem 12-nek kellene lenni?
-
Askformore
senior tag
válasz
FollowTheORI #16373 üzenetére
Az a baj, hogy csak egy driver van win 10-hez, addig érjem be ennyivel, amíg ki nem jön egy új? Valaki AMD-stől kérdezném, hogy állított-e bármit, illetve ő is tapasztalt-e ilyesmit?
-
válasz
Valószínű driver...
Más probléma nincs/nemigazán lehet... nálam minden jó, igaz nem AMD.
-
JanR
addikt
válasz
GTX 960
i5 4690K
16GB RAMLegfrissebb NV driver, nekem 1-2 fps-l több van, mint 8.1 esetén.
-
CyberPunk666
senior tag
válasz
junior11 #16367 üzenetére
A nem kompatibilis programok működése kiszámíthatatlan.
Ezért nem csak felteszik és megnézi fut-e, hanem letesztelik rendesen.Lehet valami beállítással akad össze, vagy valami összetevővel. Vagy valamelyik olyan moduljával, amit nálad nem hívott meg, stb.
A vírusirtó túl mélyen belemászik a rendszerbe ahhoz, hogy azt mondjuk ha látszólag működik, akkor jó.
-
Askformore
senior tag
Hello!
Játék téren nálatok minden rendben?
Felraktam a Win10-et, ezzel együtt a legújabb catalystot is, és úgy veszem észre, hogy nagyon visszaesett a teljesítmény játék közben. Pl a Far Cry 4 Win7-en tök jól ment, most ugyanazzal a beállítással microlaggol, akad, lassú, stb.. illetve ami kiverte a biztosítékot most, egy 400 megás játékot indítottam el (Lifeless Planet), és ha egyszerre több tereptárgy van a képen, beakad! Egy 400 megás, egyszerű, nem csilivili játék.. gyanítom, hogy a driver hibája.. vagy a win10-é.. bármi javaslat esetleg?
HD7790 1GB
FX6300 4Ghz
4GB RAM -
Sotyks94
aktív tag
válasz
CyberPunk666 #16364 üzenetére
Nem ignorálom a kommentedet, sőt köszönöm mindenkinek aki segíteni próbál.
A tiedre azért válaszoltam máshogy, mert mást írtál (legalábbis én máshogy értelmeztem). Azt írtad hogy az Avast nem kompatibilis a win10-el. Arra gondoltam arra utalsz hogy nem működik, és eiatt nem vagyok védve. NetTom viszont azt írta hogy lehet az Avastban akadt be valami, és az tölti fel a memót kitörölhetetlen láthatatlan vacakkal.
(#16365) Fecogame
Nem, pontosan mire gondolsz?(#16367) junior11
Szerintem sem az a probléma, de most leszedtem, újraindítom a gépet és megnézem hogy mostmmár megy e rendesen. -
junior11
veterán
válasz
CyberPunk666 #16359 üzenetére
Nekem eddig az Avast nem okozott gondot az egyik W10-es gépemen...
-
-
CyberPunk666
senior tag
válasz
FollowTheORI #16360 üzenetére
3 hozzászólás óta ezt mondom már, de teljesen ignorál engem valami miatt.
-
tom570
aktív tag
Sziasztok! Ma megkaptam a lehetőséget a win7-ről 10 re frissíteni.Le is töltődött, feltételeket elfogadtam majd jött a felkészülés a frissítésre ablak.Kb 2órán keresztűl ment a felkészülés és nem történt semmi,sajnos kellett jönnöm dolgozni így kikapcsoltam a gépet. A kérdésem az lenne, hogy fog ezek után frissülni a windows vagy valami más megoldásra lesz szükségem?
-
Sotyks94
aktív tag
válasz
CyberPunk666 #16359 üzenetére
Hivatalosan lehet nem, de gyakorlatban nekem megy. Toltam már rendszervizsgálatot. Figyelmeztetett már különböző letöltéseknél hogy ezt nem kéne, és ha belépek azt mondja minden rendben és naprakész. O.o
Nekem legalábbis teljesen úgy néz ki mint ami működik.
(win 7-ről upgradeltem win10-re, még upgrade előtt raktam fel az Avastot)(#16360) NetTom
hmm, lehet akkor mégiscsak leszedem az Avastot, és megnézem valami mással. Mit ajánlotok? Régebben Bitdefenderem volt, csak aztán sok oldal ajánlotta az Avastot, így átraktam azt. -
válasz
Sotyks94 #16358 üzenetére
Szerintem itt valamelyik program lesz a ludas ami nem kompatibilis de telepítetted vagy áthoztad a régi rendszerről, eseteg egy régi áthozott driver.
Pl víruskereső vagy ilyesmi ami folyamatosan fut a háttérben.
Malware keresés meg víruskeresés nem mond semmit? (lehetőleg ne a fos avast, hanem valami normális... pl egy online eset, csak a keresés idejére)
De ha végképp semmi sem oldja meg, akkor mentsd ki ami kell a meghajtóról adat és nyomj neki egy resetet... vagy telepítsd újra nulláról.
-
Sotyks94
aktív tag
válasz
FollowTheORI #16352 üzenetére
Mint írtam sajnos itt nem látni a Nem lapozhatót, csak az "aktív" memóriát, de azéárt itt van.
Kétlem hogy vírus vagy malwer, rendszerint karbantartom a gépem, Avast, és malwerbyte meg nonstopp fut. (pár napja ellenőriztem le a gépet, amikor elkezdődött ez, akkor egyik sem talált semmit)Valaki ajánlotta a MEMCleaner progit, hát sajnos az se megy, a Nem lapozhatókhoz hozzá se nyúl :/
(idő közben tovább nő a nem lapozhatók, jelenleg 9,3 gigán van, vagyis a rendszenek alig maradt 1,8GB-nyi memória... nagyon akad már minden, 10 perc volt felállnia a rendszernek)(#16350) Döglött Róka
Feltöltve(#16351) Norbi095HUN
Nem találok semmilyen Idle Maintenance-t, de még hasonlót sem. Csak létre tudok hozni feladatokat. (angol képen sem láttam ilyet)(#16355) bon
Már néztem, és nem. Ugyanaz mint a feladatkezelő, vagy az erőforrásfigyelőben :/ -
-
krealon
veterán
válasz
leviske #15721 üzenetére
"A "KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR" BSOD nagy gond igaz?"
Nagy.
Okozoja lehet:
- bad szektoros HDD (amit peldaul egy tulmelegeett HDD, vagy egy dogledezo tapegyseg is okozhat)
- virus
- merevlemez vezerlo hiba
- RAM hiba
- egyeb memoria lapozassal jaro hardver-meghajto muvelet, ami hardver hibara utal. -
CyberPunk666
senior tag
válasz
Döglött Róka #16350 üzenetére
Meg a telepített programok listája sem árt, mert egy nem kompatibilis vírusirtó vagy bármi ilyesmi is simán okozhat ilyeneket.
-
csabi0805
senior tag
Közben sikerült.
Elemek érkezésekorra raktam és úgy okés lett. -
-
Norbi095HUN
aktív tag
válasz
Sotyks94 #16344 üzenetére
Öööö nekem is ilyesmi gondom volt 8.1 alatt
Van egy tippem, de nekem anno bejött lehet neked is segiteni fog.
Ird be a Keresőbe hogy Task Scheduler
Oldalt lévő sávban keresd meg az Idle Maintenance-t
És a megjelenő kis ablakban az Idle Maintenance - When Computer is idle blalba.. Töröld ki. Teljesen.
Aztán gép restart és nekem bevált 8.1-en ez. -
válasz
Tiger. #16334 üzenetére
Hát ha ennyire kínai akkor inkább ne foglalkozz vele.
Amugy annyi lenne hogy BIOS-ban UEFI-bootolsz a pendriveról vagy DVDről amit a media toolal csinálsz.
És úgy particionálsz és telepítessz.Ennyi.
(#16341) poli27
Nem kell kovertálni semmit, elvégzi a telepítő, ha jól csinálja és az UEFI bootal indít.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
CyberPunk666 #16194 üzenetére
Addig fogja erőltetni a bing-et, hogy a google keresőt leszedi magától, mert egyes beállításokat a szervezet kezel. Mosolyogva kell majd ülnöd a bing előtt. A webkamerán fogják figyelni, hogy örömmel használod, ha meg nem, akkor kimennek házhoz és lerúgják a veséd, de előtte visszaállítanak mindent a gépen a gyári beállításokra. A Billi fog kimenni személyesen visszaállítani. Szóval jó lenne, ha csak az Internet Explorer-t és az Edge-et használnád bing keresővel, bing kezdőlappal.
Nem is nyúltál nagyon bele, nekem az első 5 percben közölte, hogy feltette a OneDrive-ot és faszán be is frissítette, már kérdés, hogy én nem kértem. Itt már Csez diktál.
Remélem a Cortana nem ilyen lesz: "Héj Cortana, írd be a naptárba, hogy holnap bevásárlás 10:00-től." Válasz: "Lóf..t, holnap költekező Microsoft konferencia, a repülőjegyet már megvettem a bankkártya adatokkal, amit a múltkori mobilfeltöltésnél megadtál." Cortana hozzá fog férni a bankkártya adatokhoz, és kedden eljár majd vásárolni. -
csabi0805
senior tag
Sziasztok!
Az míért van,hogy ha emailt kapok akkor hangjelzéssel nem jelzi?
Be van kapcsolva minden most néztem meg.
A műveletközpontban megjelenik,de nem jelzi hangal? -
Sotyks94
aktív tag
válasz
hackeeeee #16337 üzenetére
Nincs. (se itt, se erősforrás figyelőben, se memókezelő progiban... Sehol, az a 9 giga csak elpárolgott valahova...
)
Viszont egy nagyon aggasztó dolog, hogy mostmár újraindítással sem szedik ki a lefoglalt memót. 9,2 GB nem lapozhatóval indul a rendszer (próbáltam újraindítani, de áramtalanításos teljes kikapcsolást is). Nagyon sürgősen kéne erre valamit találni, mert így jelenleg teljesen használhatatlan a gép :/
-
poli27
veterán
válasz
Tiger. #16334 üzenetére
átkonvertálod gpt re a particiót, és akkor uefi meghajtó lehet belőle,telepítéskor kiválasztod a friss telepítést, amikor particionálni lehet akkor törlöd azt a meghajtót amire telepíteni akarsz, utánna csinál rá 4 particiót uefi módba!
-
csibu99
tag
Segítség - hátha valaki legalább a problémám forrásának megtalálásában tudna segíteni. Próbálok tömör lenni.
Probléma: A windows 10 egyes esetekben megadja magát: hirtelen lefagy minden, a monitorom egyből kilő (mintha nem érzékelné, hogy van bármi ami küld neki adatot, elkezd forrást keresni), az éppen hallgatott/nézett zene/film még pár másodpercig hallható, majd az is megnémul és a gépem totálisan meghal. Nem dolgozik, fekete a képernyőm, egy árva hangot nem hallat, csak az újraindítás segít.
Helyzet: 2 napja telepítettem fel a windows10-et, új, korábban sem általam sem más által nem használt belső 1 TB-s HDD-re (Sata 3-as). A gépre bedugtam a korábbi két HDD-met is (250 és 500 GB-osak). Ehhez a művelethez, hogy a 3 HDD beférjen a gépbe, egyes alaplapi kábeleket ki kellett húznom, de elméletileg mindent visszadugtam a helyére, nem panaszkodik és a rendszer is annyi és olyan hardvert lát amim van.
Az installálás után már előjött a probléma progi telepítgetés közben. Amit megfigyeltem: vagy akkor fagyok így szét, ha épp telepítek progit (a Photoshoppal mindig pont 30-50% közötti állapotig jutok és ott fagyok meg), vagy akkor ha épp filmet nézek, illetve gyakran akkor amikor épp multitasking közben böngészek firefox alatt. Ez bekapcsolástól számított 10-50 percen belül történik. Ma délelőtt direkt futni hagytam a gépem, úgy hogy nem csináltam semmit, 5 óra után is ugyanúgy be volt kapcsolva, tehát mindenképp akkor történik a leállás amikor valamit dolgozik magának.
A memória elegendő (6 GB), alapjáraton 1-1,5 GB-t használ. Még nem tudtam olyat csinálni, hogy 100%-ra vigyem. A procim (core quad) alapjáraton 5-15% között van, csak játékkal tudom felvinni 100%-ig, ez már meg is történt, érdekes módon akkor nem fagytam ki pedig nyúztam 1 órán keresztül.
Gőzöm nincs mi lehet a probléma. Kis esélyt látok rá, hogy valami hardveres dolog történhetett, amikor a HDD-ket betettem a gépbe, hisz bármikor megadhatja magát egy áramkör, vagy tű, vagy valami rosszul érintkezhet, por, stb. miatt is. Viszont nagyobb valószínűséget látok valami szoftveres dologban, (sőt, egyenesen a win10-re gyanakszom, hiszen előtte nem volt ilyen gondom sosem) de tényleg gőzöm nincs, hogy mi okozhatja ezt. Nekem már az is nagy segítség lenne, ha ötleteket írnátok, mit ellenőrizzek le, milyen rendszerellenőrzést futtassak le, mit mérjek műszerekkel, milyen másik csoportban jelezzem a problémám, stb, hogy megpróbáljam kiszűrni mi lehet a gond... :S
A segítséget előre is köszönöm!
-
Norbi095HUN
aktív tag
Szasztok!
Azt meg tudja nekem valahogy modani hogyakkor ezzel a Daemonos telepitős megoldással is hogyan lehet úgy felrakni a Win10-et hogy Local Profilom legyen, és ne Microsoft Accos? -
Remiel
őstag
Sziasztok
Tegnap vinyó csere volt a laptopomon (Dell Vostro 5470) és mivel megjelent rá a win10 azt tette fel a szerelő... nem volt semmi gond míg ott volt, de később telepítettem a heroes of the stormot és amikor elindítottam szétesett a kép csíkokra, majd újraindult a laptop
Gfroce 740M kártya van benne és hiába raktam fel a legújabb drivert (win 10 hez való), vagy régebbit nem megy az istennek se, csak ezt írja:
A Windows leállította az eszközt, mert az problémákat jelzett. (Kód: 43)
Már próbáltam net nélkül feltenni drivert, meg keresni megoldást rá, de nem nagyon találtam egyértelmű leírást mitől lehet ez, esetleg van valami ötlete valakinek mit tehetnék?
-
Hello!Win 10-ről vissza tudok állni Win 8.1-re újratelepítés nélkül?Tanácsokat kérnék...
-
Tiger.
nagyúr
válasz
FollowTheORI #16329 üzenetére
új UEFI-s géped van akkor ilyenkor átváthatsz UEFI bootra az újratelepítéssel és újraparticionálással SSD-n (ha eddig nem tetted volna meg). Na ez kinai
-
-
ToBeY
nagyúr
inetub mappát hogyan lehet törölni?Mert nekem sehogy sem engedte
-
válasz
Tiger. #16327 üzenetére
Én mindig ki szoktam, ha nem macerás a dolog. Nehogy véletlen megtetszen neki a nagyobb hely és oda szemeteljen valamit.
Amugy minden ugyanúgy kell... esetleg azt döntheted el, ha relative új UEFI-s géped van akkor ilyenkor átváthatsz UEFI bootra az újratelepítéssel és újraparticionálással SSD-n (ha eddig nem tetted volna meg).
-
Tiger.
nagyúr
Neki álok ma szüzen feltelepiteni a win10et
Úgy kel mint a win7ete, és a ssd már utána nem kel állitani semmit? Érdemes telepités előtt ki kötni a vinyot? -
Sotyks94
aktív tag
Pár napja már írtam arról a problémáról hogy szép lassan betelik win 10 alatt a memória, és csak gépresi után fixálódik. (probléma picit hosszabb volt, de alapjaiban csak ennyi). Most sikerült le is fotóznom. Valakinek valami ötlet? Ez így teljesen használhatatlan...
Semmi extrám dolgot nem futtatok, csak pár chrome ablak, és az alap progik. Az a fránya "nem lapozható készlet" ami percről, percre egyre inkább nő. Se feladatkezelő, se erőforrás figyelő alatt nem lehet megnézni hogy mi van abban a 8 gigában, viszont a gépet meg halálosan lelassítja ha teli van a memória, és egy sima internet ablak megnyitása is 20 sec, a normális 0.2 sec helyett...
Múltkor ajánlottak külön progikat a memória tisztításához, de ez nem megoldás hosszú távra, csak befoltozás. Valami itt a win10-el nincs rendben, és ha nem lehet beállítani sehol hogy normálisan kezelje a memóriát akkor inkább visszarakom a win7-et... -
-
-
xtmod
senior tag
köszi a tanácsokat. már megvan pendrive-on. de normál módon szeretnék frissíteni. kb egy hónapja jelentkezett először ez az akció, akkor megvolt a gépvizsgálat, meg lefuttattam az egyik nap még egyszer. azzal nem lesz gond. gyakorlatilag a bluetoothon kívül minden passzol. látom, itt már mindenkinek megvan valamilyen módon, de a hivatalos ablak napok óta ilyen. kíváncsi vagyok hány ezredik hullámba kerül rám a sor...
-
MrRL19
senior tag
Helló
Vki találkozott már evvel ?! ha igen akkor mi a teendő ?
(ezt írja: forduljak engedélyért a SYSTEM-hez )
windowsold mappát szeretném törölni , mert nincsen szükségem rá + rengeteg helyett el vesz az SSD-ről
köszi előre a választ
-
vaksi8
senior tag
Sziasztok!
Win 7 ről telepítettem volna a sima mail-ben elküldött regisztrációval. Ma jött az üzenet hogy frissíthetek, de a művelet befejezésekor ezt írta "nem sikerült frissíteni a rendszer számára fenntartott partíciót"
Tudnátok segíteni? -
hape60
aktív tag
válasz
freelancer68 #16308 üzenetére
Igen, ez az! Köszönöm
-
laleeee
őstag
válasz
FollowTheORI #16306 üzenetére
nem olyan vészes szerintem. Chrome alatt szaggat a youtube tényleg, de lehet,hogy a frissítések majd megoldják
-
apszi
őstag
válasz
mackosajt #16294 üzenetére
Ha arra gondolsz, hogy mount-olt ISO telepítésével ez nem működik, akkor azt kell mondjam, hogy de.
Win7 alatt mount-ol, ott választhatja amit akar, fájlok meghagyása, nem meghagyása, minden törlés (a minden törtlés opciónál nem tudom ilyen esetben elsőre mi történik), majd miután elkészült, lesz egy aktivált rendszere. -
Tiger.
nagyúr
2 szer is megcsináltam hogy win7ről frissitettem de itt is az volt ha újra inditom akkor megáll a kép kék képernyő és ennyi persze újra indul de ez már akkor nem jó.
Lehet teljesen az elejéről kéne felrakni. -
törölt tag
Újabb észrevétel. Hiába állítottam be, hogy Microsoftos bejelentkezésekor ne kérjen mindig jelszót, mégis kéri.
-
TechN7ne
nagyúr
Én megszoktam,hogy rendszergazdaként futtatok mindent,ezért sem merem lehúzni az ikonokat a menüben.
Játékokat hagyom inkább kint az asztalon,őket továbbra is rendszergazdaként futtatom.
Kisebb programokat nyugodtan lerakhatok a menüsorra? -
-
laleeee
őstag
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
FollowTheORI #16274 üzenetére
Okaj, Thx.
Én úgy emlékeztem, hogy megmaradt ez a dolog a 8.1-nél, és a 10-nél is.
Köszi!
Szóval, aki esetlegesen sűrűbben vált konfigot, annak marad a retail.
-
ntomtb
tag
válasz
FollowTheORI #16302 üzenetére
Azért ebből a szempontból a 8.1 okosabb volt és nem tett minden read me és help mellé "új" jelzést.
Más: nem metrós programot miért csak a metrós részhez lehet rögzíteni? -
-
hape60
aktív tag
válasz
freelancer68 #16291 üzenetére
Köszönöm, megvan. Másik kérdés: a monitoron levő betűk "simítása" hol lehetséges? A fórumon levő hozzászólások egy része olyan maszatos, hogy alig lehet olvasni, mások jók. Régen volt erre a Microsoftnak egy ks programja, a win 7 -nél nem volt ilyen gond.
hasonló probléma: a win10 jelre kattintva feljön a minden alkalmazás lista, de nagyon halvány a programok neve. Nem lehet kontrasztosabbá tenni??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik
- Apple MacBook
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- 3D nyomtatás
- Motoros topic
- Macska topik
- További aktív témák...
- Önerő nélkül is. Részletfizetés. Bankmentes. Dell Latitude Intel Core Ultra7 165U 16GB DDR5 1TB SSD
- Playstation 4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Előre telepített PS4 játékokkal
- Meta Quest 3 akkumulátoros fejpánt
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- antivirus szoftverek, licencek, Legion Pro 7 RTX GAMING laptopok, Dokkolók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest