Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)

- 

LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.) 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

King Unique
titán
válasz

gtamate2

üzenetére
						Milyen választható Start menü

Nekem a mostanival sincs különösebb problémám, illetve full screenben használom. A hagyományos menü, meg a külső utánzatai számomra már kényelmetlen....(#54347) t72killer:
Erre mondják azt, hogy max. az adott hardveres / szoftveres környezetben. Én is használok egynéhány külső HDD-t, de olyat még nem nagyon tapasztaltam 1607 alatt, hogy egy multimédia fájl megnyitása & lejátszása BSOD-ot okozott volna... - 

Geresics
addikt
válasz

gtamate2

üzenetére
						Az update-ek engem alapvetően nem zavarnak, így azokat nem kapcsolnám ki.
Ha a tavaszi update pedig választhatóvá teszi a start menüt, akkor pláne nem!
Ráadásul a céges laptopon is szeretném visszacsinálni, és ott már hónapokkal ezelőtti update-ről van szó, esélytelen, hogy kiderítsem melyik volt az

- 

vigyori78
őstag
 - 

TRob1
veterán
válasz

gtamate2

üzenetére
						Márpedig akk sztem te most kaptad meg a nyári frissítést, mert onnantól változott ez meg. (Emlékeim szerint)
Nem tudod visszaállítani az előző kinézetre ha frissen akarod tartani a rendszert. Meg kell szokni, vagy egy "ősrégi" buildet visszadobni. (Nekem pl. nem kellett szokni, mert 1 percig sem zavart) - 

törölt tag
válasz

gtamate2

üzenetére
						Köszi, hogy megosztottad, bár már volt róla szó, csak ugye a kiemelt hsz-be az ilyen megoldás nem kerül be

(#27919) dokee78: Ez a rendszerfájlok épségét ellenőrzi, és ha kell, akkor javítja. Lehet, hogy sokáig tart. Más ötletem sajnos nincs, a legtöbb helyen alaphelyzetbe állítást írtak megoldásnak. Ha azt választod, akkor a programokat és az appokat kell csak újratelepíteni, a fájlokat nem törli.
(#27920) pendre54: Az MBR (BIOS) és a GPT (UEFI) partíciós tábla, az NTFS pedig fájlrendszer. Csak az SSD-t kell GPT-vel particionálni, a HDD-hez nem kell nyúlni.
A második kérdésedre meg eddig legalább kétszer válaszoltam, harmadszor is írjam le ugyanazt? - 

CyberPunk666
senior tag
válasz

gtamate2

üzenetére
						Nem értesz a témához ez lejött a hozzászólásodból, hiába kezded el őt gúnyolni.
A legtöbb vírus nem cseszi szét a gépedet, hanem a háttérben fut és próbálja a dolgát észrevétlenül tenni. Botneteket ezer féle dologra használhatják és lehet soha nem jössz rá.Egy befészkelt vírus könnyebben álcázza magát a kereső elöl, mintha már a befészkelés közben is ellenőrzik.
A vírust pedig tök legit helyekről is bekaphatsz, például a prohardver fórumától is itt.
 - 

- 

CyberPunk666
senior tag
válasz

gtamate2

üzenetére
						Honnan tudod, hogy nincs több és gyakrabban?
Szökőévente 1-2? Az az 2-4 évente bekapsz valami olyat, amit észre is veszel? Az elég durva. Szerintem én 10+ éve nem kaptam be olyat, amit észre is lehetett venni. Bár igazából szerintem 12 éves koromban a hitman 1 cracken kívül soha nem is sikerült egyet sem.
 - 

daczkó
aktív tag
válasz

gtamate2

üzenetére
						Az égvilágon nincs semmi köze a fertőzés / támadás bekapásának ahhoz, hogy milyen oldalakat látogatsz. Nem egyszer volt már fertőzött a BBC oldala és a NYT oldala is.
"A defender pedig ki volt kapcsolva, most a 10 esetén bekapcsolva hagytam, de ha valaki tudja használni az internetet elég nehéz vírusba belefutni."
Mintha egy ncore-os szakértői kommentet olvasnék, az ilyen embereket tiltanám le elvből az internetről és tenném át egy "én nem vagyok vírusos" szeparált hálózatba, ahol tagjai lehetnek bármelyik botnet hálózatnak.
 - 

daczkó
aktív tag
válasz

gtamate2

üzenetére
						Ja, amint látható csodálatos helyen szerepel a Defender. Vistás megjelenése óta masszívan tartja a helyét.
 - 

wwenigma
Jómunkásember
válasz

gtamate2

üzenetére
						SB Live! / Audigy / Audigy2 / Audigy2 ZS softmod -> Audigy4 Pro es Daniel_k driver... (Audigy support pack)
 - 

pzstm
titán
 - 

pzstm
titán
válasz

gtamate2

üzenetére
						hát driver gondnak hangzik esetleg, vagy annak, hogy a Chrome CU-dat terheli be jobban és nem bírja esetleg eléggé (mostanában Chrome-al rengeteg bajom van, még úgyis, hogy csak minimalban használom)
Köszönöm!
 Szintén, teljesen oda-meg vissza vagyok érte, egyetlen amit eredeti nyelv után megnéztem szinkronosan is 

Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Vicces képek
 - Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
 - Milyen RAM-ot vegyek?
 - One mobilszolgáltatások
 - iOS alkalmazások
 - Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Napelem
 - Mobil flották
 - Kertészet, mezőgazdaság topik
 - További aktív témák...

- Calman Home for LG licenc (PGenerator támogatással) ÚJ ára 66.000 Ft.
 - Árváltozás+játék DVD: Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition
 - Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
 - Battlefield 5 PC SteelBook és játék
 - Eladó Steam kulcsok kedvező áron!

- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
 - HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
 - ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
 - Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U 16GB

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Itt nagyon nem tiszta nekem valami.

Szintén, teljesen oda-meg vissza vagyok érte, egyetlen amit eredeti nyelv után megnéztem szinkronosan is