Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
egyelore csak annyi van, hogy a nyaron jelenik meg. konkret honap meg nincs. en mondjuk 2015. 8. 10-en adnam ki.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
félisten
-
bon
őstag
válasz Fred23 #15162 üzenetére
Már bocs, szerinted más szolgáltatás nem csinál hasonlókat? pl. google kereső vagy gmail. De amúgy is platform független a dolgog. SUSE=SOSE
A számítógépnek lelke van! - ASUS Prime Z690-P, Intel CoreI7 13700, 2x16GB DDR5 5200MHZ Kingston, RTX4070 Super, Sound Blaster Z, Cooler Master Cosmos C700P
-
csaba951
veterán
válasz Fred23 #23935 üzenetére
Windows 10 miatt belenéztem az ingyenes Office Online-ba. Nem kicsit meglepődtem! Egy átlagembernek gyakorlatilag teljesen megfelel. Egyetlen hátránya, hogy csak a OneDrive-on (+DropBox?) lévő dolgokat kezeli. Szóval net kapcsolat kell hozzá. Viszont így legalább le van tudva a backup is! Az ingyenes 15 GB meg több mint elég Office fájlokhoz!
-
Ispy
veterán
válasz Fred23 #24975 üzenetére
Én rufusszal csináltam egy ösrégi 4 GB-os pendrivre, NTFS-el.
Ha bemész a géped BIOS-ába, ott le tudod csekkolni, hogy tud-e USB-ről butulni. Vagy kiguglizod az alaplapod mit tud. Én a media creation tools-al szoktam letölteni az ISO-t, elég gyorsan megy 50-es nettel.
Kimenteni nem kell semmit, a pendrive-ot tudod használni a továbbikban is, vagy elrakod magadnak az ISO-t valahová, ha kell előveszed és jöhet a rufusz megint.
De virágboltban is fent vannak a 10-es telepítők, onnan is le tudod szedni, a 7-et is onnan szedtem le, MSDN verzió.
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
vlevi
nagyúr
válasz Fred23 #45115 üzenetére
"szerintem lenne közönsége a dolognak."
Igen, kimutatható lenne, hogy annak az aktivátorát többet töltik le torrentről.Bakker, rendszeresen olvasok olyanokat, hogy 1-2 ezer forintos játékot nem hajlandó megvenni, és mindenáron letőteni akar, ne számítsunk rá, hogy a vérpistikék, akik gémer (vagyis piros) billentyűzetre, és fülesre kiadnak 3x annyi lóvét, azok még a programokért is pénzt adjanak
-
-
tag
válasz Fred23 #45773 üzenetére
Ja, felreertettelk kicsit. Nekem is ez van fent, DreamSpark koddal csinaltam az usb telepitot MCT-vel, aztan feltelepul szepen. Egyidoben elvileg ket eszkozodon hasznalhatod a kulcsot (nem tudom ez mennyire altalanos, DreamSpark Student EULA irja, nalam megy). En ugy tudom ez kb. retail kulcs, szoval nem kot hardverhez, viszont ebben nem vagyok biztos.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
King Unique
titán
válasz Fred23 #50533 üzenetére
Majd mikor eljön 2020, akkor úgyis meglódul mindenki és váltani fog...Illetve ezt eleve lehetett sejteni, hogy ahogyan az XP, úgy a Win7 is vsz kihúzza a végéig.
Sokaknál ráadásul még mindig a 7-es az etalon. Bár én inkább a 8.1/10-et preferálom. Utóbbi kettő az új hardverek, valamint pl. az UEFI & USB 3.0 boot támogatása terén is nyilván jobb és nem kell velük a telepítésnél annyit szívni, mint az előbbi esetében.[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
-
movax
őstag
válasz Fred23 #52545 üzenetére
Nem, az a suli tulajdona. De 100 százalék, hogy a suli nem fogja visszavenni az oprendszert a tanár számgépéről, mert ahhoz (ha a tanár nem együttműködő), pert kell indítania és nyernie ellene (a laptopját nem veheti el, mert magántulajdon), ami hosszú ideig tart, ezt pedig a suli nem fogja bevállalni. Tehát egy "basszátokmeg, negyven év munkaviszony után jár nekem ennyi!!!" kiáltással kölcsönös megegyezéssel megoldható, ha szükséges, szerintem.
Ha meg nem, akkor egy Linux Mint mindent megold.
-
Zoz
őstag
válasz Fred23 #53342 üzenetére
Működik. És ha az új gépen már volt fent korábban azonos verziójú 10, akkor aktíválja is magát. Vagy pedig új kulcs megadás.
Átrakás előtt kapcsold ki a gyorsindítást, és az eszközkezelőben a lemezvezérlőt állítsd szabványosra. A BIOS-ban a SATA vezérlő legyen olyanra (AHCI vagy IDE) állítva mint a régi gépen. -
raidx
őstag
Működni fog a Win de az eredmény egy katyvasz lessz. Ugyanis megpróbája összehozni az új alaplanak megfelelően, de a régi driverek is ott maradnak.Én géphiba miatt kényszerültem ilyenre és mikor visszajött az eredeti gép, tiszta telepítés lett a vége. Az aktiválásra nem tudok nyilatkozni mert az én licencem hordozható. Vagyis nem kötődik a géphez, ezért nálam aktivált maradt.
Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha. (Goethe) RaidX
-
prabhu
senior tag
Párszor sikerült már ilyet csinálnom /kényszerből/. Kicsit tekert az eszközök felismerésénél, de utána ment (és azóta is megy). AHCI módra figyelni, mert az viszont jó eséllyel kékhalált okoz rossz beállításnál. Mondjuk registry trükkel ez is megoldható az előző gépen.
-
CharlieDrop
veterán
ezt még nem, de volt egy Athlon X2-250 egy AM2+-os lapban, az kicserélődött egy A4-7300 / FM2+-os lapra, meg persze a memória, pöcröff, semmi baja, minden megy, se aktivációs se semmilyen baja.
Ja a WiFi jelszót meg kellett adjam újra
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
CirrMee
addikt
válasz Fred23 #53589 üzenetére
Erre lehet mondani, hogy mázlid volt. Láttam már olyan konfig cserét, ahol ez nem működött, de legalább lehetett gyalulni a 10 -est, mert utána már az eredeti konfigon sem volt hajlandó elindulni.
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
tordaitibi
veterán
válasz Fred23 #55086 üzenetére
Mbr korlat, max. 4 elsodleges particio lehet, de.
Logikai sokkal tobb, esetedben a ket utolso particiot vond ossze es azon belul letrehozhatsz tobb logikai particiot utana.Pl. [link]
Szerk, kerj kolcson egy mentesre egy kulso hdd-t, igy se gyors, a Megara mire feltolsz tobb fiokba? parszaz megat, megoszulsz.
[ Szerkesztve ]
-
raidx
őstag
válasz Fred23 #55093 üzenetére
Bizony macera és becsapi a mega. Egyszer csak megjelenik egy ablak, hogy elérted a letöltési limitet ha letölteni akarsz fizess elő. Épp ilyen mentésre akartam használni csak előtte leakartam tölteni egy progit. 99%-nál jött az ablak és nincs letöltés. Összaadja a korábbi letöltéseidet és ha összejött az 50 giga fizess elő.
De úgy tudom, vannak pereticionáló progik amik megcsinálják az MBR to GPT-t adatvesztés nélkül. Persze a biztonságimentés nem árt mert a kisördögök nagyon ráérnek. Például az AOMEI progija.
Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha. (Goethe) RaidX
-
-
Popes
őstag
válasz Fred23 #55599 üzenetére
Nem mondott hülyeséget neked Döglött Róka, az edge elég durván a rendszerbe van integrálva ezért tényleg ne csodálkozz ha az eltávolítás után instabil lesz a rendszered vagy találkozol érdekes anomáliákkal.
Lehet nem találkozol rögtön hibákkal de valószínűleg ez csak idő(vagy egy frissítés) kérdése.Deus ex machina
-
TRob1
veterán
válasz Fred23 #55601 üzenetére
Mesélj valami konkrétabbat, mik a problémák vele?
(Csak mert én fél-háromnegyed éve használom, és tudni szeretném mit veszítek mindeközben)És azt is mondd el miért fontos eltávolítani - szétkúrva ezáltal a rendszert -, miért nem elég ha te mást használsz helyette? Vagy ennyire hely szűkében lennél hogy számít pár mega? És az MS-ben nem bízol de ilyen szedettvedett eltávolítókban meg igen? Kissé fura egy gondolkodásmód... és még furább hogy manapság mi tud örömet okozni egy embernek.
Ez nem annyira érdekel, de azért ideírhatod ha gondolod hogy a sok ótvar böngésző közül melyik ami neked most épp megfelel? (Mert bármelyiknek is kukkantasz be a topikjába, kb. mindre panaszkodnak ilyen vagy olyan okok miatt)
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest