Hirdetés
- Roland861010: Negyven előtt: amikor már a pihenést is luxusnak érzed
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Intel Xeon 2673v4 best buy, avagy 20 mag 6eft-ért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- GoodSpeed: Norton licencek összefűzése
- RawrrSoul: 70 ezer meg egy kicsi Liával...
- sziku69: Szólánc.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bagoly01
őstag
Mennyit lehetne eladni egy ilyen Vadi új darabot jelen pillanatban?
-
Fred23
nagyúr
Ha 7-es Snapival jött volna, sajnálkoznék, hogy szifont vettem, mert úgy már jobban bejönne ez a kis Sony, mint a 16e. Így is tippre legközelebb megyek vissza droidra, és tán majd egy 10 VIII lesz a befutó.
Szóval nekem tetszik ez a kis teló. Hardveresen egy kicsit kevés, de rendszer, design... -hiányzik a droid.
-
Tarisznyarák
tag
Tetszik ez a telefon, de a Pixel 8-at már 300€ alatt mérik, kinek ér ez meg másfélszer ennyit?
-
kkrizt
csendes újonc
-
mrlujoak
veterán
Finom.
Amint megjelenik, megy is a kosárba. -
cs.zs.
veterán
A nyitó ár annyi amennyi, majd leesik. Utána jó lesz ez.
-
grizlisandor
veterán
Szimpatikus telefon, de sajnos ez ma már kevés, 2-3 éve nagyon jó ajánlat lett volna...
-
mhydas99
addikt
-
Szena67
aktív tag
Talán, hogy kijött az új lesz aki váltani akar majd. Alival nekem eddig nincs bajom. Ha überbiztos akarsz lenni, akkor fizess paypal-al. De én számítok még nagyobb akcióra amikor majd elérhetővé válik a VII.
-
Hallosz
senior tag
Na végre! Bejön ez a nokiás tégla (fentebb, találóan Ikea) formavilág.
-
janeszgol
félisten
Tipikus Sonys eros arazas, de ebben az arkategoriaban uj telefont ilyen merettel szinte nem lehet kapni. Esetleg Pixel 9a ha epp akcios, de szerintem az is nagyobb kicsivel. (Plusz premier ara tobb volt ennel)
Bar ha a hardvert, szoftvertamogatast meg a fenykepek minoseget nezem, akkor Pixel mindenkor.
Ez a Sony Snapdragon 7 gen 3-mal lenne jobb ezen az aron, akkor meg azt mondanam hogy a marka miatt okes az ara.
Mondjuk kar ezen rugozni, ez a 4 betu mindig felkover betutipussal van irva...Nyáron a Pixwl 8a 8/256-ot vettem 151 ezerért. De Alzán sokszor volt 150-200k között a 128-as is.
-
mhydas99
addikt
Tipikus Sonys eros arazas, de ebben az arkategoriaban uj telefont ilyen merettel szinte nem lehet kapni. Esetleg Pixel 9a ha epp akcios, de szerintem az is nagyobb kicsivel. (Plusz premier ara tobb volt ennel)
Bar ha a hardvert, szoftvertamogatast meg a fenykepek minoseget nezem, akkor Pixel mindenkor.
Ez a Sony Snapdragon 7 gen 3-mal lenne jobb ezen az aron, akkor meg azt mondanam hogy a marka miatt okes az ara.
Mondjuk kar ezen rugozni, ez a 4 betu mindig felkover betutipussal van irva... -
SteveAd
tag
-
Killberk
aktív tag
Sajnos nem, 3-4 hónappal ezelőtt itt hardveraprón volt pár jó vétel. Pár hónapos, jó állapotú készülékek 100 körül, de volt akár 85-ért is. Sajnos nem valószínű, hogy lesz még ilyen nagyon jó vétel belőle, pláne, hogy aki vette, az jó eséllyel pont keskeny fogás miatt vette, de így nincs mire cserélni.
Most nézem, kijött VII, a VI-okat meg le is vették webshopok a kínálatból, pedig pár napja még elérhető volt.
Bár a 160-as bolti árat továbbra is túlzónak tartom érte. Német amazon-on sincs már. -
Szena67
aktív tag
Azért rá lehet csapni a kezükre más telefonon is..pixel számora a droid kukacos almája, ugyanazzal a mentalitással, mint az a másik ökoszisztéma cupertinoból.
-
SteveAd
tag
Lattal valahol jo aron? Par honapja tele volt a nemet Amazonon valami 280 eurorert, csak akkor meg vartam a VII-re, mert arrol volt szo, hogy marad a 21:9, de lesz 120Hz
-
Killberk
aktív tag
Nagyon kár a 72mm-es szélességért.
Ezzel a mérettel szemben azért már több alternatíva van. Most kell 10 VI-ot venni, amíg még kapható, akinek tényleg keskeny fogás kell. -
Killberk
aktív tag
Google a többi androidos telefonról is gyűjt(het) kb mindent is. Egyébként ironikus módon, privacy szempontból pont pixel telefont éri meg venni, ha valaki hajlandó GrapheneOS-sel használni. Még akkor is, ha aztán arra felrakja sandboxba google play-t.
-
sh4d0w
félisten
Igen, mar csak vissza kellene terni a 21/9-es keparanyhoz - sosem lattam meg idealisabbat.
Persze Sony telefon eseten mindig nyigott ezen a keparanyon valaki, a hajtogathato Samsungoknal senki nem emlitette meg.
-
DS39
nagyúr
Nem rossz ez, végre itt is 120Hz.
Magas áron nyit, szokásos Sony, de lesz majd ez olcsóbb.Az becsülendő a Sonyban, hogy van Jack, micro SD slot, és nincs kilyukasztva a kijelző.
-
Szena67
aktív tag
Nekem bejön ez az IKEA design, bár kinézetre ha hunyoritok vélek felfedezni hasonlóságot az új T phone és ez között
Soc is ugyanaz, csak árban a negyede...Ahogy a 10VI-ot is meg lehetett kapni a másodpiacon 90-100 körül, így ezzel is az fog történni. Úgy meg már más kérdés. Viszont a t telefonja egy nagytepsi, lcd kizelzővel, csúnya bevágással, kevesebb ram-al, kvázi stereo hanggal, ezek csak a szembetűnő dolgok.
-
janeszgol
félisten
Nekem bejön ez az IKEA design, bár kinézetre ha hunyoritok vélek felfedezni hasonlóságot az új T phone és ez között
Soc is ugyanaz, csak árban a negyede...A minősége is olyan lesz. Négyszeres áron.
-
Garzonrobot
tag
Soc is ugyanaz, csak árban a negyede... -
judas13
veterán
-
janeszgol
félisten
Gyenge és érdektelen telefon. Sony.
-
judas13
veterán
Találtam tokos képet, nekem így beleférne még. Bár szomorú, hogy ennyi pénzért csak a telefont adják, még vadássz le mindent hozzá.

Pontosan száz másik telónál márkánál meg jár hozzá :/
Amúgy az a tok nem is rossz a kamera sziget is úgy mindjárt más - nem úgy mint ez itt szerintem:
-
Szena67
aktív tag
Találtam tokos képet, nekem így beleférne még. Bár szomorú, hogy ennyi pénzért csak a telefont adják, még vadássz le mindent hozzá.

Nem olyan gáz tokban, de a telefon duci arányú, az nem kell. Amazon szokott tokkal együtt akciózni, BF alatt biztos lesz ilyen.
-
MomoSinX
aktív tag

-
Knight666
aktív tag
-
judas13
veterán
Szerintem az hátulja már egy tokkal sem orvosolható
Néztem most a 17-est tokkal, valami borzalom volt az a látvány. Nekem legalábbis. -
Graphics
Jómunkásember
-
pietrrr
senior tag
Ezek mellé a kávák mellé már kút is jár, nem tudjátok?
-
MMiklos86
csendes tag
Én is bíztam benne, hogy az 5-ös kivezetésével picit megtolja a Sony a 10-es hardverét. Hát nem. Így nem lesz még egy Sony a családban, S25-öt kap a feleségem, az sok mindenben veri (kivéve: audio jack, lyukmentes kijelző, SD kártya és fényképező gomb), de legalább hosszabb ideig versenyképes a hardvere, valamint jobb a kameraszettje is.
Sajnálom, mert nagyon meg vagyok elégedve az Xperia 1 VII-tel, szívesen támogattam volna még a Sonyt.
Más kérdés, hogy egyáltalán jön-e hivatalos csatornákon keresztül Magyarországra.
-
SteveAd
tag
-
ttt1
őstag
Enyémen android 15 fut augusztusi updatel. Szal annyira nincs lemaradva ..még..
-
Szena67
aktív tag
-
g-thomas
senior tag
Szerintem itt nem lesz, én is ha megunom beruházok egy kékre aliról. Legalább lesz két sony eddigi legjobb eresztés (1v, 5V).
Néha meglátom egyesek hogyan használják a telefonjaikat, mint a kutya szájából kiszedett, megrágott valami. Nem értem, hogy 4-500k telefonra van pénz, vékony tokra, fóliára már nem futja.a Galaxy S25 már 239-ért is vihető GSM-ből, ha már az Ali is játszana, akkor kb. mindegy
az S25 könnyebb, alacsonyabb, laposabb is az 5 V-nél, a 68 mm helyett is csak 70
nyilván tudom, hogy nem mindenki adja a Galaxykat
-
Szena67
aktív tag
Kijött a teszt a GSMarená-n. Hát elég gyenge eresztés lett, főleg az árához viszonyítva.
forrás: [link]Sajnálom, mert számítottam rá, hogy marad a 21:9 és valami köztes piaci pozicionálással ő a lesz a 10 és 5 utód egyben. A marketingeseknek nem adnék több fizetést a sony helyében.
-
nightshadow
veterán
Szerintem itt nem lesz, én is ha megunom beruházok egy kékre aliról. Legalább lesz két sony eddigi legjobb eresztés (1v, 5V).
Néha meglátom egyesek hogyan használják a telefonjaikat, mint a kutya szájából kiszedett, megrágott valami. Nem értem, hogy 4-500k telefonra van pénz, vékony tokra, fóliára már nem futja.Kijött a teszt a GSMarená-n. Hát elég gyenge eresztés lett, főleg az árához viszonyítva.
forrás: [link] -
Szena67
aktív tag
-
Szena67
aktív tag
Néha meglátom egyesek hogyan használják a telefonjaikat, mint a kutya szájából kiszedett, megrágott valami. Nem értem, hogy 4-500k telefonra van pénz, vékony tokra, fóliára már nem futja. -
SteveAd
tag
-
MomoSinX
aktív tag
Ez is műanyag házas lesz vajon? Egy fém már illene ide is.
Egyedül a hátulja nem tetszik, de legalább egy tokkal orvosolható, hogy teljesen lapos legyen....
Ja meg persze az ár, Sony megint almának hiszi magát.
-
yuing
őstag
-
SteveAd
tag
Egy ideje keresem is jo allapotu hasznaltkent itt az aproban

XZ2C-men 10-es droid van, szoval nem annyira fontos.
Az uj 10-esen persze jo a 4 + 6 ev frissites
-
Szena67
aktív tag
Be fog ez esni 400 ala. Ha maradt volna a keskeny kivitel (mint a VI-nal), akkor en pl. megvettem volna, de csak azert mert nem nagyon van 68 m szeles konkurrencia. Igy mar nem annyira erdekes, bar nem tudom mi a legjobb alternativa ebben az arkategoriaban (meret, akksi, tartossag a szempontjaim)
Xperia 5V aliról, más már nincs ebben a métetben.
LOS rom, ha kell a frissebb droid. Ez a 10 VII pont olyan lett, mintha az 1V-ből lefűrészeltem volna 1,5cm-t, szarabb kamerákkal, műanyag házban, őshardverrel, 4k, wireless töltés és egyéb finomságok nélkül. -
SteveAd
tag
-
Graphics
Jómunkásember
-
g-thomas
senior tag
az elmúlt években a Mediatek elég feljött
-
SteveAd
tag
-
Ricardo
titán
-
elmepocok
tag
72 mm szélesség 6,1-es kijelző mellett elég húzós.
-
Luck Dragon
támogató
-
Graphics
Jómunkásember
Csak egy hangyányival tolták volna meg a vasat.
Ha már nevében ott van VII , akkor legalább egy 7-es széria erősebb Snapival.
-
yuing
őstag
Be fog ez esni 400 ala. Ha maradt volna a keskeny kivitel (mint a VI-nal), akkor en pl. megvettem volna, de csak azert mert nem nagyon van 68 m szeles konkurrencia. Igy mar nem annyira erdekes, bar nem tudom mi a legjobb alternativa ebben az arkategoriaban (meret, akksi, tartossag a szempontjaim)
Ha kompaktabb készülék kell, ha nem, több jobb alternatíva adott ebben az ársávban.
-
SteveAd
tag
-
yuing
őstag
Ilyen ajánlatokkal nem csodálkozok, hogy lassan beszántják az egész üzletágat.. 450 euró, agyam eldobom.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Ollós "tört" billentyűzetek jöttek a Keychrontól, és num pados modell is van
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPhone topik
- Philips LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Újraírja az iPhone történetét a kinyitható kijelzős iPhone Duo
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman I3 NEO Adata 850W
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- Apple IPhone 14, 256GB, Újszerű 12 Hónap garanciával
- 311 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RX 7900XT 20GB Montech Air 1000 Seasonic 750W
Bár a 160-as bolti árat továbbra is túlzónak tartom érte. Német amazon-on sincs már.
Soc is ugyanaz, csak árban a negyede...