- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
daczkó
aktív tag
válasz
gtamate2 #16476 üzenetére
Az égvilágon nincs semmi köze a fertőzés / támadás bekapásának ahhoz, hogy milyen oldalakat látogatsz. Nem egyszer volt már fertőzött a BBC oldala és a NYT oldala is.
"A defender pedig ki volt kapcsolva, most a 10 esetén bekapcsolva hagytam, de ha valaki tudja használni az internetet elég nehéz vírusba belefutni."
Mintha egy ncore-os szakértői kommentet olvasnék, az ilyen embereket tiltanám le elvből az internetről és tenném át egy "én nem vagyok vírusos" szeparált hálózatba, ahol tagjai lehetnek bármelyik botnet hálózatnak.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Poco F7
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux kezdőknek
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Wise (ex-TransferWise)
- Megingott a Netflix trónja Magyarországon
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest