Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#44016) Razermazer válasza madaraszf (#44015) üzenetére


Razermazer
őstag

Hát igen én is darabonként vettem a kuplungokat, és mikor megvoltak akkor építettem be. Nekem már 3 darab van nagyon tuti lesz ha kész lesz a rendszer. A morak mivel 2 van lecsatolható lesz a ház oldaláról, a rendszertől is szeparálhatóak lesznek, és egymástól is. A folyadék bennük marad, így nem kell leereszteni sem, ha valami gond van a hardverekkel a házban. Igaz hogy a kis fractal define mini-t nem akartam megfúrni, de feláldozom a moddingolás oltárán. Gyönyörű szépen ráfér a házikó jobb, és bal oldalára mindkét mora távtartókkal.
A pumpa és tartály bekerül a házba, és elölről a kihajtható ajtó mögött lesz, így szabályozható lesz. Talán még annyit módosítok, hogy a déli híd is kap egy kis blokkot a 40 fok amit produkál ilyenkor engem zavar, nyáron ez felmegy 44-re 47-re is. Bár sli mellett ha összejön akkor speckó eltolt blokk kell, mivel a második kártya eltakarja a déli hidat.
Éppen néztem nem valami olcsó darabkák, de ha Todynak szólok lehet, hogy legyártatja nekem. Vele tuti olcsóbban jövök ki.

[ Szerkesztve ]

Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.