Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
Új hozzászólás Aktív témák
-
boomba335
tag
válasz hibavissza #7799 üzenetére
Köszi a választ! Te milyen márkát vennél manuálokból? Mert minden bajonett-re nem tudok reducert venni
Modding mindenek felett!
-
hibavissza
veterán
válasz hibavissza #7796 üzenetére
Bocs a dupláért, de a lényeg lemaradt. Szóval én egy Pana 12-35/2,8 II-t vennék és mellé "filléres" manuálokat reducerrel kreatívkodni.
-
hibavissza
veterán
[link] Egy kis bénázás f1,4-en. Gyakorlatilag nincs követő af semmilyen formában. Ami összejött az is kézi. Mondjuk itt iso 1600 körül jártam. Iso 200-on sokkal-sokkal jobb.
-
hito
nagyúr
Ha már valamelyik nap szóba jött megint a frame rate / zársebesség kérdése
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
hibavissza
veterán
válasz boomba335 #7794 üzenetére
Ha főleg videózni szeretnél, akkor a Samyang fölé manuális obikat javaslok. Az Pana af amúgy sem ér egy fabatkát sem ilyen vékony dof-nál. Ráadásul reducer-rel lehet egy kicsit jobb dof kontrollod.
Mivel a Peaking is használhatatlan és a külső monitor is késik előre borítékolható a kínlódás eleinte. Kell kis rutin. Mondjuk follow focus így sem lesz. Illetve lesz, de kapsz mellé bemozdult képet a tekergetés miatt.
Persze ezekre is van megoldás, de az drága és/vagy macerás.A Pana 12-35/2,8-ból csak a 2. kiadást vedd. Az első blendeállítása darabos. Az Oly zoom jobb videózni, de ott nem kapsz stabit.
-
Tuninger
Topikgazda
-
boomba335
tag
Egy (lehet naív) kérdésem lenne. Mi a jobb, ha középkategóriás obikból összerakok egy sort videózni a Panasonic G7-em mellé:
- Samyang 12/2
- Pana 25/1.7
- Oly 45/1.8Vagy szerzek inkább egy Olympus 12-40 PRO-t, esetleg egy Pana 12-35/2.8-at?
Ezek a vaskosabb obik jobban kézre állnak nekem, mint a kis apró játékok.
Modding mindenek felett!
-
MrChris
nagyúr
válasz Tuninger #7790 üzenetére
Arra nem igazán alkalmasak ezek az appok. TV-re rákötöttem hdmi-n keresztül, az nagyon jó kis méteres ellenőrző kép lenne, csak van egy kis késlekedés, közel fél másodperc. Azt nem tudom biztosra, hogy hol késik (valszeg a váz, mert PC-ről nincs késlekedés), de munkánál zavarna.
-
boomba335
tag
Sziasztok!
Egy Panasonic G7-re rá tudok kábellel rakni egy androidos telefont? A Pana app-ja tud ilyet?
Modding mindenek felett!
-
taranis
addikt
válasz Tuninger #7786 üzenetére
Ha van valami footage amivel lehet játszani, akkor ha épp ráérek szívesen tolom. Saját tesztvideó szerintem nem lesz több, nagyjából már tudom, hogy mire képes az X-T2, ideje lenne valami kisfilm ötletet kitalálnom, vagy esetleg saját zenéhez klipet forgatni. Persze ha lesz külső rögzítőm és lesz F-Log, akkor úgyis széttesztelem újra
colorizer.net
-
orko
tag
válasz taranis #7782 üzenetére
Az In the Labyrinth klip nem a tervek szerint alakult.A helyszínen is akadtak gondok,csúszott az időpont is és addigra kizöldült a környezet..improvizálni kellett sokat. Hát a forgatás egésznaposra sikeredett,haveri kör segítkezett,főzés,sörözés,stb, tehát nem kell itt semmi komoly stábra gondolni. Nem emlékszem hányszor nyomták el a fiúk egyben,kb 6-8x 2helyszínen,plusz mindenkiről külön-külön is készőltek 3-4állásból. 64gb kártya meg is telt..Utómunkánál szívtam a szinkronizálással, a dobos nem hallotta a zenét/metronómot így mankó nélkül tolta random tempóban...szerencsére én is dobos vagyok,sikerült szinkronizálgatni pár másodperces snitteket. A tököm leszakadt A mostani klipnél is így jártam,de most határozottan könyebb volt.
-
taranis
addikt
Ráértem, húzogattam pár nem használt X-T2 felvételt, hogy legyen valami hasznuk: [link]
Itt most nem a realitás volt a lényeg elsősorban, hanem hogy mit enged a footage. Pár helyen már szétesik kicsit, de nem vészes. A második snittnél lévő banding az Resolve alatt nem látszik, a video range exporttól lett szerintem. Főleg sötét dolgokat csináltam, az egyik snitt ilyen nappal-éjjel konverzió akar lenni, szóval nappali fénynél nézve nem biztos, hogy előjönnek a részletek.
Ja, zajszűrés direkt nincs sehol.[ Szerkesztve ]
colorizer.net
-
Zilko87
tag
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, hasznos volt! Hétvégén megyek videózni arborétumba, megpróbálom végig az 1/50-et, elvileg borult időt mond. Majd hozok is egy vidit mit sikerült összehozni, bár egy akksival nem kell sokra szàmítani.
-
Tuninger
Topikgazda
válasz Zilko87 #7773 üzenetére
A sávosodás azért van mert elcsúszik a szinkron a lámpákhoz képest. Azok ugye 50Hz-en "villognak" vagyis 1/200nál épp a villanás negyedénél jár.
Már linkeltem régebben, itt egy videó hogy mi van ha 1/2000 vagy 1/50 a záridő
-
MrChris
nagyúr
válasz Zilko87 #7769 üzenetére
Sokkal több nem lehet mint a kétszerese, azaz 1/25s. Annál hosszabb ideig nem tarthat egy kép expója, mert már a következő kép rögzítésének kezdetéből venne el.
Hogy miért az 1/50 az ajánlott ennek egzakt magyarázatát nem tudom. Viszont ez egy általánosan, elfogadott jó mozgás látványt nyújt. Az egésznek végül is a mozgás a lényege, 1/25 esetén már túlzottan mosottá válnak a mozdulatok, házi videó, brazilsorozatos hatása van, a mozifilmek mozi érzetét is elcseszi mikor ilyen van benne. A rövid záridő mint pl 1/500s pillanatképek gyors sorozata érzését kelti, megszakadnak a mozdulatok, darabossá és akcióssá válik, mintha valami gyors dolog történne. Ezt szokták alkalmazni filmekben. Persze az 1/50s záridő nincs kőbe vésve, annyival videózol amennyivel akarsz. Én pl csak az 1/50-nél lassabbat kerülöm, az nem tetszik. Napsütésben már rendesen rekeszelni kell, ha már azt sem lehet akkor ND filterezni, hogy tartható legyen. Családi videónál talán nem kell ennyire elbonyolítani -
taranis
addikt
válasz Zilko87 #7769 üzenetére
Persze lehet. Viszont minél rövidebb a záridő, annál kevesebb lesz a mozgásból fakadó elmosódás a képen, aminek a végeredménye darabos mozgás lesz. Ez többnyire kerülendő, de ha fényes nappal nincs ND szűrőd, akkor ez van, még mindig jobb, mintha nem lenne footage. Bizonyos utómunkálatokhoz ugyanakkor kimondottan hasznos a gyors záridő, pl Twixtoros lassításokhoz.
colorizer.net
-
Zilko87
tag
Valaki elmagyarázná nekem ezt az fps-zársebesség összefüggést?
Addig oké, hogy például 24p-25p 1\50, de ha ez nem tartható akkor lehet ennek a többszöröse? -
taranis
addikt
válasz hibavissza #7763 üzenetére
Tényleg szép, de azért van egy erős trollfaktor a kommentedben Ebben ugyanakkora a szenzor mint a telefonomban, amivel csodákat nem lehet művelni.
colorizer.net
-
Tuninger
Topikgazda
válasz hibavissza #7763 üzenetére
Azt kell mondjam: lenyűgöző... persze, ez olyasmi mint a GoPro promo videók, a megfelelő időben vették fel, a megfelelő beállításokkal és utána profik colorgradelték... de akkor is eddig ezt a minőséget csak a GoProból lehett kivarázsolni viszont max 30p-ben...
-
hibavissza
veterán
Nemsokára kukaérett lesz a legtöbb videós dslr. [link]
-
Márton
nagyúr
válasz taranis #7760 üzenetére
De miért is lesz ilyen a GH4 mintha 2mbit-en újratömörítették volna?
Azt értem, hogy a fényelés, utómunka, grading jobb 10biten, de ha 8bit a forrás, akkor nem lehet csínján bánni az fx-ekkel, hogy végül mégse ilyen legyen?Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
taranis
addikt
Na itt szépen látszik a GH5 10bit előnye: [link]
colorizer.net
-
hito
nagyúr
Na MrChris, ez a Te kerdesed
-
bendefeco
tag
Hali!
Pana GX8 vs GX80 a kettő közül melyik a jobb gép úgy általában? Mik a főbb eltérések? Esetleg tapasztalatok a gépekkel kapcsolatban?
Köszi
-
hibavissza
veterán
válasz MrChris #7754 üzenetére
Más. Még csak most vettem észre, hogy van szoftveres stabilizáció is a GX 80-ban.
Próbálgattam egy Oly 60-nal. Ha megy a hardveres és szoftveres az valami beteg dolog. Rázom a kamerát és a videó olyan, mintha sínen futott volna. Makró videók kézből rulz.[ Szerkesztve ]
-
MrChris
nagyúr
válasz hibavissza #7753 üzenetére
Ha Alaszka, lehet hogy délután 2-kor vették fel Valszeg nem most jöttek a fényezőből a verdák, meg az ottani jeges időjárás se kedvez.
Mentségére legyen mondva a kamerásnak, a parkoló refrektorai nem a jó színhűségükről híresek. -
hibavissza
veterán
válasz Tuninger #7746 üzenetére
Szerintem nincs semmi "gond" a film színeivel. Nekem inkább hozzáad ez a lila fátyol rajta. Totálisan kívülállóként engem nem ez zavar, hanem a Challenger repedt lökhárítója, a retkes vagy bénán takarított és karcos felületek valamint a béna mekdáneldszes háttér a retkes hókupacokkal. Ha jól nézem ezek alaszkai srácok. Kb. bárhol jobb lett volna ezt felvenni mint itt.
Néha berángat a kameramozgatós ember......egy dolog színe mondjuk korrigálásért kiállt. A BMW logo kékje.Szóval ezen a klipen az egyedi színvilág csak segít, mert míg találgatod a színeket másra nem figyelsz.
-
MrChris
nagyúr
Kutyafuttában én is ránéztem, lehet, hogy tényleg nem piros, igaz a sárga autónak valszeg sárgának kéne lenni, de szokás szerint elcsúszott zöldbe. Probléma, hogy nem tudjuk ezek az erőteljes színek valójában milyenek. Nekem is egy ferrári vörös jutna eszembe, csak tényleg elég narancs. Amúgy meg marhára színehagyott ez az slog3, nagyon rá kell turbózni, bár még nem lutoltam.
Meg remegésnél előjön a rolling shutter, de az más tészta. -
Tuninger
Topikgazda
válasz taranis #7750 üzenetére
Igen, Neat videoval takarítottam.
Én sem tudom milyen színe lehetett eredetileg, de ha narancssarga akkor meg narancsba kellene erosen tolni, mert annak sem felel meg...
A citromsarga autok meg zöldesek, a "piros" lampak fenye meg halovany narancsos.... ezert gondolnam hogy pirosnak kell annak a BMW-nek lennie.Sajnos a 8 bites SLOG3 ilyen, rendesen kicsavarva kemenyen artifactel, de meglepett hogy a neat milyen szepen eltuntette.
-
taranis
addikt
Ránéztem megint, mivel elég természetellenesen kell hozzányúlni a footagehoz, hogy az a BMW piros legyen, szerintem az a BMW nem piros. Az 1:25 körüli autó már inkább az. Nehezen tudom elképzelni, hogy ekkora color shift legyen, ha amúgy a parade alapján helyrehozod a fehéregyensúlyt.
[ Szerkesztve ]
colorizer.net
-
taranis
addikt
Kipróbáltam, nagyjából ugyanolyant tudtam csinálni, mint a tiéd, talán kicsit kevésbé virított a piros. Viszont rohadtul zajos ez a footage, nekem meg nincs normális zajszűrőm, ami van, az közel sem tudott olyat, mint amilyen a tiéd lett. Gondolom az Neat Video.
colorizer.net
-
madgie
titán
Mondjuk nekem az is magas, miért nincsenek gyári Sony LUT-ok a S-Log profiljaihoz
X-T2-re kár, hogy csak külső HDMI rögzítővel van F-Log, egyébként baromi jó dolog a gyári LUT támaogatása, rátolod az F-Log-ra, finomhangolod és voilá, kész is vagy.
-
Tuninger
Topikgazda
Vigyázni kell a LOG felvételekkel, mert ha csak LUT-okkal próbálkozol, ráadásul olyanokkkal amik nem az extrém flat SLOG3-hoz készültek, egészen katasztrófális eredményeket kaphatsz színek terén.
Elkértem a készítőtől egy eredeti SLOG3 felvételt mert borzalmasan zavart hogy narancssárga a piros BMW és kiszíneztem neki. Ha gondoljátok játszatok ti is vele, igazi kihívás az SLOG3 -
MrChris
nagyúr
válasz Tuninger #7743 üzenetére
Direkt leméreteztem, mert hogy a hangsúly a színeken, kontraszton, világosságon legyen. Meg az élességgel nem tudtam mit kezdeni, így legalább az nem rontja az összképet.
Vegashoz van egy Newbluefx filmplugin ami szépen tudja emelni a szaturációt, szebben mint a többi. No meg a görbékkel érdemes szöszölni, azokkal lehet a legjobban bűvészkedni. Ugyan akkor rendkívül fapadosra csinálták, egy kicsi ablakban lehet pontatlanul izélgetni a tónusgörbéket. Semmi precízitás.
Úgy érted a középtartomány túl világos? -
MrChris
nagyúr
válasz taranis #7708 üzenetére
Sikerült letölteni a GH5 fájlt, az enyém ilyen lett. Persze én mindig igyekszem naturalistán keverni, semmi extra. Az első snitt a legbénább, zöld lett a szikla, még lehetne molyolni. Levágtam a felesleget rövidebbre, szerintem jól kezelhető, kivéve az élesség, valamiért lekonvertálásnál elvész, ami itt nem fog látszani. Lehet, hogy a 4096 miatt van mert 3840 oszlopból nincs ilyen probléma.
-
taranis
addikt
válasz Tuninger #7740 üzenetére
Ja így már érthető, valamiért én azt hittem, hogy log alatt fix a wb.
Visszatérve a színekre, az X-T2 előtt nagyon rá voltam állva az Ursa Mini 4.6K-ra, de érdekes módon egy videót sem láttam ami igazán tetszett volna vele. Ezt most azért mondom, mert látom, hogy kijött a ráncfelvarrt változata, az Ursa Mini Pro. Nem kicsit bosszankodhatnak a sima 4.6K tulajok. Szóval azon a kamerán a DR döbbenet jó, de nem szippant be a kép, és rengeteg videót megnéztem. Az 5D3 RAW a referencia, az a döbeszt az alacsony árkategóriában. A Red Raven tetszik még nagyon, csak az felrigelve már elég húzós. Jó lenne, ha egyszer meg tudnék venni ilyen cuccokat. Mert ahogy apám mondja mindig: nem kötelező szegénynek lenni. Persze ő sem gazdag, de legalább nem panaszkodikcolorizer.net
-
Tuninger
Topikgazda
válasz taranis #7739 üzenetére
Sejtem mire gondolsz, az arcbőr, az orr környéke, a rúzs... valahogy olyan mintha hiteltelenül jelenne meg a kontraszt és a szaturáció helyreállítása után. A sziklás részeknél egyébként jobb az arc.
Simán hagyta AWB-n és aperture priorityt használt a szerző, nem fogom megszólni érte, eddig én is így filmeztem De LOG-ban ez rizikós mint a példa mutatja.
-
taranis
addikt
válasz Tuninger #7738 üzenetére
Igen, azzal meggyűlt a bajom, nem is értem, hogyan lehet ez. Azóta is próbálom megfogalmazni, hogy mi a bajom vele, kicsit olyan érzetem van, mintha egy felturbózott mobilfelvételt néznék, és most nem a gyors záridőre gondolok, mert ahogy látom itt nem volt tartva az 1/50. Igaz, hogy az S-Log2-vel meggyűlt a bajom színek és artifactek terén, de valahogy szívesebben nézem azt a footaget, a GH5-nél van egy halvány "műanyag" érzetem.
colorizer.net
-
taranis
addikt
Még sincs türelmem újrakezdeni, kicsit igazgattam az első próbálkozáson, eddig jutottam: [link]
Idáig viszonylag gyorsan el lehet jutni, nem nehéz dolgozni a V-Log L-el, az esküvős cuccal például jóval több időt töltöttem. Az viszont fix, hogy az X-T2 színvilága közelebb áll hozzám.colorizer.net
-
taranis
addikt
válasz Tuninger #7734 üzenetére
Megnézem majd este, bár nem ilyen jellegű a bajom, próbáltam v-log -> rec709 lutokat, nagyjából ugyanazt csinálják, amit kézzel is megcsináltam. Nem is tudom, hogy magyarázzam el, valahogy nem sikerül elérni olyan lélegző, élettel teli, organikus összhatást, amilyet szeretnék, a mágia hiányzik belőle. Jó tudományos magyarázat mi? Szóval szép, de nincs meg az a wow érzetem az alapján, amit csináltam. (Hozzáteszem eddig egy GH5 videónál sem volt ez meg eddig.) Még próbálkozom, lehet, hogy nekifutok újból nulláról.
colorizer.net
-
taranis
addikt
válasz MrChris #7730 üzenetére
Húzogattam pár órát, semmi különösebb hibával nem találkoztam, engedte a footage, amit akartam. Jobban lehetett rá keyt húzni mint a 8bites S-Log2-re. A színek egész jók, de valahogy az összhatás olyan semmi extra, egyelőre nincs is kedvem postolni amit csináltam.
colorizer.net
-
taranis
addikt
Hogy felhördült Andrew a Cinema5D GH5 tesztjére. Ezek időről időre egymásnak feszülnek, lassan már szappanopera szinten.
colorizer.net
-
hibavissza
veterán
Sikerült valakinek a 30p-re átállított Pana GX80-at kapcsolódásra késztetnie PC-vel?
-
jjeahh
nagyúr
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
taranis
addikt
válasz Assimilator #7724 üzenetére
Az ugrálást ki tudod kapcsolni ha átváltasz manuális fókuszba. Ettől a mélységélesség, azaz a sáv, ami élesnek látszik a képen, még nem fog változni. A mélységélességet a következők befolyásolják: a rekesz mekkorára van kinyitva, milyen távol vagy a felvétel tárgyától, mekkora a fókusztávolság. Dióhéjban: ha kisebb a rekesz (nagyobb f szám), akkor több minden lesz éles. Persze csökken a bejutó fény mennyisége, záridő/ISO növeléssel kompenzálható. (Arra is figyelni kell, hogy f/11 felett már az objektíved egyre kevésbé produkál éles képet.) Ha adott rekesznyílás mellett távolodsz a felvétel tárgyától, egyre több minden lesz fókuszban. Ugyanúgy több minden lesz fókuszban akkor is, ha adott rekesznyílás mellett csökkented a fókusztávolságod.
Tuninger: Végülis megértelek, van az, hogy a csaj kint mászkál a szikláknál, meg van, hogy macskát, ill. virágot fogdos. Ehhez képest elég sok snitt van, szóval ha nem a gradeket másolom, akkor más nem marad, minthogy próbálgatni különböző gradeket. Ehhez most túl sok kedvem nincs. Amúgy neked hogy tetszenek a színek? A6300 S-Log2-höz képest mondjuk.
[ Szerkesztve ]
colorizer.net
-
jjeahh
nagyúr
válasz Assimilator #7722 üzenetére
Ezek szerint mégsem tökéletes Amúgy állítsd manuálfókuszra, rekeszelj, vagy ha egyik sem játszik válts gépet . Sajnos a nikon kontraszt af ilyen gyenge...
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Assimilator
őstag
Sziasztok!
Lenne egy nagyon kezdo kerdesem.
Van egy Nikon D5500-m 18-55-s objektivvel.
Hasznalom videozasra a gepet, ami nekem tokeletes.
Viszont van egy olyan gondom, hogy ha kozeli dolgot videozok (pl. szuleimnek akarok felvenni egy tutorialt), azt videozom, hogy mit csinalok a kezemmel (ez igy erdekesen hangzik), akkor a gep autofokusza folyamatosan ugral es valami mindig homalyba vesz.
Remelem ertitek mit akarok kiszenvedni. -
jjeahh
nagyúr
-
Tuninger
Topikgazda
Na itt az én GH5 colorgradem
-
taranis
addikt
válasz MrChris #7711 üzenetére
Én Premiere-t használtam már a kezdetektől, szerintem ott a mai napig nincs, aztán Resolve-ra váltásnál eszembe sem jutott, hogy esetleg lehet.
Más: van itt valaki, aki szemüveges? Én most jutottam el oda, hogy nagyon fáradni kezdett a szemem a monitorbámulástól, elmentem vizsgálatra, és kiderült, hogy nem teljesen jó a szemem amúgy sem. Mondták, hogy ha a nap nagy részében gép előtt ülök -ami sajnos igaz-, akkor kékszűrős lencsét ajánlanak. Állításuk szerint nem sokat befolyásolja a színeket, de úgy látszik aki videós utómunkához szokott, annak a kicsi is sok. Kipróbáltam, és eléggé nyilvánvaló volt a sárgásodás. A kérdésem, hogy használ e ilyet valaki, és esetleg hozzá lehet e szokni, mert az élettani hatása meg előnyös lenne.
[ Szerkesztve ]
colorizer.net
-
-
Tuninger
Topikgazda
válasz taranis #7708 üzenetére
Itt pihen az asztalomon, szóval nem hiányzik De ha bármikor használom, rá kell jönnöm, hogy szenzációs színeket dob ki magából...
Letöltöttem a GH5-ös felvételt, gyönyörűen lehet masszírozni, de a vége érdekes, mert a virágos snitteknél folyamatosan shiftel a fehéregyensúly. LOG-ban nem látszik, színezve annál inkább...
-
taranis
addikt
válasz Tuninger #7707 üzenetére
Jaja az teljesen használható profilnak tűnt, de ez az Omeneo is nagyon jónak tűnik. Hiányzik még az 5D2?
Más: érdekes lenne látni, hogy ki mit tud hozni ebből a GH5 nyersből: https://vimeo.com/204662860
Az eredeti letölthető, igaz 9GB, eltart egy ideig, míg leér.colorizer.net
-
Tuninger
Topikgazda
válasz taranis #7706 üzenetére
Még akkoriban futottam bele amikor még az 5D2-őt istenítettem akkor még az a6300as primerek nem voltak kész.
Mindenesetre nagyon látványos a videó, lehet érdemes elgondolkodnom rajta.
Egyébként egyre elégedettebb vagyok a módosított EosHD profillal.
Tegnap a Margitszigeten próbáltunk felvenni egy borelemzést. A színek tetszenek, a bokeh állat, a zaj nulla, tartalomból meg ez a linkelt "off camera" jobban sikerült mint a "hivatalos" felvétel Ezt egyébként módosítás nélkül közvetlenül az SD kártyáról másoltam youtubera[ Szerkesztve ]
-
taranis
addikt
Tuninger: ismered az Omeneo Primerst?
Itt egy A6300-nál használták, tök jók a színek szerintem: [link]colorizer.net
-
kopi120
tag
Sziasztok!
Van itt valaki aki tud drónos felvételeket készíteni? Elképzelhető, hogy szükségünk lenne esküvőre pár órás rendelkezésreállással arányos anyagi juttatás fejében
Mindenféleképpen valami normális felszerelésre gondoltunk! -
hito
nagyúr
válasz Tuninger #7689 üzenetére
&MrChris: most lépten-nyomon ezt próbálgatom Eddig se low light-ban, sem nappal nem láttam különbséget. Talán a városi felvételen mintha egy picit recésebb lenne az 50mbps felvételen lévő dolgok kontúrvonalai. De valószínűbb, hogy inkább csak belelátom Az lesz az irány, hogy az 50mbps-t használom default, és ha tudom, hogy utómunkázni kell a felvétellel, akkor átlököm 200mbps-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest