- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
8600 - 8501
35103 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 9901 9900 - 9801 9800 - 9701 9700 - 9601 9600 - 9501 9500 - 9401 9400 - 9301 9300 - 9201 9200 - 9101 9100 - 9001 9000 - 8901 8900 - 8801 8800 - 8701 8700 - 8601 8600 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Végre volt időm (20 részletben és lépésben) felölteni néhány NX1 sample videót. Ahol kézremegés tapasztalható, az sajnos az 50-200mm számlájára írható, egész egyszerűen el lett tolva stabi szempontjából az az obi. Videó alatt mintha nem működne. Bekapcsoltam a szoftveres stabit, egész szépen megfogja.
A régebbi videóknál asszem kontraszt -5, telítettség -2, 0-255, minden más alap. Újabb bazilikásnál a zöldhöz nyúltam, 0.97-en van, mert a szememnek kicsit sok volt a zöld és néhol ez már a bőrtónus és egyéb dolgok rovására ment. Így ok.
Innen lehet őket letölteni (vegyesen fHD és 4k). Később majd teszek fel normál vs GammaDR videót és lehet pofozgatni.
-
MrChris
nagyúr
Ilyeneken szoktam én is agyalni, lehet hogy átfuttatom premieren a stabizni kívánt videót, pedig szeretném elkerülni a több progi használatát. Csak hát tény sokkal jobb warp. A többi olyan, mintha egy higanytükröt videóznának, remeg, lötyög. Másik opció lehetne egy jó stabi plugin. Csak ilyen jó mintha nem lenne.
-
hibavissza
veterán
Bő fél napot kínlódtam a különböző stabilizátor beállításokkal Resolve-ban. Kipróbáltam minden létező értékkel, újat, régit. Nincs értelme egy lapon említeni a Premiere Warp stabijával. Szerintem sokszor rosszabb, émelygős eredményt ad, mint az eredeti kicsit rángatós. Nem tudom mit csináljak, mivel a Resolve színkezelése szerintem jobb. Ráadásul kezdem megszeretni/megszokni a kezelését.
-
MrChris
nagyúr
Holnap megnézem.
Párszor próbáltam (is óta nagyon ritkán érzem szükségét), akkor működött, lehet állítani az erősségét, meg a vágást. Minden állítás, vagy tracking után meg kell nyomni a stabilize gombot, ráadásul ahogy váltok egy másik snitre ezek a paraméterek nem frissülnek, hanem hozza magával.
Még próbálhatod a point trackinggel csak azzal elég speciálisan lehet ilyet csinálni.Viszont a rollingshutterrel nem csinál semmit a resolve, ez eléggé hazavágja.
-
hibavissza
veterán
-
hibavissza
veterán
-
MrChris
nagyúr
Azt látni, állót, de arra jó, hogy finoman beállítsam a dolgokat. Érdemes kitesztelni mi a gyenge pont, vegasnál a preview lejátszáshoz a cpu-val dolgozott és az effekteket számolta a gpu. Ez gpu-cpu figyelővel mérhető, legalábbis vegasnál bejött, innen tudtam meg hogy mikor melyik fogyott el.
-
hibavissza
veterán
-
MrChris
nagyúr
Akkor ha látnád az én gépemen milyen a preview fognád a fejed
Nemhogy hd hanem sd-nél is kisebb a proxi. Kár hogy nem lehet pixelre, egyebekre pontosan megadni a méretét. Mikor szükséges akkor ki-be kapcsolom az optimalizációt. Erre van billentyű kombináció? -
hibavissza
veterán
Én most tettem vissza a Premiert. Ha picit rángatósra sikerül egy klip a Resolve nem tud vele mit kezdeni és muszáj Warp-ot használni. Azért jó párhuzamosan használni a két videószerkesztő programot, mert nem esik le közben a vérnyomásom

A másik gondom a 14-es DR-val, hogy a 2 gigás 7870-nel még fHD proxival is túlcsordul a RAM. HD-n Half res-sel meg már nem látok semmit a részletekből. 12-őn pedig smooth ugyan ez a felállás. -
taranis
addikt
Jött új Resolve beta, ezt most érdemes feltenni.
Ami leginkább feltűnt, hogy lett a color wheels részen white point és black point választó, valamint fehéregyensúly választó. Ezen kívül javítottak a hue vs lumán, amin valószínűleg nem volt nehéz, tekintve, hogy hulladék volt eddig. -
taranis
addikt
-
aznem
tag
-
taranis
addikt
Köszi, lesz majd, szerintem valamikor jövő héten. Azért kicsit túlzásba viszik a minimált a BM-nél, az oké, hogy se akksi, se hdmi kábel, de akartam frissíteni a firmwaret tegnap, és usb kábelt sem adtak hozzá. Persze gondolná az ember, hogy semmi gond, használom a kábelt, amit a Fuji vázhoz is, ill. telefon töltésre szoktam. Igen ám, de a BM-ék valamiért a régebbi fajta kicsit nagyobb usb csatlakozót használják. Feltúrtam a fél lakást a régi Nokia telefonomért, ahhoz volt még olyan, így végül sikerült frissíteni. Ja amúgy papíros manual sem jár hozzá, egy SD kártyát mellékelnek amin rajta van a PDF. Igaz nem egy ördöngösség használni, jól felépített, igényes felülete van.
-
aznem
tag
-
taranis
addikt
-
Tuninger
Topikgazda
-
taranis
addikt
Életem egyik legjobb döntései közé sorolom, hogy egyből ugrottam a leárazás láttán. B&H-tól elvitték mindet, backorderes a hó végéig, CVP-nél meg úgy látom még kapható, de jóval magasabb áron, mint egy hete.
-
taranis
addikt
-
Tuninger
Topikgazda
LT lenne a tuti, de 4K-ból még az is nagyon falja a gigákat és pár másodpercnyi felvétellel gigákat burnölsz el... ami vinyón elfér, de cloudba feltölteni/letölteni nem kellemes.
Egyébként az a tapasztalatom hogy a 422 LT mindenre elég. csináltam sok tesztet 5D2 RAWval, extreme magas detailnél sok mozgásnál konkrétan ennél a felvételnél előfordulhat blokkosodás. De annyival kisebb mint a 422 hogy bőven megéri használni.
-
hibavissza
veterán
link Valaki nemrég kérdezte, hogy lehet villódzás mentesíteni profi módon egy anyagot. Én is belefutottam. Egymás fölé másolt 3 layerrel teljesen villódzás mentes.
-
Formaster
addikt
Eléggé hasonlít a Zhiyun-hoz. Nagyon nagy cumi volt megszerezni a firmware/tool packot. A gyári oldal le van halva teljesen, a facebookos supporthoz fordultam, de onnan is 3 körben küldtek rossz csomagot, mire megjött a megfelelő
Maga a gimbal nagyon minőségi és jó kivitel, de a Crane-M -re igen csak határeset ez a setup. Mondjuk a 14-140 obi helyett sürgősen lesz valami, akkor 170grammal droppolom az összsúly és a méret is csökken, akkor ideális lesz. Féláron jutottam hozzá használtan még garanciálisan, de ilyen kínai cuccoknál egy borzalom lenne gariztatni, szóval azt nem is számolom kb 
-
taranis
addikt
-
Tuninger
Topikgazda
-
Formaster
addikt
Egy firmware frissítéssel és majdnem tökéletes balansszal sikerült végre a Zhiyun Crane-M -re húzott G7-et stabilizálni 670g összsúlly mellett. Eddig szenvedtem a triggeringgel
Már azt hittem a súly miatt van, de szerintem firmware és balansz gond volt itt. Sajnos most is csak 95-98% körül sikerült belőni és bizonyos movementeknél érzek valami nagyon hangyfacnyit, de nemsokára veszek a 14-140 turista obi helyett talán egy 20mm 1.7 pancake-t és akkor a súly is lemegy 500 gramm alá 
-
Tuninger
Topikgazda
-
taranis
addikt
Megjött a Video Assist 4K. A hdmi kábel meg az akksik még nem, de elvileg péntekig itt lesznek azok is, aztán tesztelek. Egy biztos, kurvanagy és könnyűnek sem mondható, szóval ezzel nem fogok rohangálni sehová
De nagyon minőségi érzete van. -
Elektrosokk
veterán
-
taranis
addikt
Jaja, ő amúgy nagyon jó példája annak, hogy a tartalom számít, nem a kamera. Használ még Goprokat, Sony kompaktokat az említett 2 váz mellett, és ha jól tudom nem pöcsöl loggal, Andrew profiljait szereti pl.
-
Elektrosokk
veterán
-
taranis
addikt
Igen a nyersanyag lényegesen nagyobb, de szerintem a legnagyobb kompromisszum az, hogy megszűnik run'n'gun setupnak lenni a kis mirrorless, szóval ha például ilyet tervezne az ember, nem hiszem, hogy jó ötlet egy 7 inches toldalékkal rohangálni
Amúgy zseniális ez a videó, ha esetleg nem láttátok, ajánlom. Főként egy A7SII-t használt a csávó, Zhiyun Crane-re mountolva, ill. pár shot készült az A6500-al. -
Elektrosokk
veterán
jó reggelt!

Értelek, biztosan van előnye. Nekem egyelőre az a fontos hogy minél rövidebb idő alatt feldolgozható legyen az anyag. Nekem tetszik ami kiesik az NX-ekből. múlt évben még én is gondolkodtam külső rögzítőn az a7s mellé, de rájöttem hogy szenvednék a rengeteg nyersanyag miatt. talán majd ha esnek az ssd árak.

-
taranis
addikt
Persze ez szép meg jó, de annak mondod aki megvette az X-T2-höz a külső felvevőt, részint az F-log miatt. Ugyanazon -okból amiért jó az S-log Sony alatt, meg amiért jó a V-log Panasonic alatt. Ezek tudják kihozni azt a DR-t videó alatt, amit a szenzor lát. Lehet bűvészkedni in camera beállításokkal ahogy Andrew is tette, X-T2 alatt is létezik a szegény ember logja beállítás, de nálam pl. az igazi log így is vagy 2FÉ-vel többet ad. Nem mindig kell, de jó, ha van, nekem legalábbis.
-
hito
nagyúr
Nekem biztos nincs rá szükségem. Ágyúval lőnék verébre. Home, meg hobbi videókra nincs szükség ilyenre.
-
Elektrosokk
veterán
-
hito
nagyúr
Na, akkor nincs gond, van megoldás rá, nem igaz?

-
Elektrosokk
veterán
-
hito
nagyúr
-
taranis
addikt
Valóban nagyon jó az NX1, nekem talán csak egy lapos profil hiányzott, de ettől függetlenül agyaltam rajta, hogy belevágjak, aztán jött a hír, hogy annyi a Samsung kamera részlegnek. Így lett az X-T2, de nem sokon múlott. Viszont a Fuji obijai, meg a folyamatos fejlesztések nagyon bejönnek, így annyira nem is bánom. Viszont máig az NX1 nyújtja a legrészletesebb 4K-t, majdhogynem 7K-val csinál full readoutot, és H.265-be tömörít, ami elég erőforrásigényes. Durván megelőzte a korát azért.
-
hito
nagyúr
-
MrChris
nagyúr
-
Elektrosokk
veterán
Srácok tudja valaki linkelni a DPpreview videós összehasonlítóját? láma vagyok de nem találom. köszi

-
hito
nagyúr
A másik, amitől kész vagyok az NX1 kapcsán az élességen és a részletgazdagságon kívül, azok a színek. Keresztgyerek szombat kertipartin. Videót sajnos nem oszthatok meg, mert sokszereplős volt a snitt:
Sztornó, nagyon ront a minőségen a ph szervere, mindjárt feltöltöm valahova inkább!

A zöldet kicsit túltolja, de 0.97-re visszahúzva tökéletesek a színek (itt ezt még nem tettem meg, minden alapon van). A bőrtónus is elképesztően jó, vázból ilyet kiesni default még nem nagyon láttam. Bocs, nem tudtam választani a 4 közül

-
Elektrosokk
veterán
-
MrChris
nagyúr
-
*Ropi*
félisten
-
taranis
addikt
-
MrChris
nagyúr
-
*Ropi*
félisten
Nem tudom volt-e már, de van új a nap alatt: Sony E-mountra és Canon EF-M-re van a Sainsonic Kamlan 50/1.1, ami ráadásul még jó árú is.
Esetleg még a Mitakon 50/0.95 Pro, de az csak Sony-ra.
-
Nippon
őstag
-
hibavissza
veterán
Most világosodtam meg!! Zseniális cucc ez a ProColor. Ráhúzom a node-ra utána parade-ben kirántom a szélső értékeket egyformára, majd 0-1023-ig kihúzom úgy, hogy rá sem nézek a képre és kész a Canon színvilág.
-
taranis
addikt
-
taranis
addikt
-
Formaster
addikt
-
Márton
nagyúr
Samsung NX300-NX500-nál is előfordul overheating videózás közben?
Még a végén ezeknél kötök ki.
A5100-hoz képest milyen hátrányai vannak az NX300-nak?
Szenzor APS-C, obi adapter csak van.
köszi -
MrChris
nagyúr
-
taranis
addikt
-
Nippon
őstag
Nem létfontosságú, meg ugye ott a 4K csak jó lenne kicsit javítani az 1080p minőségén.
Köszönöm! -
hibavissza
veterán
-
Formaster
addikt
Tudom, sajnos nem egy GH széria. A zajcsökkentés még mindig egy opció, inkább a könnyű kiégéssel van bajom, de igyekszem beállításokkal, illetve majd ND filterrel kompenzálni. Este feltöltök egy footage-t grade előtt és után.
(#8536) MrChris: ha feltöltöttem, majd jó megaztmondjátok mit tudnék még javítani a dolgokon.
Most megyek megnézni egy gimbalt ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Elektrosokk
veterán
-
MrChris
nagyúr
Pedig volt egy összehasonlítós videó, ahol láthatóan a Cinelike-D-ben több maradt a sötét részeken. A Sonysoknak mutathatnál példát, hogy hol fogy el a dinamika, hátha megaszondják, hogy 6300-al vajon ez beleférne e. Szerintem Canon (melyik?) videó terén az élesség/felbontásban órási visszalépés lenne, interpolált fhd a 4k-hoz képest ég és föld.
-
taranis
addikt
Pedig a FF annyira nem dívik a filmes világban, S35 a menő. A nagy DR megfelelő technológia kérdése is, pl. a Red Raven szenzora kisebb, mint S35, mégis körberöhög DR-ben szinte mindent.
-
hibavissza
veterán
A G7 nem támogatja a flat profilokat. Nincs ilyen opció rá, ezért nem tudsz ilyet használni. Ezek a GH szériánál elérhetőek. A legjobban akkor jársz, ha a gép saját beállításain kikísérletezel olyan értékeket, amelyek a monitoron visszanézve neked tetszetősek vagy minimális állítgatás után jó lesz. Én vettem egy profilt a GX80-ra. Az sem ad egy klikkes eredményt. Azt is kell optimalizálni. Másrészt a flat profillal is lehet jókorát szívni, ha nem tökéletes az expód vagy a wb.
A m4/3 rendszer nem egy dinamika bajnok. Viszont kisebb és olcsóbb mint egy hasonló csomag ff-érzékelővel. Másrészt okosan használva igen ritkán lesz rossz a képed a rendszer miatt. Nem vagyok biztos benne, hogy a rögzített anyagod attól rosszabb lesz egy külső szemlélő számára, mert itt ott kicsit kiégett vagy néhol picit zajosabb.
De ha ebből kéne megélnem és egy tökéletes kép, klip több pénzt jelentene számomra, biztos cipelném az L-es zoomokat meg ff gépeket én is.
-
Formaster
addikt
Lőttem ma pár footage-t és sikerült is viszonylag lapos, gradelhető anyagot létrehoznom, de nem vagyok teljesen elégedett. Sokan a Cinelike-D profilt javasolják, nekem úgy tűnik a Natural-al jobban lehet dolgozni.
Ami nagyon zavar, hogy baromi erős a highlight. Levettem a kamerában -5-re de így is. Ma felhős idő volt, de a naptól bevilágított felhők teljesen kiégtek. Ha lejjebb exponálok, akkor meg zajosak a sötét részek. Nem tudom ezen fog-e javítani az ND filter, de félek tőle, hogy nem sokat. Tudom, hogy egy belépő kamera, de nem tudom miért nincs benne egy normális V-Log. Azt hiszem nem fogok sokat obikra költeni, hanem ha jobban mennek a dolgok, akkor váltok Sony/Canon vonalra

-
Nippon
őstag
Sziasztok!
Tudna valaki mondani nekem valami beállítást A6300 1080p-hez, amivel legalább az A6000 szintjét hozza?

-
Formaster
addikt
Szeretném megtalálni a G7-hez illő legjobb videós beállításokat. Sajnos a V-Log nem elérhető (nem értem miért nem dobják ki)
Szeretnék egy jó flat profilt elérni, de nem tudom, hogy 0-255 vagy 16-255-ben lenne jobb rögzíteni. 
-
hito
nagyúr
-
Márton
nagyúr
-
taranis
addikt
Ja én is agyaltam frameservelésen, csak az a bajom, hogy 4K esetén egy x264 veryslow presetes crf 18-as tömörítés iszonyat sokáig tart, szóval inkább beállítok 2x akkor bitratet, de legyen kész emberi idő alatt. Másik megoldás az lenne, hogy egy dedikált szerverre kitolnám bazinagy bitratevel, hogy vizuálisan lossless legyen, utána kikapcsolhatom a gépem, vagy használhatom másra, a szerver meg folyamatosan enkódolná amit kap a queue-ba. Csak ez is pénz amit egyelőre megspórolok a nagyobb fájlokkal.
hito: igen, le kell szedni a windowsos ffmpeget innen, ez egy zip lesz asszem, amiben van egy bin könyvtár, ott van az ffmpeg.exe, ezt másold oda ahol a forrás van, és futtasd amit leírtam. Nyilván az input.mp4 meg output.mp4 neve átírandó.
-
Tuninger
Topikgazda
Nincs veszteséged, ahogy nézem automatikusan átmappeli a 0-255-öt 16-235-re, vagyis nem ér hátrány a konverzió során. Premierben ki tudod próbálni, hogy egymás mellé rakod az eredetit (most hogy kezeli a h265öt...) és a konverteltet és beállítod a luma correctorral egyformára. Elvileg nem lesz különbség a két file között.
Én Handbreakezek, gyors és könnyen kezelhető.
-
hito
nagyúr
-
Márton
nagyúr
-
taranis
addikt
-
Márton
nagyúr
-
taranis
addikt
-
taranis
addikt
Ezen a linken Vegasról van szó, konkrétan a Resolve "best" settingjét tesztelted?
hito: Ha vizuálisan lossless eredményt szeretnél, és van (sok) időd, akkor kipróbálhatod a parancssoros ffmpeg-et, ezzel a beállítással:
ffmpeg -i input.mp4 -c:v libx264 -preset veryslow -crf 15 -c:a copy -vf "scale=in_range=full:out_range=full" output.mp4
Kb. 2x akkora lesz a végeredmény, mint az NX1 fájl. Presettel és CRF-el játszhatsz kedvedre, én most a legjobb minőségre törekedtem, a lehető legjobb tömörítés mellett. -
Márton
nagyúr
-
taranis
addikt
Hát válassz nagyobb bitrátát GPU alá. Resolve nem is tud CPU-val tömöríteni szerintem, és még sosem volt bajom ha a "best" bitratet választottam H.264 alatt. CPU valszeg hozná ugyanazt a minőséget kisebb bitrate mellett is, de hát kit érdekel, van hely
Sebességben meg nagyon nagy a különbség. -
Márton
nagyúr
Én maradok a cpu-nál, túl sok rosszat olvastam a gpu segített enkódolásról.
(gyorsabb, de rosszabb minőség..)
Mondjuk én rettentő kényes vagyok, saját anyagaimat is úgy kódolom, hogy ha nem rakok rá effektet, szemre ne vegyek észre különbséget az eredetihez képest. De nem lejátszás közben, hanem visszimportálva a timeline-ra és váltogatva az eredeti és kódolt verzió képkockáit
-
hito
nagyúr
-
taranis
addikt
-
MrChris
nagyúr
-
Márton
nagyúr
-
taranis
addikt
-
hito
nagyúr
Ahogy mondod. Az input fájl valóban 0-255. Akkor mivel konvertáljak, hogy ne legyen ilyen veszteség?

A részletesség valóban egészen elképesztő, ezért használok régóta NX500-at es most NX1-et
Majdnem hogy 1080-ba lekonvertált 4k look, csak megvan a 60fps 
taranis: töltök majd fel. A sample-ök már megvannak H264-be átkonvertálva, de most akkor elbizonytalanodtam, hogy osszam meg-e így, a látható H265 vs H264 különbség miatt fals lesz a látvány.
-
taranis
addikt
-
Tuninger
Topikgazda
-
hito
nagyúr
Érdekes dolgot figyeltem meg. H265-ből H264-be történő konvertálásnál az output anyag minőségromláson megy keresztül. Szín és kontrasztvesztés történik. Gyári, ehhez a folyamathoz fejlesztett alkalmazást használok és Pro minőségre állítom a kimeneti fájlt. Érdemes megnyitni mindkét képet és váltogatni közte. Jól látható a különbség:
Mindkét felvétel 1080p felbontású.
-
taranis
addikt
Sajnos ebből két dolog nem igaz. Az X-T2 nem tud 10 bitet külső rögzítőre sem, és az F-Log inkább 12EV, ugyanannyit tud, mint az S-Log2. Akkor szeretném csak használni, ha tényleg szükség van rá, amúgy maradok a beépített profiloknál. Lehet, hogy a monitorozás résznek jobban örülök majd, az X-T2-n van egy körömnyi histogram, és annyi, még zebra sincs.
-
Tuninger
Topikgazda
-
Márton
nagyúr
-
taranis
addikt
Na, megléptem. BM video assist 4K és egy smallhd cold shoe ball head CVP-től, akksik amazon UK-ból, hdmi kábel B&H-től. Eltart egy darabig, míg minden ideér, de 190-ből megvagyok, ami nagyon jó ár ezért. Viszonyításképp, a hivatalos magyar forgalmazótól nettó 256 csak a rögzítő, ki tudja, ideér e az árleszállítás.
Cserébe egy darabig nincs videókártyám, amivel szerkesszem, mert részint annak az árából vettem ezt. De tekintve, hogy jelenleg azoknak az ára az egekben van, amúgyis várnék a vásárlással. -
taranis
addikt
Én nettóért veszem, 170e körül jönne ki a 4K verzió, DHL küldéssel a CVP-től. Aztán ehhez még kell alsó hangon két akksi, szerintem valamilyen utángyártottat vennék hozzá. Meg valami mount opció sem ártana. Nekem van két Lexar 64GB 2000x-es SD kártyám, azok jók lesznek hozzá, de később azért kell még vennem, ProRes 422-vel is csak kb fél órára vagyok jó ennyivel, UHD 24p mellett.
-
Tuninger
Topikgazda
Az a felvétel biztosan.
itt megnézhetsz egy kultúráltabb élesítési beállítással készült 1080p felvételt. Még ezen is lehetne csiszolni egyel lejjebb vett detail beállítással, de nekem nagyon kevés wide angle shotom van és portréhoz ez a tökéletes beállítás. -
hito
nagyúr
-
Formaster
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
8600 - 8501
35103 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 9901 9900 - 9801 9800 - 9701 9700 - 9601 9600 - 9501 9500 - 9401 9400 - 9301 9300 - 9201 9200 - 9101 9100 - 9001 9000 - 8901 8900 - 8801 8800 - 8701 8700 - 8601 8600 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- VR topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Hardcore café
- Formula-1
- Milyen notebookot vegyek?
- Analóg fényképezés
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- MiniITX GAMING PC! Ryzen 7700 / RTX 5070 / B850I / 32GB DDR5 / 2TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nemhogy hd hanem sd-nél is kisebb a proxi. Kár hogy nem lehet pixelre, egyebekre pontosan megadni a méretét. Mikor szükséges akkor ki-be kapcsolom az optimalizációt. Erre van billentyű kombináció?

Maga a gimbal nagyon minőségi és jó kivitel, de a Crane-M -re igen csak határeset ez a setup. Mondjuk a 14-140 obi helyett sürgősen lesz valami, akkor 170grammal droppolom az összsúly és a méret is csökken, akkor ideális lesz. Féláron jutottam hozzá használtan még garanciálisan, de ilyen kínai cuccoknál egy borzalom lenne gariztatni, szóval azt nem is számolom kb 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)