Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-01-16 14:42:11

LOGOUT.hu

Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1301) hibavissza


hibavissza
veterán

Sportoláshoz JBL Endurance DIVE lett kiválasztva. Van hasonló tudás olcsóbban a piacon?

(#1302) xerobyte válasza Isual (#1281) üzenetére


xerobyte
aktív tag

Az Mpow felé egyszerűen a külföldi fórumok végignyalása és a fiatalabb kor miatt dőltem (kodek, mikrofon, hangkarakter). A JLab mellett a be aware audio lett volna plusz. Talán a Jlab elite sport lett volna, ami legjobban tetszett, de annak már semmi értelmét nem láttam kifizetni, akkor inkább tartok egy korrekt iparost dedikáltan sportra, meg egy sima agybadugós TWS-t (akár tevi lypertek vagy valamelyik üdvöske innen a fórumról).

Vasárnap éjjel megnyomtam német amazonon a megrendelés gombot, kedden délben csöngetett vele a futár, meglepődtem.
MPow Flame Pro: Korrekt kialakítás, korrekt hang, korrekt doboz ezért a pénzért (Hifizek meg vezetékes 'rendes' fülesezek is, nyilván nem egy TWS hozza el a nirvanát nálam, de az előd meizu ep51-hez képest hatalmas lépés minden téren előre).
Nagyon tetszik az earhook, nagyon örülök, hogy nem mentem bele az earwing kompromisszumba: stabil, a helyén marad, nincs szerencsétlenkedés.
A kezelés egyszerű, plusz pont a solo módért (lehet vele bringázni így szvsz), a mikrofon azért egy komolyabb munkahelyi sessionre már alkalmatlan cVc8.0 ide vagy oda, de casual telefonálásra teljesen jó.
Nem annyira agybacsúszós, így hirtelen nem is tűnik annyira szorosnak, az izoláció mégis jó. A hangkarakter pont jó a sportoláshoz, annyi detail ami kell (nem bután bassheavy), de csak úgy nem ezen állnék neki zenét hallgatni, még irodában sem.
Futás, lépcsőzés: pipa. Szombaton elviszem egy crossfit körre is, az a végső vizsga.

(#1303) starius


starius
tag

Sportoláshoz keresek fulhallgatot, JBL Tune 220ws a kiszemelt, esetleg van mas alternativa 20-30 ezres kategoriaban? Az "agybadugos" fejhallgatokat egyszeruen nem tudom sokaig kenyelmesen hordani, ezert azt nem szeretnék, inkabb az airpods fele kialakitas lenne jobb

(#1304) diegho


diegho
nagyúr

Sziasztok,

Napi 1 óra sportoláshoz kellene nekem valami füles, lehetőleg minél olcsóbban. Lehet Bud is. Mit ajánlanátok?

(#1305) starius válasza starius (#1303) üzenetére


starius
tag

Esetleg xiaomi airdots pro2?

(#1306) patomi válasza starius (#1305) üzenetére


patomi
őstag

Inkább earhook kialakítás lenne az ideális, vagy amihez van gyárilag ilyen kis gumi bigyó. Pl nekem is a sabbat x12-höz. Ha érdekel otthon fotózom. Én nem próbáltam ki.

Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)

(#1307) patomi válasza diegho (#1304) üzenetére


patomi
őstag

Esetleg QCY T1, kicsi könnyű olcsó, jól szól. Annyit talán kibír kiesés nélkül.

Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)

(#1308) gulyasa


gulyasa
őstag


Futáshoz keresek bluetooth-os fül- vagy fejhallgatót.
Mivel városban futok legtöbbször járdákon, kerékpárutakon, meg ahol egyik sincs, ott az úttest szélén, ezért ne legyen benne kültéri zaj elnyomás.
Esetleg ezzel találkozott már valaki élőben?
Niceboy HIVE bone
Sem nem agybadugós, sem nem fülre simulós, hanem arccsontot "rezegtetős".
Ígéretes technológia vagy inkább mást ajánlanátok?


Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, Tribit MoveBuds H1

(#1309) norby_42


norby_42
aktív tag

Tronsmart-on kívül tudtok EU raktárból fülest? 20 $ körüli, Haylou GT1, QCY, ilyesmire gondolok

Eat pasta, run fasta

(#1310) diegho válasza patomi (#1307) üzenetére


diegho
nagyúr

Köszi. A korábban ajánlott Tronsmart, vagy inkább ez a befutó?

(#1311) AlexDaywalkr válasza patomi (#1273) üzenetére


AlexDaywalkr
tag

Szia!
Milyennek találod a fülest? Jól illeszkedik a fülbe? A mikrofonját is használod? Én is ezt a márkát választottam csak az X 12 ultra verziót. Még nem érkezett meg, de már nagyon várom.
Alex

(#1312) patomi válasza diegho (#1310) üzenetére


patomi
őstag

Tronsmart is nagyon jó. Amelyik jobban tetszik. QCY elérhető itthon is olcsón, ezért javasoltam.

Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)

(#1313) patomi válasza AlexDaywalkr (#1311) üzenetére


patomi
őstag

Én nagyon megkedveltem. Nyilván külső zajokat nem zárja ki annyira, ez sajna nem tesz jót a hangjának. Egyébként szépen szól. Fülbe jól illeszkedik, nem akar kiesni. A hozza kapott szilikon támaszték egy vicc. A háza talán lehetne egy lehelettel kisebb. Telefonálásra egyszer használtam otthon, jól működött. Utcán, zajos környezetben nem tudom, hogy viselkedne.

Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)

(#1314) patomi válasza norby_42 (#1309) üzenetére


patomi
őstag

Geekbuying-on elég széles a választék, érdemes körbe nézni.

Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)

(#1315) Kódos


Kódos
aktív tag

Sziasztok,egy airpods alternatívát keresek iphone-hoz(Tehát jó lenne a H1-es chip nyújtotta kompatibilitás)ami kicsit olcsóbb de hozza ugyanazt vagy még jobb is hangzásban,nem edzéshez kell hanem daily basis-re megyek valahova beteszem hallgatom 1-2 óra max és ennyi.Csak használt piacon nézelődök ott lehet már találni 35-40e gen 2 airpods-ot új állapotút,de néztem kicsit olcsobban van bose soundsport fél wireless-es,és az is elvileg jól szól de az kifejezetten sportra van,vagy amit még néztem a beatsX azt lehet már találni 15e-25e is és elvileg az is nagyon jól szól+abba van H1 chip AAC kódek ami az iphonehoz a legjobb tudtommal.Ilyen alternativák vannak még?Vagy a felsoroltak közül szerintetek melyik lehet jó választás?Igazság az hogy sajnálok kiadni 40e egy fülesért,és nem azért mert nem éri meg hanem annyit nem használnám hogy megérje,viszont a kompaktság nagyon tetszik.Már volt egy a gen 1 airpodsom pár évvel ezelőtt de annak eladás lett a sorsa pont ezért 2 hónap után,mert nem használtam annyit viszont ált 40e benne és inkább eladtam vettem egy vezetékes earpods-ot.

Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye

(#1316) diegho válasza patomi (#1312) üzenetére


diegho
nagyúr

Mintha a tronsmart akksiban jobb lenne. Lehet azt választom.

(#1317) norby_42 válasza patomi (#1314) üzenetére


norby_42
aktív tag

Köszi, de csak Alit néztem. Végül rendeltem egy Onyx Ace-t.

Eat pasta, run fasta

(#1318) Fred23


Fred23
nagyúr

Most érkezett, feleségem rendelte olcsón (van Neki már vagy 4 féle), szerintem valami kínai csoda. Ismeri esetleg valaki? Tippre ez valami drágábbnak a másolata.

Thorsmart TS-D12.

(#1319) patomi válasza Kódos (#1315) üzenetére


patomi
őstag

Ebben az árkategóriában újból is nagy a választék. AAC-t meg sok füles tudja. Airpodsal csak a vezetékessel van tapasztalatom, sok szebb hangú füles van. Előbb döntsd el milyen stílus jönne be, agybadugos, akasztós, no meg akkor mennyiért is 15-40 között?

Fred23, sok airpods klón van, de nagyrészt nagyon gyenge minőségűek. Hol lett véve?

Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)

(#1320) Kódos válasza patomi (#1319) üzenetére


Kódos
aktív tag

Inkább 15-30e Ha azt mondod már újonnan is nagy a választék,én csak azért írtam a használt piacot mert pl láttam ugye a bose sounds sport-ot ami 30e alkuképes,jó állapot doboz stb.BeatsX is akadt jofogáson már 15-20e-ért is.Ezek boltba jóval drágábbak ugye újonnan.Nekem tulajdonképp mindegy milyen hogy agybadugos,akasztós félig wireless,vagy true wireless.Csak legyen a hangzás minimum airpods szint vagy jobb,és ha lehet legyen H1 chip-es hogy ios-el könnyen csatlakozzon.apple watchom is van,és jó lenne ha ott is normálisan jelenne meg a zenehallgatás.

Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye

(#1321) Fred23 válasza patomi (#1319) üzenetére


Fred23
nagyúr

Nem tudok róla semmit. Feleségem meglátta neten, szimpatikus volt, megrendelte. Ha nem lesz jó, majd odaadja valakinek ajándékba, olyan. Mondtam is Neki, mikor megjött a cucc, miért nem nekem szólt, én utána olvasok minden kütyünek, és utána rendelek csak, ha van sok pozitív visszajelzés. Meg hogy topikja is van a PH!-n. De hát olcsó volt...

(#1322) Seraph 16 válasza Seraph 16 (#1297) üzenetére


Seraph 16
őstag

Nézegettem a SoundPEATS truecapsule-t. Bár kialakításra kevésbé jön be, telefonálásra és zenehallgatásra valószínűleg alkalmas lenne, viszont a kínából rendelve már vámhatár fölé kerül, így húzós lehet a vége, csakúgy mint amazonról szállítással. Ha tudtok EU-s raktárról, akkor ne tartsátok magatokban :)
Amásik a Tronsmart Onyx Neo. Látom, hogy itt is többen használjátok. Alapvetően jó lenne, de fórumokon nagyon sok meghibásodásról írnak, főleg a töltésre, lecsatlakozásra vonatkozóan, illetve az érintésérzékenyégére is vannak panaszok. Nektek bejött?

"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"

(#1323) patomi válasza Kódos (#1320) üzenetére


patomi
őstag

Ha bose szimpi, le kell csapni rá. Airpods szintet, inkább többet biztos hozza.

Fred23, azért ha lehet hallgass bele milyen. Ha venkedved pár sorban össze is foglalni, itt szerintem minden tapasztalat jól jön. Lehet kakukktojás.

Seraph 16, amazon.de [link] és tréfa mentes ha ez az amire gondolsz

[ Szerkesztve ]

Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)

(#1324) patomi válasza patomi (#1323) üzenetére


patomi
őstag

Ja bocs most látom amazon nem játszik. Alin $26 nekem eddig ilyen értékben nem volt gond. Jelenleg az érkezési idő ami kiszámíthatatlan. Van olyan cuccom ami 2 hónapja úton van.

[ Szerkesztve ]

Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)

(#1325) Seraph 16 válasza patomi (#1323) üzenetére


Seraph 16
őstag

Köszi, de így már sajnos kb. 15k, kb. a feléért nézelődöm.

Kódos (#1320)
Vezetékes változatom volt a BOSE-ból. Futásra alaklmatlannak bizonyult azon egyzserű oknál fogva, hogy a vezeték mozgása kattogó hangot vitt a fülesbe, de nagyon nagyon kényelmes , és a hangképe is nagyon kellemes (nem audiofil, részletezettségben árában voltak jobbak, de nagyon élvezhető).

"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"

(#1326) Kódos válasza Seraph 16 (#1325) üzenetére


Kódos
aktív tag

Nekem daily basis-re kell bármilyen jellegű füles,legyen az TWS,fél TWS.Annyi hogy mint írtam is legyen minimum airpods szint hangzásban vagy jobb,és ha lehet támogassa az apple termékeket.(W1,H1 chip,tudtommal a bose ilyen)Már nem most hallom hogy szinte mindegy milyen termékről van szó ha bose akkor annak kiemelkedő a hangzása.Ha találok árban megfelelőt biztos számításba veszem akkor,még akkor is ha nem támogatja az apple gyors csatlakozást :R

Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye

(#1327) vicze válasza Kódos (#1326) üzenetére


vicze
félisten

"W1,H1 chip"
Kizárólagosan csak Apple termékekben van és semmi másban.

(#1328) Kódos válasza vicze (#1327) üzenetére


Kódos
aktív tag

Értem köszi,nem baj a bose-t mindenképp számításba veszem.

Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye

(#1329) trassher


trassher
addikt

Sziasztok!

Valaki rendelt már közületek utángyártott "fülgumit"? A gyáriak mérete valahogy nem passzol soha és elkezdtem a puha szivacsos darabokat nézegetni. Van ezek közül esetleg olyan ami kifejezetten ajánlott? Nem baj ha itthon is beszerezhető de persze ebay/aliexpress sem gond.

Redmi Note 7

(#1330) Seraph 16 válasza trassher (#1329) üzenetére


Seraph 16
őstag

A Comply foam minőséget képvisel ebben a kategóriában. Anno rendeltem kínait is, meg van RHA füleshez adott is. Sokan szeretik, de én nagyon ritkán használom, nekem nem kényelmesek.

"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"

(#1331) Stauffenberg


Stauffenberg
nagyúr

Sziasztok,

nem volt még TWS fülesem, de kacérkodom a gondolattal, hogy egy ilyet is be kéne szereznem az arzenálba.

Kettős célja lenne, egyfelől hosszabb telefonos/konferenciahívásos szeánszokat bonyolítanék le vele, közben legyen addig is szabad a kezem. A másik cél pedig mi más, mint zenehallgatás lenne.

A rendesen agybadugós fülesekkel mindig bajban vagyok, nehezen találok kényelmes IEM-et és még azok is kényelmetlenné válnak 30-40 perc után (ezért csak a reggeli ingázásra használtam eddig ilyet), szóval inkább az Apple Earpods / Airpods-hoz hasonló kialakításban gondolkodom, ami hosszabb idő után sem feszít és nyom.

Így akadt meg a szemem egy Aliexpress görgetés közben az Edifier TWS 200-on. Itt a topikban nem sok tapasztalat van vele, de kb ebben az árfekvésben vannak még ilyen kialakítású fülesek, amiket érdemes lenne megnéznem? Ha kibír 4-5 óra hallgatózást és a kis tokjában tölthető, nekem bőven elég.

Hangban meg inkább a kiegyenlítettebb hangképet preferálom, nem kell laposnak lennie, nyugodtan lehet színezve némi kiemeléssel, csak a nagyon erős V vagy U karaktert nem csípem, meg a "bass boost" divatot sem, amiben a basszus mindenre rátelepedik (hallgatnék elektronikus meg hangszeres zenét is). Viszonyítási alapnak: SoundMagic ES18, E10, E30.

(#1332) Kódos válasza Stauffenberg (#1331) üzenetére


Kódos
aktív tag

Szia,szerintem ilyen árfekvésben nem nagyon lehet "ingázni"hogy ilyen hangzás kell olyan basszus.Ha jól látom 31eu most a füles amit néztél,ingyenes szálítással ami jó.(Az mondjuk elég kemény bargain hogy alapból 72eu :Y )De én esetleg tudnám ajánlani a Baseus kínálatát ha mindenképpen ennyiért szeretnél "korrekt TWS"fülest. [link]

Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye

(#1333) Stauffenberg válasza Kódos (#1332) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

A hangzást azért is hoztam fel, mert ha átmegyek a komoly hangcuccok topikjaiba, akkor kicsit könnyebb kommunikálnunk egymással (főleg ha valami népszerű referenciát is be lehet dobni).

Az ilyen TWS-ket nem nagyon tesztelik audiofilek (én nem vagyok az, csak ők érthetően le tudják írni a hangképet), amilyen teszteket találtam az Edifier TWS 200-ról, azokban a vélemények két részre oszlanak:

1. Nagyon hasonló az eredeti Apple Earpods-hoz (ami aránylag kiegyenlített)
2. Gyenge a basszus

Ugye ez a "gyenge basszus" nem egy normálisan megfogalmazott leírása a hangnak. Mi gyenge benne? Nem elég részletes a mélytartomány? Nem elég erőteljesen szólalnak meg a mélyek? Nem dörren akkorát olyan zenék alatt, amiknek a 90%-át mély hangok és 10% magas csilingelés teszi ki? Nekem az összes hangcuccomat szokás netes kommentekben lefikázni, hogy gyenge a basszus bennük.

Fejhallgatós párhuzammal élve ott van az Audio Technica M-sorozata, ami egy kiegyenlített V-karakter, de szerintem még abban is olyan mennyiségű (és minőségű) basszus van, hogy beszarás, erre egy "mega bass boost" mániákus simán rásüti az értékelésekben, hogy gyenge a basszusa, mert neki valami nagyon meredek V vagy még inkább U karakterre van szüksége.

Nem a csodát várom. A példaként hozott SoundMagic (kábeles) fülesek is 5-15 ezer forint közötti cuccok (hazai, áfás árral számolva).

Btw ránézek erre a Baseus-ra is, hátha találok részletes teszteket. Köszi! :)

(#1334) -NoVa- válasza Stauffenberg (#1333) üzenetére


-NoVa-
őstag

link

Valóban alig van rendesebb audiofil teszt az ócsókínai kínálatról, de általában azért, mert tényleg rettenetesek. Hamis, torz retteneteket dícsérnek partnerkedvezményt adó linkekkel hirdető cikkek, és ilyeneken szocializálódott fülű emberek véleményeznek anélkül, hogy fogalmuk lenne a tiszta hangzásról.

(#1335) patomi válasza Stauffenberg (#1333) üzenetére


patomi
őstag

Egy kis összehasonlító teszt [link]
Nekünk van TWS200 és szeretjük (párommal). Nagyon kellemes hangja van. Van benne mély hang de nem az az ütős, inkább csak mutatja, hogy jelen van. Audio Technica M-hez nem mérhető az biztos. Ehhez ne mérd mert csalódás lesz.
Viszont azt vedd számításba, hogy nagyon soká érkeznek meg a cuccok jelen helyzetben. Nekem is uton van egy fekete, lassan 1,5 hónapja.

Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)

(#1336) tKb.


tKb.
tag

Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy melyek azok az üzletek vagy webáruházak Magyarországon ahol a fülhallgatóknál is játszik a 14 napos visszavásárlási garancia? (egy galaxy buds plusot szeretnék venni így)

(#1337) gulyasa válasza tKb. (#1336) üzenetére


gulyasa
őstag

Az összes EU-ban működő webáruháznál.
Ha nem veszik vissza, akkor jogot sértenek vele.
Ugyanakkor a vásárló jóhiszeműen és tisztességesen gyakorolhatja az elállási jogot.

Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, Tribit MoveBuds H1

(#1338) fericske válasza gulyasa (#1337) üzenetére


fericske
addikt

Egyelőre nem minden online vásárolt termékre terjed ki az elállási jog.
Vannak olyanok amelyek higiéniai okok miatt nem tartoznak bele.
Mint például a fülhallgatók.

(#1339) KicsiRegő válasza gulyasa (#1337) üzenetére


KicsiRegő
tag

Azért ez nincs teljesen így, vannak kivételek az elállási jog alól. és az egyik pontja az :
"olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza (fülhallgatók, hajnyírók, hajformázók, hajkefék, férfi borotvák, női borotvák, epilátorok, IPL tartós szőrtelenítők, gyantázási eszközök, férfi szőrtelenítési termékek, női szőrtelenítési termékek, elektromos fogkefék, fogkefe pótfejek, lázmérők, inhalátorok, stb.)."

Szerintem teljesen jogosan, ki akarna olyan fülhallgatót venni, amit már valaki fülében járt, de visszaküldte, és ő meg azt kapta meg.
Érdemes vásárlás előtt átfutni az adott webshop ÁSZF-jét :)

(#1340) tKb.


tKb.
tag

Köszönöm a gyors válaszokat. Akkor ne is próbálkozzak meg ilyen áruházat keresni vagy van azért olyan akik ennek ellenére is visszaveszik?

(#1341) Stauffenberg válasza patomi (#1335) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Jajj, nem hasonlítom én egyiket sem az Audio Technica M-sorozathoz, azok stúdióba szánt fejhallgatók. Csak párhuzamnak hoztam arra, hogy még ezeket is le szokták egyesek szarozni a basszus hiányára hivatkozva, pedig szerintem még itt is túl van egy kicsit tolva (pl: M50x-nél jobban bejön a Shure 840, ha élhetek további párhuzammal). Szóval csak példa volt arra, hogy amikor annyi van leírva valamiről egy tesztoldalon, hogy szegényes a basszus benne és ezzel kifújt a jellemzés, akkor az nekem értelmezhetetlen.

(#1334) -NoVa-: Bennem egy percig sem merült fel, hogy ezek bármilyen szinten is egy lapon lennének említhetők az audiofil igényekkel, csak ugye leírtam én is azt, hogy nem találni korrekt teszteket, hogy értelmezni tudjam mit értenek kevés basszus alatt egyesek (de ezt a linket most elteszem a könyvjelzőim közé, noha a TWS 200 nincs fent az oldalon). Találkoztam fülessel (earbud), ami ugyan hallhatóvá tudta tenni a mélytartomány részleteit (a maga szintjén), de tényleg olyan szinten hiányzott az erő és akarat a mélyekből, hogy már én is azt mondtam rá, hogy teljesen unalmas rajta zenét hallgatni.

(#1342) -NoVa- válasza Stauffenberg (#1341) üzenetére


-NoVa-
őstag

Részemről TWS terén pár BlitzWolfot meghallgattam, siralmas hang. Maradtam a Samsung Budsnál, mászkáláshoz és csöndes környezetben telefonálni, az a felhozott SoundMagic E10-hez képest jobban hangolt, részletesebb és technikásabb cucc. És egyesek szerint gyenge basszusban, pedig még ez is emelt kicsit. Hozzászoktak a műdübörgéshez és elvárják.

Egyébként meg telefonálás és minőségi zenehallgatásra egy mikrofonos BT DAC + vezetékes füles is jól működik, én sokszor használom meetingre a FiiO BTR5-öt egy planar fülessel. Máskor a kényelem nyer, és a Buds, megint máskor a zajszűrés miatt Plantronics headset a befutó, nincs ami ezeket egyben tudja jól.

(#1343) Stauffenberg válasza -NoVa- (#1342) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

"És egyesek szerint gyenge basszusban, pedig még ez is emelt kicsit. Hozzászoktak a műdübörgéshez és elvárják."

Na ez az, hogy pont emiatt nem tudok semmire menni a TWS tesztek 99%-val, mert 10 bekezdésben rizsáznak a semmiről és a hangjuk el van intézve egy süketelős félmondattal. De végső soron éppen ezért jöttem ide valami útmutatásért. :)

"nincs ami ezeket egyben tudja jól"

Nem is kell, tudjak vele normálisan telefonálni, meg a zenehallgatást sem úgy kell elképzelni, hogy nincs cuccom a sokkal magasabb minőséghez. Most akartam egy bluetooth hangszórót rendelni a laptopom mellé, de aztán megláttam ezt a TWS 200-at is. A vezetékes fejhallgatóval az a bajom, hogy ha fel kell állnom a gép elől, akkor folyton fel-le kell pakolgatni, meg ha kiülök dolgozni a teraszra, azért már rágyullad a fejemre. A kérdés az, hogy egy ilyen olcsó TWS-el járok jobban, vagy a bluetooth hangszóróval.

(#1344) Kódos válasza Stauffenberg (#1343) üzenetére


Kódos
aktív tag

Most én is mondanám azt az előttem lévőre hivatkozva hogy egyébként sima galaxy buds-ot már találni 20e használt piacon és az remek all-round opció,csak ugye neked airpods dizájn kell,az meg durván agybadugos.Galaxy buds-ok mindig is jók voltak amugy,és mindig olcsobban is mint az apple-nél TWS fülesük.

Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye

(#1345) Stauffenberg válasza Kódos (#1344) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Egy kényelmes agybadugóssal nincs bajom, ha csak arra kéne, hogy szóljon valami amíg beérek az irodába. De egyrészt most a járvány miatt 2 hónapja itthon vagyok, nincs ingázás, másrészt meg a hosszabban viselhetőség kényelme fontosabb lenne.

De aztán persze lehet ennek sem lenne értelme, mert hiszen nem tudom a vásárlás előtt belepróbálni a fülembe, nincs kizárva, hogy ezt sem tudnám huzamosabb ideig viselni.

(#1346) patomi válasza Stauffenberg (#1345) üzenetére


patomi
őstag

Itt van Lengyel raktáron fehér [link] , ha tudomásul veszed, hogy 10K-ért nem fogsz 40K-s hangot kapni, akkor nem fogsz csalódni.

Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)

(#1347) trassher válasza Seraph 16 (#1330) üzenetére


trassher
addikt

Köszi. :) Úgy látom szerencsére több helyen is beszerezhető itthon akár személyesen is. Ami kérdés számomra az a kompatibilitás. Általában csak a vetőcső hosszát adják meg de az átmérőt nem. Amúgy amihez kellene az egy Haylou GT1 Pro.

Redmi Note 7

(#1348) jan herz válasza trassher (#1347) üzenetére


jan herz
tag

GT1 plus-hoz vettem (tökéletesen egyforma kívül a kettő), minimálisan hosszabb mint a gyári illeszték, ezért nem "cuppan" a helyére, picit utánna kell igazítani. Nagyon kényelmes, drága, de nem bántam meg.
[link]

(#1349) jan herz válasza jan herz (#1348) üzenetére


jan herz
tag

Amire sikerült feltöltenem a képet lejárt a szerkesztési idő.....

(#1350) trassher válasza jan herz (#1348) üzenetére


trassher
addikt

És mennyire stabil a gyári szilikonhoz képest?

Redmi Note 7

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.