Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-01-16 14:42:11

LOGOUT.hu

Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#11001) kp78 válasza Archttila (#11000) üzenetére


kp78
addikt

Ezt max. az itteni rutinos kollégák tudják megmondani neked. Az biztos, h többeknek van és szeretik. :)
Nekem sajnos nincs tapasztalatom egyikkel sem, én is most keresem az ár/érték arányban legmegfelelőbbet, a "tuti kombinációt" 😁

(#11002) looser


looser
addikt

Sziasztok! Sajnos nem tudom, ennek a kategóriának mi a megnevezése, de olyan vezetéknélküli fülhallgatót keresek, ahol a két egység össze van kötve kábellel ÉS a kialakítása earbud típusú. Ilyet használ valaki?

Üdv & köszi :R

Mindent tudok a rákászszakmáról...

(#11003) <Adamsky>


<Adamsky>
nagyúr

Azoktól kérdem, akinek LDAC-os fülese van és mellette tud multipoint-ot, azoknál a "multi"-s módban milyen codec-et használ a füles a telefonnal?
Másképp: képes mondjuk arra, hogy
• telefon: LDAC
• PC: SBC / AAC
... vagy ilyenkor mindkét eszközön csak SBC vagy AAC a használt codec?

(#11004) Archttila válasza <Adamsky> (#11003) üzenetére


Archttila
veterán
LOGOUT blog

Erre en is kivancsi vagyok.:)

Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF enthusiast.

(#11005) -NoVa- válasza <Adamsky> (#11003) üzenetére


-NoVa-
őstag

LinkBuds S LDAC-on maradt telefonon, miközben a Macbookra is csatlakozik mittoménmivel amit az tud és akar.

(#11006) pulutodurumo válasza -NoVa- (#11005) üzenetére


pulutodurumo
őstag

AAC lesz, az Apple találmány ha jól rémlik.

"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"

(#11007) <Adamsky> válasza -NoVa- (#11005) üzenetére


<Adamsky>
nagyúr

Köszi!
Egyébként pont a LinkBuds S-ről találtam videót a YT-n, amiben szó esik erről, és ott is ugyanazt mondják, amit Te.
Másrészről viszont nagyon-nagyon kevés infó van ezzel kapcsolatban. Ami érdekes, hogy a Sony fejhallgatóiről viszont nem hallottam ilyen jókat. Konkréten a WH-1000XM4 és a legújabb WH-1000XM5 sem így kezeli a multipoint-ot.

(#11008) vicze válasza pulutodurumo (#11006) üzenetére


vicze
félisten

Semmi köze az Apple-nek hozzá, csak hsználják, mit bárki már.

(#11009) patomi


patomi
őstag

1MORE EVO 50 euro kedvezménnyel vehető meg amazon.de-n végig víve 138 euro mindennel ami kb. 55k jmf, szóval 20k-val a a hazai ár alatt. .. Ha valaki rámozdulna.

Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)

(#11010) Rigormortiis


Rigormortiis
addikt

Hol tudom nyomon követni, hogy a galaxy buds 2 pro bölcsőjében mennyi nafta van még? Úgy rémlett, hogy az első bekapcsolásokkor még kiírta a galaxy wearable, de már nem, és csak a fülesek állapotát látom.

Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 5, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled

(#11011) Rigormortiis válasza Rigormortiis (#11010) üzenetére


Rigormortiis
addikt

Amúgy ma jöttem rá, hogy van a fülesben olyan beállítás, hogy telefonálás közben átengedi a saját hangomat. Ez iszonyat jó!

Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 5, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled

(#11012) blueye válasza Rigormortiis (#11010) üzenetére


blueye
veterán

Ha bemész a BT beállításokba és ott nyomsz rá a fogaskerékre a csatlakoztatott TWSre akkor látod?

(#11013) Rigormortiis válasza blueye (#11012) üzenetére


Rigormortiis
addikt

Nem. Csak a fülesek töltöttségét mutatja.

Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 5, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled

(#11014) blueye válasza Rigormortiis (#11013) üzenetére


blueye
veterán

Nem a wearable-ben hanem a telefon menüjében nekem mutatja a Live bölcsőjének töltöttségét, ezek szerint a buds 2 pro máshogy van megoldva.

(#11015) Rigormortiis válasza blueye (#11014) üzenetére


Rigormortiis
addikt

De az elején, amikor beüzeneltem, nekem is mutatta...fogalmam sincs, mi történhetett.

Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 5, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled

(#11016) RocknRoller


RocknRoller
aktív tag

Sziasztok
Nemrég lett beszerezve egy galaxy buds live, főleg vezetés közben telefonálásra illetve alkalomadtán zene hallgatásra. A telefonálás funkció még nem lett kipróbálva, de a zenehallgatás része hangminosegre borzasztóan gyatra.

Összehasonlítási alap airpods 2, ahhoz képest az airpods 2 egy highend minőséget képvisel.

Kérdés: ebben a 30 ezres kategóriában tudtok esetleg jobbat ajánlani, telefonálásra és zenehallgatásra (ami nem agybadugos, hanem hasonló elven működik mint a buds live és airpods 2)? Androidos xiaomi telefonhoz kellene.

ÁjfÓn 13 | "A szép nők vetetik a sört, a csúnya nők pedig itatják a sört" - Al Bundy

(#11017) tvamos


tvamos
nagyúr

Sziasztok!
Kaptam egy iphone-t, de ezen nincs audio konektor. Arra gondoltam, hogy vennék egy Bluetooth earbudsot, ha létezik ilyen. Nem szeretnék hallójáratba dughatós cuccot. Az ipone-hoz adtak kavicsot, de az is nagyon tör, olyasmit sem szeretnék.

"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János

(#11018) bci22 válasza csaba1203 (#10982) üzenetére


bci22
csendes tag

Valóban nem nagy vigasz, én egy ilyen neves gyártó ilyen árfekvésű termékétől lényegesen többet várnék. Pláne, hogy ahogy nézem közel ugyanaz az árkategória mint pl. egy AirPods 3/AirPods Pro.

Pozitívum, hogy miután az iPon és a Sennheiser hazai partnerszervize is a másikhoz irányított, végül a szerviz fogadta a garancia igényemet. Sajnos az ünnepek bele zavartak kissé az ügyintézésbe (alapesetben futárt küldenének a hibás termékért), mert ha még idén szerettem volna rendezni a dolgot személyesen kellett bevinnem a budaörsi szervizükbe. Ott azonban alig pár perc alatt tesztelték és garanciában azonnal ki is cserélték. Lehet placebo, de valahogy mintha még a zajszűrése is jobb lenne az újnak, plusz hívás közben is volt aki megjegyezte, hogy most jobb lett a hangminőség (több lett a basszus, nem olyan tompa mint az előzőnél). Lehet valami eleve nem stimmelt a korábbival, mindenesetre bízom benne, hogy az új már kellően tartósnak fog bizonyulni. :)

(#11019) csaba1203 válasza bci22 (#11018) üzenetére


csaba1203
addikt

Nekem a jobb fülem belsejében van egy kis porc kitüremkedés, ami miatt az AirPods vásárlásáról le kellett mondanom, mert annyira kényelmetlen, hogy csak az agyba dugós cuccok jöhetnek szóba.
Szerencsémre ki tudtam próbálni az egyik ismerősömnél így nem futottam bele, hogy megveszem és aztán még vissza vinni sem lehetett volna ugye...
Vettem nemrég egy Sony wf-c500-at és nagyon elégedett vagyok a hangzásával.
Előtte egy Galaxy Buds+ volt de az sem szólt jobban pedig picivel drágább volt 2 éve.
Remélem ezzel sem lesz gondom de ha mégis, akkor valószínű újra a Samsung mellé tenném le a voksom a megbízhatósága miatt.

(#11020) Litván Zongora


Litván Zongora
aktív tag

Sziasztok! Kellemes Ünnepeket mindenkinek! :K

Gondoltam, hozzátok fordulok pár kérdéssel egy új szerzeménnyel kapcsolatosan.

Megleptek egy Sony WF-1000 XM4-gyel. Ez már a sokadik tws-em, amit használatba veszek, így hát megrögzött vezetékes-hívőként a hozsannázó teszek hatására talán túl sokat vártam tőle, de az is benne van a pakliban, hogy én csinálok rosszul valamit.
Az első fura jelenség: iszonyatosan hangos a lépészaj a fülesben. Konkrétan mint egy légkalapács, elnyom minden zenét még séta közben is. (Hogy lehet ezzel futni, az számomra rejtély. :F ) Soha életemben nem tapasztaltam még ilyesmit; a vezetékes fülesem például ehhez képest néma, mint a sír, de a többi tws is aránylag elfogadható volt. Kérdésem tehát: ez tényleg ilyen? Vagy csak nekem van valami genetikai torzulásom?
A második dolog: ez a súlyos füles átveszi a fizikai rázkódást és továbbítja a zenébe, amit lejátszik. Pl. buszon ülve a rázkódás ütemében tremolózza a magas hangokat, ami, mondanom sem kell, a legkevésbé sem kívánt effekt ebben a helyzetben. Ezt a fizikai mozgás hatásának érzem, tehát illeszkedési gondnak, csakhogy bármilyen szivaccsal, akárhogy beerőltetve sem változik a jelenség. Itt hát ismét az a kérdés: tapasztalt-e ilyesmit bárki, vagy megint nálam van valami anomália?
A harmadik: ez a noise cancelling, amit világbajnoknak írnak le a tesztek, nos hát...khm.. Talán a "középszarnak elmegy" kategória. Ha ez a csúcs, akkor örülök, hogy eddig nem költöttem pénzt ilyesmire, hanem megoldottam passzív szigeteléssel. Működik persze, de igazából csak amúgy is csendes környezetben hatásos; amikor tényleg zaj van - pl. HÉV-en -, akkor csődöt mond, nem tudja távol tartani a zenétől a zajt. Kérdésem: ez ilyen? Vagy állítható valahol az intenzitás, amit eddig nem vettem észre?
Negyedik: a dinamika teljes hiánya éles helyzetben. Ez nem is igazi kérdés, tudom, hogy a bluetooth-hoz szokott emberek nem tudják, miről beszélek, de a hasonló árkategóriájú vezetékes fülesem mellett ez a halvány lepkefing szinten mozog. És itt nem hangerőről beszélek: a vezetékessel is 50% körül hallgatom a zenét, ami oda pont elég. Itt azonban mintha egy letekert limiter lenne az erősítő előtt, nehogy véletlenül kiemelkedjen valami a hangképből, amit a zenész dinamikusabbnak szánt. Ez így normális? (Gondolom igen... :B de azért megkérdezem.)

Hogy pozitívat is írjak: gyönyörűen szól. De tényleg, több évtizedes stúdiózás meg intenzív zenehallgatás után is meg tudott lepni a tisztasága. Kár, hogy csak ágyban fekve, néma csöndben lehet kiélvezni. Nem erre szántam eredetileg, de lehet, hogy reggeli kómázós füles lesz így belőle. Utazáshoz meg marad a madzag.

Shit happens. Size matters. Time flies.

(#11021) ERipley


ERipley
tag

Sziasztok! Olyan aktív zajszűrős fülest keresek ami irodai környezetben (beszédhangok) is jól munkálkodik, az ára meg azért az airpods pro 2-n innen helyezkedik el. Főképp a környezeti zajok csillapítása lenne a cél, a high end hangzás minimum másodlagos szempont…
Ha valaki esetleg hasonló preferenciákkal használ fülhallgatót ilyen környezetben és bevált, szívesen vennék tippeket. :R

"Vagyok, aki vagyok, mert kell egy ilyen is."

(#11022) Janaboy válasza ERipley (#11021) üzenetére


Janaboy
veterán

Szerintem a Linkbuds S lesz ilyen.
A sima linkbuds nem enged be a meetingbe külső beszédhangot míg az airpods igen.
Bár ezt így konkrétan nem írtad hogy erre gondoltál vagy jó ANCre.
De érdemes olyan videót keresni, ahol tesztelik a mikrofont jobban.

[ Szerkesztve ]

Janaboy

(#11023) Kobe


Kobe
veterán

Hi
apple okoszisztemaba - macbook es iphone 13 pro - keresnek tws fulest altalanos felhasznalasra, tomegkozlekedes, spotify, neha teams meetingekbe belehallgatni, noise cancelling jo lenne ha mukodne is, nem csak disznek, es zenere normalisabb hangminoseg.
Airpods pro 2vel szemezek de az arcedulat nem tudom mennyire indokolja…..nagyjabol max ez a raszant keretosszeg, de mas ismertebb gyarto alternativait is meghallgatnam, sony, fiio es tarsai.

nagyon max alternativanak egy BT kabeles vagy normalis - pl Fiio TWS adapteres megoldas johet szoba cserelheto kabeles IEM mel, Kinera es tarsai pl, de jobb lenne feszerbutykolt megoldas nelkul gyari twskent elerni a celt

tippek?

(#11024) rantottsajt


rantottsajt
tag

Sziasztok, szeretnek egy bluetooth fulest vasarolni: letezik olyan fules, ami nem kesik kicsit? Most is van egy fulesem, videot szoktam vele nezni, es mindig van kb fel masodperc csuszas a hangban a kephez kepest, ami azert eleg zavaro. Letezik olyan fules, ami tupontos?

(#11025) -NoVa- válasza ERipley (#11021) üzenetére


-NoVa-
őstag

LinkBuds S jól szűr, de ne teljes némaságot várj tőle. Egy iskolaudvart nyugodt háttérduruzsolássá csillapít, ahol 1-2 közelebbi beszélgetést még meg is értesz, ha nem szól zene.

Korrektebb ANC-t tws-től kár egyelőre várni, a pici akkuval ennyi kompromisszummal fér bele értelmes üzemidővel bármi aktív dolog. Ha jobb zajszűrés kell mindenképp, eBayen, Amazonon akad még néha Bose QC20i, vagy ha nem füles, QC35. Azok sem néma csöndet csinálnak, de sokkal közelebb állnak hozzá, QC35-tel metró, repülő is jó.
Irodai célcuccok.közül van itthon Poly Voyager Focus 2, az sokkal gyengébben csillapít mint a Bose, vagy a Sony.

(#11026) -NoVa- válasza Litván Zongora (#11020) üzenetére


-NoVa-
őstag

Ejj, sorra veszem.

A lépészaj/ANC minőség és a rázkódásra változó, magasban hullámzó hang gyári Sony eartipekkel nekem is megvolt a LinkBuds S-el. Azla Crystal tipekkel sokkal jobb. Ha túl szoros, döng, ha túl laza az ANC lesz pocsék, meg kiesik, mindenkinek meg kell találni a saját ideális illesztékét. Utána sem lesz belőle Bose, de vállalható kompromisszum.
A vezetékes IEM-jeim UV Resin vagy fém háza nekem sem erősíti fel így a lépéshangokat, ez a jól izoláló nem tömör műanyagházas kivitel hátránya.

Dinamikára megint az akkuidő a válaszom, egy BT DAC-ra dugott egy full range armatúrás Etymotic hangminőségben még lazán lemos minden TWS-t. Izolációban is. Aztán mindennek megvan az ideális helye, amikor inkább azt kapom fel. Futni pl a nyitott lyukas nem izoláló LinkBuds az igazi, mert nem dobol a fülemben a lépés meg a pulzusom.

(#11027) ERipley válasza Kobe (#11023) üzenetére


ERipley
tag

Először is elnézést kérek, rossz helyre ment a válasz!

Köszönöm a tippeket!

@Janaboy: Jó ANC-re gondoltam, a környezeti zajok miatt. A mikrofon/meeting nem érdekes.

@NoVa: a vezetékes füles is szóba jöhet, fixen munkahelyre kell.

[ Szerkesztve ]

"Vagyok, aki vagyok, mert kell egy ilyen is."

(#11028) Litván Zongora válasza -NoVa- (#11026) üzenetére


Litván Zongora
aktív tag

Nagyon köszönöm! :R
Kísérletzni fogok a szivacsokkal.

Shit happens. Size matters. Time flies.

(#11029) Orgi


Orgi
őstag

Sziasztok!
Karácsonyra kaptam egy Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 Pro-t. Esetleg aki ilyet használ, milyen programmal tudom a beállításait állítgatni? A Google Playben van egy Xiaomi Earbuds nevű program, de az szerintem nem ismeri (még?), legalábbis sehogy sem látja...

(#11030) pauliboy23 válasza Orgi (#11029) üzenetére


pauliboy23
senior tag

Nekem is volt, de nincsen hozzá külön program.

(#11031) Orgi válasza pauliboy23 (#11030) üzenetére


Orgi
őstag

Köszi a választ, ezen meglepődtem, azt hittem ilyen beállításokhoz, firmware frissítéshez, hangképhez szükség van rá... És ez az Earbuds program több ettől olcsóbb Xiaomi fülest ismer.

(#11032) Csongor Oszt válasza Orgi (#11029) üzenetére


Csongor Oszt
csendes tag

Szia,
próbáld meg a Mi Buds M8 appot!
Üdv,
Csongor

(#11033) _ocsisajt


_ocsisajt
őstag

Sziasztok!

Tudnátok ajánlani olyan vez. nélküli fülhallgatót húgomnak ami a kérdése alapján "gumis a bemenete a fülnél" és edzéshez (minden nap jár, javarészt kardió) használná, elektronikus zenékhez. Mi a "jó minőség" ami 20K-ba belefér? :)

Köszönöm!

tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (preferring HC) | Epic genre and Psytrance forever! :)

(#11034) Gubu0101 válasza Khadris (#10929) üzenetére


Gubu0101
veterán

Epp most vettem at :D Par percre belehallgattam,mivel 10%-on van az akkumlator,igy toltore is raktam.Iphone-al probaltam,minden gond nelkul csatlakozott.
Szerencsere nagyon konnyu,igy szinte nem is erezni a sulyat,kenyelmes nem nyom sehol.Nekem tetszett a hangzasa,van mely is magas is.Laptophoz fogom hasznalni tobbnyire jatekhoz,filmhez neha zene.Ez most csak egy gyors tapasztalat,majd delutan jobban letesztelem,de szerintem sokat nem valtozik a velemenyem :D Samsung buds 2 es live-al tudom osszehasonlitani,mivel ez a ketto van.A live-nal biztos jobb minden teren,nekem az nem jott be.A Buds-al majd felvaltva probalgatom,annak mar szebb hangzasvilaga volt.
Gyorsban ennyi meg egy kep :D
Amugy aqua-tol rendeltem 33.490 ez meg realis ar az emag 80 ezres arahoz kepest… :U

[ Szerkesztve ]

…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)…ROG Ally…ROG Cetra True Wireless  MacBook Air M1  iPad Air  iPhone 14 Pro Max  Apple Watch Ultra…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…

(#11035) Orgi válasza Csongor Oszt (#11032) üzenetére


Orgi
őstag

Köszi, nem látja :( Akkor marad így.

(#11036) Khadris válasza Gubu0101 (#11034) üzenetére


Khadris
csendes tag

Király! Használd sok örömmel :C Pár nap nyúzás után majd egy gyors véleményt még írj majd. Főleg a zajszűrésre lennék kiváncsi, meg hogy a gamer mód mennyire gyors. A mostani fülesemmel még a youtube videók is csúsznak kicsit :D Remélem lesz a januári akciókban, jó lenne nekem is 30 körül kifogni.

(#11037) Gubu0101 válasza Khadris (#11036) üzenetére


Gubu0101
veterán

Zajszures jol mukodik,nem mondom,hogy 100% kiszur mindent ugy kozepes szint kb.Ha ki van kapcsolva szepen felerositi a kulso hangokat.Talan utcan zajban jobb lenne probalgatni vagy tomott buszon, hogy mit is produkal :D A gamer modot is porbaltam,bar anelkul sem csuszik a hang se jatekkozbe se film,zenenel sem.A buds 2 is hasznaltam laptopon jatszani,annal sem volt csuszas,pedig az nem “gamer” fulhallgato :D Ha 30-ert sikerul megvenned annyiert szerintem jo vetel lesz.En szerintem azt a szintet siman hozza, mint a Samsung galaxy buds 2 mivel azzal tudom osszehasonlitani.
De hat probakor derul ki ez is.Nem biztos,hogy ami nekem megfelel az masnak is :( Vagy forditva.

[ Szerkesztve ]

…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)…ROG Ally…ROG Cetra True Wireless  MacBook Air M1  iPad Air  iPhone 14 Pro Max  Apple Watch Ultra…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…

(#11038) mastodon


mastodon
aktív tag

Alapvetően tv-zéshez szeretnék BT fülest, tehát ne legyen késés. Fülbe dugós legyen, 15 E Ft vagy olcsóbb. Hangban nem vagyok igényes. A transmitter egy Avantree Oasis B.
Van valakinek tapasztalata Tronsmart Onyx Prime-mal? Mi jöhet szóba még?

(#11039) Talala


Talala
senior tag

Sziasztok!
Eddig egy Edifier X5 tws fülhallgatót használtam, de sikerült elhagyni. ~25-30 ezer Ft körül keresnék egy jó (esetleg kissé mély orientált) hangzással megáldott fülhallgatót. Egy galaxy s10+ hajtaná meg, ha ez számít. A mikrofonos minősége teljesen jelentéktelen, beszélgetésre nem használnám csak zene hallgatásra, ritkán film/sorozat.
Mit tudnátok ajánlani, merre nézelődjek?
Jabra elite 3-at találtam eddig.

(#11040) tvamos válasza tvamos (#11017) üzenetére


tvamos
nagyúr

Ennek a problemanak a megoldasara nincs valami otletetek?

Ezek az uj fajta dolgok, mint a Bose QC Earbuds hogy mukodik? Ez is belemegy a hallojaratba?

[ Szerkesztve ]

"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János

(#11041) csaba1203 válasza Talala (#11039) üzenetére


csaba1203
addikt

Nekem ilyen van és nagyon bevált:
- [link]
Vagy ez esetleg:
- [link]

[ Szerkesztve ]

(#11042) Talala válasza csaba1203 (#11041) üzenetére


Talala
senior tag

Köszönöm az ajánlást, a Sony tetszik egyelőre.
Gép elé jutva kicsit jobban körbenéztem a lehetőségek között. Fontos lenne, hogy lehessen csak az egyik felét is használni (bár lehet ez alap dolog) és hogy ne legyen bumszli, ne álljon ki az ember füléből.
Amik még figyelmembe kerültek.
Samsung Galaxy Buds 2
Sony LinkBuds S, erről érdekelnének vélemények igazán
Sony WF-C500
A JBL-ek nem hozna lázba.

(#11043) -NoVa- válasza Talala (#11042) üzenetére


-NoVa-
őstag

Keress vissza, kifejtettem elég postban a LinkBuds S tapasztalataim.

(#11044) csaba1203 válasza Talala (#11042) üzenetére


csaba1203
addikt

A Linkbuds nagyon jól sikerült de ez már felette van a keretednek azért is nem ajánlottam...
A Galaxy Buds 2 pedig kimondottan a Samsung telefonokra lett kihegyezve a szoftvere miatt is.
Egyikkel sem lősz mellé az biztos.

(#11045) zaskar


zaskar
senior tag

Sziasztok, BUÉK mindenkinek! Következzen 2023 első kérdése. TWS-t keresek 20 ezer forintig. A felhasználás 99%-ban futás közbeni zenehallgatás, a műsorforrás többnyire egy Garmin sportóra, ritkábban egy iPhone 11. Tudom, hogy minden embernek más a füle, ezért nem lehet egyértelműen olyat ajánlani, ami biztosan a fülben marad. Hirtelen felindulásból megrendeltem egy Edifier X3s-t (még nem jött meg, szóval lemondhatom). Aztán jött a képbe az Earfun Free Pro 2 19500-ért. Ebben az fogott meg, hogy a képek alapján elég jól illeszkedik a fülbe a kis mérete miatt, ill. vannak hozzá plusz illesztékek, melyekkel talán jobb illeszkedést lehet elérni. A régi TWS-em csak memóriahabos illesztékkel maradt bent, de azok elég hamar tönkremennek. Ezért lenne jó egy olyan modell, ami a gyári szilikon illeszttékkel is bent maradna.
Akinek esetleg volt ilyen Earfun Pro vagy Pro 2, meg tudja erősíteni, hogy tényleg stabilabbak a fülben ezek a modellek? Plusz egyéb kirívó hibákat is írjatok meg pls. Az Edifier tudom, hogy egy bevált darab, nagyon nem lehet vele mellélőni, de a fülben maradása csak a próba során derül ki.
Köszönöm előre is!

(#11046) Zoleee89


Zoleee89
aktív tag

Sziasztok!

Korábban nekem segítettek vezetéknélküli fülhallgató választásában és most is kérnék egy kis segítséget egyik ismerősömnek.
Árban 20eFt környékére gondolt, zene hallgatáson kívül fontos lenne neki a telefonálás is és iPhone kompatibilisre lenne szüksége.
Kialakításnál fontos lenne, hogy ne „gomb” alakú legyen, inkább a hagyományos stílus tetszik neki csak vezeték nélkül.
Tudnátok ajánlani neki valamit?

Előre is köszönöm.

[ Szerkesztve ]

(#11047) Talala válasza csaba1203 (#11044) üzenetére


Talala
senior tag

Volt egy Linkbuds S aprón, ugyan kissé keret felett, de nagyon megtetszett és a sony cuccok hangja is általában kedvemre való. Addig gondolkodtam rajta míg sajna lemaradtam róla. Viszont a keretet kitoltam 35-ig. Jelenleg nézelődök, de majd biztos jövök még a kiszemeltekkel véleményezésre.

(#11048) juliensorel


juliensorel
senior tag

Sziasztok!
Vettem a minap egy JBL Wave 300 fülest, alapvetően PC-vel szeretném használni játékra, youtubehoz. Hamar kiderült, hogy kifejezetten zavaró a késése, főleg játék közben, mivel eddig sose használtam BT fülest a géppel, most szembesültem vele, hogy az alaplapom csak max Bt 4-et támogat, a füles viszont már bt 5.2.
Az lenne a kérdésem, hogy ha vennék egy usb Bt adaptert (ezt néztem ki [link]) akkor az "aptX low latency" funkcióval csökkene a hangkésés?
+1 probléma, hogy usb C csati sincs az alaplapon, tehát még közbe kellene ékelni egy usb A - usb C adaptert is :D Lenne ennek így értelme? [kép]
Bármi tanácsot, ötletet, más eszközt, megoldást szívesen fogadok és köszönöm!

Újabb alaplapot nem feltétlen tervezek venni emiatt, főleg, hogy AM4 m-itx méretről van szó, így elég limites a választék számomra.
Eddig halál jól elvoltam egy ezer éves apple jackes fülessel de most megváltozott az asztalom és annak elrendezése, így a gépház már túl messze van kábelen. Hosszabb kábeles ,gamer fejhallgató kizárva, semmi szükségem rá (van is egy valahol itthon), szinte a mindig csak a füles felét használom amúgy is. Továbbá az "agyba dugós" fülesek is kizárva, mert számomra csak ez a hagyományos forma kényelmes egyedül, főként ezért is vettem a JBL wave 300-at.

[ Szerkesztve ]

(#11049) fabri07


fabri07
aktív tag

Sziasztok!

A edifier neobuds pro-val kapcsolatban kérnék segítséget! Azt figyeltem meg, hogy a jobb oldali fülesem egy jó 30%al halkabb, mint a másik. Elsőnek azt hittem, hogy a jobb fülem rossz, aztán megcseréltem a kettőt és akkor meg a másik fülembe volt a halkabb, szóval csak nem vagyok bolond. Na, de itt jön az érdekes rész a sztoriba, mert első bekapcsolásnál 10 másodpercig egyforma hangerő tolja mindkettő, aztán valami bekattan neki és a jobb halkbaa lesz szignifikánsabban! Próbáltam factory resetet, mind a tokban lévő gombbal mind a szoftverrel hát nem segített.. Takarítottam is az se, ez valami tervezési hiba lehet, mert sok fórumot körbejártam és elég sok ember panaszkodik hasonló dologra.. Szerintetek mi lenne a megoldás? Most ha garanciába cserélik is elég nagy az esély h valami baja lesz megint :(

(#11050) goccer válasza Zoleee89 (#11046) üzenetére


goccer
aktív tag

Earfun Air S esetleg, telefonálásra kiváló, zenehallgatásra is elmegy. Én 18-ért vettem BFkor, talán most is meg lehet valahol fogni 20 körül.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.