Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Társadalom, közélet  »  Vallás

Hozzászólások

(#9672) tiv83us válasza F.csaba (#9667) üzenetére


tiv83us
veterán

Gondolom arra gondolsz, hogy vicces a felvetesem /Joker = vicc, haha/.

j.janos

Bevallom nem olvastam el az elozo par oldalt sem, ugyhogy csak altalanos velemeny az en reszemrol. Lehet vele vitatkozni, sot vitaktozz ha jol esik. En tobbet ide szerintem nem jovok, csak szerettem volna kiirni a fejembol amit mar 27 eve gondolok.
Ha mar ilyen kora reggeli kis kavehazi beszelgetesbe belefolyunk /remelem nem tulsagosan, mert lassan aludnom kene/, akkor hadd irjak meg le egynehany gondolatot.
Aztan lesz belole flame, felhaborodas, meg hogy moderator irta /nem feltetlem feloled, csak ilyenkor ez a divat.../.
Abból kovetkezve, hogy allítolag Isten a ket gyermekét, Adámot és Evát paroztatta, mar kapasbol gaz, talan ide vezetheto vissza nemi defekt.
Arrol mar nem is beszelve, hogy meg az unokak is paroztak.
Nem kell ide bullshit, oszevtség, ujszövetség, ez az igazsag, ez az amit tanitottak nekem hittan oran. Fel is mondtam ket het utan onnan 6 evesen, mert kepen rohogtem az oktatot.
Nem mese orara iratkoztam be.
Ha Isten meloja az emberiseg, akkor retardaltak vagyunk mind. Ciki, de ez van.
A sok idiota persze dobalja bele a perselybe a love megvaltast varvat. hogy majd Istenke megsegi oket. Loszart. az egesz egy lehuzas, egy biznisz, egy ok, hogy teszteljek hany idiotával tudjak elhitetni ezt a sok maszlagot.
Jezus, meg oldalborda.
Azert mert szazmilliard eve valami orult alkoholista pap team osszeirt egy nagy rakat baromsagot, meg semmi sincs bizonyitva. Hol van Isten? Melyik naprendszerben? A Naprendszer melyik bolygoja korul figyelget?
Hanyszor lattuk mar az elmult ezer evben az szuper fejlett technikankkal? Hanyszor lattuk a megfejletteb eszkozeinkel a 2000-es evekben? Hany bizonyitott jelet adott? Kihez szolt hozza?
Oke, a fejekben letezik. Szar a helyzet, az embernek hinni kell valamiben.
Csak nem biztos hogy ebbe mind bele kell teriteni minden elkeseredett embert.
A hitteritokel pedig nem is irom le, hogy mit csinalnek, mert azert mar megis egy civilizalt forumon vagyunk, amit en is kepviselek.

[ Szerkesztve ]

Always Outnumbered, Never Outgunned

Útvonal

Fórumok  »  Társadalom, közélet  »  Vallás
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.