Hirdetés

2024. május 24., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Társadalom, közélet  »  Vallás

Hozzászólások

(#7531) JJános válasza Dany007 (#7522) üzenetére


JJános
addikt

"Szerintem pont az okozza a viták ill. félreértések alapján (vagyis a közös nevező részleges hiányát), hogy a fizika, ami közös, az a keresztényeknél nem mindig ugyan az, vagy ugyan olyan forma mint nálunk." ?????

Miért kellene közösnek lennie? Én hiszem, hogy a veres tenger ketté vált, a kősziklából víz ömlött ki, a kovakőből méz. Te ezt nem hiszed. Mi hiszünk a csodákban, jelekben. Te nem.

Közeledik az időknek a vége! Nagyon közel van anak a megvalósulása, hogy létrejöjjön egy szuperhatalom. Vagy nevezhetjük europa úniónak is. És lesz egy vezető, aki a vallásokat összegyúrja, és kap három, és fél évet. Az antikrisztus ideje lesz ez.
Azután jön vissza a várva várt Messiás, és elkezdődik itt a földön, az Ő királysága.

Mindebből te semmit sem tudsz, a hívők pedig várják. Minden dologban nagy a különbség.
Az egyik dologban elfogadjuk a logikát, de mikor azt akarod bebizonyítani, hogy nincs Isten, akkor itt belül, elindul egy ekkenkezés, és azt mondja, hogy nem, ez nem. Amikor az evolúcióról beszélsz, szintén.
Az amit egy hívő tud tenni, hogy meghallgat, de átvenni már szinte semmit sem vesz át, mert tudja, hogy kinek hitt, és tudja, hogy te vagy a rosz oldalon. Térj át, és onnantól egyezhetünk.
Én nem fogok Istentől eltávozni, az tutti!

Ennyi.

2007-05-06 óta itt!

Útvonal

Fórumok  »  Társadalom, közélet  »  Vallás
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.