Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Társadalom, közélet  »  Vallás

Hozzászólások

(#14254) Vladi válasza szab.tam (#14253) üzenetére


Vladi
nagyúr

Első olvasásra azt tanácsolom:
"és hitbéli okokból nagyon el is kerülön a témát."
hogy ne kerüld el a témát. Inkább ismerd meg, mint hogy mindenféle félelmetes és hittel össze egyeztethetetlen dolgokat képzelj bele.

Nem igazán kikapcsolt részről van szó. Inkább alacsony szinten kigyúrt képességek, tudattalan folyamatok és tartalék neuronokról van szó. Nem olyan nagyon misztikus. (Meg talán még más dolgok is, most hirtelen ennyi ugrott be.)

"minden olyan esetben, amikor az ember be akar hatolni egy olyan területre, amit Isten valamiért lezárt, vagy meg sem nyitott, jönnek, jöhetnek a következmények, mellékhatások."

na pont ezért mondom. Szerintem félreérted itt a dolgokat. A bezárás gondolata érdekes, de, hogy miért lett "bezárva" az inkább kérdéses. Nem biztos, hogy azért, amit gondolsz. Már ha ilyen terminológiában gondolkodunk.
A következmények (érdekes, hogy mikre gondolsz? :F ) Inkább akkor jönnek szerintem, ha valaki kókler módon nyúl ilyen dolgokhoz, vagy rossz szándékkal.

"nagyon távolinak tetsző, de hasonlatosan okkult terep, mint pl a halottlátó, szellemidéző, jós, asztaltáncoltató, bizonyos energiával természetgyógyászkodó, stb. praktikák."

Őőőő nagyon messze jársz...
De téged is arra kérlek, hogy tájékozódj a témában. Az ismeretet könnyebb összeegyeztetni a hittel, mint gondolnád, vagy mint a homályos félelmet. :D

Nem félünk! Nem félünk! Itthon vagyunk e földön. Nem félünk! Nem félünk! Ez nem maradhat börtön!

Útvonal

Fórumok  »  Társadalom, közélet  »  Vallás
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.