- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
emitter #1043 üzenetére
én megrögzött karakteres konzolos vagyok, még x-en is. ezért a levelezőm még egy darabig a pine lesz. nagyon megszoktam, nagyon megkedveltem. szeretem, ha egy program az én igényeimet szolgálja ki, és nem nekem kell egy progihoz alkalmazkodnom.
például a procmailban az a jó, hogy az mindössze annyit csinál, hogy a levelet olyan outputra irányítja, amit mondok neki. járatok 6 HIX-listát. aki ismeri, az tudja, hogy napi digestes listák, tartalomjegyzékkel, benne a cikkek. van egy nagyon jó progi, a hixsplit, ami ezt szétszedi cikkenként, a fejlécben a címet kicserélve a valódi e-mailcímre. ez már procmail alatt jól be van lőve, erről nem mondanék le.
de mivel az smtp szerverekhez egyáltalán nem értek, ezért először majd tájékozódom, hogy melyiket érdemes egyáltalán feltenni, és ha megy, akkor már egyszerűbb a dolog.
Aktív témák
- Autós topik
- Október elején jön a Bye Sweet Carole
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- E-roller topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Microsoft Excel topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest