Hirdetés

2024. május 28., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-10-10 15:19:20

LOGOUT.hu

Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#49071) Mr K


Mr K
senior tag

Ha már ilyen népszerű lett Dél-Afrika. :)
Rules are changing, and your medical aid likely won't pay for vitamins if you get Covid-19
(Avagy ha a tudósok még vitatkozgatnak is, a biztosítók szerint pár vitatott terápia nem éri meg a belé invesztált pénzt, így a továbbiakban nem térítik a felírt C és D vitamin valamint a cink pótlás árát. Van a cikkben egy érdekes link egy indiai témájú olvasói levél(?), miszerint nem feltétlen üdvös, hogy biztos ami biztos beszedetnek a covidos pácienssel egy csomó olyan gyógyszert, aminek a hatása nem igazolt, mert könnyen lehet, hogy többet árt mint használ. [Nálunk talán nem viszi anyagi csődbe a pácienst, de minek terhelni vele a (beteg) szervezetet, ha úgysem használnak.])

''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.