Hirdetés

2024. május 19., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-10-10 15:19:20

LOGOUT.hu

Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#46830) Sped válasza Parci (#46797) üzenetére


Sped
aktív tag

Rusvai is ezt mondja:

Rusvai Miklós: Már jövőre győzelmet arathatunk a koronavírus felett

ÉS A SZAKEMBER SZERINT A JÖVŐ ÉV MÁSODIK FELÉBEN KIALAKULHAT A TÁRSADALMI IMMUNITÁS A KORONAVÍRUSSAL SZEMBEN.
A virológus bizakodó az omikron variánssal kapcsolatban, amely szerinte hozzájárulhat ahhoz, hogy a társadalomban gyorsabban kialakuljon a védettség szintje. Ehhez az kell, hogy beigazolódjon: az omikron nemcsak gyorsabban terjed, mint a delta (szerinte ez már biztosra vehető), de enyhébb megbetegedést is okoz. Rusvai szerint okkal reménykedhetünk ebben, egyes vírusokra ugyanis jellemző, hogy az idő folyamán egyre enyhébb lefolyást okoznak majd, mígnem szezonális vírusokká szelídülnek.
A járvány eleje óta úgy várunk egy ilyen variánsra, mint a messiásra. És ha az omikron lesz ez a várva várt variáns, akkor kicsit korábban is jött, mint amire számítottam
- nyilatkozta.

IndyCar Series - Real Racing, Real Sport

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.