- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- potyautas: Norvég nyár
-
4200 - 4101
24626 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-02-08 12:00 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
-
attiati
veterán
eurpln-t szétcsapják ma is
plnhuf lehet, hogy megszűnik jó benchmark lenni, mert a lengyelek szintet léptek
-
Vesa
veterán
-
Vision
veterán
-
Mercutio_
félisten
-
Sub-S
senior tag
-
Ringman
félisten
-
attiati
veterán
Valamilyen egyensúlyt muszáj lesz találni 25re.
Persze nemzetgazdasági szinten értem.
Addig a 23-24 kuka.Persze ezek naív gondolatok.
Lehet, hogy a gazdasági részét elengedik és inkább a hatalomtechnikára és az agymosásra gyúrnak rá még jobban ---> eurhuf és infla fel, reálbér le, még több orosz-kinai függőség, kevesebb EU. -
travix
aktív tag
-
vnorbi
aktív tag
-
travix
aktív tag
Tudja valaki hogy interactive brokerses global trader mobil appban hogy lehet átvezetni tbsz-re a pénzt a cash számláról? Már vagy fél órát töltöttem a keresésével de esélytelennek érzem h valaha megtaláljam
-
Vérboci
addikt
Habár a vizsgált időszakban a társaság jelentős veszteséget mutatott ki, azt egyszeri tételek, elsősorban az előző tulajdonosnak fizetendő kölcsönkamatok okozták. - írják a cikkben.
a kedvenceim ezek a veszteséget okozó "egyszeri tételek". Elvileg minden hónapban félre tudnék rakni 500 ezer forintot, csak vannak egyszeri tételek mint, kazánjavítás, iskolakezdés, műszaki vizsga, nyaralás, stb. amik miatt ez nem jön össze. De mindez "nem tükrözi a valós pénzügyi teljesítményemet".
-
Ringman
félisten
Hogy addigra a 0% reálbéremelést és az 5-6% inflációt sikernek lehessen eladni.
miféle reálbéremelést? Az alacsonyabban kvalifikáltaknak vagy rossz régióban ragadtaknak ezekkel a bérekkel kell majd versenyezniük:
-
Ringman
félisten
-
stingy2
senior tag
Vodafone eredmény:
2020: -1,3Mrd
2021: -7,4Mrd
2022: -51Mrd
Persze a kormánysajtó ebből is kihozza, hogy mekkora bravúr. Én ebből csak annyit olvasok ki, hogy innen is talicskázzák kifelé a pénzt. -
Ixion77
Topikgazda
-
Celithrandi
addikt
-
Celithrandi
addikt
-
Dare2Live
félisten
Mai Vakmajom. Tessék rajta erőssen elgondolkodni.
"Kéne a Ferihegy is
Akár 700 milliárd forinttal, 1,8 milliárd euróval is nagyobb lehet a költségvetési hiány, mint ahogy tervezték, a recesszió, a megemelt adóktól elfogyott vásárlóerő miatt nem jönnek a bevételek. Kétszer nem lehet beszedni ugyananazt a pénzt, különadókban is meg ÁFÁ-ban is.
Eközben nem fizeti ki az állam a jegybank 2000 milliárd forintos, 5 milliárd eurós veszteségét, nincs rá pénz, még részletekben sem, ami ezért nyomtatott pénzből fogja fizetni a kamatot. Majd bepótolja a jegybank jövőbeli nyeresége, ami elvileg forintleértékelődésből keletkezhet a devizatartalékon. Mi másból.
Hirtelen 1,75 milliárd euróért kötvényt bocsátott ki az állam. Mert kell a lóvé.
Plusz szétrohadnak az alulfinanszírozott közszolgáltatások, oktatás, egészségügy, MÁV, vízközművek, Posta K.O., romokban. Semmire sem költenek, már 13 éve.
Csak magukra. A magántulajdonban jól működő reptér államosítása, legalább 4-5 milliárd euró, csak azért kell, mint a rezsimbank, a Digi, Vodafone, gázszolgáltató, az összes államosítás, mert a haveroknak, strómanoknak kell az üzlet, hogy amit lehet, kikanyarítsanak belőle magánzsebekbe, és mindig újabb zsákmány kell, mint a sáskáknak. Majd Ferihegy is pontosan olyan lesz ezért, állami kézben, mint az összeomlott MÁV, ha repülni akarsz, ha iskolát akarsz, ha kórházat akarsz, ha működő vonatot akarsz: irány minimum Bécs.
https://www.bloomberg.com/.../hungary-in-talks-to-buy-51..."Mondanám, hogy
de igazából tisztába vagyok, itt úgy gondolom vagyunk az egésszel. -
attiati
veterán
-
attiati
veterán
Arra tippelek, hogy a bűnbak megtalálásáig még a politika is próbál futni egy kört.
Zsarolás - helyezkedés - kuncsorgás módszerrel bepróbálkoznak az EU-s pénzekért ismét.Valószínűleg időzítenek is a 4 éves cikluson belül. Most próbálják beadni az összes keserű pirulát, hogy '25 elejére már elfelejtsék az emberek.
Hogy addigra a 0% reálbéremelést és az 5-6% inflációt sikernek lehessen eladni. -
Ixion77
Topikgazda
Szerintetek hogy lehet az, hogy most épp mára az US10Y +2.56%, US20Y +1.6%, US30Y +1.46%, a TLT meg ahelyett hogy -2% körül lenne +0.4%-ban van?
-
attiati
veterán
-
Segal
veterán
-
attiati
veterán
Lengyelek elintézték, hogy semleges poziba került a forint.
Érdekes lesz, hogy mit reagál az mnb egy ilyen harapófogóban az eddig tervezettekhez képest.
Ha semmit, akkor a forint relatív ereje nőhet a zlotyval szemben, ami fáj az exportra termelő cégeknek. Az április óta tartó PLNHUF emelkedés egyébként is gyengélkedik. Kíváncsi leszek, hogy átcsap e plnhuf esésbe.
Ha lekövetik a lengyel jegybankot, akkor annak meg nem sok realitása van.
Emelkedő USD és EUR kamatok mellett. -
Segal
veterán
Kezd egyre erdekesebb lenni a dolog.
Kivancsi leszek a FED es EKB dontesre
-
Celithrandi
addikt
-
User_2
aktív tag
hazamegy és teleokádja a tükröt.
volt egy főnököm régebben, azt mondta Ő azt csinálta. -
korcsi
veterán
-
Ringman
félisten
-
attiati
veterán
Lengyeleknél is történik valami.
Ft-ot szétcsapták, de a plnhuf mégis esik.
Ilyen se sűrűn van
-
Ringman
félisten
ja így nézve persze.
lentner elég súlyos kijelentéseket tesz, pl:
Most kifejezetten jól állunk, különösen ahhoz képest, hogy tavaly év végén, az idei év elején sikerült egy államcsődöt elkerülni.
vagy
Sőt, a fejlesztési és helyreállítási forrásokon túlmenően a lejáró államadósság-tételek és a hiány finanszírozásához szükséges források is szűken álltak rendelkezésre; végül távol-keleti és arab barátaink siettek a segítségünkre. -
aAron_
őstag
3 éves 450, 5 éves 488, rövidebbek BÉT-en is fent vannak.
Itt elég jól le van írva, erre hogy érdemes tekinteni:
Uncovered Interest Rate Parity (UIP): Definition and Calculation (investopedia.com)
#4165Ringman: "180 fokos fordulatra lenne szükség" A közjó érdekében igen, de hatalomtechnikai szempontokat mérlegelve már nem. A felsorolt hibák az utóbbin keresztül nézve jelentéktelenek, sőt, akár lehetnek cél is. Ha így nézzük, a gazdaságpolitika nem rossz, csak teljesen másra optimalizál.
-
Ringman
félisten
A GKI szerint mindez rávilágít a hazai gazdaságpolitika hibájára: az agyontámogatott járműipari fejlesztések az egyszerű, bérmunka jellegű tevékenységeket hozzák hazánkba, amelyek konzerválják az alacsony bérszínvonalat (és azt is egyre inkább bevándorlók kapják).
Eközben a túladóztatott ágazatokban rontja a versenyképességet a túlzott elvonás, mivel a beruházási források csökkennek. Illetve a szolgáltatások drágábbá válnak a hazai szereplők számára, mint a versenytársainknál (bankolási költségek, telekommunikációs kiadások), ami az ő versenyképességüket is rontja.
A termelékenység növelésének eszközei jól ismertek, a GKI fel is sorolja őket: az oktatás (beleértve a továbbképzést is), az egészségügy, a kultúra, a szociális szféra mellett a termelő/szolgáltató infrastruktúra (pl. telekommunikáció) fejlesztése lenne a követendő irány.
tldr: 180 fokos fordulatra lenne szükség. -
avl
senior tag
-
Ixion77
Topikgazda
-
aAron_
őstag
Mármint különböző lejáratokra mi az aktuális határidős EURHUF árfolyam? Ezt a hitelfelvétel költsége és a kockázatmentes hozam határozza meg. Egyszerűsítés képpen államkötvény zero kupon hozamokat szoktam nézni, EUR oldalon AAA minősítésűt.
Képen ez most a par hozamgörbe, ami azt mutatja meg, hogy adott lejáratra milyen kamattal lehet kibocsátani kötvényt, hogy az 100%-ot érjen.
-
avl
senior tag
-
Sub-S
senior tag
-
attiati
veterán
-
bandus
veterán
-
aAron_
őstag
-
fecus
őstag
-
Vesa
veterán
-
Vesa
veterán
-
fecus
őstag
Megvannak a végső számok: máris elvitték a magyar eurókötvényt!
A mi, itthoni eurónk miért nem jó nekik? Most majd 5,52%-ot fognak az imperialistáknak fizetni. -
Ringman
félisten
Bréking: a magyar állam többségi tulajdonrészt szerezhet a Budapest Airportban
na ez kell, mint szar a szekrénybe, mikor alapvető feladatait sem képes ellátni az állam és magas a hiány is.
-
j0k3r!
őstag
-
stingy2
senior tag
-
j0k3r!
őstag
-
aAron_
őstag
-
ngaba
aktív tag
-
j0k3r!
őstag
Na még egy aligátor

-
Vesa
veterán
-
avl
senior tag
most olvastam:
George Soros says that whenever he sees a bubble, he rushes in to buy it.If you’re an intelligent person, that might seem crazy. Why would you purposefully want to buy an overvalued investment?
But if you’re a smart person, maybe it makes sense.
You know that bubbles are likely to grow larger and last longer than most people imagine. You understand what’s going through people’s minds, and you know investors will keep frantically buying for some time not because the numbers make sense, but because their neighbor got rich and they’ll spiral down a black hole of jealousy and bad decisions.“That’s not irrational,” says Soros. (But please don’t try this; you’re probably not as smart as Soros).
-
attiati
veterán
Nem vastagon.
Egyrészt hiányzik giga mennyiségű EU-s forrás (amiből lehetett építeni devizatartalékot is).Másrészt sok a rendszerben a támogatott alacsony kamatozású hitel, ahol az MNB fizeti a kamatkülönbözetet.
Ha helyre is áll a rend (ami Mo-on fog utoljára bekövetkezni), akkor is vélhetően magasabb kamatkörnyezet lesz, mint a 10-es években.
-
j0k3r!
őstag
-
Ixion77
Topikgazda
-
attiati
veterán
-
Ringman
félisten
Megoldotta az Orbán-kormány: egyáltalán nem kell fizetniük Matolcsy Györgyéknek
Az Európai Központi Bank (EKB) elfogadta a kormány javaslatát a magyar jegybanktörvény módosítására - jelentette be hétfői Facebook-bejegyzésében Varga Mihály pénzügyminiszter.
A módosítás lényege, hogy a jegybank veszteségét - nemzetközi példák alapján - nem az adóbevételekből kell pótolni, hanem a jegybank középtávon várható nyereségéből - tette hozzá a miniszter.
Noha a jegybank a tavalyi évben rekordbevételre tett szert a forint árfolyamán, mégis 402 milliárd forintos veszteséggel zárta az évet. A jegybank mínusza a piaci folyamatok alapján idén a 2000 milliárd forintot is elérheti, amit a jelenleg hatályos törvények alapján a költségvetésnek kellene kipótolnia. -
Sub-S
senior tag
-
j0k3r!
őstag
-
Celithrandi
addikt
Pont hogy a hír arra mutatott hogy gyengülnie kellett volna. Kicsit olyan mintha félreértelmezte volna a fél világ a hírt majd a többiek meg csak beleültek
Mivel holnap nem lesz usa kereskedés szvsz mégnagyobb az esélye a gyengülésnek. Mondjuk én úgy látom, hogy ekkora napon belüli erősödés az elmúlt két hónapban is több alkalommal volt. -
Vesa
veterán
Érdekes valóban, holnap kiderül, merre megy tovább. Sok okot nem látok az erősödésre, nem mintha ez számítana, nálam okosabbak sem feltétlen találják el.

stingy2
Szimplán kíváncsi voltam rá, mert az utóbbi 6 hónapban csak egyszer ugrott meg ennyire. Hirtelen nem láttam semmi olyan hírt vagy más okot, ami indokolná, de biztos ki fog derülni. -
Celithrandi
addikt
-
stingy2
senior tag
Engem soha nem érdekel, hogy egy papírom miért ment le vagy fel, úgyis csak utólag derül ki az oka, amikor már rég lezajlott a mozgás.
Persze lehet tippelni, de sok értelme nincs: ha most betippelem hogy 1 éves távon (mert az időtáv se mindegy ugye) gyengül, akkor 50% eséllyel eltalálom, mert az szinte biztos, hogy 1 év múlva nem fog pipre ott állni, ahol ma. (ha meg igen, akkor kijött a 0 a ruletten
.) -
Celithrandi
addikt
-
Vesa
veterán
Ide is beírom. Kinek mi a tippje? Tovább erősödik a dollár, vagy ez a pénteki felpattanás csak egy anomália volt? Valójában, nem teljesen értem mitől ugrott meg

-
attiati
veterán
Törökök, argentinok esetén az a baj, hogy semmilyen reálkamatot nem fizetnek, nemhogy reálkamat felárat.
Ezt a kérdéskört talán eldöntheti, hogy nézünk TIPS jellegű kötvény kondíciókat feltörekvő és fejlett országokban.
Az infláció feletti kamatprémium mértéke árulkodhat arról, hogy több reálkamatot vár-e el a piac a kockázatosabb országoktól? -
PredatorZoli
senior tag
-
attiati
veterán
Nincs ebben semmi tapasztalatom.
Eddig csak hozamfelár fogalomról olvastam.
Reálhozam felárról nem. -
PredatorZoli
senior tag
-
attiati
veterán
úgy értem, hogy legyen mondjuk:
EUR infla: 7%
EUR hozam: 5%
EUR reálhozam : -2%HUF infla: 15%
HUF hozam: 18%
HUF reálhozam 3%huf-eur hozam különbség: +13% ... erre gondolsz? ez lehet pozitív tartósan
huf-eur reálhozam különbség: +5%... végül is ez is lehet tartósan pozitív, de akkor valami folyamat rossz szerintem
-
PredatorZoli
senior tag
-
attiati
veterán
A reálgazdaság és a tőkepiacok együttesen hatnak az árfolyamra.
Szerintem a reálkamat különbözet jobban tükrözi a tőkepiaci és a reálgazdasági hatást, mint önmagában az infláció különbözet vagy a nominális kamatkülönbözet.Reálgazdasági szempontból nézve:
Igazad van, hogyha külföldön kisebb az infláció, akkor ott olcsóbbá válik a termék, ott veszed meg és ezzel devizakeresletet támasztasz. Egészen addig megy a folyamat, amíg a forint leértékelődésén keresztül ki nem egyenlítődnek az árak. Import nő, kül.ker mérleg romlik.Tőkepiaci szempontból nézve:
Akkor veszik meg a forint eszközöket, ha a kamatkülönbözet és a forint gyengülés a végén pozitív szaldós: HUF kamat% - EUR kamat% - HUF gyengülés% > 0HUF gyengülés mértéke ismeretlen a képletben, várakozással lehet számolni. A szereplők számolnak többek között* az inflációval és így a példádban említett reálgazdasági árfolyam kiegyenlítőst hatással (huf gyengül, amíg az árak ki nem egyenlítődnek).
És itt jön be szerintem a pozitív reálkamat szerepe.
Annak infláció leszorító hatása van (visszafogja a beruházást, fogyasztást).
Csökkenő inflációs várakozás miatt kisebb huf gyengülésre számítasz a reálgazdaság irányából. Így a fenti képletben javul a várható eredmény.
A pozitív reálkamat szerintem tőke beáramlást okoz egészen addig, amíg túl nem erősödik az árfolyam, vagy amíg fennmarad a pozitív reálkamat.
Vagyis felerősödik a tőkepiaci hatás a reálgazdasági hatáshoz képest. Ilyenkor szoktak sóhajtozni az exportáló vállalatok, hogy túl erős az árfolyam.Persze nem lehet tartós állapot a pozitív HUF-EUR reálkamat különbözet, de amíg fennáll, addig szerintem egy döntő paraméter.
Ezért ijed meg a tőkepiac, ha egy feltörekvő ország átnéz az infláción és negatív reálkamatot fizet (pl törökök).
*Erős egyszerűsítéssel éltem, hogy csak pár paraméterre modellezzek (minden más változatlansága mellett). Nem hoztam be a politikai és országkockázatot. A kül.ker mérlegben az elszálló energiaárakat. Nem számoltam a kamat %-ok változásával. Szóval erősen elméleti okoskodás.
-
Celithrandi
addikt
Nem tudom, hogy a Moodies pénteken csak magyar vagy sok értékelést tett e közzé, mert ha sokat akkor benne van, hogy kiléptek egy rakás valutából ami dollárba és frankba vándorolt. Ha csak magyar értékelést adtak ki pénteken akkor passz. Remélem hétfőn racionalizálódik, kezd a CHF erőssége egyre jobban frusztrálni.
-
Ixion77
Topikgazda
A dollárerősödést én sem értem. Biztos van valami nyomós oka, mert nagyon határozott volt, de nem tudom mi az. A legjobb tippem az hogy a dollár menekülővaluta szerepe érvényesült, de a tőzsdén nem volt lényegi esés, és defenzív szektorok sem szerepeltek különösebben jól.
-
Celithrandi
addikt
szvsz pénteken gyengülnie kellett volna a dollárnak úgy ahogy felpattant az adatközléskor, a későbbi masszív erősödés inkább a furcsa. Nő a munkanélküliség, csökken a fogyasztás, visszavesz az infláció, nem emel kamatot a fed, jobb a dollárt átpakolni másba. A másik ami kissé fura nekem, hogy a dollárral együtt erősödött a CHF mintha valójában az EUR gyengült volna, pedig nem.
-
Ixion77
Topikgazda
Szerintem az a logika, hogy ha emelkedik a munkanélküliség, akkor közeleg a recesszió, ami miatt a FED pivot-ra kényszerül, azaz kamatot csökkent és QE-t indít. Emiatt a rövid hozam esik, hosszú távon viszont nő a kockázata a második körös inflációnak és a monetáris válságnak. A kockázat növekedése miatt pedig a hosszú távú hozam emelkedik.
-
PredatorZoli
senior tag
Szerintem nem a relatív kamatkülönbség a mérvadó, hanem a relatív inflációkülönbség. Hosszú távon legalábbis biztos hogy ez a mérvadó. Ezt csak átmenetileg tudja elhúzni ha valamiben magasabb a kamat. Hosszú távon be kell állnia az egyensúlyi pontba, hogy ne legyen egyik devizában jóval drágább minden (itthon szerintem túlértékelt a forint, hisz euróban szinte minden olcsóbb a környező országokban, mint itt forintban, szóval le kell értékelődjön a deviza ha már nem támasztja meg a magas kamat).
-
attiati
veterán
Nem spekuláció, hanem elméleti szinten hol az egyensúlyi árfolyama egy devizának, ha infláció üt be?
Reálgazdasági és tőkepiaci folyamatok együtt hatnak.
Sztem nem elég önmagában az abszolút kamatkülönbség. Pl. török és argentin eset (persze ott ezer más gond van).
A HUF árfolyam stabilizálásában sokat segített a pozitív reálkamat megjelenése (kamatszint - 12 hónapos inflációs várakozás). -
aAron_
őstag
És így is történt. Okát mondjuk én sem tudom, nem jártam utána, de simán lehet logikus magyarázat mögötte.
-
julius666
addikt
Ha deviza irányokra akarsz spekulálni akkor mi a szerepe a reálkamatoknak? Egy carry tradenél az abszolút kamatkülönbségek számítanak. Mit érdekli egy USA befektetőt az, hogy kis hazánkban hogyan változik a csavaros kifli, a tanulógitár meg a gáz sparhelt* ára?
*pár példa arra milyen fasza dolgokat mér a KSH az inflációs kosárban
-
aAron_
őstag
-
j0k3r!
őstag
-
ngaba
aktív tag
Most épp mitől esik a DTLA?... A piac most elvileg úgy gondolja, h enyhülni fog a FED monetáris szigor a rossz munkanélküliségi adatok miatt. Vagy ne keressek logikát?
-
attiati
veterán
-
avl
senior tag
2 kis színes, az elsöt talán érdemesebb átfutni, jo a címek "összhangja"
[kivalo-lehetoseg-van-kialakuloban-a-kotvenypiacon]
vs.
[inkabb-eladjak-a-kotvenyeket-es-mast-valasztanak-helyettuk-a-profi-magyarok]
én még (?) nem vettem a pl. 7-10 eves USA kötveny ETF-et (7USHG vagy 7USH), közvetlen magyar allamkötvenyem ~ 4%-nyi,
-
j0k3r!
őstag
https://ofdollarsanddata.com/sp500-dca-calculator/
Jópofa kis DCA calculator
Új hozzászólás Aktív témák
-
4200 - 4101
24626 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- TCL LCD és LED TV-k
- Honda topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Path of Exile (ARPG)
- Két év múlva jöhetnek az első DDR6-os memóriamodulok
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i5-13450HX, 32GB, 1TB, RTX 5060(8GB), FHD IPS 144Hz
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 27% - ASUS ZenDrive U9M optikai meghajtó DVD RW Ezüst
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 4/64GB szürke / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de igazából tisztába vagyok, itt úgy gondolom vagyunk az egésszel.