- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Matteo005: 9800X3D
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabber01
addikt
SSD annyiban lehet jobb, hogy annak nincs hangja, míg a HDD-knek azért lehet egy kicsi berregés, kattogás, ez-az, ami ha megy valami a TV-n nyilván nem gond, de ha ki van kapcsolva minden és csak a seed megy egész nap pl. akkor ez a kis cicergés feltűnhet és még zavaró is lehet.
Szerintem ma már az óriás adattároláson kívül, mezei átlagfelhasználáshoz semmilye körülmények között nem tudnám ajánlani a HDD-t, mert ok, drágább valamivel, de egy 1TB-os SSD azért már mindenkinek elérhető és elég sok mindenre elég.De ez csak szvsz.
-
Aurig@
őstag
Kinek mi.
Több, mint 10 éve van médialejátszónk, anno a gyerekek végett vettem, mert könnyebb, egyszerűbb volt a meséket rátenni külső HDD-re. Később tudták kezelni ők is. Lejátszó és tv bekapcs és nézhették a mesét. Ahhoz, hogy ezeket nézzék nem kellett PC-ét is bekapcsolni.
Jobban preferálom a dedikált médialejátszókat, mint a tv-be épített vackokat. Ilyen esetekben mindig kell valami kompromisszum, legfőképpen hangok terén.
Egyébként még sosem volt a tv-énk és a lejátszónk netre kötve, aminek jelenleg sem látom értelmét /személy szerint/. -
boborján2
senior tag
Láttam már működni, automata vagy hangvezérléses lámpakapcsolást + motoros redőnyöket egy házon/házban , hát nekem valahogy nem adja. Nem éreztem azt ,hogy erre szükségem van, pedig nem egy megfizethetetlen történet.
Szerencsére az asszony is így van ezzel, úgyhogy számomra ez a kérdés letudva -
bnorci71
addikt
e-mailt írt nekik és visszaigazolták.
De megnézik mi van feltöltve. Nekem kérték a széria számot e-mailben mert nem jót adtam meg elküldtem nekik a fényképet válogassák ki maguknak a vonalkódokból.
Egy bajom van az ilyen írásaiddal. Kész tény ként írod azt ami 2-3 év múlva történhet nem feltételesen.
-
bnorci71
addikt
és ott van az a példa ahol a topiktárs leírta, hogy igen nem a promós helyen vette, de lehet-e neki is plusz gari és megadták.
Tehát teljesen tudatában voltak annak hogy a számla nem oda szól
Szóval a te elméleted egy teória mindaddig amíg nincs meg az első 3év utáni garis ügyintézés. Igen a HA hirdetésbe igazad van én biztos ha meghirdetem esetleg oda írnám a plusz 2 év vagy/vagy.De a számlán azért nem nehéz beazonosítani még egy kínainak sem ,hogy nem a promóciós partner neve van.
-
zsolt501
nagyúr
Az az V486, én is elírtam
Én az Android TV 14-es verzióját várom most a TV-n a 12-es verzió fut, Chromecast with Google TV 4K-ra nem rég jött ki az új rendszer, lényegesen pörgősebb a rendszer, pedig nem egy erőgép a lejátszó, egy hibát találtam csak de az eléggé bosszantó, mégpedig Netflix 4K DoVi film lejátszása után az egész rendszer a földbeáll, a készüléket áramtalanítási kell, és csak úgy tér észhez, az a fura, hogy CSAK a Netflixes lejátszást érinti a hiba, bármi mással játszok le 4K DoVi filmet, nem lesz belőle gond, szóval a Netflix applikációnál lesz a hiba az már biztos ami kifekteti a készüléket. -
szoltan70
tag
Igen, biztos, hogy a szoftver hülyül meg valamitől. Hardver kizárt mert Xboxon kikapcsolva a DV-t HDR10-zel gyönyörű a kép. Egyébként fakó (ahogy Plex appból NAS-ról lejátszva is) Stream appokból meg ez a zöld/lila.
Amiket írtál, mind eljátszottam a régivel de nem változott, azért vettem ezt. -
mikrofon
veterán
Kizártnak tartom hogy a TV hibája legyen kétszer egymás után ráadásul pár hónapon belül. Max azt tudom elképzelni hogy a kábel vagy a lejátszó hibás és hibát generál a Tv bemenetén.
Ez a jelenség egyértelműen úgy néz ki mint amikor dv tartalmat nem DV-ként jelenít meg a TV, tehát hiányzik az az információ a tv számára hogy ez DV, vagy nem kompatibilis az információ..... Sokkal inkább azt gondolom hogy valami el lett állítva, valami elállítódott. -
mephi666
nagyúr
...vagy adott forrásra pl a gyerek eltolja az rgb skálát, mert szeretné, ha fater venne egy új tv-t
(...legutóbb bejött)
...én valami ilyenre gondolok, hogy egyes forrásokra időnként valami behülyíti a képbeállításokat
vagyis ha jobban belegondolok 6-7 éve szereztem android boxot a 15 éves samsungunkhoz, amivel gyönyörű volt a kép, majd amikor váltottunk a tu8002-re, annál alapból ilyen "rózsaszínes" lett minden... állítgatnom kellett rajta valamit, hogy megjavuljon (vagy kábelcsere kellett?), majd eladtam a boxot, mert a tv-re alapból lett plex app, ami a lényeg volt...
-
banuszzs79
tag
Biztos én vagyok a hülye akkor
de nekem nem tetszik ez a besárgult képernyő olyan mint a szemkimélő mód a telefonomon de végül is ez a legkisebb gond mert középre állitom a csúszkát aztén kész
Megvettem a Vhiktor beállításait de őszinte leszek nem igazán tudom hogy mit értem el vele vagyis hogy nem látom mitől lett jobb a kép pedig már napok óta bújom a tv-m
nekem mindig a samsung telefonom a mérvadó azon kb tökéletesek a szinek minden szempontból...Na sebaj probálkozom tovább hátha találok egy olyan megoldást ami tetszik...
-
tobias40
veterán
Akkor lehet hogy a 805 lesz a telekomnál az 5 év gari miatt,csak megnézem hogy milyen előfizetésekhez adják mert vmiért csak ajánlatot tudok rá kérni.Azt írta hogy majd keresnek egyedi ajánlattal,remélem nem kell hozzá 15000-es mobil előfizu!
A 765 meg csak 260.000 most az Euronics-nál,igaz erre meg csak 3 év gari van..
-
vargalex
félisten
Én azt gondolom, hogy pont ilyen hibánál egyértelmű, hogy először alaplap cserével kell próbálkozni (a Videoton szerviz nem tud software-olni az elmondásuk szerint), bár nem biztos, hogy a helyszínen megcsinálják (hozzám csak egy olyan ember jött, aki csak szállítja a TV-ket). Ráadásul csak Fehérváron, illetve Budapesten (illetve lehet, hogy útba eső településen is) jönnek személyesen. Tudomásom szerint a többi városból MPL-el intézik a szállítást.
-
koppasz1986
aktív tag
Szerintem 765re nincs img-s csak az a pkg, mert én sehol sem találok. Semeddig sem tudok jutni. Ha bedugom a pendrájvot bekapcsolás előtt ha nem, akkor is ugyanazt csinálja, gyorsan kattan kettot kétszer, az a hang amikor be meg kikapcsol a tv. A led annyi időre világít csak arra a 2-3 másodpercre míg ez lezajlik, aztán kialszik és onnantól semmi. Ez után már semmi életjelet nem ad, nem ég a led nem reagál a bekapcsológombra semmi, egyedül csak arra ha kihúzom és visszadugom, akkor megint kattan kettőt és semmi. Próbáltam pendrive be aztán benyomni a bekapcsológombot tartani és úgy áram alá helyezni, de akkor is ugyanazt csinálja.
-
vargalex
félisten
A 43C655 is simán akadozik a menüben új kora óta (azóta alaplap csere is történt más miatt). Nem egy kapkodós fajta. Megnyomom a forrás választó gombot és elsőre eltelik néhány másodperc, mire megjelennek a lehetőségek. A beállítás gombra ugyan ez. De bekapcsolás után azonnali hangerő állítás is ilyen. Lehet, hogy ezekre gondol a kolléga.
-
Spin
aktív tag
Konkrétan ezt a hibát néztem. Nekem C765 van. Közvetlen frissítés telepítés után valóban lassan indult el a Youtube (20-30 mp kb) és HDR tartalomnál valóban láttam én is akadozást, de nálam 3-4p után megszűnt minden akadozás. Tv kikapcs, újra bekapcs (gyorsindítás) azóta hibátlan nálam. Sokat nem volt időm tesztelni, de eddig nem vettem észre, hogy rosszabb lenne mint a 486, igaz előnyről sem feltétlen tudok beszámolni...Engem ami kiborít az a menüben való akadozás, lépkedésnél, de az mindegyik FW-rel ilyen volt eddig...
-
wwenigma
Jómunkásember
this is happening when playing videos from the beggining or when quick forwarding them?
If it´s when skipping forward and hitting play advancing the video, it´s a youtube app thing.. install a version from APKMirror or uninstal youtube update (it´s a random fail and it´s also associated with the account)
for example: using one account i had 0 problems and chaning the youtube account generated issues within the same app
és
No issues on my C755, perfectly smooth 2160p60 HDR on YouTubeSzóval valszeg egyéni probléma.
-
zsolt501
nagyúr
-
Vhiktor
nagyúr
Oda 2 kell. 1d lut és a config file.
Egyv alamire tudok gondolni, hogy a file nevében a PID utáni számsot a tv egyedi azonosítója és azért nem engedi. Lehet át kell nevezni ezt a számsort a saját tv pid számára.
De akkor ez újdonséág, mert pár hónappal ezelött ez nem volt gond. -
-
bnorci71
addikt
-
Bogyi007
veterán
Felraktam mégiscsak a V420-at, beállítottam Vhiktor setupjait is hozzá és minden okés újra.
Nem tudom mi okozta nálam a mikroakadozást a V486-nál a sportesenenyeknél de így most helyreállt a kép.
Most az F1 szabadedzést nézve inkább az van hogy kicsit soknak tűnik a McLarenek narancssárga és a Ferrarik vörös árnyalata...
-
-
nicu71
addikt
Csatlakozom,a Plex annyira egyszerű mint a faék,pillanat alatt felfogtam mit hova ,miért .A Kodi sokkal bonyolultabb, igencsak megkínlodtam vele , és nagyon ritkán voltam elégedett ,mindig elcsesztem valami beállítást és csomó időm elment kárba .És fel is felbosszantott,hogy hogylehetek ilyen béna.
Ami jó a Kodinál az a movieshark depo appjai,de most valami miatt /elég ritkán használom/azok se működnek az RTL + kivételével,rá is hagytam/Filmvilág,Netmozi el se indul,pedig automata frissítések stb be vannak állítva. -
vargalex
félisten
A Kodi nem csak droidon elérhető. Van Windows, Linux, macOS, iOS, tvOS, WebOS verzió.
#36993 bnorci71: a Kodi-nak is inkább akkor van értelme, ha nem file megosztásként használod, hanem scraper-el bekerül a médiatárba az összes tartalom borítóval, leírással, színészekkel, mindennel együtt...
-
bnorci71
addikt
Plex egyszerűbb.....
tartsd a gyűjteményed abba a név mappa rendszerbe amibe fel tudja ismerni mert egyébként nem jól olvassa be be se olvassa stb.
Kodi hozzáadod a média mappát és csókolom onnan meg fájl szinten tallózod. Persze Kodi is kínál millió beállítást el lehet benne veszni de alapból szerintem 100% egyszerűbb átláthatóbb mint a Plex.
Plex egy dolog miatt tetszik a távoli elérés. -
zsolt501
nagyúr
És Vhiktor C805 estén én azt vettem észre, hogy a megvett kalibráció a v486 szoftverrel nem az igazi, a színek el vannak mászva zöldes irányba, legalábbis a bőr színnél ezt vettem észre és a kép is mintha zöldesebb árnyalatot kap, szóval ehhez a szoftverhez nem lenne rossz egy új beállítási leírás, mert ez nem az igazi így.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nintendo Switch Joy-Con pair kontrollerek
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest