- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
válasz
andrew3 #37013 üzenetére
Vhiktor kalibrált beállítások C805
Ezt a V420 -as FW -ig tudod használni.Telegram - TCL Android TV Updates
Jelenleg úgy látom a csak a legutóbbi FW elérhető, az is Mega linkről.Lehetséges, hogy akkor is fog új FW -t találni, ha keresés előtt régiót váltasz. Olaszra, franciára, vagy angolra. De mondjuk nem derült ki az sem, hogy melyik verzió van fent nálad. Pl. van rá esély, hogy a V486 -ot nem találja meg. Nekem már a V420 -at sem találta, de azt egyáltalán nem sajnáltam.
Az említett V486 -nál változott némileg a menü, és bekerült a Filmmaker mód. Illetve érkezett javítás is a sokszor említett akadozás problémákra, ami nem mindenkinél jelentkezett korábban.
Hogy mennyire érdemes frissíteni, az teljesen egyéni dolog. Általában azt szoktuk javasolni, ha nincs gondod a TV -vel, szoftverrel, akkor nem fontos erőltetni. Ha felteszed a legújabb FW -t, akkor rá kell szánni az időt, hogy javíts a képen. A megvásárolható képi beállítások, ahogy feljebb említettem nem lesznek jók.
Pontos és helyesen megjelenített képhez természetesen minden esetben, minden FW alatt egyéni kalibráció szükséges.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest