- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeland0806
tag
válasz
vargalex #37232 üzenetére
Volt aki kísérletezgetett, de szerintem sokan akik felrakták köztük én, azért tették fel, mert problémáik voltak a tévével előtte. Akiknek nem volt különösebb problémája és felrakta azoknak előfordult, hogy lett utána valamilyen anomália még ennél a 486nál is. Ha minden flottul megy szvsz felesleges kísérletezni és elcseszni, ami jól működik. És ez benne van a pakliban TCL-nél. Ezért figyelmeztet porto is, mert ez elég régre visszanyúló probléma a frissítésekkel kapcsolatban. Én biztos, hogy amíg nem tapasztalok valamilyen hibát (és miért is tapasztalnék hetekkel az új fw után?) addig nem frissítek, de persze ez mindenkinek a saját felelőssége. porto csak felhívta a figyelmet erre, ami szerintem hasznos. Pláne az új és adott esetben csendes tagoknál
-
ρσгτσ
addikt
válasz
vargalex #37232 üzenetére
Csak abban volt újdonság, és jöttek már a visszajelzések, hogy régi problémákat is megold az FW.
Ezek most jellemzően azért jönnek, mert 2025 -ös TV -k is ezt a platformot használják. Így meg el lehet mondani, hogy jön frissítés. Még ha néhány foltozgatás van is, valószínű a frissítések jelentős része fogyasztói szempontból nem lényeges. Ahogy ez korábban is volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Windows 11
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Rap, Hip-hop 90'
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2
- Óra topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged