- eBay segítség kezdőknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ρσгτσ
addikt
válasz
rocco021 #37316 üzenetére
Apk -ból általában fel lehet rakni droidra, de nem lesz olyan stabil, mint egy natív app. Erről már korábban írtam, ha visszakeresel.
Viszont...mostanában nem néztem a telefonos cloud gaminget. Bekerült már az Xbox appba? Mert egyelőre nem nagyon látok ilyen opciót.
Egyébként aram01 Better xCloud -ot használ.
-
freeland0806
tag
válasz
rocco021 #36600 üzenetére
Úgy a legegyszerűbb ahogy írod fat32 kell jaja, utána usbről frissítés opciót kiválasztani.
Én a kevésbé egyszerűbb módját választottam pc hiányában és telefonhoz inkompatibilis pendriveal a kezemben. Azért leírom, akik hasonló cipőben járnak.
Leszedtem telón a zipet.
Átraktam a tévére a send files to tv nevezetű appal amit telóra és a tévére is felraktam előtte.
Pendriveot bedugtam. Tévén leformáztam.
CX File Explorerrel kikerestem a FW zip fájl helyét és rámásoltam a pendrivera. Siker. Ezt csak azoknak írom, akiknek esetleg nincs pc vagy nincs pendrivehoz való adapterük (vagymi) telóhoz. -
bnorci71
addikt
válasz
rocco021 #35768 üzenetére
hmm te vagy az első aki ilyet kapott
porto
kintről jönnek az igazoló e-mailek, nem hazai a támogatás
amikor az Sn-t kérték a levél fele ez voltПочитувани X.Y,
Ве молиме испратете ни го точниот сериски број на уредот, кој е на
етикетата на самиот уред, за да можеме да ја активираме гаранцијата.Серискиот број е означен со буквите SN.
google translate Macedónnak ismeri fel, fogalmam nincs a volt Szovjet tagállamokon kívül hol van még ciril betű
-
ρσгτσ
addikt
válasz
rocco021 #35768 üzenetére
Írd meg nekik, hogy Vodafone már nem létezik. One a jogutódja. Január 1. óta senki nem tud vásárolni a Vodafone -nál. Kérjenek le cégkivonatot.
Szerk.:
De amúgy ezt tudniuk kellene. Nagyjából kizártnak tartom, hogy a Voda nem értesítette őket a változásról. Amikor még Voda volt, tehát tavaly. -
ferob
őstag
válasz
rocco021 #35492 üzenetére
Mindenféle szakmai részlet nélkül, az általad vagy bárki más által letöltött hasonló tartalmak a legtöbb esetben olyan kodeket használnak (jelen esetben EAC3), amit a beépített chromecast funkcióval lejátszáskor a tévé saját hangszórján nem fogsz tudni megszólaltatni direktben átkódolás nélkül, viszont ez nem azt jelenti, hogy maga a letöltött tartalom hibás, vagy ne lenne más megoldás.
Jelen esetben, ha telefonról szeretnél lejátszani egyszerűen, akkor DLNA használatával célszerű átküldeni a tartalmat, ehhez telepítsd a telefonra pl. a WebVideoCast alkalmazást, és csatlakozz a tévéhez, így a saját médialejátszójával fogja lejátszani és a hang is rendben lesz.
A későbbiekben, ha esetleg belefutsz egyes esetekben abba, hogy a tévén nem megfelelő valamiért a saját lejátszójával a HDR vagy Dolby Vision tartalom, akkor el lehet indulni egyéb irányba és lehet közvetlenül telepíteni a tévére másik médialejátszó alkalmazást, így pl. a Kodit, viszont ennek bonyolultabb a beállítása, ha valaki nem használta előzőleg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged