Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vottokar
senior tag
válasz Bogyi007 #13796 üzenetére
Mivel hiába keresgéltem közben, semmi biztosat nem találtam, rendeltem kínai "barátainktól" egy RC802V-t egy "jó" értékelésű eladótól, ahol nem csak ő, hanem az értékelők is azt írják, hogy működik a mikrofon is.
Ha megjön valamikor, akkor kiderül az igazság..."Hát te meg ki a tö*öm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát?"
-
saelin
veterán
válasz Bogyi007 #15129 üzenetére
55" alatt is ugyan azt tudja a c735 mint a méretben felette lévők. Múltkor raktam linket is ide és saját tapasztalatom is ez. Pár napja jött frissítés és már a HGiG is megy rajta game módban.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Vhiktor
veterán
válasz Bogyi007 #16427 üzenetére
Van. 55 col alatt 60 Hz-es a panel és nem 144.
Bocsi a dupláért, közben már többen megválaszolták[ Szerkesztve ]
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Vhiktor
veterán
válasz Bogyi007 #18566 üzenetére
Feltételezem, hogy mindenki kihasználja a konzoljának tudásának maximumát. Ennyi erővel választhatnánk a legalacsonyabb felbontást is.
Egyébkként meg a tv-s és konzolos app nem teljesen ugyanaz, fene sem tudja, hogy pl a töltő képernyő alatt mi a különbség a 2 között.
De a töltőképernyő teljesen lényegtelen, a filmek jelenjenek meg jól.
[ Szerkesztve ]
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Bogyi007
veterán
válasz Bogyi007 #20165 üzenetére
Főleg az 55C735-el való összevetés érdekelne tőle...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Vhiktor
veterán
válasz Bogyi007 #20165 üzenetére
Sajnos nem láttam még élőben a C645-t, de én a 735-t venném, az tud valódi 4k 120 Hz-et és elvileg mindenben jobb.
-
-
Vhiktor
veterán
válasz Bogyi007 #20177 üzenetére
A C735 nem FALD-os.
-
csuvicsuva
addikt
-
csuvicsuva
addikt
válasz Bogyi007 #20180 üzenetére
Magenta1-ben vagyunk, nemrég lett hosszabbítva, a készülékkedvezmény fel lett használva, még mindig nem értem pontosan, hogyan működik a vásárlás náluk. 58" után nem szívesen mennék lejjebb, nyilván nem akkora az eltérés. Mondjuk a 100000 pluszt akkor valószínűleg nem érné meg a 65" C735.
Egyelőre van ideiglenes megoldás (a régi 49"-os 3D LG), de a Philips javítása gondolom nem két fillér lenne, azért gondolkoztam új készülékben és a VRR jól jönne. A legolcsóbb OLED tévét meg nem akarom megvenni, mert gondolom túl sok értelme annak sem lenne.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
-
rumkola
veterán
válasz Bogyi007 #21353 üzenetére
Én ezt nem értem, szerintem mindenkinek úgy kell beállítania a TV-t ahogy neki tetszik. Nagyon durva, hogy emberek erre önmaguktól nem képesek. Kiváncsiságból ráklikkeltem.
Pl. full meleg sárgás színnel játszani nálam kb. istenkáromlás, teljesen életidegen. A sharpeninget pedig miért venném nullára, miközben pont az a jó benne, hogy élesít, ami a textúrákon nagyon észrevehető. Szeintem egy TV képének beállításához semmiféle segítség vagy útmutatás nem kell, egy felnőtt ember képes ezt önállóan megtenni. A másik a nem tudok dönteni, mit vegyek? -
p@gabi
tag
válasz Bogyi007 #21355 üzenetére
Így van,alapnak megteszi,aztán mindenki az egyéni ízlése szerint módosít rajta,ahogy neki tetszik
A videó alapján legalább tudja az ember,hogy ha ezt és ezt állítom akkor az mire van hatással+nem kell a menüt millószor átnyálazni,hogy mit hol találok(amíg megtanulja az ember,főleg ha teljesen más típust használt előtte valaki) -
Vhiktor
veterán
válasz Bogyi007 #21364 üzenetére
Nagyon szívesen
-
nicu71
addikt
válasz Bogyi007 #21899 üzenetére
Én láttam ezt az egyet a helyi Euronicsban az idei modellek közül,és nekem is nagyon tetszett,sőt,az eladó éppen bőszen ajánlgatta egy vevőnek, miszerint "ezt magamnak is megvenném,sőt a kolleginának is ilyen van". 😉
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
boborján2
aktív tag
válasz Bogyi007 #21946 üzenetére
Nem a tv okoz meglepetést , hanem Te magadnak ,mert a nasod konfigjával és fájl átviteli protokolokkal nem vagy képben. És ezt nem bántásból írom, nehogy félre értesd!!!
Szóval valszeg a DLNA miatt lát a lejátszó rá a nasra.
A nason dlna alá berakott mappákat a belső háló minden tagja jelszó nélkül láthatja.
Ezen kívül van a samba jelszóval és jelszó nélkül(ha még benne van egyáltalán) ,ftp jelszóval és jelszó nélkül, sftp , webdav http , webdaw https .....stb....stb...Sokféle protokoll van és mindet lehet konfigolni tetszés szerint.
ignored users : snyper990 | SlayR0113
-
addikt
válasz Bogyi007 #22633 üzenetére
Xbox -on szerintem DV helyett inkább HDR javasolt játéknál, ha jó képminőséget szeretnél. Médialejátszóként nem vágom, mert arra nem használom. Auto HDR is OFF, mert sokkal jobban fog kinézni eredetin.
Bár a HDR -rel is vannak gondok néhány játéknál...hiába elérhető.
Tisztítót nem vágom, mert azt párom intézi, de ha érdekel megkérdezem.
Csatorna szerkesztőt nem használok TCL -nél, mert csak online TV megy rajta. Arra valószínű más tud majd válaszolni.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
H-Mano
tag
válasz Bogyi007 #22633 üzenetére
"Viszont kérdeznék olyanról amit még senki nem hozott fel témának."
Ó, dehogynem.(Csak neked új ez... )
Én pl. 3 db. mikroszálas törlőkendő+szmötyi..
- portörlés
-szmötyi a kendőre és folt törlés
-felesleges szmötyi letörlése
Szmötyi: egy fórumtárs ajánlásával Dataflash Cleaning Gel (TFT/LCD/Plasma cleaner) -
Swami
senior tag
válasz Bogyi007 #22882 üzenetére
Saját szolgáltatások menü pont alatt nálam csak a Prime Videó, Apple TV és HBO Max van. De pl az HBO Max is be van jelölve, mégis azt írja ki, hogy " Az eszköz nem kompatibilis ezek a verzióval. " A Sky meg sem jelenik. Magyar régióra állítva...
Vannak emberek, akik eljátszák a halálukat. Én eljátszom az életemet... (Julia Leigh)
-
st6969
őstag
válasz Bogyi007 #23121 üzenetére
Én rengeteget küzdöttem ezzel korábban. A lecserél tv-m Samsung F6400-as volt, ott, ha visszatöltöttem a chansorttal készített listát, teljesen random időnként 1 hét és 6 hónap között mindig ráfrissített (nyilván ez 6 hónap esetén nem fájt, de volt, hogy hetente frissített). Ott az volt a megoldás, hogy a tv hangolásnál a szolgáltatónál "Egyéb"-et kellett kiválasztani. Onnantól nem frissített. Egy szépséghibája volt: a tv csatornák neveiben az ékezetes betűket fura karakterekkel helyettesítette. Esetleg tegyél egy próbát.
Nálam egyébként Vodafone kábeltv van, egyelőre nem állítottam egyébre. Pár napja ugyan, de még jó... -
Cartmenn
tag
válasz Bogyi007 #23132 üzenetére
Én csak az adatait néztem,azért is írtam még jó hogy nem nekem kell ilyen TVk között válogatni ---a fényerőt elnéztem,egy másik oldalon csak 400ast írt (nem tudom melyik a jó) ,azt nem is tudtam a prohardveren volt tesztje a u6kq-nak,ott nem dícsérték ez tény Az android meg abból a szempontból jobb választás persze ha azok is kellenek.
-
-
rumkola
veterán
válasz Bogyi007 #23443 üzenetére
Elírtam a verziószámot, ez a jó:
V8-R51MT05-LF1V559
Feltöltöttem ide:
[link]IMG egy pendrive gyökérbe (nem a ZIP!), TV kihúz, bekapcsológomb nyomvatartása közben visszadug a 220-ba és addig nyomvatartani a gombot amíg el nem indul a frissítés.
A TV-t újra be kell majd állítani, de furcsamód néhány beállítás megmarad az előzőből. -
classic B
senior tag
válasz Bogyi007 #24654 üzenetére
Visszatérek a gyári lejátszóhoz, ott a kép és a hang is megfelel. A Vimunál a hang sem volt az igazi, nyilván beállítás kérdése, de nem esik jól vacakolni vele.
Amúgy valószínűleg szar a release (No-1), ezért a villogás. Megjegyzem nem is láttam különbséget a HDR10 és DV között ebben az esetben, egy rendes DV tartalom esetében biztos jobban kijött volna.
Mindegy, köszi azért az ajánlást. Később ha lesz kedvem próbálgatni, akkor ez lesz a következő. -
Vhiktor
veterán
válasz Bogyi007 #25350 üzenetére
Járni fogok nyáron
-
vata666
tag
válasz Bogyi007 #26573 üzenetére
V604 usb ről
Vata666: Samsung 77S95D, LG OLED48A13, Asus vivobook S15, Xiaomi pad 5 256 GB, Apple iPad Air 2020 cellular, Yamaha RX-V6A, Dali spector 5.1, Dali atmos, Yamaha Yas-306, Yamaha musiccast 50, Yamaha musiccast 20, Sennheiser Momentum 2, Zidoo Z9X, DS 918+ NAS, Samsung Galaxy S 22 ultra, Xiaomi AX3600
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest