- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-02-05 13:47 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tobias40
veterán
-
tobias40
veterán
-
tobias40
veterán
Mekkora előre lépés egy TCL 65C725-hez viszonyítva a 65C7K?
Miben jobb?
Ha van összehasonlító táblázat az is jó ha vki tud ilyet!
-
tobias40
veterán
-
tobias40
veterán
-
tobias40
veterán
-
tobias40
veterán
Mi most a BB 65"-ban ha ez egy 65VT50 plazmát váltana?
Fontos a jó képminőség,amlogic box-al használom sat tv csatornák nézése és NAS-ról a legjobb minőségben letöltött filmeket nézünk.
Nem kell a legújabb 2026-os tv,jó nekem a régebbi is csak jó legyen a képminősége!(látom hogy a C6K-C7K az ajánlott most de azért körbe néznék jobban)Sajnos a plazma úg néz ki hogy nem sokáig húzza(vszínű táp probléma) 13 évig ment nálam nagy megelégedettségre,még futok benne egy kőrt...
Hamarosan következne egyébként is egy új tv vásárlása tehát most jól körbe nézek.(így vattem anno a plazmát is
)Lehet esetleg nem sokat használt is ha hibátlan és vki magasabbra vált vmiért.de csak kifogástalan állípotút vennék meg így!
Köszi előre is a segítségeket!
-
tobias40
veterán
Fura mert nekem a sat-os csatornáknál is bőven észrevehető a különbség és az ipv csatornáknál is pedig elég régi a TCL tv-m.
(TLC 65 725 )
Hátha jön vki aki tudja a megoldást a problémádra... -
tobias40
veterán
Ki a szolgáltatód?
Melyik tv csatornák ezek? -
tobias40
veterán
Csak nézem hogy miket írtok itt én meg boldogan nézem a Pana 65VT50 plazmámat már kb. 12 éve,jók a sport műsorok is és a "normál tv" csatornák is.
Van egy 65"-osTCL tv-m is (kb 4 éves nem tudom melyik pontosan)de azt a fiam használja néha ps5-re,meg nyáron azon nézem a teraszon a sport műsorokat és egyebeket,de a plazma az plazma.
Mai napig elcsodálkozom milyen képe van igaz a fogyasztása töbszöröse a mostani új tv-knek de ezzel nem foglalkozom.
Emellett projektort használok minden napi film és tv nézésre,110" az sokat ad az élményhez,de ez már tényleg nagyon off,bocsánat érte!
-
tobias40
veterán
-
tobias40
veterán
Akkor lehet hogy a 805 lesz a telekomnál az 5 év gari miatt,csak megnézem hogy milyen előfizetésekhez adják mert vmiért csak ajánlatot tudok rá kérni.Azt írta hogy majd keresnek egyedi ajánlattal,remélem nem kell hozzá 15000-es mobil előfizu!

A 765 meg csak 260.000 most az Euronics-nál,igaz erre meg csak 3 év gari van..

-
tobias40
veterán
-
tobias40
veterán
Köszi mindenkinek,lehet nem derült ki de TCL-t akarok mindenképpen mert már van egy családban,ez a fiamnak kellene és ez a felhasználás.
Megnézem amiket ajánlottatok!
-
tobias40
veterán
-
tobias40
veterán
-
tobias40
veterán
-
tobias40
veterán
-
tobias40
veterán
Milyen hátrányai vannak a gyors indításnak?
Annyian írjátok hogy ji van kapcsolva,ezért kérdem...
-
tobias40
veterán
-
tobias40
veterán
-
tobias40
veterán
Wifin nem lehet másolni a tv-re wines laptopról hogy ne kelljen pen drivezni?
Ha igen akkor hogyan?(kényelmesebb lenne
)
Próbálom ftp-n elérni de nem tudok fh nevet meg pw-t beírni ha van egyáltalán...A bedugott pendrivet-látja a tv-m de csak azokat a filokat amit már korábban tettem fel,amit most szeretnék egy m3u file,azt vmiért nem látja a tv,a pc-n természetesen látom.Mi lehet a gond vele?
-
tobias40
veterán
-
tobias40
veterán
-
tobias40
veterán
TCL 65C725 tv-n nézem a hbomax-on az olimpiát.
4K-nak kellene lenni sztem de nem tudom az-e mert nem írja ki sehol.
Mit hogyan kellene állítanom hogy 4k-ban lássam az eurosporton sugárzott adásokat?
Droidos app-ból nézem ha ez számít!Köszi!
-
tobias40
veterán
Az lenne az igazi ha a kódolt csatornák is jönnének a tv-k sat tunerjével kártya nélkül ,de ez nyilván nem kivitelezhető,így marad az enigma2-es box...
(megosztással) -
tobias40
veterán
Szerintetek az EB és az olimpia után lemegy a tv-k ára mert előtte mindenki megvette aki akarta vagy inkább az akciók miatt épp most a jobb deal?
-
tobias40
veterán
Nagy butaságot kérdeztem,vagy másnak nincs igénye hogy wifin másoljon fileket a tv-re?(vagy nem lehet?)
-
tobias40
veterán
TCL tv-hez hogyan tudok kapcsolódni ftp-n vagy máshogyan wifiről azonos hálózatban?(ha lehet)
Vagy itt csak a pendrive a megoldás ?
Iptv csatlistát szeretnék ide másolni....Pc-ről vagy android teló vagy NAS-t becsatolni?
-
tobias40
veterán
-
tobias40
veterán
-
tobias40
veterán
Egy 65"-os TCL tv-t szeretnék a teraszon "lógatva" elhelyezni közvetlen a fal mellett de a falban nem akarok fúrni furattot.
A szarufákról lógatnám le vagy lánc-al vagy vmi eszétikus megoldással.Nem végleges elhelyezés(csak nyári használat,esténként) tehát könnyen levehetőre kellene megcsinálni és természetesen stabilra.
A fali konzol furataihoz tudok vmilyen módon így megoldást vagy más irányba kell keresgélnem?
Hátha vki csinált már ilyet...
-
tobias40
veterán
-
tobias40
veterán
-
tobias40
veterán
OFF,BOCS!

Ha valakinek lenne eladó tv-je 40" és afelett akkor legyen kedves keressen meg PÜ-ben,nekem csak arra kell a droidos tv hogy ezen tudjam futtatatni a KODI-t,más eszköz nélkül!Köszi,hátha nem zavar senkit az off de itt hamarabb találok megoldást mint az apró...

-
tobias40
veterán
-
tobias40
veterán
-
tobias40
veterán
-
tobias40
veterán
-
tobias40
veterán
-
tobias40
veterán
-
tobias40
veterán
-
tobias40
veterán
-
tobias40
veterán
-
tobias40
veterán
-
tobias40
veterán
-
tobias40
veterán
-
tobias40
veterán
-
tobias40
veterán
-
tobias40
veterán
-
tobias40
veterán
Samsung UE43AU7102KXXH
Ezzel szemben melyik TCL tv-t lehetne felállítani ha a fő használat az ps4 és később ps5 és netflix,iptv csatornák nézése?
Fiam venne hosszú távra tv-t,én a TCL felé akarnám terelni,de ha jobb a samsung erre akkor hagyom! -
tobias40
veterán
TCL65725-re szeretném a Kodiban az enigma2 addont telepíteni de nem teszi fel mert az inputstream ffmpeg direct függőséget nem telepíti.
Mi lehet erre a megoldás,sikerült vkinek működtetni Kodi alatt ezt az addont?Üdv!
-
tobias40
veterán
-
tobias40
veterán
Tegnap reklámbal láttam a tv-ben TCL tévét 50.000 ft. körül.
Hol lehetett ez nem találom?!
-
tobias40
veterán
-
tobias40
veterán
-
tobias40
veterán
Tuti nem fér be egy 65-ös tv dobozostól egy személy autóba!
És a 65"-t én már csak állítva szállítanám de ez mindenkinek a saját döntése!
-
tobias40
veterán
Én már vettem a 65VT50 mellé egy TCL 65 625-öt és a mindennapi tv-re teljesen jó.Igaz csak "tartalénak" vettem a TCL-t mert így a plazmát nézem 99%-ban de lehet majd lecserélem kíváncsiságból és tesztelem.Amikor megvettem akkor néztem pár órát,nekem megfelelt a telekomos iptv-vel és a nasról lejátszott 4K-s filmekhez is.
Tényleg csak tartaléknak vettem ha a plazma beadná a kulcsot.(és akkor jó árban is volt 240-ért szállítással,ha jól emlékszem) -
tobias40
veterán
-
tobias40
veterán
-
tobias40
veterán
-
tobias40
veterán
-
tobias40
veterán
-
tobias40
veterán
40"-os TCL tv-ből melyik az ajánlott ,csak kábel tv műsort néznek rajta?
Könnyen kezelhető tv kellene és minél több garancia!Linket kérhetek hol a legolcsóbb?
-
tobias40
veterán
-
tobias40
veterán
-
tobias40
veterán
Szerintem túlzások ezek a "ocsmány" jelzők,teljesen vállalhatóak a hd adások JÓ tv-n!

Még a régi stb-m van,a droidosról nem tudok nyilatkozni..
Nekem van egy Pana 65vt50 plazmám és egy TCL65 725 tv-m és mindkettőn vállalható a telekom hd adása!(van 1-2 ami nem szép de az épp nem érdekel.szerencsére a sport adók jók,nálam is az megy 70-80%-ban!)
Tudom hogy jobb a Digi vezetékes minősége de az nálunk nincs sajnos!
Csak hd-t nézek a többi nem érdekel!A 4K-ra nem fizettem elő mert csak egy műsor érdekelne,a sport de azért meg túlzás a 2000 ft havi díj!

Ha mind a 4 sport vagy számomra "jó" csati lenne akkor előfizetném gondolkodás nélkül! -
tobias40
veterán
-
tobias40
veterán
-
tobias40
veterán
-
tobias40
veterán
65 C725-re mi most a legújabb szoftver?
Ha frissítünk akkor nem törlődnek a jelenlegi beállítások sem igaz?
Itt a képi beállításokra is gondolok.. -
tobias40
veterán
-
tobias40
veterán
-
tobias40
veterán
Ma néztem először tv adásokat a 65" 725-ön,és teljesen vállalható volt a forma1-en és most a kézilabda mérkőzésen is.
Igaz én visszavettem a fényerőt és a kontrasztot is és mozi módban használom mert a Pana VT50 mellett túl sok volt nekem minden.
Így jónak tűnik és még fogom állítani de szívesen várom hogy kinek melyik beállítás "csomag" vált be!
Sat (upc-digi) tv hd műsorait nézem,sd-vel még nem foglalkoztam..
Sztem telekom iptv-vel is hasonlóan jó lenne,azt is még ezután fogom tesztelni.. -
tobias40
veterán
-
tobias40
veterán
-
tobias40
veterán
-
tobias40
veterán
-
tobias40
veterán
-
tobias40
veterán
-
tobias40
veterán
Köszi a helpet,mingyá megnézem melyik szoft van rajta,mert nem talált frisset!
Már csak a kodi a kérdés de igazából amlogic box is van csak ha jó a tv-é is akkor nem kell másik eszköz!
Habár gondolom a filmek lejátszására legtöbben külső eszközt használnak nem a beépítettet...
-
tobias40
veterán
-
tobias40
veterán
Ma megjött a 65C725.
Bekapcsoláskor eléggé sávos volt a kijelző ami filmek alatt nem látszik,remélem később elmúlik.Menü egész jól használható de még szokni kell,tv-t nem néztem még majd holnap rákötöm a telekomos ip-tv beltérit,kíváncsi leszek rá!
Most még csak full hd és 4k filmeket néztünk,azok rendben vannak ahhoz képest hogy lcd tv-ről van szó..
Kandencia helyes lejátszás alap vagy állítani kell hozzá valamit?Nem láttam röcögést de sokat nem is néztem még.
Kodi mennyire van lebutítva tv-re?
Netflix 4k-s adások nagyon jók rajta de mondom még csak keveset néztem..Képjavító funkciókat itt is ki kell kapcsolni mint a plazmákon,ugye?
Valamint van ajánlott beállítás fényrő-kontraszt stb-re?(van bőven állítási lehetőség ahogy néztem,nem nyúltam még hozzá)Ennyi pénzért jó vétel volt szerintem!
(238 volt a vége mindenestől) -
tobias40
veterán
-
tobias40
veterán
Amikor viszaküldünk egy droidos tv-t akkor gyári visszaállítást érdemes csinálni,gondolom.
Nem elég az app-okból kilépni amit használtunk....![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tobias40
veterán
-
tobias40
veterán
-
tobias40
veterán
Megjött az 55c725-ös gépem.

Így elsőre tetszik ,igaz még csak netflixes hd és 4k filmeket néztem meg rajta ,beletekergetve.
Nem állítottam rajta még semmit,azt sem tudom hel lehet a képi és a tv rendszerére vonatkozó dolgokat állítani.
Majd olvasom a kézikönyvét ami kb 3 oldalból áll magyar nyelven!
Szoftvere 2021 január ha jól láttam és az automata frissítésre állítva nem talált újabb szoftot hozzá az újra indításkor.Kicsi a kijelző(nagyon!) a 65"-os pana plazma és a (110" proji vetítő )után de nem is arra lesz használva mint a plazma,ez igazából csak netflix és tsai és esetleg a telekomos iptv fog menni rajta.Plusz az amlogic boxomról filmek lejátszása a nas-ról,full hd-ban és 4K-n.
HBO GO megy ezeken meg a készülékeken?
Ha bejelentkezek a gmailben a profilomba akkor miért nem jelennek meg a telepített programjaim ahogyan a telefonoknál megvannak?
-
tobias40
veterán
-
tobias40
veterán
-
tobias40
veterán
-
tobias40
veterán
-
tobias40
veterán
TCL 65C715 tv-nek milyen hátrányai vannak telekom iptv nézés(hd-s csatik) és nas-ról való 4k-s filmek és magas bitrátás full hd filmek esetén?
Szemből nézném kb 3,5 méterről és jó lenne ha a sport műsorok jól mutatnának és a Netflixről nézett filmek is..
Jöhet ajánlás másikra is ha jobbak az újak,250k-ig,ezt 215.000-ért tudom megvenni a telekomtol..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Crimson Desert
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Autós topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- További aktív témák...
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ UTÁNGYÁRTOTT AKKUMULÁTOR
- Razer Kraken V4 X RGB Gaming Headset
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0349AB)
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(meg van egy TCL 65C725 amit a teraszra szoktam kirakni nyáron,most ezt nézzük a plazma helyett.. 
És itt nem is látok rá kiírást ha váltana 4k-ra....

(régi és az új androidos eszköz)

Majd olvasom a kézikönyvét ami kb 3 oldalból áll magyar nyelven!
Vhiktor