Hirdetés
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
Üdv. Kéne egy kis segítség. Két hete villámcsapás okán elhunyt egy TV (CRT) és monitor-TV a családban. Így kénytelenek voltunk nagyon olcsón és hirtelen venni valamit.
Szóval egy TCL P635 lett belőle.
Mondjuk árához képest elég sokat tud, nyilván nem lép a miniledes tesók nyomába, de elég okés.
Be lett állítva a Google TV rajta (röpke 2 órámba telt), meg ki lett próbálva a lehető legtöbb funkció úgy egy hete. Minden ment jól. Majd frissítve lett a Netflix 4K előfizetésre és gondoltam kipróbálom.
És hibakód jött. nincs internet. Bemegyek a beállításokba, nézem Wi-fi ki van kapcsolva. (Miért???)
Bekapcsolnám, erre írja nekem, hogy biztos szeretném e, mert akkor TÖBBET fogyaszt a TV! Nem mondod?!
Bekapcsolom, kikeresem a routert, elmentem.
Majd ugyan úgy nem megy semmi, (Netflix, YouTube, Disney), mert nincs internet.
Azt valahogy nem hinném, hogy használaton kívül magától meghalt volna benne a wifi. Ráadásul beállításoknál látta 20 méteren belül az utcában lévő többi routert is. Mi lehet a hiba? Hogyan küszöbölhetem ki? -
Komplikato
veterán
válasz
Celtis #21648 üzenetére
Látom most ez a topik slágere, a C805. Ez hol áll képességei szerint a C735, az azt váltó C745 és a nagy tesó C845 készülékekhez képest? Azért kérdezem, mert simán tech specifikációkból nem derül egyértelműen mi miben jobb vagy több. Ráadásul a magyar boltok oldalain néha még alapvető információk sincsenek a készülékekről.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE75QN800B) 190CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65LS03AAUXXC) 165CM 4K Q-LED FRAME SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN900DT) 165CM 8K NEO Q-LED 2025 CSUCS TV ! AKCIÓ
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- TCL 55C805 - 55 col 4K QD-MiniLED 144hz
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest