Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskutya
veterán
válasz tobias40 #6395 üzenetére
215 nagyon jó ár. Igazából szerintem az lenne a legjobb ha berendeled és teszteled max ha nem tetszik visszaküldöd. Tesztelés előtt frissítsd mindenképp a szoftvert 645 a legujabb hivatalos. Én elsőre azt mondanám szerintem nem lesz vele gondod azokkal amiket irtal. Sportra egy 100hz-es tv jobb lenne de én ezzel is jól megvagyok.
hmm...
-
Lordus
senior tag
-
Kiskutya
veterán
válasz tobias40 #6505 üzenetére
Android tv azért más mint a telefonos. Nem biztos hogy minden program lesz mint ami a telefonon megy. A programokat először majd szinkronizálni kell a telefonnal és utána már ok. Nálam hbo go, spotify, netflix, YouTube, amazon prime össze van hangolva és működik rendesen.
hmm...
-
Kiskutya
veterán
válasz tobias40 #6612 üzenetére
Képjavítókat érdemes kikapcsolni én a micro dimminget szoktam használni alapon meg hdr filmeknél a dinamikus kontrasztot az kicsit dob a fényerőn. Beállítás a te szemed szerint ajánlott én nem szeretem a túlszaturált képet ezért a mozi módot ajánlom kiindulásnak. Amiket írtam a c715-ön teszteltem. A paraméterek alapján a 725 kB ugyanaz. Úgy látom a sávosodás tcl betegség ezt vagy megszokod vagy visszaküldöd. Filmezés közbe ritkán érzékelhető. Kodit nem használok.
[ Szerkesztve ]
hmm...
-
Kiskutya
veterán
válasz tobias40 #6612 üzenetére
Még annyi ha valami nem ok érdemes első körben a szoftvert frissíteni. Nem mindig jelez magától ha kijott egy újabb.
Nézd meg a verzioszámot talán jelenleg ez a legujabb a tiédre:Új TCL R51MT02 Android TV frissítés érhető el V267 -ben.
V267
http://eu-update.cedock.com/apps/resource2/V8R51MT02/V8-R51MT02-LF1V267/FOTA-OTA/V8-R51MT02-LF1V267.020119.zip
építmények date = 29 július 2021
építmények = 1627555338
biztonsági javítás = 2020 -12-05
gmsversion = Android_11_R
product.build.fingerprint = TCL/BeyondTV6/BeyondTV4: 11/RP1A.200622.001/AR03: user/release-keys
OTA size = 1.335GBhmm...
-
mikrofon
veterán
válasz tobias40 #6618 üzenetére
"Kandencia helyes lejátszás alap vagy állítani kell hozzá valamit?"
Az én információm szerint nem megy, sajnos ez saját lejátszóval, tehát ha tv-n játszod le a videót akkor nem működik.
Csak akkor van tartalomhoz illő frekvenciaváltás ha hdmi bemenetre érkezik a videó jel. Így ha van box-od ami ezt tudja akkor érdemes ezt használni. Én is ezt használom. Ez az ami engem a legjobban zavar a tv-kben.Szerk: bocs hirtelen c728-nak hittem.
A 725ben nem olyan jó a hardver és kevés a memória, így nem érdemes komolyabb videókat kodival lejátszani mert nem bírja. Nem a kodi van lebutítva hanem a hardver a kevés. Így emiatt is érdemes külső lejátszót használni.[ Szerkesztve ]
-
Kabu
tag
válasz tobias40 #7217 üzenetére
Végül nálam is hazaért egy 55"-ös C725-ös, ahogy te is írtad, egész vállalható a legtöbb tv adás, sokkal rosszabbra számítottam. Az M4 sporton egész jól nézett ki a focimeccs.
Belenéztem egy külső HDD-ről egy divx-es filmbe, azt viszont hagyjuk...
Egyes adók megakadnak nálam is 1-1 mp-re, ilyen dolog a régi Samsung-nál zerintem nem volt.
A fényerőt szintén visszavettem és nekem is a mozi mód jött be eddig a legjobban, de majd még állítgatni kell, mert nem sok időm volt fogallkozni vele.
Belenézem még a Lifecycle ( bringásoknak kötelező film ) HD verziójába, az viszont eszméletlen jól nézett ki, a részletek, a színek, a mozgások... pedig csak HD... -
Éne
tag
válasz tobias40 #7636 üzenetére
TV GO-t hogyan lehet működésre bírni? A nagyon körülményes megoldásis érdekelne... Próbáltam már mindent, még egy nagyon kedves ügyintéző hölgyel is beszéltem kb. 1 hónapja, aki megígérte hogy hív majd, hisz hívásom fontos számukra, de eddig még őksemjöttek rá a megoldásra mert nem hívott.
-
dropi
aktív tag
válasz tobias40 #7636 üzenetére
Hát oké, de azért mégis jobb tévén nézni a meccset :) Amúgy HD-ban sztem nem olyan borzasztó.
Levente1991: ha rakeresel, meg youtube tutorial is van róla, tök egyszerű :) Én már rutinból csinálom meg a teveken meg mi boxon. A lényeg h 18.9-es verziójú kodid legyen, amennyire tudom a 19-tol felfelé levore nincs meg megcsinálta ez a kiegészítő :(
Philips 65OLED718 - Xbox Series X - Google Pixel 7 Pro - Xiaomi Watch S1 Active
-
SteveK88
tag
válasz tobias40 #9546 üzenetére
Van androidos boxom a Telekomtól, de azt átraktam a hálószobánkba, és gondoltam ha már telefonon megy az app akkor a TV-re is felraknám, mert nem akarok plusz a egy boxért fizetni. De akkor legfeljebb nem nézünk TV adást a nappaliban. Úgyis csak a szemét ömlik mindenhonnan.
-
Kiskutya
veterán
válasz tobias40 #10939 üzenetére
Nagyon jó árban vettem újracsomagolt volt 77ezer emagon. Szerintem nem értettek hozzá azért küldték vissza mert a kép minőség teljesen ok homogén pixel hiba mentes. 2 napot ment megnéztem szerviz menüben. Egy probléma volt vele külső eszközről szaggattak a filmek viszont egy szoftver frissítés megoldotta azóta tökeketes. Erre tudok gondolni hogy visszaküldték.
Erre tökéletes:
[ Szerkesztve ]
hmm...
-
Saccco
nagyúr
válasz tobias40 #13146 üzenetére
Skoda Octavia 2 kombi.
Mondjuk a Hisense 65U8QF nem fért volna be, mert annak a doboza magasabb 4 centivel. Az volt még anno a pixisben.[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Bogyi007
veterán
válasz tobias40 #15128 üzenetére
A C735/739 tud minden földi jót 55"-tól már.
VRR, 4K 120Hz, Hdmi 2.1 és vállalható HDR.Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
LÁZ
addikt
válasz tobias40 #15128 üzenetére
200k alatt sztem nagyon minimális esély van 55ös hdmi2.1 100-120hz tv-re, 60hz-esek hdmi2.1-el akadnak [200k alatt] , de az 55c735 ugyanott elég best buy, és mindent tud, én a 728-at vettem tavaly ugyanennyiért...
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Tőzsde és gazdaság
- Sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest