- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HateEternal
tag
Redditen olvastam most, hogy valakinek teljes fr után jobb lett, de azt írja, hogy azt olvasta aztán visszatérhet. De keresgélek még én is, olvasgatok.
[Hmm, lehet akkor ez ilyen és ezzel együtt kell élni? ]
Electrical-Art-1111•5h ago•
It’s a pretty stupid fix, but it seemed to work for me for now. But what I did was just factory reset the image settings. It seemed better and didn’t notice any big judder/stutters anymore. I’ve heard that it can go back to the juddering after some time, but resetting is an easy task so I don’t mind it. -
bence188
tag
-
G-Bali
senior tag
Én se merek frissíteni, mert jelenleg nem tapasztalok semmi akadást, így nincs nagy értelem a frissítésnek,nem ? DE!
@HateEternal :Ezt még nem tapasztaltam ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged