Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tipcsi72
csendes tag
válasz
tipcsi72
üzenetére
Erről volna szó? Samsung QE55S95DATXXH 55" OLED 4K Smart TV
-
ρσгτσ
addikt
válasz
tipcsi72
üzenetére
Nézd, leírtuk milyen lehetőségek vannak. Az előbb linkeltem is. 55 colos méretben mindegyik 600 ezer alatt van. A mini LED -ek bőven, de még az S95D és a G4 is alatta van.
Szerk.:
A C805 az alja, amiről érdemes elindulni. A G4 és az S95D pedig a teteje. Onnantól már a te döntésed, hogy mit választasz.Egyébként van Milyen TV -t vegyek topik is.
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
válasz
tipcsi72
üzenetére
Ha nincs keret OLED -re, akkor TCL -nél C805 vagy C765. Ezeknél lejjebb nem érdemes menni plazma után. De mindenképp nézd meg őket valamelyik boltban, ha van rá lehetőséged. Pl. Euronics.
Szerk.:
Egyébként van Plazma TV topic is. Javítással, szervizeléssel kapcsolatban ott érdemes érdeklődni. Vagy körülnézni a neten. Azt úgyis csak egy szakember tudja megmondani, hogy javítható -e. -
freeland0806
aktív tag
válasz
tipcsi72
üzenetére
Szerintem félre olvastad, OLED-et ajánlották neked, vagy a miniledet alternatívaként
igazából ezekkel járnál a legjobban, de ha van rá mód akkor válassz OLEDet. Ha nincs akkor nézz meg élőben egy mini led tv-t, mert az is jó lehet. Ennél lentebb plazma után nem adnám. Telekomnál van többféle OLED tv Samsung, LG, Philips és Hisense is. Utóbbi a legolcsóbb 300 alatt van az ára, de ebben az Oled topicban tudnának neked segíteni, hogy melyik éri meg a legjobban ha leírod nekik mennyit tudnál költeni rá. Ők jártasak ebben -
freeland0806
aktív tag
válasz
tipcsi72
üzenetére
Ez edge ledes, plazma után nem fog tetszeni. Ha már QLED akkor direct ledest néznék inkább a helyedben TCL vagy Hisense vonalon, de az Oleddel járnál a legjobban. Sőt amennyibe ez kerül, abból már majdnem kijön egy Hisense 55U7KQ ami mini ledes, kicsit felette meg a TCL C805.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
tipcsi72
üzenetére
Plazmát én nem használtam, így a fenti témáról nem tudok nyilatkozni. Viszont OLED témában vár téged az OLED TV topic.
Legnépszerűbb az LG és a Samsung. Utóbbiból jellemzően a QD OLED paneles verziót érdemes választani. Persze vannak más márkák is, de bővebben a fenti topikban érdemes érdeklődni.
-
vaksi8
senior tag
válasz
tipcsi72
üzenetére
Hali!
Ha eddig plazmád volt, akkor neked szerintem a legjobb választás egy oled lenne, az áll képminőségben, betekintési szögben a legközelebb hozzá. Nekem is pana plazma volt régebben, azt váltotta egy lcd. Hát jó sok időbe tellet, hogy megszokja a szemem
Anyukám használja a mai napig, de amikor ránézek a képére, még mindig el tudok csodálkozni milyen szép, pedig vagy 15 éves technika
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE65QN800b) 165CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Samsung UE50AU7022KXXH 50 Crystal UHD 4K Smart TV, kifogástalan állapot
- SAMSUNG (QE75QN900B 190CM 8K NEO-Q-LED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE85QN70FAUXXN) 215CM 4K NEO QLED 120HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ
- 27% LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
igazából ezekkel járnál a legjobban, de ha van rá mód akkor válassz OLEDet. Ha nincs akkor nézz meg élőben egy mini led tv-t, mert az is jó lehet. Ennél lentebb plazma után nem adnám. Telekomnál van többféle OLED tv Samsung, LG, Philips és Hisense is. Utóbbi a legolcsóbb 300 alatt van az ára, de ebben az Oled topicban tudnának neked segíteni, hogy melyik éri meg a legjobban ha leírod nekik mennyit tudnál költeni rá. Ők jártasak ebben
Anyukám használja a mai napig, de amikor ránézek a képére, még mindig el tudok csodálkozni milyen szép, pedig vagy 15 éves technika
Vhiktor