Hirdetés
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Till@
aktív tag
Mivel ismét felröppent az akadozás
,így leírok egy-két dolgot adaléknak.Nekem van-volt Netflix, Disney, Prime,Max, mindegyik a legnagyobb csomagban.
A Netflix-en meg a Prime-on 24 vagy 25 Hz-en jönnek a filmek.
- Belső, külső lejátszóval is "akadozik" több látványos tesztjelenetemben , ugyan ott.Külső lejátszóval, Játék képmóddal kiküszöbölhető a hiba.Nem játék módban, javul a helyzet ha a precíziós részlet (pontos nevét most nem tudom) ki van kapcsolva, de jó nem lesz.HDR- kikapcsolása nem segít.Disney,Max 60Hz-en jön a film.
- Belső lejátszóval mondhatni hogy rendben van a dolog, zavaró anomáliák nincsenek.Külső lejátszóval viszont reprodukálható akadozások vannak jelen, mindegy hogy match frame rate van vagy nincs kapcsolva (60Hz mindenhogy), ugyanez játék módban nem akadozik.
Nekem ez a tapasztalatom sajnos,2 hete van szervizben.
Most egy régi Samsung tévé + Firestick-el vagyok kénytelen tévézni és sehol nem tapasztalom a fentebb írt dolgokat.@vaksi8
Az autós hasonlat azért nem jó, mert az autónál is minimum elvárás, hogy 4 hengerből 4 menjen, ne kettővel rángatózzon, a felszereltsége így nem lényeges.
A tévét meg mozgókép nézésére használná az ember, az nem elvárás, hanem az a minimum hogy ezt tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest