- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TippElek
csendes tag
válasz
vaksi8 #32603 üzenetére
Éppen ez a lényeg. Nem misztifikálom.
Akartam venni ár-érték arányban egy TV-t ami jelenleg, 250ezerből a lehető legjobb. Semmit nem vártam el tőle, mindössze annyit, hogy a képminőséggel ami van neki megnézzek heti 4-5 részt a sorozataimból, szabadnapomon pedig esetleg egy filmet.
Megvettem a C765-öt, és mint tegnap is írtam: bizonyos jeleneteknél legyen ez akció vagy éppen egy szimpla párbeszéd az arcokon észrevehetően van egy kis szaggatás. Ez mondjuk egy 40 perces résznél előjön néha kétszer, néha tizenkétszer.
Semmi hasonlót nem tapasztaltam soha. Ezért vagyok itt, mert nem értek a TV-khez.
Minden beállítással próbálkoztam amit a neten találok, mert soha semmit nem küldtem vissza és rendkívül macerásnak találom.
De most itt vagyok, próbálok megoldást találni- még egyszer hangsúlyozva : heti 5-6 óra olyan jelenség nélküli streamingre vágytam amikor nem azon kell gondolkoznom, hogy hé te! szerinted ez normális egy frissen kibontott tv-nél ?
Ezt összegezve írnám válaszul minden olyasmire, hogy jaj csak a netflix nem jó lehet azzal van a gond nem is a többivel....
Mert természetesen néztem ugyanebben a lakásban másik tv-n, néztem macbookon, néztem sokféle telefonon, néztem pc-n.Ha az kompromisszum, hogy ezt a jelenséget fogadjam el hiszen "csak" 250.000 forintot költöttem tv-re, akkor sajnos nem vagyok kompromisszumkész.
(ha úgy jön le, én se rosszindulattal írom ezt, csak tényleg próbálom körbe írni a helyzetem, mert nem szőrszálhasogatás miatt írtam le a gondokat, vagy keresem a megoldást.. szimplán elkeserít, hogy jelenleg azt érzem, hogy vagy nagyon béna vagyok vagy vettem egy tv-t ami nem képes zökkenőmentes streamingre, holott minden más eszköz képes volt/képes is erre ami a lakásban járt )
Szerk.: Ettől függetlenül én elhiszem és örülök minden hibátlan tv tulajdonosnak- tiszta sor hogy ha gond van, az nem mindenkinél és van akinek best buy. Én is így érezném, ha ez az nem lenne!
-
Qtya123
őstag
válasz
vaksi8 #32603 üzenetére
Ez egy rettentő rossz hasonlat....
Az elfogadható egy alacsonyabb árkategóriás tv-től, hogyha nem olyan a kép minősége, a kontraszt, kalibrálhatóság, fényerő, stb... mint egy prémium tévenek. Nem pedig működési anomáliák.Olyan megjelenítési problémák vannak, amelyek régebbi és sokkal alacsonyabb árkategóriás tévék esetén sincs.
Ha az autós hasonlatnál maradunk, mintha azt mondanád, hogy mit sírsz azon, hogy csak 3 kerék van egy Opelen, ez egy olcsóbb kategória, a Mercedes az prémium, na azon várd el a 4 kereket.
-
boborján2
senior tag
válasz
vaksi8 #32603 üzenetére
Én a 65C835 tévémmel nagyon elégedett vagyok.
Brutál színek és fényerő + a fekete az fekete. A hangzása sem elhanyagolható.
400 akármennyiről 370 volt jólárasítva. Szóval nem olcsó, de szerintem egy oled biztosan lett volna +200 és összehasonlítva ,nekem abszolút érte volna meg a felárat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged