- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
Új hozzászólás Aktív témák
-
taught
csendes tag
válasz
p@gabi #22802 üzenetére
Egyrészt nem "szaroztam", hanem leírtam a hibát. Másrészt nem "biccentettem" a fejem, hanem szemben ültem vele, majd "egy embernyit" jobbra és balra, és ez az embernyi, de akár egy fejnyi távolság elég a színvesztéshez, és fakuláshoz.
Nem vagyok elitista, amúgy szuper képe van mind film, mind játék közben, egy árva szavam nem lehet rá eltekintve ettől a nagyon szűk betekintési szögtől.
Mondjuk az is lehet a gond, hogy 65-ös TV-t 3,5 méterről nézem, de szerintem ez egy normális távolság ekkora TV-hez.
Illetve azért tettem fel főleg a kérdést, hogy a VA az ilyen, vagy én nyúltam bele egy rosszba.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
p@gabi #22802 üzenetére
Valószínű arról van szó, hogy nem egészen ehhez szokott hozzá. Sokkal érzékenyebb rá.
Nekem is feltűnik itthon 2 OLED mellett a VA TCL -nél. Mondjuk a nappaliban nekem nagyon fontos a betekintési szög, mert több mint 3.5 méter széles, nagy U alakú kanapém van.
Persze a hálóban lévő TCL -nél sokkal kisebbek a szögek, így nagyjából kevésbé zavar.
-
Imi1981
veterán
-
Nabukin
tag
válasz
p@gabi #22263 üzenetére
Black fridaykor vettem pont egy 55C805-öt 260-ért, ami 11 nap alatt ide is ért. Elvileg még vissza tudom küldeni. Csak a kérdés, hogy az probléma-e, hogy leszedtem a fóliákat róla?
Vagy így is vissza tudom adni, csak szépen be kell dobozolni? Mert hát én is pont néztem, hogy 216-ért be tudnám húzni.
-
Bogyi007
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- iPad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged