Hirdetés
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
Új hozzászólás Aktív témák
-
TippElek
csendes tag
válasz
vaksi8 #32603 üzenetére
Éppen ez a lényeg. Nem misztifikálom.
Akartam venni ár-érték arányban egy TV-t ami jelenleg, 250ezerből a lehető legjobb. Semmit nem vártam el tőle, mindössze annyit, hogy a képminőséggel ami van neki megnézzek heti 4-5 részt a sorozataimból, szabadnapomon pedig esetleg egy filmet.
Megvettem a C765-öt, és mint tegnap is írtam: bizonyos jeleneteknél legyen ez akció vagy éppen egy szimpla párbeszéd az arcokon észrevehetően van egy kis szaggatás. Ez mondjuk egy 40 perces résznél előjön néha kétszer, néha tizenkétszer.
Semmi hasonlót nem tapasztaltam soha. Ezért vagyok itt, mert nem értek a TV-khez.
Minden beállítással próbálkoztam amit a neten találok, mert soha semmit nem küldtem vissza és rendkívül macerásnak találom.
De most itt vagyok, próbálok megoldást találni- még egyszer hangsúlyozva : heti 5-6 óra olyan jelenség nélküli streamingre vágytam amikor nem azon kell gondolkoznom, hogy hé te! szerinted ez normális egy frissen kibontott tv-nél ?
Ezt összegezve írnám válaszul minden olyasmire, hogy jaj csak a netflix nem jó lehet azzal van a gond nem is a többivel....
Mert természetesen néztem ugyanebben a lakásban másik tv-n, néztem macbookon, néztem sokféle telefonon, néztem pc-n.Ha az kompromisszum, hogy ezt a jelenséget fogadjam el hiszen "csak" 250.000 forintot költöttem tv-re, akkor sajnos nem vagyok kompromisszumkész.
(ha úgy jön le, én se rosszindulattal írom ezt, csak tényleg próbálom körbe írni a helyzetem, mert nem szőrszálhasogatás miatt írtam le a gondokat, vagy keresem a megoldást.. szimplán elkeserít, hogy jelenleg azt érzem, hogy vagy nagyon béna vagyok vagy vettem egy tv-t ami nem képes zökkenőmentes streamingre, holott minden más eszköz képes volt/képes is erre ami a lakásban járt )
Szerk.: Ettől függetlenül én elhiszem és örülök minden hibátlan tv tulajdonosnak- tiszta sor hogy ha gond van, az nem mindenkinél és van akinek best buy. Én is így érezném, ha ez az nem lenne!
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Olcsó, jól szellőző mikrotoronnyal jelentkezett a DeepCool
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nyaralás topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Fujifilm X
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...