- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lauterbrunnen
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Till@
aktív tag
válasz
showtekk #31279 üzenetére
Ennek egy megoldása van jelenleg: elfelejted a Fényes képmódot.Ha DV-ben úgy váltasz képmódot, hogy csak érinted a Fényest vagy azt használod, akkor visszalépésnél Dinamikus lesz, ha Sötét vagy IQ között váltogatsz csak, akkor nem vált át Dinamikusra, marad Mozin.
@mikrofon
Hasonlóval próbálkoztam már, ott az 5. pont után a főkapcsolót nyomni kellett ~30 másodpercig, 7. volt az utolsó.Megnézem , hátha. -
Pendragon911
aktív tag
válasz
showtekk #30030 üzenetére
Hasonló cipőben voltam/vagyok én is, egyébként ugyanezzel a típussal
. Nekem volt lehetőségem a Telekom-nál megvenni a TV-t, amit majd költözés után fogunk használni, ami szintén hónapok kérdése volt a vásárlás időpontjában. Mivel egyből nem tudjuk használni, miután megérkezett, 3 napon belül ki kellett csomagolni és beüzemelni, hogy ellenőrizzük, működik-es, Illetve nem sérült-e. Ez megtörtént és úgy tűnik, hogy oké minden, bár hosszabb ideig nem tudtam tesztelni, tehát a feljebb említett, elvileg FW által előforduló hibák, jelenségeket nem tudtam megfigyelni, mármint hogy jelen vannak-e, de majd annak is eljön az ideje. Röviden a lényeg, ha mégis úgy döntesz, hogy most megveszed, akkor számolj azzal, hogy legyen helyed, lehetőséged kipróbálni, mielőtt a fal mellé állítod pihentetni a dobozban a beüzemelésig. Bár feltételezem, hogy erre te is gondoltál, minden esetre csak jó tanácsként írtam
-
válasz
showtekk #30010 üzenetére
65C745, 65C805 natívan tudja a 144Hz-es képfrissítést, előbbi FALD, utóbbi miniLED.
75C655 pedig 1440p felbontás mellett, alap QLED, de Superwide Gameview-t is tud PC-vel (21:9, 32:9 képarány).
65C655PRO pedig FALD, 1440p@120Hz-et tud, és Superwide Gameview-t is.Displayspec TCL Compare, itt a panel fényerejét, kontrasztját is látod + hangszóróban is van különbség.
300k HUF környékén van választék, 5 év garival vedd eMAG, ALZA, TCom hármastól!
Legjobb lenne, ha megnéznéd egy nagyobb Euronicsban, ott általában többet is kiállítanak (Savoya Park pl.).
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Notebook hibák
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Bitcoin topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- BestBuy topik
- World of Tanks - MMO
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest