Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez jó kérdés, és már bennem is felmerült... Pont azért, mert memóriahabos, és vannak komfortzónák. Elvileg a szellőztetés miatt kell, és, hogy ne süppedjen be.
De pl a régit:
Nem nagyon forgattam, csak ritkán. 
Van egy olyan érzésem, hogy a JYSK-es eladó csak lenyomta a dolgot, matractípustól függetlenül.Amúgy kb pont olyan kemény mint a régi, remekül aludtunk rajta.
-
-
-
mokus1
addikt
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Ne mondj butasagokat.

Egy jó táska rugós matracnal igazából nincs jobb. A lehető legjobb egy testnek. Szerintem kevered a régi bonellrugos matracokkal.Zap: fontos a vastagság, de fontosabb az anyagminőség, a hideghabot ezért szokták ajánlani, mert sokkal inkább tartja formáját.
-
-
Z_A_P
addikt
minden matracot bizonyos időintervallumon belül - mondjuk havonta - meg kell fordítani
De ha vannak ilyen komfort zonak, akkor csakis egyfelekepp hasznalhato, akkor hogy forgatod?
Nekem homogen a matrac, viszont sosem forgattam.
A vastagsag pedig nagyon fontos, annal stabilabb, kevesbe fogod kifekudni, stb Szerintem. -
Z_A_P
addikt
A méret fix 140x 200 mm.
jo picik vagytok
-
mokus1
addikt
-
A kocsiba csak doboz nélkül fért be.🤣
-
Asycid
tag
Annyira jók ezek a Jysk matracok, hogy én 2 ev után csereltem le egy Gold szintű matracot, mert kiteknősödött, de nagyon brutálisan. Egy közepesen kemény-kemény, zsákrugós, szivacsos tortarétegelt "csoda" szint volt. Nem az olcsók közé tartozott, de pontos nevet már nem tudok. Én 72, asszony kb. 55-57kg, szóval nem kapott nagy súlyt.
Előtte volt egy puhább memóriahab matrac, ugyancsak Jysk, az is pont így járt. Soha többet Jysk.
Ellenben utána vettem egy latex matracot, ami még drágább (mondhatni luxi-drága), egy pesti matracboltban, mert a latex milyen sziper-szuper. Na ez is 1.5-2 év után már erősen horpadt.
Mind a kettő forgatva volt /van havonta.
Alap, hogy matracon nem spórolunk, mert az alvás az egyik legfontosabb életminőség befolyásoló dolog. Ennek ellenére nem jött össze...
Azon gondolkodom, hogy ki kellene deríteni, hogy a szállodák honnan szerzik be, mert azok aztán kapják az ívet, de én még soha nem találkoztam kifeküdt matraccal szállásokon. -
Nem tudom hogyan fogalmazzam meg, de szerintem elég rossz utat választottál. Egyrészről a Jysk-es matracok inkább csak a parasztvakításra mennek a hatalmas akcióval, a csodaszuper extra nevekkel, meg a mindenfajta különlegesnek ható rétegekkel.
3 éve vásároltam egészségpénztári kártyára (Kb. 12-14% lejön az árból) hideghab matracot a Matrac Kuckóból darabját kb. 100e Ft-ért. Nincs benne kókuszréteg (hál istennek), se semmilyen űrtechnológia, csak megfelelő sűrűségű hideghab és egy jó huzat. Kb. havonta egyszer forgatjuk, és az ég világon semmi baja sincs neki, nincs kiteknősödve.
Legközelebb mindenképp próbálj rá valamelyik magyar gyártó matracára is, meg fogsz lepődni, hogy van élet a multikon túl is -
-
válasz
Hieronymus
üzenetére
Nos tény:
1. A DreamZone a JYSK saját márkája
2. Dreamzone név alól a T15 kikerült.
3. A BERGSFJORDEN is a JYSK saját márkája
4. Saját márkákon belül váltás volt
5. A termék jó.Azt, hogy miért volt rá szükség, mi csak találgathatjuk.
-
Ha kelendő a termék, nincs értelme. Miért adnám el azt, amiből hasznom van. A licencek korlátozhatják a továbbadási jogot.
A lehetséges leghihetőbb alap, hogy a terméket egyetlen gyártó készíti és címkéző cégek a megrendelők. Attól veszik a végeladók, aki éppen olcsóbban adja. Pár cent is sokat jelent nagy tételben.
-
válasz
Hieronymus
üzenetére
Például eladja a licencet, és más gyártja tovább. Nekem a T15-nél pl ez az érzésem.
-
-
Minden évben van nekik ez az akciójuk. Mi is vettünk, nyilván csak felé írják a magasabb árat... de jól hangzik. Van benne sok réteg, kókusz meg mindenféle, de 1 év alatt ki lehet feküdni 100 kilóval is. Nem rossz, de nem is ér meg 300e forintot, de valószínűleg annyi sose volt, csak 200 körül.
-
válasz
Hieronymus
üzenetére
Hát... az a helyzet, hogy a Matracvédő 140x200 cm BERGSFJORDEN | JYSK -m is nevet váltott, pedig az egyik már vagy 5 éves , és jóféle!
-
válasz
Krugszvele
üzenetére
Timi kommunikációjának

-
Krugszvele
senior tag
Minek köszönhető ez a barátságos árazás?
-
Mert egyébként a nevek is változnak nem ritkán, miközben egy adott modell esetleg érdemben nem változik.
Ekkor ez is olyan mint a gagyi PC tápok. Gyakran kell a nevet cserélni, hogy a rossz híre ellenére el lehessen adni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic8 lite 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem nagyon forgattam, csak ritkán. 
Ennyi maradt szabadon az 140x200-as ágy, és a 230 cm magas szekrény között. 😅