- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Chatcontrol
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuri00
aktív tag
Gondolom én csinálok rosszul valamit
Az M1en ha megnyomom az info gombot akkor bal felül írja hogy HDR10 jobb oldalon MBOX MESON REF 3840*216050HZ HDR10/PQ16, ha rámegyek hogy kép beállítások akkor bal felül írja hogy HDR Kép
Ha elinditok egy sorozatot akkor pedig bal felső sarokban HDR 10+, DOLBY ATMOS és ha ott megyek a Beállítások-Kép akkor ugyanazokat a beállításokat hozza
-
gyuri00
aktív tag
Nálam ez így nem működik, a Tv adásnál is azt irja ki hogy HDR kép beállítás ha lejátszok valamit akkor is, minden hol az előző beállításokat hozza
kenicsab Köszönöm majd napközben rápróbálok az adaptív fényerő bevan kapcsolva az energiatakarékosság ki, neked sikerült jól beállítani? vagy a sötétitésen kell gondolkozni?
BlueSteel Remélem ezekre gondolsz
.1080p.AMZN.WEB-DL.DDP5.1.H.264.
2160p.AMZN.WEB-DL.DDP5.1.Atmos.DV.HDR.H.265.á
Amit küldtél Plexen lejátszottam de itt én is észre vettem hogy akad, ez milyen formátum?
V143 van fent nekem is -
gyuri00
aktív tag
Sziasztok megjött nekem is a 65c805,az volt itt a legjobban ajánlott köszönöm is mindenki segítéség,Teljesen elégedett vagyok gyönyörű képe és hatalmas
,nekem a Tv adások minősége is megfélő, semmilyen akadást nem vettem eddig észre, Ps4et meg össze se lehet hasonlítani a régivel:) ,belső média lejátszó is eddig mindent vitt probléma nélkül, szóval jó vétel volt Telekomtól 260ért tudtuk kihozni.
De megnéztem a Ring of Power első részét, nappaliban nincs teljesen sötét, itt az első részbe elég sok sötét jelent van amit szinte láthatatlan volt, este újra néztem úgy teljesen rendben volt😊Gondolom itt beállítási problémák lehetnek, tudnátok egy két tippet adni ilyenkor min kellene állítani?
Ha külső Hddről nézek anyagot akkor van minőség romlás? Vagy érdemesebb a Plexet használni?
Vhiktor-nak is köszönöm a videóját, c835 höz készült videó alapján állítottam be a tvt, de ott mindig külön kell beállítani, ha Tv adást vagy Hd,4k tartalmat nézek? mert mindig a legutolsó beállításokat használja.
Dolby Vision anyagot még nem sikerült beszerezni,
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Google Pixel topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Napelem
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- ASUS routerek
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- További aktív témák...
- LG 65QNED87T 165 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- PHILIPS 43PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- HIBÁS Samsung UE40K5572 alkatrésznek
- LG 50QNED87T3B 50 colos LG AI QNED87 4K Smart 120hz Gaming TV
- Apple iPhone 13 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest