Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serpiko
addikt
válasz KubanitoS #98450 üzenetére
Na most néztem körbe az outlas 2 azt beszerzés alatt. A másik a péntek 13 lett volna hallod megnézem az adatlapot erre láttom nincs benne sztori mód hàt ez Lolipopinyó azért akadnak most jó gémek nem sok de van pár.
Ui: mostanában is itt voltam csak alvó ügynök voltam nem szóltam hozzà nem vót kedvem.
[ Szerkesztve ]
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
kokoaliga
tag
Sziasztok.
Szerettem volna vásárolni a steam-en és a vásárlás befejezése után azt írta ki,hogy a bankom visszautasította a vásárlást.
Miért lehet ez?
Vásároltam már a steam-enKoko
-
sagem
addikt
válasz kokoaliga #98452 üzenetére
Ha esetleg CIB-es vagy, akkor ez is lehet "2018.10.26. 18:00 és 10.29. 24:00 óra között a bankkártyákhoz kapcsolódó egyes szolgáltatások nem, vagy csak korlátozottan lesznek elérhetőek. "
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
MikeWazowski
veterán
Tegnap reggel filóztam, hogy el kellene kezdeni a Bioshock Infinite játékot, mert anno csak végigrohantam benne minden videót átugorva, a sztorival nem foglalkozva. Látom 30 euró, ennyit mondom nem adok érte és beraktam kívánságlistára. Erre este kapom a mailt, hogy le van árazva a kívánséglistán szereplő game - csak ez volt ott - 7 euróra hát el se hittem, így meg is vettem. Este magyarosítást is felrakom és uccu
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Serpiko
addikt
válasz kokoaliga #98458 üzenetére
OTP Maestro van nekem adtak hozzá web kártyát vagy mi a túrót azzal tudok vásárolni neten. Annyi pezt rakok rá amennyit akarok így biztonságban van valamennyire a fő kártyám.
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
csaba951
veterán
The Turing Test Collector's Edition
Akinek már megvan The Turing Test, annak mekkora árat ír erre a csomagra?[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
VGYke
addikt
Ha az akció vége nov.01, az magyar idő szerint hány órát jelent?
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
csaba951
veterán
Hagyományosan 19:00 lenne. De most pont egy speciális időszakban vagyunk. EU-ban már megvolt az óraátállítás, USA-ban még nem. Ezért 18:00.
Más. Sirpi és DrTechnoid - Köszönöm!
Más. Kész is vagyok a vásárlással. Kemény 0,39 €-t herdáltam el, azt is walletből.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz csaba951 #98466 üzenetére
Gratula, jó szórakozást hozzá.
Én titokban a Pinball FX3 DLC leárazásokra számítottam, de azon megint semmi.http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
Segal
veterán
válasz DrTechnoid #98467 üzenetére
Én meg a Beat Saber-re de nagyon nem akarják leakciózni
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Csapoati
nagyúr
válasz DrTechnoid #98467 üzenetére
Azt majd az őszin, ez tematikus sale, nem?
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Segal
veterán
Ajándékba veheted másnak
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
aktív tag
A 2,5 eurós csak egy DLC a játékhoz. [link]
A 12,5 eurós pedig a full játékot is tartalmazza + season passt. [link]
[ Szerkesztve ]
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
majd karacsonykor hatha kap egy eros -10%-ot . eddig soha nem volt akcios tudtommal, es butak lennének ha barmikor leakcioznák.
pinball fx3: halloween sale van, horror megyen + par mas. lesz még két sale az évben, majd akkor.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Segal
veterán
válasz maross #98479 üzenetére
Én meg úgy vagyok vele hogy oké tetszene a játék de 20 euroból azért több mindent is lehet ilyenkor venni. Tehát egyelőre nem kapnak a pénzemből. Most épp a The Vanishing of Ethan Carter lett a VR-os befutó. Meg pár másik hasonlóan leárazott (nem VR-os) játék.
-
-
senior tag
Sziasztok!
Az tűnt fel, hogy a múlt héten még 2 centet vonna a kártyaeladás után, most meg 3 centet akar vonni.
Megdrágultunk, vagy csak hiba a rendszerben?#szerk: Segal: köszönöm, ezt nem tudtam. Látszik, hogy eddig milyen értékben használtam a rendszernek ezt a részét.
[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
válasz maross #98481 üzenetére
Én sem fogok a végtelenségig várni csak soha sem érem utol magam a meglévő játékaimmal sem. Lehet nem kéne mindig újakat venni?
HummeRC: %-ot von a steam tehát minél drágábban adsz el valamit annál többet fog levonni.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz maross #98479 üzenetére
Kössz ,erre most nem is gondoltam.
Más téma
Egyik nap láttam valahol ismét felbukkanni fiatal korom játéktermi játékát , van arra esély hogy valaki kidobja steamre valaha?
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
csaba951
veterán
válasz DrTechnoid #98484 üzenetére
Tök esélytelen, úgy ahogy gondolod! Viszont van egy MAME nevű program, ami egy ilyen játéktermi gép szimulátor. Ez legális, ingyenes. Szürke zónában meg le tudod rá tölteni a játék rom-ját. Így már játszható. (google keresés: mame Cadillacs and Dinosaurs)
-
őstag
válasz csaba951 #98485 üzenetére
Kár mert a steamen kiadott , 90 %-ban 8bites grafikával megvalósított foshtengerben bőven megférne ez is , sőt ezt még egy szélesebb réteg jobban ismeri mint az elmúlt 4-5 évben a soksok indie készítő által összekloffolt förmedvényt. Ezzel nem azt mondom hogy az 1 2 3 4 személyes csapatok által készített cucc hitvány , de ha megnézzük hogy miket tartalmaz a steam store a konstans 0.39 Eur-os részlegben akkor ez bőségesen beférne melléjük.Nem mellékesen pár garast még tudna csinálni a Capcom magának ezzel.
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
wjbhbdux
veterán
válasz DrTechnoid #98486 üzenetére
Mother Russia Bleeds jól értékelt ilyen témában. Jövőre meg jön a Streets of Rage 4.
/s
-
őstag
-
sagem
addikt
válasz DrTechnoid #98488 üzenetére
Van még a témában Bud Spencer & Terence Hill játék is, a klasszikus zenékkel!
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
eami
Topikgazda
Annyira szuper ez steames elemző rendszer. Hiába aktiváltam be 16 játékot, profilon csak 8-al lett több mert a többit még elemzi a steam
-
vorosmarti
senior tag
-
eami
Topikgazda
válasz vorosmarti #98491 üzenetére
hát igen. pl profilon most 7670 játékot ír, viszont libraryben 7914 van :|
-
s7evcsenko
addikt
Hi
Lenne 293 drágakövem.
Nem akarok rányomni oldalt egyikre se, mert még nem csináltam ilyet, aztán hátha hülyeséget csinálok.
El szeretném adni őket, ehhez a zsákba pakolást kell választanom vagy a bónuszcsomagot?
Olvastam valahol, hogy csak 1000db-tól lehet eladni... Ez még él?
Vagyis akkor addig semmit se tudok ezekkel csinálni, amíg nincs ezer?[ Szerkesztve ]
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
wjbhbdux
veterán
válasz s7evcsenko #98493 üzenetére
Eladni 1000 db-ot lehet, 1 zsákban. Bonuszcsomagot játéktól függően 400-1200 között lehet csinálni, ez 3db kártyát ad ahhoz a játékhoz ami nem ér túl sokat manapság hacsak nem kapsz fóliásat.
[ Szerkesztve ]
/s
-
s7evcsenko
addikt
válasz wjbhbdux #98494 üzenetére
Értem köszi.
Vagyis akkor mindenképpen jobban járok, ha eladom ezresével?
Van egy csomó kártyám, amit nem vesznek meg még €0,03-ért sem, amiből én ráadásul csak €0,01-et kapnék...
Ezek 1-20-ig adnak köveket.
Árulgassam inkább a kártyákat türelmesen, vagy alakítsam kövekké?
Mennyit ér egy 1000-es pakk kő? Mennyit adnak érte?"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
nagyúr
Pontosan úgy ahogy írod... ezresével lehet csak eladni és csak az éri meg kvázi.
Jelenleg 0.47 EUR kb a tuti eladás.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Serpiko
addikt
Zsàkba nyomom őket úgy szoktam eladni. Nekem a bonuszcsomag nem éri meg.
-
Segal
veterán
válasz Serpiko #98497 üzenetére
A bonuszcsomag egy vicc.
Vagy eladni erdemes a dragakovet vagy cserelni masra."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
s7evcsenko
addikt
válasz FollowTheORI #98496 üzenetére
Basszus... néztem ezt az oldalt, de nem értettem, hogy miért szór így az ár és a darabszám...
Most viszont, hogy belinkelted, végiggondoltam, és rájöttem, hogy ennyi darab 1000-es zsák van eladás alatt azokon az árakon, ugye? Jól logikázom?Vagyis ha jól számolok, akkor ez akkor éri meg, ha 47db €0,01-es kártyából megvan az 1000db kő, plusz a steam sarc...
Hát ehhez 20+ kő kellene kártyánkként, ami szinte sosincs...
Akkor ez nem annyira nagy deal...
(mondjuk így már akkor értem, hogy miért nem veszi meg senki a kevés követ adó kártyáimat. )Köszi.
[ Szerkesztve ]
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Autós topik
- Facebook és Messenger
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Házimozi belépő szinten
- BMW topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs