Hirdetés
-
LOGOUT.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cheesus
senior tag
válasz Bjørgersson #83100 üzenetére
Talán win/macgamestore-on vettem még anno vmi 5€ körüli összegért ha ez esetleg segít
[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/csehla
-
Bjørgersson
félisten
válasz Cheesus #83101 üzenetére
Steames ugyanúgy? Vagy ez csak Steames?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
[Prolixus]
addikt
Steam-en nem. MacGamestoreban viszont már sokszor volt 5 euro.
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
sokszor van 5 euroert az emlitett boltban, steamen még nem kapta meg, csak amikor el volt arazva.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Bjørgersson
félisten
válasz [Prolixus] #83104 üzenetére
Úgy értettem, hogy WinGameStore-on is Steam kulcsot kapok-e. MacGameStore-on egyébként megint 5$.
[ Szerkesztve ]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Cheesus
senior tag
-
Bjørgersson
félisten
válasz Cheesus #83108 üzenetére
Szuper, köszönöm szépen a segítséget mindenkinek!
-
Assimilator
őstag
Asszem egy RAGE, Wolfenstein, ARK trio repulni fog a kosaramba.
A wishlistem termekei igen jo aron vannak. -
KisApám
addikt
válasz Assimilator #83110 üzenetére
És hol/honnan pakolod bele a kosaradba?
(A RAGE érdekel leginkább.)[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
törölt tag
Jól látom hogy nincs semmi szavazás vagy játék amivel ingyen kártyákat lehetne szerezni?
-
wikings2
őstag
válasz Franklin #83112 üzenetére
Steam wallet pénzből szeretném megoldani a karácsonyi vásárolgatást, de ez mondjuk eléggé érdekes hogy 10 euro különbséggel árulják ugyan úgy -50% al felcímkézve. azért köszi az infót, másoknak hasznos lehet
[ Szerkesztve ]
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
[Prolixus]
addikt
válasz wikings2 #83116 üzenetére
Mi ezen az érdekes? A negyedikes matek alapján ez csak úgy lehet, hogy steam-en magasabb az alapára is. Ami így is van.
Egyébként meg a GOG-ot a CD Project Red üzemelteti. A Steam-et meg a Valve, akik szépen rárakják a maguk jussát a CD Project Red játékaira is. Szóval igazából pont természetes, hogy steam-en magasabb az alapár. Itt max azt lehetne kifogásolni, hogy aránytalanul magasabb, amivel egyet is értek. Dehát senkit nem köteleznek, hogy steam-en vegye meg.
[ Szerkesztve ]
-
wikings2
őstag
válasz [Prolixus] #83117 üzenetére
Nem a 4.es matek érdekes, hanem az hogy a gog alapból olcsóbban adja akciók nélkül, és ha ő megteheti hogy ráteszi az 50% ot akkor steamen ez lehetne 60% is vagy a steam ár is lazán lehetne a gog-os alapár.
genndy: no igen, nekem meg se opcióm arra hogy gogról vegyem, se kedvem hogy szana szét tároljam a játékaim, szóval marad a steam drágábban
[ Szerkesztve ]
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
[Prolixus]
addikt
válasz wikings2 #83120 üzenetére
Továbbra sem értem a logikádat az alapár tekintetében. A steames alapár csak úgy lehetne versenyképes a GOG-os alapárral, hogy ha a CD Project Red kvázi kevesebbért adná oda a Valve-nak árusításra a játékot, mint más disztribútornak. Miért tenné? Vagy a másik lehetőség, ha a steam nem rakná rá a saját hasznát. Miért tenne ilyet? Szóval amit írsz az alapárról, az teljesen irreális elvárás.
Akció persze, lehetne nagyobb a steam-en. Én is örülnék neki, mert én is ott akarom majd megvenni a játékot, ha 15 euro alá megy. Viszont egy fél éves játékról beszélünk, ami jól is fogyott egyébként. Sehol sem fog kapni 50%-tól többet. A Steam meg nincs rákényszerítve arra, hogy versenyezzen a GOG-os árral. Szóval sakk-matt.
[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
Dying Light's next DLC is so big Techland is raising the price
Röviden: Jön a játékhoz The Following DLC. A készítők szerint ez olyan hatalmas lett, hogy akár önálló játékként is megállná a helyét. Ennek örömére december 8-tól 50%-al megemelik a Season Pass árát. Ennek a figyelembe vételével döntsön mindenki a vásárlásról!Egyébként a SP-ban egy kazal dlc van már most is, ami külön nem is vehető meg a Steam Store-ban.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz csaba951 #83122 üzenetére
Zsír... akkor jó hogy még időben behúztam az egészet Nuuvemről pár hónappal ezelőtt.
Remélem minden extrát megkapunk ingyen, nem lesz Borderlands féle tökölés a DLCk körül SPn kívül.Ez az Evil Within is betyáros... 60 giga helyet kér...
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
VGYke
addikt
Magamnak válaszolok, de hát ha más is tanul belőle! A lényeg: hosszú idő után 1db (Wolfenstein The New Order ) steam játéknál tapasztaétam fagyikat, ezt nem tudtam mire vélni... Van jó sok vásárolt VGA teszt programom, mint pl. 3DMark11 és elődök, utódok, semmivel nem volt probléma, ami arra utalt volna, hogy a VGA hibádzik. Bár "enyhén" az Asus R9290X-DC2OC-4GD5 VGA kártyám felt volt húzva kizárólag Catalyst alatt:
A fenti beállításokkal játszottam sok játékékot probléma nélkül, és a Wolfenstein The New Order játéknak is majdnem a végére értem, amikor jött a fagyi.
Az UNIGINE 4.0 teszt mondta meg, hogy a PC-VGA beállításokkal kapcsolatban valami bibi van....
Érdekes módon a "szőrös fánk" (FurMark_1.15) sem szólt semmit, hogy valami baj van.
Szóval miután visszavettem a "lóerőket" minden rendben!kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
cyberkind
félisten
Arra mennyi esély van hogy a téli leárazáson x játék olcsóbb lesz mint most?
Van egy pár 5 eurós játék amit nem vennék ha olcsóbb lesz. -
scope2007
addikt
Üdv
Tudna valaki segíteni bundle vasarlasban?
Gondolok itt arra,hogy hogy utalok pénzt, és ő megveszi giftnek, és atkuldi nekem
ThxCUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
pmheros
őstag
Most vagyok még csak túl a második steam -es vásárlásomon. Feltűnt a Tax kifejezés a digitális visszaigazolón.
A kérdés az lenne ez az adó hova folyik be ? Remélem M.o-ra, mert a helyi hülyéket akarom támogatni Külföldieknek nem szívesen fizetek sarcot.
nem vagyok tökéletes
-
őstag
-
wikings2
őstag
[ Szerkesztve ]
-
sixpak
nagyúr
válasz pmheros #83131 üzenetére
Én is szívesen fizetném ide, mert tudom, hogy itt jó kezekben van. Lesz sok kórház, egyetem, utak....lófaszt, stadion!!
Szóval érdekes számomra ez a hozzáállás, én szarom le, hogy hova megy.MGS mennyi most?
Érdemes megvenni úgy, hogy soha egy részével sem játszottam még?
Önmagában megáll a sztori?[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
nagyúr
Ahogy látom a kártyadobálása a játékoknak is durván belassult... hihetetlen óramennyiségek után potyognak a sale kezdete óta... legalábbis amiket most próbáltam friss szerzeményeket (Evil W. , Tron E.).
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Assimilator
őstag
válasz FollowTheORI #83135 üzenetére
Nekem kb. egy hete kezdodott ez az iszonyat belassulas. Volt olyan ami 9 orat ment....
-
nagyúr
válasz Assimilator #83136 üzenetére
6.5 óra alatt termelte ki mindkét játék... azért ez nem semmi, nálam ilyen tegnapig sosem volt.
Szerencsére a Tron kártyáknak piszok jó ára van... picit kárpótol.
[ Szerkesztve ]
-
Assimilator
őstag
válasz FollowTheORI #83137 üzenetére
Nem tudom mi lehet. Mostanaban nagyon valtozekony a Steam. Persze a hivatalos kommunikacio nulla.
-
Kal-El
senior tag
válasz Heavyrain #83079 üzenetére
Ez: "Starting Dec 9, anyone losing items in a trade will need to have a Steam Guard Mobile Authenticator enabled on their account for at least 7 days. Otherwise, to protect against unauthorized trades, items will be held by Steam for up to 3 days before delivery." mit jelent pontosan?
Ha nincs Steam Guard Mobile Authenticator bekapcsolva, akkor minden trade után várni kell 3 napot, és csak utána kapja meg a másik? Mert az baromi vicces lenne. Remélem nem így lesz, vagy ha igen, akkor ki lehet majd kapcsolni a saját felelősségünkre. -
Arkennys
addikt
válasz Assimilator #83143 üzenetére
Bár ahogy értem, ha bekapcsolom ezt a marhaságot (sigh) akkor megúszom ezt a 3 napos váróidőt. Jó kis zsarolás.
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
Arkennys
addikt
válasz Assimilator #83145 üzenetére
Engem véd, hagyjanak már lógva Aki értelmes minimális szinten annak nem lenne szükséges ez a fölös marhaság. Emiatt bosszant. Androidos telefonom van (windows phonera életben nem vesznek rá...) és megoldható de most komolyan, mi a francnak hagyjak mindent jóvá hatszor gépről-telefonról-tamagocsiról és már lassan ujjlenyomat és DNS kóddal ellátott bizonylattal is?
[ Szerkesztve ]
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
Kal-El
senior tag
válasz Assimilator #83145 üzenetére
Éppen ez az, hogy ennyire azért ne ultimátum szerűen közöljék már, hanem lehessen választani, úgy mint az email-es kódnál is volt, hogy saját felelősségre ki lehessen kapcsolni. Tulajdonképpen ezzel megölik az összes csere lehetőségét, ha nincs ez a mobilos azonosítás. Nekem konkrétan új telefont kéne vennem, mert még Androidos/iOS telóm sincs. A Windows Phone-osokról nem is beszélve, akik most ezerrel anyáznak.
Egyébként lehet mások összeesküvés elméletnek tartanák, de én nem vagyok benne biztos, hogy ez nem-e egy újabb NSA nyomás hatására történt húzás, hogy még nagyobb rálátásuk legyen mindenre. Aki ezen röhög, az ne feledje el, hogy lassan minden amcsi szoftvercég beadta már a derekát nekik, mert akkora befolyásuk van.[ Szerkesztve ]
-
fuwiradis
aktív tag
Srácok, most a flash/daily/stb. deal-ek csak az őszi vásárra vannak kukázva vagy a téli vásáron sem lesznek? Javítsatok ki, de én úgy emlékszem, hogy többnyire ugyanazok az árak szoktak lenni a téli akción, mint az őszin (de akkor még voltak speciális ajánlatok ugye). De most ha egy egész hétre elérhetővé tesznek valamit adott akcióval, akkor potenciálisan egy rövid időtartamra (pl. téli vásáron egy flash deal alkalmával) még olcsóbb is lehetne, mint most. Szóval újra csak az a kérdés, hogy télre is marad-e ez a formátum a vásáron.
-
Kal-El
senior tag
válasz fuwiradis #83149 üzenetére
Valószínűleg semmi különbség nem lesz.
1-2 játék kivételével a legtöbb esetben nem szokott lenni nagyobb akció. Illetve még az fordulhat elő, hogy ugyan az akció mértéke ugyanannyi marad, viszont a játékék alapárát csökkentik. De az se karácsony előtt szokás hülyék lennének.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest