Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Steam topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:08:43

LOGOUT.hu

NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#109150) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!

***

Hozzászólások

(#83151) ayo válasza Kal-El (#83150) üzenetére


ayo
addikt

vagy felmegy a listaár és úgy jön az akció ;]

80%-ban ez lesz a téli - bár titkon remélem, hogy lesz vmi napi dolog, mert ez a sale most olyan volt hogy tegnap ránéztem és már akkor nem érdekelt annyira, én szerettem várni a dealeket :)
na meg gondolom csak lesz vmi játék megint vagy ilyesmi...ez így egyelőre karcsú és itt most nem az akciókra gondolok, hanem mint az ünnepi felhajtásra

http://jateknaplo.blog.hu

(#83152) KubanitoS válasza Assimilator (#83145) üzenetére


KubanitoS
veterán

Pedig ez rohadtul zsarolás ám. :U Én a magam részéről tökéletesen meg vagyok elégedve a gmail 2 lépéses autentikációjával, erre ezt a szemetet is rám akarják erőltetni? Elmehetnek a pékbe! :((( Mi van ha elhagyom, vagy csak simán lecserélem a telómat? Ez egy akkora nagy szívatás, hogy elmondani nem lehet. Ráadásul csak azért csinálják ezt, hogy kevesebben írkáljanak a supportnak ilyen ügyben, bár én mondjuk Supportnak sem mernén nevezni ezt a nulla hozzáállást a Steam részéről ameddig több hétig tart egy sima probléma megoldása is, mert nem képesek válaszolni. Más, hasonlóan nagy, vagy inkább nagyobb vállalatnál pl Ebay érdekes módon húsz perccel a problémám után már jött is a válasz. Nevetségesek... :W Rant /off.

Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

(#83153) tomsolo válasza KubanitoS (#83152) üzenetére


tomsolo
őstag

mindmeghalunk ha elmegy az áram :D

Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő

(#83154) KubanitoS válasza tomsolo (#83153) üzenetére


KubanitoS
veterán

:C

Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

(#83155) ollie válasza KubanitoS (#83152) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Ez is 2 lépéses autentikáció, mint a gmail-es. Na jó, nem sms-ben írja a kódot, hanem az app írja ki, de ennyi a különbség.

***

(#83156) eami válasza KubanitoS (#83152) üzenetére


eami
Topikgazda

most őszintén mi a problémád ezzel? telódon kell érinteni kettőt... HATALMAS nagy szívatás valóban...

(#83157) kemotox válasza eami (#83156) üzenetére


kemotox
addikt

Nem fog menni a fogadás meg a többi communityt írtó mód mérgező korrupt undorító nyerészkedős hülyeség :( :( :(

(#83158) Jofi81 válasza eami (#83156) üzenetére


Jofi81
őstag

Nekem például az a bajom, hogy kvázi kötelezővé teszik, de nem adják ki Windows Phone-ra. Érintenék én kettőt szívesen, de nem tudok min. HATALMAS nagy szívatás valóban...

(#83159) chungee


chungee
addikt

Estét!

Hozzám került egy Darksiders 2 kulcs, mi történik ha beaktiválom:F Csak mert a játék már nicns fenn steam-en, helyette valami Edition van.

[ Szerkesztve ]

(#83160) Csapoati válasza chungee (#83159) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Semmi különös, a sima Darksiders 2 lesz aktiválva. Már valóban csak az új Definitive változat van fent az áruházban, de a régebbi kulcsokat simán be tudod lőni magadnak.

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#83161) KubanitoS válasza eami (#83156) üzenetére


KubanitoS
veterán

Már leírtam: nekem elég a Gmailes autentikáció a Steam fiókom biztonságban tartásához. Ne akarjanak már rám kényszeríteni minden szemetet akaratom ellenére. Ráadásul nem is szívesen használnám erre a telefonomat, mivel bármikor elhagyhatom/ellophatják. Az sem utolsó szempont esetemben, hogy örökké nálam kellene, hogy legyen, ráadásul bekapcsolva, ha leülök gépezni. Személy szerint én ki szoktam kapcsolni a telefonom XY óra után, hogy ne zaklassanak, aki ismer az megtalál máshogy is. Plusz többszintes ház révén én sokszor lent hagyom a telómat, most ezért is lehetne szaladgálni, ami a harmadik alkalom után már több, mint kellemetlen lenne. Hagyjanak békén a baromságaikkal. txbye

Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

(#83162) Csapoati válasza KubanitoS (#83161) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Semmi gond, szíved joga. De akkor nem cserélgetsz azonnal, hanem vársz 3 napot. Az ő homokozójuk, ők szabják meg a játékszabályokat. Aztán vagy tetszik vagy nem, de nem kötelező semmi.

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#83163) eami válasza KubanitoS (#83161) üzenetére


eami
Topikgazda

"nekem elég a Gmailes autentikáció" vs "Ráadásul nem is szívesen használnám erre a telefonomat, mivel bármikor elhagyhatom/ellophatják. Az sem utolsó szempont esetemben, hogy örökké nálam kellene, hogy legyen, ráadásul bekapcsolva, ha leülök gépezni."

Mesélj róla milyen gmailes autentikációra gondolsz akkor? :)

(#83164) chungee válasza Csapoati (#83160) üzenetére


chungee
addikt

Köszi a felvilágosítást :R

(#83165) CactuS válasza Jofi81 (#83158) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Nekem is. Volt droidom, de munka miatt WP lett az új telefonom. Azóta nem is vágyom vissza.

Az még kibírtam, hogy minden belépés után tolja az arcomba az app reklámot, de ez így nem korrekt. Használnám én is, ha lenne mit..

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#83166) FollowTheORI


FollowTheORI
nagyúr

Én csak azt nem értem miért nem tudták azt megcsinálni hogy csak 1x kéri az auth kódot... én bekapcsoltam pár hete, de minden oldalon minden belépéshez, meg market tranzakcióhoz kódozgatni kellett meg jóváhagyni... oké ki lehet bírni, mikor leül az ember gépezni és 6x fel kell kapni a telót, de ez már túlzás szerintem.

Míg ha maradsz a leveles guardnál, akkor elég egyszer jóváhagyni a gépet és onnantól nem kéri többet és a market miatt sem zaklat... persze lehet kevésbé biztonságos így, de én megtehetem mert nem tradelek, csak eladom a kártyákat.

Szóval valahol a kettő között kéne megállapodniuk, meg mondjuk 1 gépet elég lenne egyszer "verifikálni".

[ Szerkesztve ]

Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m

(#83167) shaddy1027 válasza FollowTheORI (#83166) üzenetére


shaddy1027
tag

Azt nem értem, hogyha nincs net benyomva a droidos telefonon és belépek a steam app-ba, akkor ugye generál ugyanúgy egy kódot amivel be tudok lépni a számítógépen. Viszont a számítógép honnan tudja, hogy ez a kód megegyezik a droidon lévő steam app kódjával? :F

"Azt hittem, ha a megfelelő szabályokat követi az ember, akkor végül győzhet." Harold Finch

(#83168) Csapoati válasza shaddy1027 (#83167) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Nyugi, ha a Blizzard authenticatorával ez 5-6 éve működik, akkor itt is fog. :)

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#83169) Assimilator válasza KubanitoS (#83152) üzenetére


Assimilator
őstag

Miert zsarolas? Nincs raderoltetve. Senki nem tart bokot a torkodhoz. Mondhatod, hogy nem kell. Akkor szepen megvarod a 3 napot csereknel.
Nincs itt semmi osszeeskuves. Egyszeruen olyan szintu bizniszrol van mar szo, amit maskepp lassan nem lehet kontrollalni. Mondjuk a Support az tenyleg egy rakas szar.

(#83170) eami válasza shaddy1027 (#83167) üzenetére


eami
Topikgazda

pedig ez egyszerű. első beállításnál szinkronizálnak össze a telefonoddal. pontosabban a telefonod igazodik a serverhez. Onnantól kezdve megadott algoritmus alapján a telefon net nélkül is le tudja generálni a kódokat.

(#83171) shaddy1027 válasza Csapoati (#83168) üzenetére


shaddy1027
tag

Amíg ilyen gyorsan változnak a kódok, és több millió lehetséges kombináció lehet, nincs mitől félni. ;]

"Azt hittem, ha a megfelelő szabályokat követi az ember, akkor végül győzhet." Harold Finch

(#83172) DrTechnoid válasza eami (#83170) üzenetére


DrTechnoid
őstag

Én bevallom imádom ezeket az autentikátorokat meg minden hasonló kütyüt, semennyire nem idegesít ha használnom kell, egyetlen dologtól félek ha tényleg elhagyom a telómat , főképp ha lezáratlanul amire meg szinte nulla az esély mert már ösztönösen lezárom a képernyőt , úgy zsigerből. Még azzal lehetne ezt fokozni ha egy kódot még tudnék a gmail-os belépésem elé helyeztetni ,mert aki viszi a telót, az viszi az online életemet is :D Steam , gmail , google fiók, facebook, minden ott van a képernyő kinyitása után, de ezzel szerintem nem vagyok egyedül.

http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/

(#83173) FollowTheORI válasza DrTechnoid (#83172) üzenetére


FollowTheORI
nagyúr

Hát én azért nem rajongok értük.

Pár hónapja mikor telót cseréltem 4Sről 6-ra a google authenticator app nem állt vissza backupból és elfelejtette az összes hozzá adott outlook fiókom adatait... még az a szerencse a gép jóvá volt hagyva megjegyzésre és tudtam újat kérni mindegyikre. (No meg valahol megvolt a backup kódlista is... nade ez akkoris para és macera volt még ígyis.)

A másik hogy a battlenet auth app sem állt helyre, azt is restore-olni kellett, nos ha nem írom ki anno a restore kódot egy online naplóba (évekkel ezelőtt!!! - who knows ugye) azis brutál macera lett volna azt hiszem visszanyerni...

Ennél szvsz milliószor hülyebiztosabb az sms küldés, nem kell backupolni, restore kódokat felírogatni meg eltenni ide oda, megjegyezni, és mindig ugyanúgy veled lehet. :)
Elhagyod elveszted a telód, akkor csak bemész kérsz egy új sim kártyát veszel egy telót és folytatod mintha mi sem történt volna. (A számod nem változik.)
Nekem személy szerint ez milliószor jobban tetszik, persze ára van mert pénzbe kerül a cégeknek (vagy neked) az üzenetek küldése.

A steam-et is szépen visszaraktam levélre, nekem sem tetszik ez az állandó nyűg... aki meg tradelget össze vissza az használja csak. :)

[ Szerkesztve ]

Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m

(#83174) DrTechnoid válasza FollowTheORI (#83173) üzenetére


DrTechnoid
őstag

Haha , ismerős a helyzet, a battlenet az egy hetes levelezgetés volt nekem is a blizzard supportjával :D , meg anyám neve sok példányban mire törölték a régi telómról.

http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/

(#83175) Arkennys válasza KubanitoS (#83161) üzenetére


Arkennys
addikt

Érdekes látni, hogy némelyek még kb támogatják is ezt az újabb "hűdebiztonságbanleszel, Pistike" marhaságot :U

Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra

(#83176) Csapoati válasza Arkennys (#83175) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Egyszerű: mert leszarom, nem szoktam cserélgetni, max a barátnőméről meg az én 2. accountomról dobom át a kártyákat az enyémre. Na majd most várok 3 napot, úristen. Akit meg zavar ez, vagy szeret csencselni, az szépen felpakolja a kis authenticatort. De érdekes látni, hogy némelyek mindig nyüffentenek valamin. :U

[ Szerkesztve ]

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#83177) CactuS válasza FollowTheORI (#83173) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Arenanetnél küldesz egy CD kulcsot ilyen esetben és 1-2 órán belül leveszik az authenticatort a fiókról. Battle.net-nél az sms protect felülírja az authenticator kódot. Gmailnél ugyanúgy. SMS>app. Egyébként a legtöbb helyen ilyen esetben elég 1 db email és megoldják a gondod, ez se nem para, se nem macera. Egyébként pedig pl.: battle.net appnál külön figyelmeztet is, hogy írd le a kódot, mert ha elhagyod, akkor azzal le tudod szedni.

Az sms küldés több költséggel jár, mint egy app használata.

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#83178) KubanitoS válasza eami (#83163) üzenetére


KubanitoS
veterán

Ha már ennyire kötekedős kedvedben vagy, akkor leírom: a Gmailt csak egyetlen egyszer kell telefonon keresztül beaktiválni gépenként. Gondolom ez számodra is hatalmas újdonság.

Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

(#83179) Assimilator


Assimilator
őstag

Lehalt a Community. Jihaaa! :DDD
A RAGE-t es a Wolfensteint meg meg tudtam venni, de az ARK-ot mar nem.

(#83180) Gretel válasza Assimilator (#83179) üzenetére


Gretel
tag

Pont amikor giftet kaptam. :""D Még megnézni se tudtam. :DDD
szerk: oké, tudom, hogy mik, látom a listában, nem vagyok vak. :""D de azért na... pont a legjobbkor :""D

[ Szerkesztve ]

steam: ziretta

(#83181) Arkennys válasza Csapoati (#83176) üzenetére


Arkennys
addikt

persze, fogadd így tök beletörődően az összes hülyeségüket, sok szerencsét hozzá :) csípem ezt a mentalitást. Pár szerencsétlen miatt lett ez kitalálva és kb kötelezővé téve. Neked tuti örömmámor a 3 nap várás, de még a nem trader félisteneknek is elég szívás. Már hogyha átdobnék valamit én is akár bnőm accjára, majd várjak 3 napot, vagy pittyentgessek rá hatszor hogy igen, én akarom, nem csalás nem ámítás. Persze. Mikor bejött ez hogy minden nyomorult tradet igazolj vissza mailben is röhögtem...kikapcsoltam, de persze pár eu fölött ugyanúgy kell. Menjenek már a búsba.

Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra

(#83182) Assimilator válasza Arkennys (#83181) üzenetére


Assimilator
őstag

Olvastuk, vettuk, CS:GO topictol a Steamig mindenki elolvashatta, hogy ez neked mennyire nem tetszik.
Rendben. Lapozzunk. Nem kellenek az indulatok.
Ha nem tetszik, nem kell hasznalni.

(#83183) bager13 válasza Arkennys (#83181) üzenetére


bager13
aktív tag

Figyelj! Nem kötelező ezt használni, mint ahogy a piacot sem, főleg nem cserélgetni. Fogd magad és csak játsz, vagy használj másik clienst (PERSZE, ha ott is létezik az adott játék). Csak szólok, hogy te a játék vásárlással nem fizettél ezekért a szolgáltatásokért. Mi jogon háborogsz? Örülj,hogy ilyen is van. Ha meg használni akarod, akkor a minimum, hogy elfogadod a feltétekeket. Hihetetlen. Nehogy m ár a fika egye az óvodást.

Tésztás Johnny és a Kerthegesztők méltán elismert zenekar oszlopos tagja!

(#83184) Arkennys válasza Assimilator (#83182) üzenetére


Arkennys
addikt

Nem kellenek az indulatok, de gunyoros *inkább nem írom le* módon válaszolni azoknak, akik beírták, hogy nem támogatják, tök elfogadott. Vettem, én kérek elnézést :) Igazatok van, nem is írok akkor erről többet. (kivéve ha kapok még rá hasonlóan jófej hangvételű választ :DDD ) Főleg bocsáss meg, hogy két topicban is volt képem szóvátenni :R mea maxima culpa

bager: köszi a véleményed, nem leptél meg vele, ismét :) hagyjatok lógva akkor inkább és ejtsük a témát. Nehogy már fölzabáljatok mert valami nem tetszett...örüljek, hogy a feltöltött pénzekből piacozva behúzzák a maguk szép sápját minden egyes tételen, és már lassan DNS kódú bizonyítékot kérnek, ha valamit vennék vagy eladnék. Oké, vettem tényleg. Valahogy azt hittem, így egál a dolog, hogy minden vétel-eladás után lehúznak.

[ Szerkesztve ]

Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra

(#83185) CactuS válasza bager13 (#83183) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Azért a ló másik oldalára se essünk át.

"Mi jogon háborogsz?"

Olyan jogon háborog, amiért a steam jutalékon kér az eladások után. Ez nem egy szeretetszolgálat. Ezt nem ingyen és bérmentve, cukiságból csinálják. Az egésznek valószínűleg az az alapja, hogy nem akarnak többet költeni a support részlegre és inkább rákényszerítik mindenkire ezt a megoldást. Ami megoldás is, mert a hülyéket megvédi, csak aki eddig is megvoltak, azokat inkább akadályozza. Mondom ezt úgy, hogy én használom az ilyen authenticator-okat, Blizz féle is a kezdetek óta megvan, és ahol lehet ott hozzáadom az adott accountomhoz.

Az authenticator steam esetében nálam nettó rábaszás. Nem fogom azért a tabletemet mindenhova cipelni, mert ők nem képesek mind a három platformra megírni azt a vackot.

Nem kötekedés akar lenni, de szerintem teljesen érthető, ha valakinek ez a fajta mentalitás nem fekszik. Annak ellenére, hogy mindenki elfogadta az EULA-t regisztráláskor.

[ Szerkesztve ]

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#83186) Csapoati válasza Arkennys (#83181) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Kissé gyerekes mentalitás ez. Ha neked nem tetszik, akkor az akit nem zavar, az "beletörődik minden hülyeségbe"... Nem, a giftek régiózárának sem örültem, bár megértem a dolgot. A mailes megerősítésnek se tapsoltam, de mára megszoktam, nem egy nagy akadály. A mobilos authenticator viszont kimondottan jó ötlet szerintem, tekintve a sok megvezethető emberre. Ne rajtam töltsd ki a dühöd, hanem azokon, akik miatt a Steam support szopik és jó eséllyel ezért is olyan lassúak. Na ezentúl ilyen hülyeségekkel nem kell foglalkozniuk. És még egyszer: aki JÁTSZIK, esetleg kitűzőkhöz craftolgat a marketről, azt ez 0%-ban érinti (illetve annyiban, amit te is írtál, néha átdobni kártyákat, amúgy sem egyesével szoktam). A csencselők meg szépen telepítik a mobilos appot, ha nem akarnak 3 napot várni. Tiszta sor, nekem meg már az állandó csérogásból van elegem, hogy soha semmi nem jó, amit csinálnak. Nem csak a Steammel kapcsolatban megy ez, hanem az egész játékiparban. A Fallout 4 tesztnél is még én érezzem magam hülyének, mert tetszik a játék, mert hát "a régiek 10000000000000000x jobbak voltak, ez csak egy lebutított fos" stb stb. Unalmas.

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#83187) Assimilator válasza Arkennys (#83184) üzenetére


Assimilator
őstag

Semmi gond. Velem lehet beszelni. :DDD

(#83189) kemotox válasza Arkennys (#83184) üzenetére


kemotox
addikt

Ja oké, szóval hisztizel egy pitiáner kis dolgon ami nem is kötelező mellesleg, meg nyomatod a "minden hülyeséget elfogadsz", egyáltalán nem lenéző stílusú szöveget, aztán ha valaki visszamer szólni akkor jajj ne egyetek meg. Értem én.

(#83190) Arkennys válasza kemotox (#83189) üzenetére


Arkennys
addikt

jólvan, megmondtam, megismétlem a KÉRÉSEM, ha egy mód van rá, hagyjuk a dolgot, oké? :) Tudnék megint egy oldalt írni legalább, bager "kis barátom"-ozására is amivel a másik hozzászólóval szemben kissé tiszteletlen, éppúgy mint ahogy a többi kb boszorkányüldöző hangvételű HSZ-re. De minek? Úgyis csak nyúlna hatvan kommentig az egész, ameddig nem törlik az egészet, mert hát jaj ez bizony indulatoskodás. Inkább hagyjuk rá most. Ti örültök neki, én nem, pont. Ne ragozzuk tovább. Elfogadtam hogy ez nektek jó így és boldogság van.

[ Szerkesztve ]

Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra

(#83191) htc07 válasza Arkennys (#83190) üzenetére


htc07
addikt

Engem tényleg érdekel, hogy neked ebből milyen konkrét hátrányod származik leszámítva azt, hogy kevésbé kényelmes pénzt keresni.

(#83192) csaba951


csaba951
veterán

Én Arkennys-szel és CactuS-szal értek egyet! ;]

(#83193) Arkennys válasza htc07 (#83191) üzenetére


Arkennys
addikt

Konkrét hátrányom? Még egy visszaigazolgatós tök fölösleges cucc, ami bár nem érzem szükségét, ha nem használom, 3 napot várhatok minden egyes cserére, ami nevetséges. Egyszerűen idegesít, plusz nettó kiszúrás pl windows phone-osokkal szemben, és nem csak én érzem még egy értelmetlen nyűgnek. Épp elég volt sima mailes steam guard is.

csaba951: ne kezdd, ne kezdd! :DDD

#83194) kemotox: ne aggódj, erre mindig van lehetőség a PH-n, nem fogsz. :D Elég, ha nem értesz egyet a többséggel, és leírod.

[ Szerkesztve ]

Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra

(#83194) kemotox válasza Arkennys (#83190) üzenetére


kemotox
addikt

Hát ha már elkezdted nem fújhatod le. Különben is olyan rég szájkaratéztam már, még a végén kiesek a formából. ;]

(#83195) guftabi96


guftabi96
addikt

Sziasztok!

Eddig még soha nem vásároltam steam-en, hanem inkább gifteket vettem innen apróról, de most szeretnék rendesen steamról vásárolni.
Mivel nekem nincs bankkártyám (nincs állandó keresetem, így nem látom még szükségességét), így édesanyám kártyájával szeretnék vásárolni.
Otp-s kártya. Van rajta Mastercard logó.
Csak beírom a kártya számát meg lakcímet stb és automatikusan lehúzza a kártyáról a pénzt és kész is?

#KeepFightingMichael

(#83196) wikings2


wikings2
őstag

Így működnek az emberek, na. Ha az lenne a módi ezzel az appal, hogy minden marad a régi tehát nincsenek 3 napos megkötések, NADE ha használód akkor 1-2% ot elengedünk a marketes tradeléseid díjából, akkor senkinek sem sírna a szája szerintem :)

Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.

(#83197) Arkennys válasza wikings2 (#83196) üzenetére


Arkennys
addikt

Ez kb teljesen biztos

Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra

(#83198) tomsolo


tomsolo
őstag

már régóta megakartam kérdezni:

mi a véleményetek a steam mobil azonosításról? :D

Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő

(#83199) guftabi96 válasza guftabi96 (#83195) üzenetére


guftabi96
addikt

Hát bonyolultabb dologra számítottam... :D

#KeepFightingMichael

(#83200) Samus válasza guftabi96 (#83195) üzenetére


Samus
addikt

Igen, kártyaszám, lejárati dátum, háromjegyű kód hátulról, mindent a megfelelő helyre. Emlékeim szerint áruházi vásárlási korlátozás nem lesz új fizetési mód hozzáadásakor, de a közösségi piacot nem tudod használni hét napig elvileg.

'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Steam topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.