Hirdetés

2024. június 29., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Steam topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:08:43

LOGOUT.hu

NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#109150) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!

***

Hozzászólások

(#82451) csaba951 válasza errorcode06 (#82447) üzenetére


csaba951
veterán

+1 a eredeti x360-ra!
Egyrészt erre írják a játékokat készítők. Tehát ezzel egészen biztosan működnek. Jó minőségű, és nem kell semmit állítgatnod a rendes működéshez. Az összes többivel minőségi/működési problémáid lehetnek/lesznek.

(#82452) errorcode06


errorcode06
őstag

Remek. Akkor x360 lesz, köszönöm a segítséget.

"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave

(#82453) zseko válasza eami (#82449) üzenetére


zseko
veterán

Te már próbáltad a steam controllert?

HR24.hu

(#82454) csaba951 válasza zseko (#82453) üzenetére


csaba951
veterán

Az elsőt már megkapta és használja. A második meg még úton van. Az első tapasztalatait már megírta ide. Használd a keresőt!

(#82455) eami válasza zseko (#82453) üzenetére


eami
Topikgazda

igen, lásd lentebb :K hw teljesen rendben van, tapipados ötlet is nagyon jó lesz, csak még finomhangolni kell.

Egyébként ezt a feedbacket küldtem nekik, hátha érdekel valakit (bocsi a sok hibáért,,, el kellett volna olvasni mielőtt elküldöm).

- Missing vibration / rumble feedback: I start with this, as this is a huge pain point. Many people loves the rumbling given by the controllers, it increase the gaming experience if the game supports it. I understand that developers will able to do more magic with Steam Controllers haptic feedback, but currently there are hundreds of games out there which are not supporting the haptic feedback and there is a good chance most of them never will. I understand it's a different piece of technology, bit I believe you should look into this and see of it can be aid by emulating the xbox controller type of rumble by default where the game have no dedicated support of Steam Controllers haptic feedback. Please!

- Controller settings: I've noticed that controller settings is available only if we start a game in big picture mode. Is there any chance to enable the controller setting outside of big picture? On desktop PCs starting big picture is just making to start the games longer than it should be.

- Rechargeable battery and back cover: Time will tell how durable the back cover, but I'm a bit afraid it will brake if we need to replace the batteries often. Not sure if its even possible now, but charging rechargeable batteries when the USB is connected would be awesome.

- Noise level: using the buttons on the controller generally louder comparing to an xbox 360 controller but is still withing the acceptable range, except the back cover buttons which are quite loud in use.

In overall I think it's very promising and with software tuning it will be a better alternative to other controllers in general.

(#82456) freddirty válasza eami (#82449) üzenetére


freddirty
senior tag

azért a kompatibilitás érdekes kérdés. A batman arkham city-t kezdtem el játszani steam controllerrel. Míg mondjuk a portal2-ben (fixálták végre a steam linkes hibát) jól működik egyszerre a bal stick és a jobb touchpad, addig a batman-ben ez nem megy. vagy ez vagy az.
Ráadásul kb. 5 óra játék után érkeztem el egy olyan játékrészhez ahol valami security console-on mindkét sticket egyszerre kellene nyomni bizonyos irányba. Na most ugye a steam controllerel csak egy stick van. A tapi meg nem stick... Elakadtam.
Mindegy, nem fordítottam rá több időt, van elég másik játék a könyvtárban de azért azt lássuk, hogy nem fenékig tejfel a controller.

fred

(#82457) eami válasza freddirty (#82456) üzenetére


eami
Topikgazda

valahol írtam korábban hogy a batman ak az egyetlen játék ahol gond van az egér emulálással. ha joyként állítod be akkor elvileg megy, de amíg nem javítják ezt addig nem is érdekel. Gyanúsan amúgy nem steam controller hiba, hanem az utolsó patchel rontották el, ha megnézem xboxone controller azóta nem működik vele. Gondolom ebből adódik a hiba.

(#82458) Hegasus


Hegasus
senior tag

Sziasztok!
volt már valakinek olyan "problémája", hogy egy játékból szedné ki a kártyákat, de az istenért nem adja őket a steam (vagy valami felsőbb hatalom), persze túl vagyok a 2 órán, meg egyszerre csak egy játék fut, ki is írja hogy bizonyos játékhoz (xenonauts, skullgirls stb) még 2-3 kártya kapható, de már ment vagy 8 órát és nem ad egyet sem. :F egy ideig dobálja őket, aztán mintha lefagyna az egész és utána semmi, még 1 hét pihenő után sem :F

volt már valakinek hasonló, és mi lett a megoldás?

[ Szerkesztve ]

Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.

(#82459) S1M0N válasza Hegasus (#82458) üzenetére


S1M0N
senior tag

Én pont ma kezdtem el megint kiszedegetni a kártyákat, és én is hasonlóakat tapasztalok.

A Contraption Maker-rel játszottam úgy két órát, de semmi. Letettem tálcára, majd fél-1 óránként ránéztem, de semmi. Aztán 5,1 óra után dobta az első kártyát, végül 8,9 óra kellett a 3 kártyához.

Most a Super Meat Boy van soron, de azzal játszani nem fogok, mert nekem kontrollerrel is lehetetlen az irányítása, szóval az csak a háttérben fut.

(#82460) [Prolixus] válasza Hegasus (#82458) üzenetére


[Prolixus]
addikt

Pár napja kérdeztem itt én is hasonlót. Igaz IdleMaster-rel farmoltam a kártyákat, de hasonló tünetekkel. 1-1 kártya esett, utána órákig semmi. Resi 5-nél majdnem 11 óra volt az 5 darab kártya.

I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

(#82461) freddirty válasza eami (#82457) üzenetére


freddirty
senior tag

Igazán nem is a bug az érdekes azt lehet javítani. Inkább az az elméleti kérdés, ha bármilyen game két sticket igényel valamihez a steam controlleren pedig csak egy van. Erre nem látok megoldást.

fred

(#82462) eami válasza freddirty (#82461) üzenetére


eami
Topikgazda

? gyakorlatilag 3 van rajta. egy analóg és két digitális. A digitális ráadásul lehet egérként is használni aminek köszönhetően egy fps is sokkal jobban irányítható. Megszűnik a robot mozgás. Persze kompetetiv fps nem lesz olyan jó mint egérrel, de pl egy wolfensteint sokkal jobb így tolni. Sokat kell még állítgatni, de egyre több játékhoz van community által készített configok.

(#82463) freddirty válasza eami (#82462) üzenetére


freddirty
senior tag

A batmannél ott akadtam el, hogy két analóg stickre számít a játék mert egy bizonyos pozícióban kell tartani mindkettőt egyszerre!. A bal analóg kar ok, de jobb nincs mert ott a tapipad van ami nem analógként működik.(mert az analóg sticket rugó dobja vissza középre, a tapipadnál meg mást szoktunk meg - ugye ez volna az előnye ennek a controllernek. Nem egér pontosság de nem is vacak kis stickek) A bal pedig ugye dpadként van használva. Ideiglenesen le7 át tudnám konfigolni vmelyiket aztán vissza...
Mindegy annyira nem érdekes a probléma, hogy sokat szüttyögjön vele az ember, csak látszik hogy lesznek itt még problémák.

fred

(#82464) eami válasza freddirty (#82463) üzenetére


eami
Topikgazda

pontosan analóg karként működik. ha elengeded akkor ugyanúgy visszapattant középre csak nem látod / érzed fizikálisan. Egér módban meg valahol a bill/egér és controller között mozog az egész. Ha jól be van állítva akkor kényelmesebb lehet mint az xbox controller. Rocket League pl egész jól kezelhető vele. Batman kakukktojás, nem tudom mit csesztek el, de tuti köze van ahhoz hogy az xbox one controllerek sem mennek vele már.

(#82465) Agyzuzo válasza eami (#82464) üzenetére


Agyzuzo
addikt

"de tuti köze van ahhoz hogy az xbox one controllerek sem mennek vele már." :F
Azzal toltam végig, biztos ez?

Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::

(#82466) ayo válasza Agyzuzo (#82465) üzenetére


ayo
addikt

aszem volt valami jobbá tevő update ;]

http://jateknaplo.blog.hu

(#82467) Agyzuzo válasza ayo (#82466) üzenetére


Agyzuzo
addikt

Akkó' mosmá okt. 28-ig nem indítom el még egyszer. :D

Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::

(#82468) eami válasza ayo (#82466) üzenetére


eami
Topikgazda

igen, nem rég volt egy faszántosító ápdít ami miatt nem megy már :DDD

(#82469) Assimilator válasza eami (#82462) üzenetére


Assimilator
őstag

Azert szerintem az eleg vicces, hogy veszel 40 fontert egy kontrollert ami annyira jol meg van csinalva, hogy a community csinalja hozza a konfigokat.

(#82470) eami válasza Assimilator (#82469) üzenetére


eami
Topikgazda

Igazából ez nagyon faszántos így. Valve is adott ki hozzá konfigokat, szóval out of the box lehet használni. 3 fő profil van hozzá, amivel kapsz egy alap controllert. Ezen felül lehet tetszelgősen alakítani a configot és ha elég jónak ítéled akkor meg lehet osztani mással is. Attól függően hogy mennyien használják az adott configot, rangsorolják őket. Hol ebben a probléma? Főleg hogy rengeteg játékban nem lehet állítani a controller kiosztást, itt meg attól függetlenül úgy állítod be ahogy akarod :U Pl ha futás csak bal analóg sticket lenyomva menne de úgy elfárad a kezed hamar (pl nekem Dying Lightban) akkor két pillanat alatt át lehet rakni azt a funkciót bármelyik mások gomba (pl alsó markolatra).

(#82471) ayo válasza Assimilator (#82469) üzenetére


ayo
addikt

ha azt nézed a jobb autószimulátoroknak is egyedi konfigjai vannak az adott eszközre, hogy tuti legyen minden, szóval az hogy van valamihez megfelelő cucc és nem általános, az még nem baj, max. az lenne ha alapból nem menne vele :)

http://jateknaplo.blog.hu

(#82472) kriszpontaz válasza eami (#82470) üzenetére


kriszpontaz
veterán

Pl ha futás csak bal analóg sticket lenyomva menne

Utálom azt a megoldást. Azzal kellene nyomatni egész nap a kontroller stick gombját aki kitalálta.

(#82473) eami válasza kriszpontaz (#82472) üzenetére


eami
Topikgazda

egyetértek! Szerencsére a steam controlleren több gomb van mint az xbox360-on így nem jelent gondot áttenni máshova.

(#82474) ayo válasza kriszpontaz (#82472) üzenetére


ayo
addikt

+1

szerencsére kevés helyen van ilyen hülyeség :D

http://jateknaplo.blog.hu

(#82475) Hegasus


Hegasus
senior tag

S1M0N , [Prolixus]
értem, köszönöm! akkor marad, hogy fut 10 órákat egy játék... :U

Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.

(#82476) djculture válasza Agyzuzo (#82467) üzenetére


djculture
félisten

Akkor meg észre fogod venni hogy agyon butítottak a játékot :) Egyes gamer oldalakon már ezt írják hogy jön a következő anyázásos szint, most az fog anyázni akinek eddig ment és sokkal randább lett. Már ps4-en is butítottak rajta amúgy..

[ Szerkesztve ]

(#82477) Agyzuzo válasza djculture (#82476) üzenetére


Agyzuzo
addikt

Ez jól hangzik. :D Akkor itt is alkalmazták a Dying Light-os megoldást hogy a visibility csúszkát szépen lehúzták 30%-ra a korábbiról és azt nevezték át az új 100%-nak? :D Nem baj, cserébe majd kiakad az fps számláló, lehet örülni. ;]

Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::

(#82478) Ryu válasza Hegasus (#82458) üzenetére


Ryu
tag

Nekem is volt mostanság sok ilyen eset. Azt figyeltem meg, hogy ha a kitűzők lapodon nem látszik, hogy az adott játékkal hány órát játszottál, akkor bizony a drop is elmarad. Ez nincs összefüggésben a játék adatlapján látható játékidővel, azt normálisan számolja.

Szóval, ha 10-20 perc elteltével (drop után is) se látok a kitűzők oldalon változást, akkor halasztom a farmolást. Nekem úgy tűnik, hogy mostanság estefelé amúgy is lehal a markettől kezdve minden, szóval marad a délelőtti kísérletezés (ez eddig bejött).

(#82479) freddirty válasza [Prolixus] (#82460) üzenetére


freddirty
senior tag

egyébként mire jó ez a trading card farmolás? Az értékük minimális, vszleg a gép többet eszik áramot mint a pár centes kártyák. Akkor minek?

fred

(#82480) alratar válasza freddirty (#82479) üzenetére


alratar
addikt

A virtuális pénisz növelés miatt. :D

10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem

(#82481) kemotox válasza freddirty (#82479) üzenetére


kemotox
addikt

Ha úgy is menne a gép, akkor tök mindegy, sok kicsi meg sokra megy. Vagy ha türelmesebb/hozzáértőbb az ember, akkor nagyon jó cserealapok, ha szépen nyomja a "mindig egy icipicivel többre cserélem" típusú dolgot akkor azért lehet érdekes dolgokat szerezni.
Vannak CS:GO skinek amik többszáz eurót érnek, amikor már olyanokat cserélgetsz, akkor azért elég fasza :D
De amiért a legjobban megéri.. hát igen már írták felettem. Én badgékat csinálok belőle, hogy nagyobb legyen a profilom szintje, én meg boldogabb ;] ;]

[ Szerkesztve ]

(#82482) Hegasus válasza freddirty (#82479) üzenetére


Hegasus
senior tag

egynek az értéke minimális, de az összesből eddig már összeszedtem vagy 30 eurót, és úgy hogy a 80%-a a játékoknak 300 Forintból volt ilyen-olyan bundleből...
gta5-re gyűjtök XD

Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.

(#82483) lkristóf válasza kemotox (#82481) üzenetére


lkristóf
senior tag

mindig egy icipicivel többre cserélem
Erről ez jutott eszembe: one red paperclip :DDD

(#82484) kemotox válasza lkristóf (#82483) üzenetére


kemotox
addikt

Ezt valaki egyszer megcsinálta, nemtom hány év volt neki, de még mindig sokkal hamarabb lett háza, mintha gyűjtögetett volna rá.

(#82485) ZS3NI


ZS3NI
őstag

Kicsit kitakarítanám a steam mappám, mert eléggé belassult a program, és szerintem feleslegesen nagyra hízott az egész. Hogy tudom megoldani, hogy ne kapjak 7 napos market elzárást?

Arra gondoltam, hogy meghagyom a steamapps mappát, meg a steam.exe-t és gondolom onnan clean installt kapok. Mit kell még megtartani, hogy ne zárjanak ki marketről? Vagy ez így nagy hülyeség amit írtam? :D

IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)

(#82486) djculture


djculture
félisten

Lopós genyó ..
[link]

(#82487) Vertigo18 válasza djculture (#82486) üzenetére


Vertigo18
addikt

És most tényleg megadta a steam accját? Jesszusom! :W :W

Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!

(#82488) kemotox válasza Vertigo18 (#82487) üzenetére


kemotox
addikt

Akkor meg is érdemli.

(#82489) sid.:Rc211v


sid.:Rc211v
őstag

Sziasztok ! A steam-be lehet betű méretet állítani ? Kerestem beállításokba de nem találtam. Nagyon kicsik a betűk. :U

<R6 08'> Core™ i5-13600KF / Gainward RTX 4070 Panther / ACER™ PREDATOR XB271HU 165Hz //

(#82490) mark! válasza djculture (#82486) üzenetére


mark!
őstag

Nálam is próbálkozott. Ahogy ránéztem a profiljára, egyből ez:0 szint, nemhiszem én hogy Tomó ilyen kis szintű. Persze jelentettem.

>

(#82491) Csapoati


Csapoati
nagyúr

Törpe accountokra tökéletes játék. 0,19€és még kártyás is!!4!

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#82492) maddionmax válasza djculture (#82486) üzenetére


maddionmax
aktív tag

Még egyszer kimondja, hogy akkunt és felsírok b*ssza meg!!!!

[ Szerkesztve ]

(#82493) eami válasza maddionmax (#82492) üzenetére


eami
Topikgazda

170 játék van az akuntjan xD

[ Szerkesztve ]

(#82494) maddionmax válasza eami (#82493) üzenetére


maddionmax
aktív tag

Esküszöm eret vágok magamon, amikor angol kifejezéseket ennyire alpárian magyarul ejtenek ki.

(#82495) kemotox válasza maddionmax (#82494) üzenetére


kemotox
addikt

Nálam a csúcs a "cancel" - "csencsel", egy régi tanárom mondta :D

(#82496) mark! válasza Csapoati (#82491) üzenetére


mark!
őstag

Köszi, így tudok egy kicsit haladni a bizniszemmel :R

>

(#82497) [Prolixus] válasza kemotox (#82495) üzenetére


[Prolixus]
addikt

Náh, ez mind semmi ha engem kérdeztek. Én amióta hallottam especially helyett "eszpikejelli"-t, usually helyett "juzsulájt", occasionally helyett meg "okászionellit"-t, már semmin nem lepődök meg. :DDD

[ Szerkesztve ]

I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

(#82498) lkristóf válasza Csapoati (#82491) üzenetére


lkristóf
senior tag

Van itt 5 centes is, és ez is kártyás! :DDD Woodle Tree Adventures

(#82499) frem1790 válasza [Prolixus] (#82497) üzenetére


frem1790
tag

Nem igazán értem mire vagytok ennyire felháborodva. Aki nem tud angolul és muszáj kimondania egy angol szót az mit csináljon szerintetek? Ha az írott változatot mondja betű szerint: nem jó, ha megpróbálja saját feje után kiejteni az sem jó. Szép magyar nyelvünkben megvan majd minden angol szó megfelelője(sőt sokkal gazdagabb a magyar szókincs szerintem), ha tehetem Én csak magyar kifejezéseket használok. Ha mégis muszáj angol szót kiejteni megpróbálok csak olyanokra szorítkozni amelyeknek tudom a helyes kiejtését. Mégis előfordul, hogy becsúszik egy-egy általatok kipellengérezett baki, ami úgy tűnik megbocsáthatatlan.
Kicsit olyan sznob szagúak ezek a hozzászólások: mi kiváló angolosok most jól leszóljuk a prosztó, tudatlanokat?????

Valóság nincs, te nem létezel, az élet csak álom, ne ébredj fel - Udvari Zenemágus ( :L topic)

(#82500) #58000384 válasza lkristóf (#82498) üzenetére


#58000384
törölt tag

Tyűha, ezen talán lesz egy-két cent haszon is! :D Ejj de rettenetes játék ez. Unity-s, szóval optimalizáció nélküli, az irányítás borzalom, a kameramozgás is, nem is túl érdekes, 5 centet viszont megért.

frem1790: Nem az a gond, ha valaki rosszul ejti. Ha valaki társaságban rosszul ejt egy-egy szót, azon szerintem nem szoktak fennakadni. De ha mondjuk videót készítenék, amit rengetegen megnéznek, akkor bizony figyelnék arra, hogy azokat a szavakat, amiket használok (és a fentebb említett szavak nagyon gyakoriak), vagy helyesen ejteném (akár videóból tanulva), vagy a magyar megfelelőjüket használnám.
Nem a videóval vagy a készítőjével van "probléma", hanem a kiejtéssel.
Amúgy a személyes névmásokat nem írjuk nagybetűvel (néhány kivétellel), főleg nem E/1-ben :DDD

De nem kell személyes sértésnek venni az ilyet, nincsenek "sznob angolosok", de az nem árt senkinek, ha felhívják a figyelmét, legalább tud javítani rajta.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Steam topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.