Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Steam topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:08:43

LOGOUT.hu

NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#109150) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!

***

Hozzászólások

(#83201) guftabi96 válasza Samus (#83200) üzenetére


guftabi96
addikt

Piac az kereken 1 hónap múlva lesz, dec 26-án.
Ezt kapom a Steam-től születésnapomra :D

#KeepFightingMichael

(#83202) maross válasza tomsolo (#83198) üzenetére


maross
veterán

Jo lenne vegre alaposan kivesezni, es nem csak karcolgatni a temat mint eddig )

eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok

(#83203) cattus válasza tomsolo (#83198) üzenetére


cattus
őstag

Mivel basztak csinálni nem készítettek Windows Phone alkalmazást, nagyon nincs. :(((

Do the thing!

(#83204) Csapoati válasza Arkennys (#83190) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Nekem csak egy kérdésem van: miből jött az le neked, hogy örülünk neki? Vagy ilyen fekete-fehér, avagy "aki nem velem, az ellenem" világképed van? Nem, nem örülök neki. Bosszant vagy idegesít? Nem, azt sem. Szerintem a kártyabiznisszel ráadásul nem csak a Valve nyert némi pénzt, hanem mi is, szóval nem is értem ezt a zsigeri gyűlöletet, ami szinte az összes biztonságot szolgáló lépés bevezetésekor előjön. Na de mindegy, hagyjuk. 3 nappal előre kell gondolkodni a mobil appot nem kedvelőknek és kész. ;]

cattus: Na látod ez már egy másik kérdés. Akkor aki WP-s, az megszívta?

[ Szerkesztve ]

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#83205) CactuS válasza csaba951 (#83192) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Én nem Arkennys-vel vagyok. ;]

Én használnám, ha lenne, de nincsen WP-re. :DDD

Viszont Arkennys megértem, hogy mi a problémája ezzel a bevezetéssel ilyen formában. Kicsit sarkított a dolgon, de alapvetően szerintem érthető, hogy miért fáj.

wikings2: Egyébként ez volt a másik ötletem. Szinte minden helyen, ahol be akarták vezetni ezt az appos authenticator-t, adtak valami kedvezményt a felhasználóknak. Lehetett az 1% kedvezmény, vagy valamilyen játék esetén egy haszontalan kütyü, de kajálta a nép, nem szükséges rossznak fogta fel.

[ Szerkesztve ]

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#83206) Arkennys válasza Csapoati (#83204) üzenetére


Arkennys
addikt

Nem, egyszerűen kb elkezdte védeni a nagy többség :) Tegyen így akkor, ebből gondoltam támogatja is. De unom kicsit a kérdezz feleleket. Kártyázással nyertünk pénzt, ja. Kb a részesedések miatt ugyanannyit, amennyit egy tök átlagosan 6 centes kártya árából steam benyel :) innentől nem tudom lapogatni a vállukat, milyen jó arcok, mivel inkább saját érdekük nézték, mint a miénk. Ezzel nincs is bajom, ez a 3 napos korlátozás egy elég poénos lépés, ennyi. Egyébként ez a ha nem tetszik takarodhatsz hangulat volt még ami ingerelt a HSZekben de hát ez az én szocproblemem, mert elfogadott dolog, még legyek hálás mert biztonságot adnak nekem, amire nem volt szükségem. Tehetném is hogy figyelmen kívül hagyom, ha nincs ez az időkorlátos csere. ;)

CactuS legalább megpróbálta megérteni, mi is lehet a baja valakinek ezzel az egésszel

[ Szerkesztve ]

Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra

(#83207) wjbhbdux válasza Arkennys (#83206) üzenetére


wjbhbdux
veterán

Nem kell parázni az apptól, gyakorlatilag semmihez nem kér hozzáférést a telefonon.

/s

(#83208) Arkennys válasza wjbhbdux (#83207) üzenetére


Arkennys
addikt

ettől nem is tartottam

Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra

(#83209) Csapoati válasza Arkennys (#83206) üzenetére


Csapoati
nagyúr

6 centből benyel a Steam 1-et, a játék kiadója/fejlesztője még 1-et, neked marad 4. Ez hol ugyanannyi? Én amúgy 100 euro felett kaptam már kártyákból pénzt (pedig nem veszek +1 sorokat meg szutykokat csak a kártyáért és nem is seftelek meg csencselek marketes cuccokkal). Ennek örülök is, de azért Valve-fan nem lettem, szóval nem erről van szó, hogy iszonyat hálás lennék.
Nekem az nem tetszett az okfejtésedben, hogy egy olyan dolog ellen ágálsz, ami neked konkrét anyagi kárt nem okoz. Amire kíváncsi leszek, hogy a support reakcióideje csökken-e, ha nagyságrendekkel kevesebb lenyúlt cuccos problémával kell foglalkozniuk.
Amúgy nem értem miért tetted offba, végig a Steam a téma.

szerk.: Azt viszont meg sem említetted, hogy az authenticatort használók meg 5-33% kedvezményt kapnak 3 hétig a Marketen... Szemét Valve! :D

[ Szerkesztve ]

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#83210) Arkennys válasza Csapoati (#83209) üzenetére


Arkennys
addikt

hű, bizony. a 33% a párcentes dolgoknál jön ki, és éppúgy semmitérő látványelem, mint amennyire a 2GB os DDR3 videokártya kis adat sávszéllel :) Emiatt sem lennék túl hálás. Nyeljék be a kedvezményüket, ha a trade késleltetés nem kényszerítene rá, biztos nem használnám.

TE kártyákból kiszedtél 100 eut, ez tökjó. Másnak lehet nincs hatezer játék amivel megtehetné. Konkrétan most szedtem ki egy rakás kártyát, és eladni nem érdemes, mert kapnék érte 1-2 centet kb kártyánként. Ennyi erővel bevágom őket drágakőnek, bár annak is kb zéró értelme, de ennél még jobb. Mostanság kb itt tart a kártyabuli. Ágálok ellene mivel kb vagy megszivatnak, vagy muszáj lesz használnom egy nekem tök fölösleges vackot (írom ezt le kb hatodszor. de nem baj). NEM az anyagi károkozás miatt zavar, hanem mert teljesen fölöslegesnek tartom mégis muszáj lesz használnom. Support meg nem hiszem, hogy ettől javulni fog. De majd az idő megmutatja.

(#83211) eami ismét az így jártál, pusztulj meg hozzáállás :U akkor aki WPt választott, az csssze meg magát, ne károgjon.

[ Szerkesztve ]

Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra

(#83211) eami válasza cattus (#83203) üzenetére


eami
Topikgazda

most mindenki kezdjen el sírni hogy a világon minimális részesedéssel bíró mobiloprendszerére nem adtak ki valamilyen appot amit a többire meg igen? WP választottál, ezt választottad.

(#83209) Csapoati: a kedvezményről annyira nem vagyok meggyőződve. Az alábbi képen pl enyém a legolcsóbb tétel, viszont én €2.40 -ért raktam ki és még mindig annyiért is van kirakva. hopppá :DDD

(#83212) bager13 válasza Arkennys (#83206) üzenetére


bager13
aktív tag

Akkor sem értelek. Szerinted úgy kéne üzemeltetniük a piacot, hogy nem vonnak le semmit, és a szerver, plusz egyéb kölcségeket meg benyelik? Inkább örülj neki, hogy van ilyen és jön belőle mellékes neked is. (vagy keress más alternatívát, ahol csak a játékokkal kell foglalkoznod). A cserére 3 napot kell várnod és így nem tudsz nyerészkedni? Mindjárt megsajnállak. Az a baj, hogy sokan már úgy vannak vele , hogy nekik az alanyi jogon jár. És ha holnaptól beszünteti a trade lehetőségét a steam (amit bármikor indoklás nélkül megtehet), akkor tüntetni kezdenél, hogy a valve "monyyyyon leee!" ? Mindenki nézzen magába és gondolkodjon el rajta, hogy mennyit köszönhet ezeknek az új lehetőségeknek!

Tésztás Johnny és a Kerthegesztők méltán elismert zenekar oszlopos tagja!

(#83213) Arkennys válasza bager13 (#83212) üzenetére


Arkennys
addikt

nem, nem kell a "kölcségeket" benyelniük. De nem fogok hálát zengeni. Ez üzlet, nekik is. Oké vigyék a pénzt.Én cserén nyerészkedni. Ja minden vágyam. Szó sincs arról, hogy egyszerűen eddig mehetett azonnal a csere, most meg kotlanak 3!!! napig a holmimon, ha nem használom kényszerből ezt az új hülyebiztos okosságot. Hadd ne örüljek már hogy kicsesznek velem. Na jó tudod mit? Itt hagyom abba a válaszolgatást neked. Egyszerűen nem éri meg. Rosszindulattal mindent kiforgatsz amit mondok, akkor minek? Ömleszd a mérgedet másra. Akárcsak máskor és máshol, a továbbiakban inkább nem folytatok veled beszélgetést ebben a topikban sem.

mellesleg jót röhögnék ha beszüntetnék a cserét és marketet, saját maguktól vennének el szép bevételt. Tuti ezt fogják tenni....

[ Szerkesztve ]

Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra

(#83214) eami válasza Arkennys (#83213) üzenetére


eami
Topikgazda

annyira nem értem mi a problémád hogy visszaugrottam oda ahonnan indultunk és rájöttem, lehet oldani tudom benned a feszültséget :DDD

"Starting Dec 9, anyone losing items in a trade will need to have a Steam Guard Mobile Authenticator enabled on their account for at least 7 days. Otherwise, to protect against unauthorized trades, items will be held by Steam for up to 3 days before delivery"

Szóval ez azt jelenti hogy legalább 7 napja aktivált mobil authenticatornak kell lennie, ha nincs akkor van a 3 napos móka. Aktiválod és 7 nappal később elérhetsz mindent.

Tradenél két pillanat alatt engedélyezni lehet a tranzakciót, szóval hacsak nem üzletszerűen küldöd akkor nyilván nincs min fennakadni.

Minden másnál meg általában ritkán kéri csak a kódot.

Ez így szerintem messze van a kicseszéstől.

(#83215) Arkennys válasza eami (#83214) üzenetére


Arkennys
addikt

Juhú.

Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra

(#83216) tomsolo válasza maross (#83202) üzenetére


tomsolo
őstag

az is fontos lenne ha valakinek negatív a véleménye - csak hogy objektívak tudjunk maradni

Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő

(#83217) Socket A válasza Arkennys (#83215) üzenetére


Socket A
aktív tag

ember nyugodjal mar meg
3 oldalon keresztul csak a vergodest olvasom
nyugi!

"La familia es todo." "A glóriákkal az a baj, hogy mindig elakadnak az ajtófélfában."

(#83218) Arkennys válasza Socket A (#83217) üzenetére


Arkennys
addikt

Annyira megnyugodtam, hogy megyek aludni. Vergődés meg a frász, az :) Kérdezgettek, válaszolgattam. Ezt hívják kommunikációnak. Egyébként alkalmazom amit nekem is annyiszor mondtak már ha kifogásoltam HSZ témát: nem muszáj elolvasni, át lehet görgetni. (igen tudom hogy itt már az én hangnemem is kifogásolható, csak kicsit unom, hogy soha nem lehet ellenvéleménye az embernek az itteni többséggel szemben ;) egyébként is szabad a ha nem tetszik el lehet menni mentalitás ahogy láttam :D főleg pl ennek a kommentnek mi értelme volt, mikor látni lehet hogy tényleg lezártuk a témát.)

[ Szerkesztve ]

Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra

(#83219) Assimilator válasza maross (#83202) üzenetére


Assimilator
őstag

Mirol is van szo? Mi ez az autentikator? Olyan, mint a terminator csak Steames es dob kartyat?
Akkor ez most jo lesz nekunk, nem? Valaki el tudna magyarazni? ;]

(#83220) kemotox válasza Arkennys (#83218) üzenetére


kemotox
addikt

Mi lenne, ha legalább egyszer nem reagálnál? Tegnap óta azt írogatod, hogy hagyjuk, vége, lezártuk, stb stb, de valahogy mindig belekezdesz újra :D És erre is fogsz valami szép hosszút válaszolni úgy is :D Annyira tipikus...

(#83221) Csapoati válasza Arkennys (#83210) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Minek vezették be a zebrát az úttestekre, mikor máshol is át lehet szaladni? A buta elütöttek miatt lehet sétálgatni mindig a zebrához... Na meg a biztonsági öv is! Csatolgatni állandóan, én meg sosem ütközök!
Amúgy kb 650 játékom van (nem épp világrekord) és nyilván nem az utóbbi egy évben jött ki a lóvé java része. De ezt akkor is ingyen kaptam. Cserébe (na meg mások biztonsága érdekében) nekem belefér ez a mostani lépés. Az gáz, hogy WP-re nincs alkalmazásuk, ezt aláírom. Oké, hogy 1-2%-os op.rendszer, de akkor is.

[ Szerkesztve ]

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#83222) Arkennys válasza kemotox (#83220) üzenetére


Arkennys
addikt

És mi lenne ha egyszer nem ütnétek tovább a vasat ami kihűlt, hanem továbblépnétek? Képtelenek vagytok rá. Annyira tipikus ;) muszáj mégegyet rákommentelni, és még egyet, csak mert a megmondóemberek túlszaporodtak.

Hogy megnyugodj, csapoatinak már nem válaszolok, tök fölösleges lenne, bár elég vicces és irreális párhuzamot vont egy totál más dolog és az új csodás pistikevédő intézkedés között.

[ Szerkesztve ]

Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra

(#83223) kemotox válasza Arkennys (#83222) üzenetére


kemotox
addikt

Akkor most nezz a tukorbe es olvasd fel magadnak hangosan amit irtal.

(#83224) Arkennys válasza kemotox (#83223) üzenetére


Arkennys
addikt

ugyanezt tudom mondani neked is :)

Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra

(#83225) kemotox válasza Arkennys (#83224) üzenetére


kemotox
addikt

Ja csak nem en vagyok az aki elkezdett egy piti hulyesegen hisztizni, nem en vergodok mar ket napja, es nem en mondogatom alszent modon, hogy vege, holott nem is.
Azert fasza h elertunk az ovis utanzos reszhez, ez a kedvencem :DD
Megmutatom hogyan kell tenyleg befejezni, te meg vajudjal meg ha gondolod. Na puszi.

[ Szerkesztve ]

(#83226) Arkennys válasza kemotox (#83225) üzenetére


Arkennys
addikt

nekem meg az hogy muszáj csesztetni, nem nem lehet tényleg túllépni a dolgon. Tudod mit? Ameddig ez lesz igen fogok rá írni :) Ovis ismétlés, hát ha egyszer muszáj, mert magadtól nem vagy képes észrevenni, hogy mi a helyzet... Ha már bennem ennyi hibát találsz talán magadba is nézz, milyen értelmes volt nekiállni piszkálódni, megint. Egyébként az is szánalom, hogy rögtön hisztizés és egyéb ilyesmi ha szóváteszek BÁRMIT ami nem tetszik. Menjen a sunyiba akkor aki így gondolkozik, köszöntem.

[ Szerkesztve ]

Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra

(#83227) htc07 válasza Arkennys (#83226) üzenetére


htc07
addikt

Menjetek privátra személyeskedni :U

(#83228) Scrake^;DD


Scrake^;DD
aktív tag

Sziasztok!:D van 125 euró költőpénzem és egyszerűen nem tudom eldönteni mit kellene belőle venni steamen :/ Black ops 3 ra gondoltam de sógorom igyekszik lebeszélni róla. Szerintetek megéri ? Ti mit vennétek meg?

Sempre... al tuo fianco! 1926.

(#83229) Lackki válasza Scrake^;DD (#83228) üzenetére


Lackki
senior tag

steam controllert és fallout 4et :D

Privátot hamarabb észreveszem

(#83230) maross válasza Scrake^;DD (#83228) üzenetére


maross
veterán

Azt vedd amivel te jatszanal, nem mas :). Vagy vegyel masnak 10-20% kedvezmennyel jatekokat, es huzd be erte az igazi kokemeny magyar forintokat.

eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok

(#83231) tomsolo válasza Scrake^;DD (#83228) üzenetére


tomsolo
őstag

> van 125 euró költőpénzem

mármint a steam walleten? Ha igen olyat érdemes venni ami kapott nagyobb leárazást és jó. :)

Ha rendes pénzről beszélünk akkor a lehetőségek száma végtelen :D

Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő

(#83232) Scrake^;DD válasza Lackki (#83229) üzenetére


Scrake^;DD
aktív tag

Fallout 4 esélytelen mert egyáltalán nem fogott meg a játék és nem éri meg a pénzét mikor törtbe ugyanúgy tudok vele játszani multija meg tudtommal nincsen

Sempre... al tuo fianco! 1926.

(#83233) Scrake^;DD válasza tomsolo (#83231) üzenetére


Scrake^;DD
aktív tag

Ilyenek vannak tervben hogy: Black ops 3, Black ops 2, H1Z1, Killing Floor 2, NBA 2k16

Sempre... al tuo fianco! 1926.

(#83234) cattus válasza Scrake^;DD (#83232) üzenetére


cattus
őstag

és nem éri meg a pénzét mikor törtbe ugyanúgy tudok vele játszani

A szoftverfejlesztők nagyon szeretnek téged. :U

Do the thing!

(#83235) tomsolo válasza Scrake^;DD (#83232) üzenetére


tomsolo
őstag

Akkor én egy CRYPTARK-ot kérek

Köszi! :R :R :R

Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő

(#83236) Arkennys válasza Scrake^;DD (#83233) üzenetére


Arkennys
addikt

Killing Floor 2-t tudom ajánlani, főleg ha elsőt is játszottad/szeretted, akkor nem hiszem, hogy ér csalódás.

[ Szerkesztve ]

Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra

(#83237) Csapoati válasza Scrake^;DD (#83232) üzenetére


Csapoati
nagyúr

El ó el. Akkor vegyél csak multis címeket, minden más kidobott pénz. ;]

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#83238) Scrake^;DD válasza Arkennys (#83236) üzenetére


Scrake^;DD
aktív tag

Imádtam az 1 et minden DLC megvan hozzá :D a KF2 tőt biztos megveszem az hét szentség :D

Sempre... al tuo fianco! 1926.

(#83239) tomsolo válasza Arkennys (#83236) üzenetére


tomsolo
őstag

plusz ha szereted a jövőbeni mikortrankzakciót :DDD

Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő

(#83240) Arkennys válasza tomsolo (#83239) üzenetére


Arkennys
addikt

Hát, elvileg csak kozmetikai cuccokat adnak majd ott, az engem speciel nem zavar egyáltalán. Aki zebracsíkos fegyverrel akar nyomulni, vegye :D

KF1-hez nekem is megvan minden DLC kb, de a kettő valahogy jobban tetszik már jelen állapotában is, ami nagy szó. Nagyon jókat multiztunk az elsőben is.

Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra

(#83241) Scrake^;DD


Scrake^;DD
aktív tag

Stick of Truth ot is úgy megvenném ha lenne benne multi még királyabb lenne :/

Sempre... al tuo fianco! 1926.

(#83242) tomsolo válasza Scrake^;DD (#83241) üzenetére


tomsolo
őstag

O.o o.O

Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő

(#83243) Scrake^;DD válasza tomsolo (#83242) üzenetére


Scrake^;DD
aktív tag

South park stick of truth >.> de még mindig a BO3 -on filózok

Sempre... al tuo fianco! 1926.

(#83244) Lackki válasza Scrake^;DD (#83233) üzenetére


Lackki
senior tag

aha, jajóvan... :D
látom nem egy korosztály és felfogás vagyunk :D

Privátot hamarabb észreveszem

(#83245) bul07 válasza Csapoati (#83237) üzenetére


bul07
nagyúr

Milyen igazad van :K

( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

(#83246) Scrake^;DD válasza Lackki (#83244) üzenetére


Scrake^;DD
aktív tag

Figyelj.. :D 18 vagyok a programozás tanárom 40 akárhány éves kocka, másról sem tud beszélni csak a játékokról pluszba Animét néz meg ilyen cartoon networkos szarságokat :D szal ezt hadjuk :D

Sempre... al tuo fianco! 1926.

(#83247) SityiSXT válasza Scrake^;DD (#83246) üzenetére


SityiSXT
őstag

Nem erről van szó. A single player only játékokban is ugyanúgy egy rakat ember munkája fekszik, mint egy multiplayert is kínálóban. Miért is ne érdemelnék meg a kért anyagi ellenszolgáltatást a munkájukért? Ami single only az nem ér egy fillért sem? :U

(#83248) djculture válasza SityiSXT (#83247) üzenetére


djculture
félisten

Többet ér mint a multiplayer, mert nincsenek csalók akik elrontják a játék élményt. Mostanában minden multiplayer arról szól hogy kifizeted a program árát de a csalók halálra szopatnak.

[ Szerkesztve ]

(#83249) SityiSXT válasza djculture (#83248) üzenetére


SityiSXT
őstag

Ne nekem magyarázd, hanem Scrake-nek - ő nem akar single player játékért fizetni... ;)

(#83250) djculture válasza SityiSXT (#83249) üzenetére


djculture
félisten

Én csak megerősítettem a mondandódat..

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Steam topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.