Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeknight
őstag
válasz
SenorGrande
üzenetére
Így már sikerült köszi!
-
freeknight
őstag
válasz
SenorGrande
üzenetére
Hmm, így mondjuk nem csinált semmit, de nekem az lenne a lényeg, hogy át is mozgassam a játékokat az ssd-re, végülis ezért lett véve.
De ha olyan rugalmas, akkor az működhet, hogy mondjuk a teljes steam mappát áthelyezem az új rendszerre?
-
freeknight
őstag
Sziasztok!
Eddig voltam egy win7 rendszeren hdd-vel. Most betettem egy ssd-t a gépbe, és arra felraktam egy windows 10-et. Nem szeretnék megint letölteni kb 100 gigát, úgyhogy ilyenkor mi a teendő? Megpróbáltam feltenni a steamet az új rendszerre, és a régi steamaps/common mappából átmásolgatni a játékokat. Sajnos a steam nem látja őket, úgyanúgy le szeretné tölteni.
A neten van egy csomó "megoldás" de egyik sem működik.
-
freeknight
őstag
Sziasztok!
Egy ideje azt vettem észre, hogy minden bekapcsolás utáni első steam indításkor kliens frissítést telepít. Ennyi update a világon nincs, szóval biztos vagyok benne, hogy bug.
Nézegettem neten is, ismert probléma, de megoldást nem nagyon találtam. Ti találkoztatok ilyennel? -
freeknight
őstag
Mindenki állt, nem csak a steam. A konkurencia is. Meg meddig is állt a steam? 2-3 órát? Az év 365 napjából egyetlen rohadt napot sem tesz ki az összes ddos támadással töltött idő. Ha megfektetik mondjuk 2-3 napra, na az már teljesítmény lenne, meg arcvesztés gabenéknek, de ez így? Lepkefing. Továbbra sem értem, ezért a pár órácskáért ki fizetne nagy pénzeket.
-
freeknight
őstag
válasz
Pocok256
üzenetére
De akkor magyarázd már el kérlek, hogy mi ebben a profit. Nem trollkodok, tényleg érdekel.
Ki fizetne ezeknek? Leállítanak valamit, eddig oké, pl é-korea fizetne, hogy kikapcsolják az usa légvédelmét stb. Csakhogy abban erősen kételkedem, hogy erre képesek lennének ezek a kis csicskák. Másvalaki meg ki adna pénzt nekik? Az oké, hogy feltörnek valamit, megszereznek bankkártya adatokat, de ennek semmi értelme. -
freeknight
őstag
Sziasztok!
Nullkilométeres steam fiókra, amin nincsen játék, lehetséges steam giftet küldeni? -
freeknight
őstag
Azért ez a GTA 5 "akció" eléggé pofátlan

-
freeknight
őstag
Sziasztok!
Van pár játékom, amit biztos nem fogok játszani, és letölteni se szeretném, de dobnak kártyákat. Ki lehet ezt valahogyan "farmoltatni" anélkül, hogy telepítenem kéne a címet?
Ha van ilyen módszer, járhat-e VACációval? -
freeknight
őstag
Egyébként hogyan lehetséges brazil barátainktól vásárolni (nuuvem.com), ha most már 1 hónapig nem lehet tradelni a gifteket?
-
freeknight
őstag
Sziasztok!
Kaptam egy trade offert, ott is van jobb felső sarokban a nevem mellet zöld ikonban kis borítékkal az értesítés. Megnéztem, már nem aktuális, a gyerek elcserélte mással az itemet, így nem tudom visszautasítani. De így ottmaradt a zöld színű értesítés ikon és baromi idegesítő! Nem lehet valahogy eltüntetni?
-
freeknight
őstag
Sziasztok!
Nemrég frissült ugye az egész Steam GUI. Na most, kapott új ikont is, de nálam ezzel hiba van: mindenhol az intézőben az új, kör alakú kék ikont látom, viszont az asztalon a régi szerepel, és az istennek se tudom lecserélni az újra, ahogy az ezen a képen is látható. Valami tipp, hogyan tudnék megszabadulni a régi ikontól? -
freeknight
őstag
válasz
Diopapa
üzenetére
Ez meglepett, nem a Valve-ra valló hozzáállás. Mindenesetre pozitív, így legalább megúsztam 600 forintból a vásárlást
. Köszi!@csaba951: nem erről van szó, úgyis levásároltam volna a wallet pénzt, csak azt hittem, levonta a paypal-ről a játék árát, ÉS valami bug miatt a steam pénztárcáról is eltűnt a pénz. De akkor így semmi baj, lehet ezen a módon is vásárolgatni, csak én ezt nem tudtam

-
freeknight
őstag
Üdvözlet!
Most vettem meg a payday 2-t, 5,59 euróba került. Volt a steam pénztárcámon kb 3,5 euró. Először fizetési módnak a steam pénztárcát adtam meg, véletlenül arra kattintottam, mert alapértelmezetten ez az első. Közölte is a rendszer, hogy nincs elég pénz, mondom oké, akkor mehet a paypal, alapból is azzal akartam fizetni. Tranzakció kész, nyári kaland kártya érkezik, játék települ. Épp el akarom adni a nyári kártyát, és látom, hogy a pénztárcám egyenlege 0 euró!
Kérdésem tehát: létezik, hogy egy játék egy részét steam pénztárcából, fennmaradó részét pedig paypalből fizessem? Mert szerintem nem, és csak egy bug miatt tüntette el a steam a pénzem. Hova lehet ilyen üggyel írni? Steamnek van valami customer service emailcíme?
Válaszotokat köszönöm!

-
freeknight
őstag
Sziasztok!
Egy érdekes és roppant zavaró hibába futottam. Tegnapig minden rendesen ment a steammel kapcsolatban, ám ma már nem tudok semelyik játékommal multiban játszani. Ha én csinálok szervert, oda se tud senki csatlakozni, és én se tudok senki máshoz.
Még egyszer megjegyzem, eddig semmi hiba sem volt, és mindent ugyanúgy használok, mint ezelőtt: ugyanaz a vírusírtó, tűzfal, router.
Mi lehet a baj és hogy tudnám megoldani?
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- PayPal
- Milyen egeret válasszak?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OTP Bank topic
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. azért köszi a segítséget
eami