Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirszevenap
addikt
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy át lehet e állítani euro-ról dollárra a fizetést? Gondolom mindenkinek feltűnt, hogy dollárba sokkal olcsóbban ki lehet jönni!
Van rá valami mód, akkor ha nincs Amcsi bakkártyám?
Üdv.
Bankkártyával? Hát persze!
-
csaba951
veterán
válasz sirszevenap #75351 üzenetére
Instant zárat kapsz a fiókodra ha ezzel szórakozol! Szóval ne csináld!
[ Szerkesztve ]
-
etejedu
őstag
Miért van az, hogy szakaszosan töltődik le a játék? 30Megás netem van. Szóval nem folyamatosan tölt le különböző sebességgel hanem tölt nagyon alacsonnyal pl 500kb aztán 0 majd vissza. De nem pillanatokra hanem akár eltellik 1 perc is. Nem csinál mást a gép. Netem se szakadozik.
Közben ilyet is kiir, hogy lemezre irással foglalkozik.
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
válasz sirszevenap #75356 üzenetére
Miért lenne az? A magyar boltokban sem fizethetsz pl. rubellel még az orosz árukért sem. Az egy dolog, hogy nagy szívás, mert tényleg az, de jelenleg nem tudunk semmit tenni ellene. Illetve de, máshol vásárolni, na meg jöhet a dobozos játékok reneszánsza (éljen a környezetvédelem...).
etejedu: Na ez egy nagyon jó kérdés, egy ideje nálam is ezt csinálja. Váltogattam letöltési szervereket (közeli helyekre, pl. Ausztira, München), de sokkal jobb nem lett, pedig mag a sebesség jó, amikor ténylegesen töltődik.
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Csapoati
nagyúr
válasz sirszevenap #75359 üzenetére
A piac is euróban van, csak böngészőben a piacba mindig külön be kell lépni 8kkülönben dollárban mutatja).
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
-
csaba951
veterán
válasz sirszevenap #75359 üzenetére
Vagy nem vagy belépve a Market-ra vagy ezen a fiókon még soha nem vásároltál a Steam Store-ból.
-
KubanitoS
veterán
Kipróbáltam a Civ Beyond Earth játékot és nem vagyok elájulva tőle. Az első szó, ami eszembe jut róla egyértelműen a "fapados". Eléggé átláthatatlan és túlbonyolított a technológiai fa, rendkívül sivár a menürendszer, valamint a többi fajjal történő társalgási képernyő is hagy kivetnivalót maga után, pláne a Civ 5-höz képest.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
-
csaba951
veterán
válasz KubanitoS #75364 üzenetére
Ez direkt így van megtervezve! Majd 2 év múlva, egy halom dlc megjelenése után már lesz olyan jó, mint most a Civ V. Csak kérdés, hogy ezt így lenyelik-e megint a vásárlók vagy ezúttal már nem lesznek erre vevők.
Egy SP talán jobban illene ehhez a fejlesztési modellhez, de azzal meg az a baj, hogy legalább annyiért (vagy többért!) kellene adniuk, mint az alapjátékot. És ennyiért valószínűleg nem sokan vennék meg.
[ Szerkesztve ]
-
KubanitoS
veterán
válasz maross #75365 üzenetére
Ordít róla, hogy jönni fog vagy 2-3 teljes árú DLC és utána majd talán megközelítheti a jelenlegi Civ 5-öt. Olvasgattam a véleményeket én is és úgy tűnik az emberek már kezdik nagyon unni ezt a plusz DLC-s lehúzást. Inkább érdemes várni egy évet és megvenni 20-30 dollárért a full pakkot belőle. Ebben a formában a játék eléggé életképtelennek tűnik.
szerk: Csaba: ezek szerint hasonlóan látjuk a dolgokat.
[ Szerkesztve ]
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
-
SenorGrande
senior tag
válasz etejedu #75355 üzenetére
Nekem is csinált ilyet anno, próbálkoztam én is sok mindennel, de nem segített semmi; megjavult magától. Ráadásul nálam 10 Megás nettel, tehát kizárt, hogy a vinyó lett volna a szűk keresztmetszet. Szerintem ez valami szerveroldali korlátozás.
Próbálkozz esetleg másik régiós szerverrel, hátha.
(#75361) htc07:
Akkor viszont mindig így csinálná. De nem ez a helyzet. Nekem több mint egy éve csinálta ezt utoljára, pedig nem kevés játékot/adatmennyiséget töltöttem le azóta. Tömörítve jön az adat, titkosítva csak az előtöltések.[ Szerkesztve ]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
etejedu
őstag
Köszönöm!
A játékot nem a C:/-re, hanem egy külső eszközre telepítettem. Ugye értelemszerűen azon az eszközön is csinált egy steamlibrary-t. Most elhoztam, egy másik gépre szeretném áttelepíteni. Ott is fent van a steam.
Most erről az eszközről mit kell átmásolnom hogy működjön a játék?
Van ugye a downloading mappa, de ezen a mappán kivül van egy appmanifest_295110.acf fájl. Ezt is illetve a
mappában lévőket is át kell másolnom? -
Arcképgyáros
Kirakta a steam a GTA V-öt, tudnak valamit!
-
mark!
őstag
Na, megvettem az ETS2-őt. Majd este installáljuk :3 Amúgy a multi az hogy van? Secret: A pillanat amikor megláttam Bár nem veszem meg. Jó lesz az boxon is
[ Szerkesztve ]
>
-
csaba951
veterán
válasz -secret- #75372 üzenetére
Kicsit későn ébredtél!
Tegnap ilyenkor már sejtettük hogy megnyitják az előrendelést. 19:00-óta meg már tudjuk is. Szóval 21 óra 35 perccel később ez már nem olyan nagy hír számunkra!#75375 ZedMester
ETS2-ben hivatalosan nincs multi. Illetve valami külső modullal van.De szerintem nézd meg először ezt a videót, mielőtt olyan nagyon akarnál multizni!
Idiots on the road Pt 20[ Szerkesztve ]
-
Nalam is eszetlen lassu lett a steam letoltes...luxembourg, 170k current, 1.1mb peak, ugy hogy egyebkent 4-6megaval szokott toltogetni. Es nincs is csucsido. vagy gta5-nel mar szedheto az 50gb?
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
-
Samus
addikt
A Rock of Ages és a Two Worlds 2 kártyás lett (kb. egy hónapja néztem utoljára a kitűzőimet). A Sins of a Dark Age-nél pedig azt írja, hogy egyet kaphatok (holott 5 járna), bár eddig azt láttam, hogy nem kapható több kártya.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
L_ajos
őstag
Megdöglött a Steam?
PSN felhasználó: Foxxika | Samsung S23 Ultra | Canon EOS 1300D Kit
-
htc07
addikt
You cannot sell any items until your previous action completes.
Ez is a steam szenvedése miatt van, vagy valami más oka van? Már fél órája ez van, akkor még ment frankón.
[ Szerkesztve ]
-
L_ajos
őstag
beengedett, bár a fene tudja mennyire stabil...
PSN felhasználó: Foxxika | Samsung S23 Ultra | Canon EOS 1300D Kit
-
bul07
nagyúr
válasz L_ajos #75384 üzenetére
Nálam is , nem igaz hogy pár naponta behal az egész
A többi kliensnél nincs ennyi leállás, lehet jönni hogy kevesebben is használják de is több vevő több pénz akkor meg már a hátértámogatásra is költhetnének
Évről évre több leállás lehet pár év múlva a napi pár órás működésnek is örülni fogunk( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
őstag
válasz maross #75377 üzenetére
Én is azt használtram de átálltam a románra, az szinte mindig maxon engedi.60 Megás netem van , ez olyan maximum nettó 7.1 Megabyte /sec -es sebességet jelent egy játék letöltésekor. Nem tudom miért, nekem a román a szimpatikus.
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
Debilon
addikt
üdv!
adott egy már letöltött és telepített játékot, ami akkor a D: meghajtón levő helyre lett telepítve, közben winyó csere és egyebek miatt, most E: ugyanannak a meghajtónak a jele.
mikor indítanám, ugye nem működik, a "verify integrity" mutatja, hogy 2xx file nincs meg és telepíteni kell(ene) neki is áll. ugyanezen a lapon írja is, hogy a foglalt hely a D: meghajtón mennyi GB
ezt ki lehet kerülni valahol? tehát a már telepített játékot az újra letöltés nélkül működésre bírni valahogy?
főleg most, hogy eléggé gáz a letöltés akárhonnan próbálom (60 mbit-es net van)Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
alratar
addikt
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
-
csaba951
veterán
válasz alratar #75396 üzenetére
8081 continuous hours
336 days,17 hours,24 minutes
of gameplay to complete your Steam libraryPedig már egy ideje azt gondolom, hogy már nem fogok olyan sokáig élni, hogy ezt megtegyen. De ezek szerint van remény!
Egy biztos! A kiadók baromira örülnek (a listám hosszának)!
[ Szerkesztve ]
-
albert8
veterán
válasz Agyzuzo #75397 üzenetére
omg pedig nálad jóval több játék van.
16480 continuous hours
1 year,321 days,16 hours,6 minutes
of gameplay to complete your Steam libraryFlickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Ingyenes parkolást!!!!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kupon kunyeráló
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- További aktív témák...
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest