- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SP4C3
veterán
Természetesen, Gépet, OS-t, Routert.
@wjbhbdux Nem állandó jellegűen, de 10-búl 9alkalommal ez a helyzet.
De érdekes, hogy steam elindul, simán mennek a játékok is. Bravúros programozói munka, mit ne mondjak.
Kikapcsolt tűzfal mellett is ezt produkálja.
Említettek olyat, hogy, lehet az a gond, hogy van egy modem és egy router is egy hálózaton.
Double NAT gondot okozna? Nemhinném, külön IP range-be állítottam őket és minden más fut is szépen. Kivéve microsoft oldala nehezen töltődik, de az különösebben nem is gondJa és böngészőből sem érhető el sem store sem community!
-
bager13
aktív tag
Hát ezaz...
(#86654) csaba951:
Már ne haragudj, de aki minden hátérinfo nélkül beállít,rányom bármire, az hülye és olvasni sem tud. Az ilyen emberek az életben is szívni fogják, ott verik át őket, ahol akarják.
"csak éppen az átlagembereknek baromi kényelmetlen/használhatatlan."
Akkor egy "egyszerű" hivatali ügyintézésnél is elhasal egy ilyen ember?(Mindig mikor hazajövök, akkor kétszer is be kell írnom a kódom, hogy be tudjak jönni. Már alig bírom ezt a kényelmetlenséget, nem értem miért kell egy átlag lakót ennyire szívatni.)
-
Azt vágod, hogy tesznek rá hasznot és az ottani akciókat ők csinálják? A benzin pont rossz példa, ott más az árkialakítás.
NemTom:
Továbbra sem értem, miért fáj az neked, ha nem tetszik a dolog. Nem fogok falnak menni, de csak létezhet vélemény lekezelés nélkül is... már rég túl vagyunk rajta. -
chris0000
őstag
thx a helpeket,sikerült zárolni a fiókomat.
ilyenkor is elérhető a support vagyis van vmilyen ügyelet,mert azt írta,h:
Ügyfélszolgálatunk jelenleg nem elérhető. A szokványos munkarend hamarosan helyreáll. Köszönjük türelmed.
27-28án probálkozzak akkor valszeg leghamarabb,nagyszerű... -
Arkennys
addikt
Konkrét hátrányom? Még egy visszaigazolgatós tök fölösleges cucc, ami bár nem érzem szükségét, ha nem használom, 3 napot várhatok minden egyes cserére, ami nevetséges. Egyszerűen idegesít, plusz nettó kiszúrás pl windows phone-osokkal szemben, és nem csak én érzem még egy értelmetlen nyűgnek. Épp elég volt sima mailes steam guard is.
csaba951: ne kezdd, ne kezdd!
#83194) kemotox: ne aggódj, erre mindig van lehetőség a PH-n, nem fogsz.
Elég, ha nem értesz egyet a többséggel, és leírod.
-
csaba951
veterán
Nem kell velük játszanod, bőven elég ha csak elindítod és a háttérben futtatod! Ha egyébként is be van kapcsolva a géped és nem zavar a tevékenységedben, akkor nyugodtan mehet ez (is) a háttérben.
#81425 SRII
Steam Inevntory - nincs darabszám korlátozás
Dota2/CS:GO Inevntory - van darabszám korlátozás (erről most pontos darabszámot nem tudok, de olyan 100 db körül lehet) -
-
rdanii13
tag
Amugy igen ez igy van, pont ezert is irtam ide mert a Facebook-os csoportba csak idióták vannak, reménykedve itt majd segitenek de eddig viccen is kötekedésen kívül mást nem kaptam itt sem
annyit enis tudok, hogy irjak nekik(de mit??) meg hogy vegyem meg vagy várjam ki a 2038-at
-
warcat
veterán
Nyári vásár előtt előkapartam az összes bundlis oldalról az esetleg bennmaradt/greenlightból kijött kulcsokat (groupees kivételével 1-2 havonta szoktam csak ránézni) a nyári kártyákkal együtt 40€ jött össze belőle
Sok kicsi sokra megy - de persze azzal sincs semmi baj ha nem érdekel a dolog. -
bul07
nagyúr
Sok kicsi sokra megy, én a kártyák árából veszek játékot , igaz nem csak steam-en vagyis inkább úgy hogy sose a steam-en mert túl vannak árazva náluk
Mondjuk egy ingyenes játékot 4fiók esetén kifarmolni min 9óra, és ebből bejöhet olyan 0,48€, és havi jó pár ingyenes játék van , tehát a nyári-téli vásár között azért pár eurót össze lehet gyűjteni
És lehet jönni hogy idő, áram költség több, de nem mindenkinél én például az estek 90%-ban a munkahelyemen farmolokÉs ezzel senki sincs megkárosítva és senkin nincs nyerészkedve
Én szoktam másoknak segíteni , mondjuk valaki egy 17€ játékot így úgy is megvenne akkor ránéz az apróra és sokan vagyunk akik engedménnyel megveszik neki csak azért hogy ki tudják venni a pénzüket, akár 14.5€ -ért
Vagy ha van jó akció vesz plusz példányt és árában kiteszi az apróra hátha lemaradt róla valaki(Én How to Survive - Storm Warning Edition játékot adtam tovább vett áron 0,94€) -
törölt tag
Nem voltak trollok ott ahol először voltam, minden jól ment. Egyszerűen lassabb volt, de ezt írták a chaten is. A wchill script azóta nem a legjobb, hogy beleraktak valami anti-troll részt.
Az első 7-ben van az első 5 YOWH szoba, ennek nem csak a trollok hiánya az oka. Mondjuk próbálkoztak azért. -
khmmmm
tag
Pontosan 1000 feletti aktívval természetes hogy gyorsan megy. Nekem most lett meg a 48273-as szobában 400-500 aktív wchill-el. Az volt a szerencsénk hogy a trollok lemondtak rólunk miután 4-5 óra alatt 7 millióig jutottunk és átmentek máshova. Majd miután beindult a szekér nem tudtak visszajönni
.
-
djculture
félisten
Ha nem vetted észre akkor nálad bevált a trükk... Én előtte vettem meg pl a resident evil 6-ot sokkal olcsóbb volt mint most és szintén 75%-ban volt a sale előtti valamelyik hétvégén. Magyarán felnyomták az alapárát.. De ugyanez van az outlastokkal is..Nem egy emberrel dumáltam erről ők meg mással jártak így ugyhogy etetés ez sale..
-
Assimilator
őstag
-
Danny365
őstag
És ezt próbáltad is? Mert szerintem nulláról nem lehet becsatlakozni egy többszázezres szobába. Mintha 10 level lehet a max különbség a te és a szoba szintje között. Bár a Valve naponta variálja a dolgokat, úgyhogy lehet, már ez is változott.
Viszont ha egyszer bent vagy egy szobába és kilépsz, többet oda nem lehet visszamenni.
-
Hunbeast87
senior tag
(#79684) htc07, (#79685) ZS3NI: Lassúak vagytok, már azelőtt válaszoltam neki, mielőtt kérdezte volna...
(#79686) intr1cacy: Nekem csak a szobaszám kellett zárójelen belülre. Persze, hogy kevés lesz, mert ez az első ilyen szoba amibe csatlakozok. Tegnap még "normális" szobában voltam.
-
regener
veterán
-
törölt tag
-
Én arra lennék kíváncsi valaki kapott e kettőnél többet... szerintem úgy van beállítva hogy hetente dobja a kettőt... szóval most kettő, meg jövő héten 2... addig meg semmi.
Mondjuk azis érdekes számít e az aktív játék vagy sem, mert ugye a játék fut akkor is amikor offline vagy. -
Assimilator
őstag
Soha nem lesz olyan kód amit ne lehetne feltörni. Ami szabályok szerint épül fel az mindig is megkerülhető lesz.
A kérdés, hogy ebbe mennyi pénzt hajlandó beleölni valaki. De szerintem mindennek van ésszerű határa.
Annak idején a Sony is verte a mellét, hogy a PS3-at nem tudják feltörni.
Igen csak emiatt a fejlesztés is rohadt nehéz volt rá, hosszabb távon pedig többet buktak vele, mint nyertek.
Na és persze azt is feltörték. -
Arkennys
addikt
jártam így AMD driverrel régen, nekem visszaállítási pontra visszatéve ergo az előzőre ami fent volt minden működött utána. Nekem képernyőillesztő nem válaszol kidobásokat és egyéb ilyen olyan hülyeségeket produkált a frissítés után. Így van most is egy jóval régebbi, de jól működő driverrel használva a VGA-m
-
Simi37
őstag
/steamapps -ba van downloading meg sourcemods...
na mind1 majd újrahúzom :/De előtte megnézem mi van ha a downloads megfelelő almappájába átmásolom a telepítettet...
Hát nem veszi észre hidegen hagyja...de kitörölni kitörli amikor a helyi adatokat törlöm...akkor újrahúzás eleget tököltem már
-
De bizony logikus mert a steam böngészése is a kikapcsolódás egyik fajtája, és nem nevezhető egy olyan tevékenységnek aminek az elvégzését a legtöbb ember tehernek érezné és gyűlölettel gondolna rá.Esetemben például az a gondolat nem gerjeszt negatív mezőket a tekervényeimben hogy megint a store.steampowered.com-ot kell lecsekkolnom azon célból hogy megtudjam mit dobtak a weeklong-ra vagy hogy mi van napi akcióban. Meg hogy ezt 'bújásnak' lehet e nevezni, az megint más téma ugyanis max pár percet jelent bújásonként. Ha anyagilag megengedhetném magamnak az utazást, akkor még egy Bora-Bora szigeteki nyaralás alatt is ránéznék a steam-re, holott nyilván más elfoglaltságot is találnék bőven ahelyett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Autós topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Asustor NAS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házi hangfal építés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- Sony PlayStation 5 ( PS5 ) Sony PlayStation VR2 Csomag
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged