Hirdetés
-
LOGOUT.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serpiko
addikt
Napi ajánlat: Pickers
Hétvégi: Worms Reloaded
[ Szerkesztve ]
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
BigBlue69
őstag
OMG! Bastion Tényleg nagyon Jó játék..
Kedvenc képem belőle: [link]
Hétvégi Saints Row 3 -66%
29,99€10,19€[ Szerkesztve ]
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
csaba951
veterán
Hát ez csúcs! Általában a legtöbb bundliban van 1 db, maximum 2 db húzónév + 3-4-5 db közepes vagy annál rosszabb játék (vagy csak nálunk nem ismert zenészek albumai).
Itt pedig az 5-ből minimum 4 nagyon jó játék. A Superbrothers határeset, de a játékosok szerint az is jó, ha megbarátkoztunk a pixeles grafikával (ezek szerint a játékmenet nagyon ott van!).
Ez tényleg instant buy - ha még valakinek nincsennek meg ezek, akkor ne hagyja ki! És nem is drágább mint a többi mostani bundlie!
-
BigBlue69
őstag
válasz DeFranco #23757 üzenetére
Én most ugy csinálok mint te Borderlandssal Nem fogod megbánni
Indiegala-n megint Happy Hour van.. (bár engem már nem érint)
[ Szerkesztve ]
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
Crytek
nagyúr
Ne ez a HiB 5 behúzva! 3 gombóc fagyi ára megérte
Next PC Upgrade: 2022
-
Sundesz
őstag
Ez a HIB 5 nagyon jó csomag lett. Kicsit vicces a Steam-en a LIMBO ennek tükrében 4 Euro-ért, akciósan.
Hörcsög Powa'
-
NorDezs
senior tag
Ha esetleg valakinek nem kell a Bastion a HIB5-ből akkor elcserélném vele egy Trinera.
DeFranco: a Bastionhoz nem jár külön kód? Francba
[ Szerkesztve ]
-
Bluerainbow
Közösségépítő
Tájak fotók emlékek - https://www.facebook.com/2barangolo
-
-
Rabbitf_24
addikt
Hello
Saints row the third miféle kategória?
Hasonlít valamennyire a GTA sorozatokra?10 Eur elég jó ár lenne érte, a GTA 5ig kihúznám.....
-
-
Воланд
titán
válasz Rabbitf_24 #23767 üzenetére
hasonlit, csak sokkal tobb benne az okorkodes. de jo lenne, ha nem ennyi lenne az euro....
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
danih
veterán
válasz Rabbitf_24 #23767 üzenetére
Én nagyon tudom ajánlani, lehet megköveznek érte de nekem jobban bejött mint a GTA IV. Egyszerűen azért, mert nem veszi magát komolyan, az egész egy nagy, abszurd, agyament, minden valóságalapot nélkülöző fun.
[ Szerkesztve ]
-
davidsito
aktív tag
Segítség!
Fut a steam, be vagyok jelentkezve.
MWF 3 single player elindításánál, elindul ez a szar 3000 szer.
Összeomlik e gépem!!!!!ekag20nt.exe
ekag20nt.exe
ekag20nt.exe
ekag20nt.exe
ekag20nt.exe
ekag20nt.exe
ekag20nt.exe
ekag20nt.exeasrock Z77 extreme 4 alaplapom van
sajnos nem tudok angolul, de itt mintha lenne valami:
https://battlelog.battlefield.com/bf3/en/forum/threadview/2832654624997501182/64+ értékeléssel rendelkezem az új rendszerben.
-
BioNiCMaN
addikt
Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
válasz DeFranco #23770 üzenetére
Na de ki fizet +7 USD-t a Bastionért csak azért, hogy elcserélje, amikor az összes többi játékot megveheti 1 USD-ért?
(#23780) davidsito: azért annyira nem nagy a szigor, nem kell parázni
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
DeFranco
nagyúr
Elképzelhető, hogy valaki támogatásképpen ad érte többet, de a játék már megvan neki. Kicsi az esély rá, de gondoltam, jelzem, hogy érdekel, hátha mégis.
Én sem egy dollárt adtam érte, annak ellenére, hogy nem kellett volna többet. De 6,50-et meg 7-et nem tudok. (És nem is akarok azt hiszem)
-
Crytek
nagyúr
Hát nem gyenge valaki 3.000 dollárt adott a HiB V-ért!!! Támogatta picit a fejlesztőket!
Még 2 hét és már most 767ezer dollár folyt be!
[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
HS 2142
őstag
válasz Crytek #23788 üzenetére
Twitteren azt írta, hogy az összeg 60 százaléka ment a jótékonysági alapnak, 30 százalékát kapták a fejlesztők, 10 százalékot pedig a Humble Bundle Incorporation kapott. (Majdnem ez amúgy az alapértelmezett elosztás is.)
[ Szerkesztve ]
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
chatran
őstag
Érdemes várni a HIBV megvásárlásával? Az a jelenlegi 7,60-as átlagár csökkenhet az akció vége felé?
-
Agyzuzo
addikt
-
-
chatran
őstag
Kösz szépen. Meggyőztetek. Begyűjtve Bastionnal együtt.
-
lostprophet
aktív tag
Ekkora balszerencsét, megvettem tegnap Saints Row: The Third Season Pass-t 13.99-ért, erre leárazták 4.75-re. -.-'''''
[ http://lostprophet.hu ] Játék és számítógépes programfordításaim oldala
-
Wolverine
félisten
válasz lostprophet #23797 üzenetére
Ez előfordul
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
csaba951
veterán
válasz lostprophet #23797 üzenetére
Hoppá! Hol kapni ennyiért?!
Ezt benéztem, azt hittem az alapjátékot adják ennyiért. Na, azért ott még nem tartunk!
[ Szerkesztve ]
-
HS 2142
őstag
Ahogy várható volt: alapjában ingyenes lesz a Dota 2, de lesz mikrotranzakciós (sapkavásárlós ) rész.
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android szakmai topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Rendszergazda topic
- Elektromos autók - motorok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Gumi és felni topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs