Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
-
válasz
chatran
üzenetére
Igazad van, nekem nem volt egyértelmű mire vonatkozott a kérdés. Próbáltam közelítő választ adni. Ha azt kérdezed, hogy a ravasz rezgés hogyan működik adott játékban, akkor pontosabbat tudtam volna válaszolni, vagy csöndben maradok, ha nincs meg.
A linkelt listából a Rocket League és a Forza Horizon van meg, mind a kettőben jól működik a rezgetés, de az is igaz, hogy egyik sem steamen. Az egyik MS, a másik Epic. Szóval a kérdésed jogos, csak nem értettem.
-
spleenszuru
őstag
válasz
chatran
üzenetére
Köszi, sajnos nem tudom céges gépen nyitni a linked, tiltja... mi a többi 6 játék?
#108423Lacielvtárs
Maga Lara mindig is vonzott, amúgy is imádom a női főszereplős játékokat, csak egy a baj, én nem igazán szeretek puzzlekat megoldani játékokban, viszont erről azt olvasni, nem vitték túlzásba őket. -
válasz
chatran
üzenetére
Ha jól tudom DS4Windows és hasonló progikra csak akkor van szükséged ha egy játékot Steam-en kívül akarsz játszani. Magán Steam-en pedig csak annyit kell beállítanod hogy minek ismerje fel (esetleg még a joystick deadzone-t) és kész is vagy. Nálam ugyan úgy ment a rezgés bármiféle probléma nélkül, mondjuk én csak autós játékoknál használtam
-
-
-
wjbhbdux
veterán
válasz
chatran
üzenetére
Eddig nem próbáltam ott huzigálni, de tényleg nem megy. Mivel más Windowsos programban szokott, gondolom csak rálóg az X gomb klikkelhető a sarkára. Ha zavar akkor érdemes bejelenteni hibának a Steam beta fórumon
-
Golden9
veterán
válasz
chatran
üzenetére
"Steamen keresztül bejelentkezve a(z) gg.deals oldalra:
A Steam bejelentkezési adataid nem kerülnek megosztásra.
Egy egyedi numerikus azonosító kerül megosztásra a(z) gg.deals oldallal. Ezen keresztül a(z) gg.deals be fogja tudni azonosítani Steam közösségi profilodat, és információkhoz férhet hozzá Steam fiókodról, profilod adatvédelmi beállításainak megfelelően.
Bármely, a Steam profiloldaladon nyilvánosan látható információ hozzáférhető lesz a(z) gg.deals számára." -
-
Segal
veterán
válasz
chatran
üzenetére
Még a TP-t is elveszi...
Akkor vettem a Doom-ot amikor ilyen szintlépős valamikre lehetett beváltani a pontot. (nem a szezonális kitüző).
Aztán amikor 1 hónappal a megjelenés előtt 5 hónappal elhalasztották, akkor hirtelen haragból refundoltam az előrendelést. Több szintet vissza is lépett a szintem
-
wjbhbdux
veterán
válasz
chatran
üzenetére
jobbklikk menüben, bár abban nem vagyok biztos hogy a sima GTA 5höz is jár-e kulcs vagy csak ha valami bónusz packel vetted
Arra nagyon figyelj hogy pontosan miket ír a r* support mert nagyon szeretnek automatikus válaszokat dobálni, én 2FA resetet kértem telefoncsere miatt erre elkezdték a folyamatot a steam és a r* fiókom szétválasztására amivel buktam volna a játékot..
-
SenorGrande
senior tag
válasz
chatran
üzenetére
Nem, nincs gond, valamiért mostanában - nem tudom jobban megfogalmazni - baromi lassan jön rá, hogy megvan a játék. Több játékkal jártam így az elmúlt hetekben, max. 1-2 nap, és rendbe jön.
Egyébként is esik-kel mostanában megint a Steam, ma pl. nem látom az általam feltöltött képernyőmentéseket, a játékválasztó legördülő menü is üres. -
válasz
chatran
üzenetére
Én most felmentem VPN-el és a store úgy jött be mintha semmi sem történt volna.Se fennakadás, se várakozás, stb. Gyors. Anélkül nincs egyik sem.Hehe pillanatnyi mázli, most már VPN-el sem jó, de a szavazás legalább összejött.

Érdekes amúgy, váltogatva, most vpn nélkül jó...

-
-
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EAFC 26
- Telekom mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
csak olyan semmilyen lett az egész. Pedig milyen jó társaság gyűlt össze itt amikor szél volt régen. Mint egy kis család.
Plug and Play az egész, annyi hogy nem minden játékban fog PlayStation-os ikonokat mutatni, helyette az Xbox-os jelenik meg (pl DiRT 3, Forza Horizon 4 / 5 stb.)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
eami