Hirdetés
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- weiss: Autó költségek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cheesus
senior tag
válasz
lostprophet
üzenetére
Köszöntem szépen

-
bijesz
aktív tag
válasz
lostprophet
üzenetére
a nagy ***-t javult meg, nem megy továbbra sem
-
genndy
addikt
válasz
lostprophet
üzenetére
Bugos bizony, váltáskor a leginkább, próbálkozz később.
-
bijesz
aktív tag
válasz
lostprophet
üzenetére
Ja nem megy. Én is megörültem, hogy egy witcher common kártyát el tudok adni 1 euro felett.
Persze nem. -
törölt tag
válasz
lostprophet
üzenetére
A GOG nyári akcíójában 80 százalékos kedvezmény volt a komplett pakkra . ( 11 dollárért volt kapható )
-
sagem
addikt
válasz
lostprophet
üzenetére
Azt hiszem a Gameflyon. Meg volt abban a bundliban is (most a neve nem jut eszembe) ahol két játékot választhatsz 10 euorért is pár hete. Szóval biztos lesz a Steamen is

-
sagem
addikt
válasz
lostprophet
üzenetére
Omerta esélyes, de nemrégen volt 10 dollárért is máshol, annál olcsóbb biztosan nem lesz

-
csaba951
veterán
válasz
lostprophet
üzenetére
Nincs rajta, és biztosan fogod tudni használni ha "nyugati" alapjátékod van. Ilyenkor a Steam kliensben lévő Libraryban nincs külön egy Borderlands 2 RU sor. Ha mégis van ilyen sorod, akkor érdemes kicsit körülnézned...
(#46277) kungzi
Vagy saját maga vette amikor akciós volt. Vagy gift-ekért kapta más játékosoktól. Népszerű Valve játékok maguk is egyfajta "pénzként" funkcionálnak. Tehát széles körűen elfogadottak cserealapként. Kb. mint a TF2 kulcsok.Ha nem akarsz fizetni a játékért, akkor pörgesd ki a játék kártyákat és add el őket Marketen. Szerencsés esetben összejöhet annyi, amiből már meg tudod venni a játékot a következő nagyobb akcióban. Vagy legalábbis csökkenteni tudod az árát.
Ha nincs ilyen kártyás lehetőséged, akkor csak a barátaidban bízhatsz, hogy meglepnek pl a szülinapodra a játékkal. Esetleg steamgifts-en jelentkezel az ilyen sorsolásokra. Bár mire nyersz egyet addigra már elavult lesz a cs15 is!

-
ayo
veterán
válasz
lostprophet
üzenetére
keleti verziok nem jok itthon
-
Burki
aktív tag
válasz
lostprophet
üzenetére
Oh, remek, köszönöm a választ!
Kicsit szűkös a hely a 120 gigás SSD-n, BF3-at ugyanis oda tettem fel kompletten, viszont ahogy emlékszem, elég lassan dolgozik a Steam, talán segít rajta, ha azt is SSD-re rakom. -
válasz
lostprophet
üzenetére
Jó játék lett? A screenshotok szépek.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
lostprophet
üzenetére
Ez ilyen Diablo-klón féleség? Képek alapján nem néz ki rosszul.

Nem hülyeség ez a kártya-rendszer sem: én eddig szartam rá, most a Grid 2 lett az első játékom, amivel esnek ezek a témák, és máris kerestem vele ~1,5 eurót. Jó lesz a summer sale-re.

-
Pedro78
senior tag
válasz
lostprophet
üzenetére
Jatek keresojenel is lehet ra szurni
-
ViharVadász
őstag
válasz
lostprophet
üzenetére
Itt szépen össze van foglalva

-
válasz
lostprophet
üzenetére
hivatalos FAQ-ban van egy link, participating games, ami egy steam-es szűrőre mutat mostmár.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
lostprophet
üzenetére
én csak a szettekre hajtok, kereskedni biztos nem fogok vele... kiütöm a játékokból amit tudok, elcserélgetem a hiányzó darabokra a duplikációkat, és kész...
-
Arkennys
addikt
válasz
lostprophet
üzenetére
első pár napban szerintem megint meglódulnak az árak, rászabadul a köznség és hirtelen sokan vesznek majd szerintem...utána pár nap még, és leül az egész, pár centért hajiglnak mindent utánad.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
lostprophet
üzenetére
ölég ha fut, nem is kell elindítani egy pályát, bőven jó, ha a főmenüben vagy, ki alt-tabozol és csinálsz amit akarsz... 2-3 óra és kész a fél szetted, amit utána csereberélhetsz
-
DJGABI
addikt
válasz
lostprophet
üzenetére
nekem most a simák se mennek el, Offspring Fling meg FTL, azon az áron rakom fel mint a többiek, és nem, senkinek se kell
-
Arkennys
addikt
válasz
lostprophet
üzenetére
nekem is van fönt kettő, totál normális áron. De cs_szhetem míg valaki olyan árban is pakol föl majdnem, mint a nem foilosak. És ilyen folyamatosan van. Annyiért meg én nem vagyok hajlandó eladni

Zamery: hát egy hetet várok amúgy bioshock keyre, mielőtt elkönyvelem, hogy kiszúrtak velem.
-
válasz
lostprophet
üzenetére
De csak addig, amíg nem dob ez is kártyákat.

-
warcat
veterán
válasz
lostprophet
üzenetére
Az amazonon forgalmazott dlcket tartalmazza, ezért "complete". De hiányzik egy pár és pont ami történetet tartalmaz;ezek közül pár gyakorlatilag csalás vagy pay to win tartalom igazából.
-
törölt tag
válasz
lostprophet
üzenetére
Ebben a csomagban csak ennyi DLC van feltüntetve .
-
törölt tag
válasz
lostprophet
üzenetére
Gratulálok .
-
válasz
lostprophet
üzenetére
grat
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
lostprophet
üzenetére
Drakulálok!
-
Vertigo18
addikt
válasz
lostprophet
üzenetére
Gratula!!!

Még több fordítást neked!

-
Amantius
senior tag
válasz
lostprophet
üzenetére
Szívesen megdobtalak volna eggyel, de az oldalt el sem lehet érni.
-
BigBlue69
őstag
válasz
lostprophet
üzenetére
Mintha csak ma lenne akciós...:-D
-
Pedro78
senior tag
válasz
lostprophet
üzenetére
Nekem nem volt vele gondom, viszont soloban irdatlan nehez, es a masodik palyan elakadtam.
-
Pedro78
senior tag
válasz
lostprophet
üzenetére
En meg csak soloban toltam, majd ha lesz egy kis raeros idom akkor megyek szivesen.
-
Arkennys
addikt
válasz
lostprophet
üzenetére
Rendben, köszi.
Csak azért kérdeztem, hogy biztos legyek benne, mert ilyen helyzetbe még nem kerültem, csak az azonos termékkód olyan oldalába, amikor már más aktiválta a dolgot. De akkor minden rendben, és érvényes a kulcs.
(mert gondolom a zárójeles részre reagáltál
bocsi, műszak után elborult kicsit az elmém tisztasága) -
nightmare13
őstag
válasz
lostprophet
üzenetére
Pontosan
Közben én már jó sokat haladtam. Hát a Diablo nehézségben elbújhat, itt még a mobok is úgy megfingatják az embert, hogy csak na. Remélem az optimalizálásra is ölnek még időt, néhány helyen gyönyörűen megy, ahogy kell, más helyeken meg beesik rendesen az fps. Nem játszhatatlan, de kicsit zavaró 
-
törölt tag
válasz
lostprophet
üzenetére
Az AMD promó kód csak az Ubishop-ban kapható verzíóra vonatkozik . Nem aktíválható a Steam-en .
-
Vertigo18
addikt
válasz
lostprophet
üzenetére
ne menj közel...

-
nightmare13
őstag
válasz
lostprophet
üzenetére
Engem egy dolog, hogy van egy pont, ahol mindig összeomlik
Pedig kíváncsi vagyok, mi van ott
Amúgy szokni kell, a nagyon lebutított Dio 3-hoz képes kicsit összetettebb a kezelése. -
maross
nagyúr
válasz
lostprophet
üzenetére
Ha van ra valami akcio, tudnal szolni? (4-pack, ilyesmi)
szerk: es nem mellesleg: milyen lett a jatek? Imadok mindent ami hack n slash, de azert vannak hatarok

-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
lostprophet
üzenetére
Félreértettél. Én nem kaptam meg, csak az értesítőt. Az említett kódok az értesítőben voltak.
-
válasz
lostprophet
üzenetére
Szerintem egy embertől vettük úgyhogy neked is megfog jönni.
-
BigBlue69
őstag
válasz
lostprophet
üzenetére
Lekéstem.
-
válasz
lostprophet
üzenetére
Meg de nem steam hanem:
Far Cry 3 Blood Dragon - Ubishop Download -
maross
nagyúr
válasz
lostprophet
üzenetére
Beruhaztal ra? Majd meselj milyen
. Gondolom lattad, az oldalon azt irjak, hogy ha 24 oran belul nem kapod meg, ertesitsd a supportot. -
7
addikt
válasz
lostprophet
üzenetére
A trade topic továbbra sem itt van.

-
maross
nagyúr
válasz
lostprophet
üzenetére
vegyel egy resident evil 6-ot is, adnak most hozza season passt, meg resident evil 5-ot
. -
Arkennys
addikt
válasz
lostprophet
üzenetére
Felvettelek

-
maross
nagyúr
válasz
lostprophet
üzenetére
akkor a nazi zombie army-t se hagyd ki, hasonlo feeling, mondjuk nekem jobban bejott

-
Arkennys
addikt
válasz
lostprophet
üzenetére
Szólj majd, ha jönnél benne multizni, én is most szereztem be, még gyakorlási fázis jön benne

-
Bluerainbow
Közösségépítő
válasz
lostprophet
üzenetére
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
lostprophet
üzenetére
A linkelt trailerben ott van, hogy mit jelent a HD. Be vannak vágva azonos jelenetek a régi és az új verzióból, hogy lásd a különbséget.
-
mimic1979
aktív tag
válasz
lostprophet
üzenetére
Bármit csinálok vele ezt csinálja folyamatosan

-
BigBlue69
őstag
válasz
lostprophet
üzenetére
Én úgy tudom, hogy ROW verziót aktivált.. Legalábbis Tomb Raider-ből ..
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
lostprophet
üzenetére
Ők magyarra és te olaszra?

-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
lostprophet
üzenetére
Ezt te fordítod?

-
cskamacska
addikt
válasz
lostprophet
üzenetére
Szóval te is a Tom & Jerry-ből tanultál meg angolul?

-
Huma
addikt
válasz
lostprophet
üzenetére
Lehet akkor azt kellene tennem amit Agyzuzo javasol. Mondjuk van egy alap angol tudásom. De elég fárasztó angolul olvasnom és sokszor meg kell állnom szótárazni. Így meg nem lehet játszani mert nem élvezetes.
Kár hogy ilyen lassan haladnak mert a Fallout egy olyan széria ami megérdemli a honosítást. Két és fél év alatt a 70%-ával készültek el. Szóval ilyen ütemben még legalább egy évig várni kell. Bár ha beleszámoljuk a kezdeti lelkesedés csökkenését akkor a másfél év a reálisabb. Hacsak nem toboroznak új tagokat.
-
Agyzuzo
addikt
válasz
lostprophet
üzenetére
Akkor visszaszívom az előbbit... Felső szakmait lehet letenni ennyi idő alatt.

-
Huma
addikt
válasz
lostprophet
üzenetére
Aham. Most nézem, hogy a te magyarításodat töltöttem le. Ezer hála érte.
Hobbiból fordítasz? Beszállhatnál a Fallout New Vegasba is. Nagyon lassan haladnak a srácok.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
lostprophet
üzenetére
Nálam anno a Borderlands 1-nél volt ilyesmi, ha jól emlékszem, úgyhogy nem ördögtől való.

-
Agyzuzo
addikt
válasz
lostprophet
üzenetére
Rendszeresen előfordul... Arra még nem jöttem rá, hogy ez a Steam saját megmozdulása, vagy tényleg javítanak a játékon... De durva mindenesetre, hogy ilyenkor sok-sok gigát lehúz, többnyire az egész játékot még egyszer. Akkor örülök ennek főleg, mikor épp játszanék egy adott címmel és nekikezd a procedúrának...
-
KubanitoS
veterán
válasz
lostprophet
üzenetére
Mik azok a JB videók?
-
KubanitoS
veterán
válasz
lostprophet
üzenetére
Hülye kérdésre hülye válasz. Vagy te mégis milyen választ vártál? Kiírta a Steam, hogy frissíteni kell a játékot új fájlrendszer miatt. Ezt meg is tette, kb ennyi. Az egyedüli probléma a nagy méret lehet, de az ellen nem tudsz mit csinálni, le kell szedni tetszik, vagy sem.
-
KubanitoS
veterán
válasz
lostprophet
üzenetére
Most, hogy ideírtál biztos el fog múlni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
lostprophet
üzenetére
És ha már ötödannyiba kerül, mint amennyiért vetted?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
lostprophet
üzenetére
Épp erre írtam ezt.
Miért tekintesz úgy a szoftvervásárlásra, mintha egy DVD-kölcsönző lenne? Ha visszaadnák akár a felét is, azt jelentené, hogy a nem ritkán évekig több száz embernek munkát adó fejlesztők, és a Steam, mint terjesztő gyakorlatilag nonprofit tevékenységet folytatnak...
-
Youri
veterán
válasz
lostprophet
üzenetére
Ha te megunod az akármilyen használati eszközödet és kidobod a kukába, akkor valaki visszaadja az árát?

-
válasz
lostprophet
üzenetére
Nekem nem kellett semmit sem telepíteni!
Új rendszer alatt megkerestem steam.exet, elindítottam (ekkor frissített), és simán betöltött/elindult. -
válasz
lostprophet
üzenetére
Azért vannak olyan játékok, melyeket csak X alkalommal lehet aktiválni. Azokat célszerű uninstallálni az OS legyalulása előtt, hogy visszakapja az aktivációt (már amelyiknél van értelme).
-
VGYke
addikt
válasz
lostprophet
üzenetére
Hogy a manóba kell szavazni? Annyi csak, hogy "Megvennéd ezt a játékot, ha elérhető lenne a Steamen?" és "Igen"?
-
mepet
addikt
válasz
lostprophet
üzenetére
A mikrofonod környékén keresd a hibát! A steamnek ehhez nem sok köze van.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
lostprophet
üzenetére
Nem kéne recsegned, miközben beszélsz.

(#40719) Spet
Köszönöm. -
Vertigo18
addikt
válasz
lostprophet
üzenetére
Mind a 17 nyelvre Te fordítod majd?

-
Vertigo18
addikt
válasz
lostprophet
üzenetére
Ha szavazunk rá, Te fordítod?

-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
lostprophet
üzenetére
Ez a Bridge olyasmi, mint az And Yet it Moves?
Utóbbit próbáljátok ki, demo is van, nagyon hangulatos.
-
a178
tag
válasz
lostprophet
üzenetére
Mindenesetre gratulálok neked, és mélységes tisztelet a munkádért!

-
Jinxb1rd
addikt
válasz
lostprophet
üzenetére
Valamit adnak a fordításért cserébe vagy ez teljesen önkéntes, önzetlen dolog?

-
ayo
veterán
válasz
lostprophet
üzenetére
csak nem te?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
lostprophet
üzenetére
Köszönöm.

-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
lostprophet
üzenetére
Akkor ezt a Skyrimot (pl. 576-ból) minden további nélkül tudom aktiválni, és DLC-t is vehetek hozzá a Gőzről?
-
csebi
tag
válasz
lostprophet
üzenetére
A Dishonored-et decemberben 4999-ért vettem, az Alan Wake az jó ár, épp mostanában akartam benézni egy total war-ért (még nem tudom, hogy empire v napoleon, inkább előbbi) lehet kijövök plusz egy alan wake-kel is.
-
budo82
tag
válasz
lostprophet
üzenetére
Nekem mindkettő DLC megvan, írj privátba mire lenne szükséged.
-
SenorGrande
senior tag
válasz
lostprophet
üzenetére
Miért érzem azt, hogy ehhez van valami közöd?

-
válasz
lostprophet
üzenetére
Hát én azt sem tudom, hogy mit kezdjek a durván 800 ezer ponttal, amit a GalaGiveaway oldalán kaptam.

-
Bencus88
nagyúr
válasz
lostprophet
üzenetére
LIMBO

-
törölt tag
válasz
lostprophet
üzenetére
Dota2 vagy TF2 kacatot

-
válasz
lostprophet
üzenetére
köszi, 1et felhasználtam!

-
Agyzuzo
addikt
válasz
lostprophet
üzenetére
Még ehhez? Így is szarásig van tömve.
Szvsz már nem. -
bul07
nagyúr
válasz
lostprophet
üzenetére
Ha ki akarsz vele tolni akkor van lehetőség jelenteni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Vertigo18
addikt
válasz
lostprophet
üzenetére
hát köszi

Remélem ez is úgy jár, mint a Gameminer!
"English? Now we speak, motherfuckers!"

-
Vertigo18
addikt
válasz
lostprophet
üzenetére
és ezt az oldalt hogyan lehet "angolosítani"?

Bár a játékot megkaptam!

Köszi!

-
Doki16
addikt
válasz
lostprophet
üzenetére
Megerdemled. Nagyon jo magyaritas egy remek jatekhoz.
-
cashback
őstag
válasz
lostprophet
üzenetére

-
Tomy Yayo
senior tag
válasz
lostprophet
üzenetére
A nem FB-s kodot azert fel lehet ajanlani? Nekem van egy fölösbe még amazonról, pont ma akartam feltölteni, de így nem merem

-
Agyzuzo
addikt
válasz
lostprophet
üzenetére
Ja... meg a Vatera...

-
Pangelus
tag
válasz
lostprophet
üzenetére
Pedig egy ideig lesz gondjuk vele ha jól emlékszem valahol ki volt írva ,hogy 250k copyt ajándékoznak.
-
Agyzuzo
addikt
válasz
lostprophet
üzenetére
Nem írtál biztos elég nagy blődségeket hozzá.
Néha komolyan az a meggyőződésem, hogy válogatott hülyékkel fordíttatnak mindent nyakra faszra. Sokszor egy fan-made fordítás százszor többet ér, mint a hivatalos (pl. Doktor House sorozatnál, amit egy lelkes orvostanhallgató fordított). -
ViharVadász
őstag
válasz
lostprophet
üzenetére
Azt én is nagyon sajnálom, pedig nagyon jó játék
. De helyette valami hasonló játékon készülnek, remélem az is olyan jó lesz, mint a Terraria. 
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
lostprophet
üzenetére
+1, szerintem valamit elkettyintettek.

-
olly
aktív tag
válasz
lostprophet
üzenetére
Nekem is a CS:GO csinálja ezt.. De ez így nagyon idegesítő, hogy hol működik hol nem..
(#35123) Wolverine Igen! A steam rendszergazda módban fut.
-
kexksz
addikt
válasz
lostprophet
üzenetére
Köszi, akkor nyugodt vagyok, igazából ráér, csak legyen meg.
Van rá mód, hogy a régi friendlistemet visszavegyem valahogy amúgy? Mert a gyerek letörölt mindenkit. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
lostprophet
üzenetére
Amennyire anno utánaolvastam, nincs igazán sok újítás a II-ben, úgyhogy mondhatni, nem veszítettél sokat.

Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- E-book olvasók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Futás, futópályák
- Azonnali játékos kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

eami