Hirdetés
-
LOGOUT.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pangelus
tag
Csak egy kép [link]
" 5§. Az egyenlő bánásmód követelménye"
-
danih
veterán
Most néztem hogy hol az új akció, mire leesett, hogy ma mi állítottunk órát...
Na mi a tipp mára? Enyém: Just Cause franchise. -
danih
veterán
Van egy bankkártya, amit a Steam elmentett, és alapbeállításként azt hozza be mindig. Rohadtul idegesít - ki tudom valahogy törölni?
-
tupacamaru
veterán
Ki, valahol lennie kell egy kártyaadatok törlésének. A Steam ablakban ha a jobb felső sarokban a nevedre kattintassz akkor ott ki lehet asszem.
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
a178
tag
-
a178
tag
válasz tupacamaru #20959 üzenetére
Az elejét is megmutathatod, ide csak becsületes emberek járnak.
-
danih
veterán
válasz tupacamaru #20959 üzenetére
Nyáhhh elkéstél, már töröltem, de köszönöm
Na, DS nap, ma alszok
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz BioNiCMaN #20964 üzenetére
75% van az külön első kettőre is, annyira nem nagy érvágás, ha nagyon kell.
Sőt a Collection most csak 4,5 ojró.(20968)
Toronyóra, lánccal nem kéne?[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
danih
veterán
-
danih
veterán
válasz Mukorka #20972 üzenetére
Van ilyen is, de pl. GTA esetében ez nem lenne igaz - az elveszik.
Egyébként te gondolom a Library-ről beszélsz (játéklista) - ott természetesen külön lesz. Én a tárgytárolóról beszéltem, tehát mondjuk a DS pack giftként megvásárlásával nem 4 objektum lesz a tárgytárolóban, hanem egy. -
chatran
őstag
Ha jól tippelem, akkor holnapra vagy Just Cause vagy Kane & Lynch maradt. Ebből meg valószínűbb a JC, mert az a népszerűbb.
-
Youri
veterán
Persze itt nem nyomtam a fizetés gombra
RTX ON
-
FefeeX
veterán
Nekem meg jön a zavviról a DS3, de a kieg kellene, amit viszont nem tudok megvenni, mivel nincs még meg a játék
"A tranzakció sikertelen volt, mert olyan játékot próbáltál megvenni, melynek feltétele egy másik játék birtoklása, amivel jelenleg nem rendelkezel. Hárítsd el a hibát, és próbáld újra."
Ha ajándékba veszem meg, azt később oda tudom adni magamnak? -
danih
veterán
Nálam még mindig -75%-ön van a Deus Ex... nem szokott ilyen lenni.
-
Nordic
Közösségépítő
Az miért van, hogy játszom a Darksiders-el, és hiába teljesítem az achikat nem kapom meg? Kicsit idegesítő...
-
-
danih
veterán
válasz lordjancso #20991 üzenetére
Igen, sokat játszottam (és játszom most is) offline módban.
[ Szerkesztve ]
-
lordjancso
senior tag
Hmm, érdekes...
Achievements Are Not Being Recorded
Achievements are not recorded while playing in Commentary Mode, Offline Mode or when sv_cheats is set to 1. If you would like to ensure that your achievements are tracked correctly, please do not play your game in any of these modes.
forrásRip and cut and mutilate the innocent, his friends, and again and again and on and on.
-
Bluerainbow
Közösségépítő
Új sorsolás - Saira
Tájak fotók emlékek - https://www.facebook.com/2barangolo
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Ubuntu Linux
- Peugeot, Citroën topik
- Autós topik
- Milyen program, ami...?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Apple iPhone 11 - népalma
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Stellar Blade
- Motoros topic
- További aktív témák...
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Makulátlan állapotú IPhone 14 128GB Starlight színben/Garanciás 2026.08.11-ig / Beszámítás van
- Apple Watch Series 6 40mm RoseGold Színben
- AMD FX-8800P integrált procis minigép.
- Eladó AMD Mini-ITX félkonfig(Asrock B450, AMD 3400G + gyári halk hűtő, 16GB Kingston)
- DELL OPTIPLEX7010 SFF/i5 3470/16GB DDR3/Intel HD Graphics/240GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest