Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pangelus
tag
válasz
Pangelus
üzenetére
Közben egy oylat találtam, hogy ezek a ládák hibásak és szinte 100% esélyel esik belőle unusual (szokatlan) item aminek ugye az ára jó magasan volt és ennek hatására most telített lessz a piac és jól beesik. A kezdeti megugrást a telítettség az árak lecsökenése stabilizálódása és a fokozódó érdektelenség majd megoldja gondolom a valve kijavítja a dropot veszteség őket nem érte a népek meg felpörgették a piacot és jó időre visszavetették az árakat bizonyos unusual itemeknél kb ennyi +a Tf2 kulcsoknak is jobb lett a fogyasztása és egy kis árnövekedés is jött ezzel eggyütt [vicces van aki azzal rémitget, hogy befagyasztják majd a piacot visszaszednek minden tranzakciót és aki kihasználta azt megbüntetik, megnéznék én egy olyat ha ezt bárki bármikor beválalná a népharag elsöpörné nevetséges még a felvetés is
] -
Shy
tag
válasz
Pangelus
üzenetére
Ezt szerintem olyan tudná megmondani aki már vett ilyet sikerült elkölteni 130 euro körül. Vagy kapsz 1 kupont és gondolom rá van írva meddig lehet felhasználni, vagy automatikusan hozzáadja a kedvezményt a következő vásárlásodhoz amit nagy betüvel ír. Én attól tartok ez 9.-ig müxik

-
Ryder62
őstag
válasz
Pangelus
üzenetére
Engem már hidegen hagy ez a szeles baromság. A 2015-ös volt a legreatívabb, azt nem is fogják felülmúlni, pedig önmagában az sem volt egy nagy szám. Jópofa volt napi pár percet elszórakázni vele. Mint egy mobil játék.
Anno a vásárokra a Steam is teljesen egyedi dizájnt kapott. Ez mára eltűnt, megoldják egy banner cserével.
-
Pangelus
tag
válasz
Pangelus
üzenetére
~ amúgy személy szerint nem is értem a sales gamet semmi ösztönző nincs hogy aktív maradjak játékilag naponta 1x ránézek elosztom és kész ha ezek az ajánlott gamek által teljesített küldetések a max pontszámot növelnék és így esély nyilna költés nélkül is kicsit aktívabb maradni már mindjárt több embert berántanának hogy próbálkozzanak mégha ilyen jutalmazott pontérték mellett nem is nagyon tudnának változtatni a dolgon..
-
-
Lackki
őstag
válasz
Pangelus
üzenetére
Fura hogy ez meglep bárkit is (nem rád értem
)
Várható volt hogy visszakerül. Ahogy közeledünk a 3. rész megjelenéséhez, lehet még az 1 is visszajön.
Majd lesz trilogy pack, vagy collectors edition vagy ULTIMATE Pack kitudja.
Deadpool is moziba kerülés előtt visszajött. -
válasz
Pangelus
üzenetére
Megvettem Amazonról, öt font volt. Hónap végére tippeli az érkezést (nem értem miért tart 10-14 napig Britanniából), onnan vettem, ami elvileg tuti jó a Steam fórum szerint (van egy hol vegyünk Prey-t topik
.Még mindig érdekesnek tartom, hogy az Amazon nem kéri a CVC kódot, mondjuk még SMS sem jött a vásárlásról, ami fura. Nem először vásároltam már Amazonon, bár akkor még nem volt SMS értesítés bekapcsolva.
-
cskamacska
addikt
válasz
Pangelus
üzenetére
Ez nem a visszaélés miatt van(feltétlenül). Kisebb játékok bétáit szeretik "eltávolításra került a fiókodról" rabosítással visszavonatni, mert így a nyilvános alfa/béta Steames appid-jét újra tudják használni, pl megjelenés előtti sajtó tiszteletpéldányhoz, miközben a sima előrendelők más appid-val rendelkező játékot kapnak.
-
-
Pangelus
tag
válasz
Pangelus
üzenetére
Csak fesse az ember a bugokat a falra ép kiléptem valamiből kattoltam a reklám is ép ugrott föl aztán besült ilyen szellemformba de szerencsére ezt egy relog megoldja

a kép nyomokban virtuális reklámot tartalmaz(#68186) mate3553 amúgy mostanában ez nagyon megy ha jó kedve van minden ajánlatra hibát ír de azért elküldi máramikor aki meg nem figyel attól megkapom 10x is ugyan azt..
-
Hunbeast87
senior tag
-
edgR
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Samsung Galaxy S24 - 256GB
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6 NITRO+ Vapor-X Eladó!
- DJI FPV Racer drón szett Motion Controllerrel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

]

)

Érdekes, pedig csak az egyiket köszönték meg...
Amint lesz megint olyan amivel már rendelkezek és hozzá kapok kódot, én is jelentkezek a kóddal!
eami